Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Fudo387 wrote:Glasao za Sergeja.
(jake mi koristi, k'o da me neko za nesta benda u tom savezu )
Od ove citave frke najvise me iznenadio Ivica Osim, sto njemu treba ova zajebancija sa sinom?
Cak da je Amar i ozbiljan trener, za svaki njegov eventualni kiks i babo bi ispastao, a Ivica je sve samo ne lik cije ime treba da se nadje
u opstoj hrakacini koja ce sigurno uslijediti.
Ruzno je i od Amara sto se petlja u stvari kojima nije dorastao, a sansu da to radi dobio je iskljucivo zbog prezimena.
Sergej u svoje vrijeme, pozvan je u reprezentaciju zbog toga što je bio sjajan napadač, igrao u dobroj ligi, u dobrim ekipama, odnosno imao je sve reference da bude reprezentativac, i opravdao je sve to u reprezentaciji. Kao eventualni potencijalni selektor, kakve reference ima kao trener ? Nikakve, po meni.
Pa nema neke aman zaman trenerske refernce, ali za razliku od od Amara, Sergej se ozbiljno bavio fudbalom, igrajuci u ozbiljnoj ligi, sa
ozbiljnim ljudima. Ono sto je meni glavni razlog da on preuzme reprezentaciju je cinjenica da je on ljudima koji sad igraju za nju bio
idol. Uspon, i sva dobra prica oko reprezentacije poceli su sa njegovim golom Dancima na Parken stadionu, ostalo je istorija.
Fudo387 wrote:
Ima neko iskustvo?
Ima isto k'o i Vlado Jagodic, za oko kuce iskustvo.
Fudo, sve ok, ali Barbarez nema baš nikakvo.
Ja koliko sam upoznat on ima trenersku licencu, dok je aktivno igrao trenirale su ga Svabe, valjda je za to vrijeme nesto i naucio.
Al' mozda si ti i u pravu, mozda je i bolje da javnost za promjenu sve negativno u sebi iskali jednom i na lokalnom uhljebu.
Tito_i_Partija wrote:A Barba tek zavrsio fakultet i htio bi da negdje uradi svoj pripravnicki, po mogucnosti k'o selektor repke BiH.
Neka polaze, sto?
Pa kakvi su se ucili na nama, valjda je red da to dozvolimo nekom ko je to i zasluzio.
I ima jos jedan razlog zasto sam za Sergeja, on mi je ok lik, drag cojek, a onog drugog kad vidim sa onom "mrzim sve oko sebe" nadmenom
facom k'o iz topa bih mu samar svezo.
Tito_i_Partija wrote:A Barba tek zavrsio fakultet i htio bi da negdje uradi svoj pripravnicki, po mogucnosti k'o selektor repke BiH.
Neka polaze, sto?
Pa kakvi su se ucili na nama, valjda je red da to dozvolimo nekom ko je to i zasluzio.
I ima jos jedan razlog zasto sam za Sergeja, on mi je ok lik, drag cojek, a onog drugog kad vidim sa onom "mrzim sve oko sebe" nadmenom
facom k'o iz topa bih mu samar svezo.
Meni je to sve isto, moj Fudara. Mislim da nijedan od njih nece nista promijenit' nabolje, al' nadam se da grijesim pa nek' bude ko hoce.
Tito_i_Partija wrote:Meni je to sve isto, moj Fudara. Mislim da nijedan od njih nece nista promijenit' nabolje, al' nadam se da grijesim pa nek' bude ko hoce.
A vidi, mozda i nece, al' sam ubijedjen da bi sa Sergejom reprezentacija zivnula, da bi se i zanimanje za nju povecalo, a dok sam
gotovo siguran da ce nas Amar definitivno pokopat' i jos navuci 100 kubika betona na mezar.
Fudo387 wrote:A vidi, mozda i nece, al' sam ubijedjen da bi sa Sergejom reprezentacija zivnula, da bi se i zanimanje za nju povecalo, a dok sam
gotovo siguran da ce nas Amar definitivno pokopat' i jos navuci 100 kubika betona na mezar.