Duga je to prica , a svakako neces shvatit. Stani malo , moram prvo ovome objasnit kako da nadje !Connaisseur Karlin wrote:kakva je razlika izmedju "urusiti" i "raspasti"KENJAC wrote:62-ga strana treći post odozgo jebem te nepismena !
Jugoslovenstvo
-
KENJAC
#1651 Re: Jugoslovenstvo
-
KENJAC
#1652 Re: Jugoslovenstvo
Samo zamisljam scenu. Po foruma ide na sezdeset drugu stranu i broji : jedan , dva , tri...
odozgo ....
odozgo ....
- Connaisseur Karlin
#1653 Re: Jugoslovenstvo
mislim da ne znas znacenje oba pojmaKENJAC wrote:Duga je to prica , a svakako neces shvatit. Stani malo , moram prvo ovome objasnit kako da nadje !Connaisseur Karlin wrote:kakva je razlika izmedju "urusiti" i "raspasti"KENJAC wrote:62-ga strana treći post odozgo jebem te nepismena !
a ne znam zasto imas potrebu brbrljati o raspadu sadasnjih drzava
-
KENJAC
#1654 Re: Jugoslovenstvo
....
Sta bi s onim 'aznadarom ? Ko zna na kojoj temi on trazi ?
-
Fudo387
#1655 Re: Jugoslovenstvo
Je li tebe bar malo sramota prodavati se za Jugoslovena na ovoj temi, a na drugoj cmizdriti nad sudbinom Djurisica?KENJAC wrote:....Sta bi s onim 'aznadarom ? Ko zna na kojoj temi on trazi ?
Imas li ti ikakvog karaktera?
Jedan dan cetnik, drugi dan partizan?
Kad ti sve dosadi metnes sliku Kras cokolade na trecoj temi.
Il' se drogiras, il' si bajpolar.
I jos bio u mup-u BiH?
Ucini svima uslugu, narokaj se spirita, objesi o klanfu...nesta.
Smaras.
- Edin H.
#1656 Re: Jugoslovenstvo
Ima otprilike kao i elita HDZ-a.Bodkin wrote:I kakve jebene veze ima srpska elita sa jugoslovenima. Mislim znam kakve tebi ima al etoljevoruki wrote:Nije bitno kako su se izjasnjavali, bitno je da je 95% srpske populacije stalo iza Milosevica, kompletna akademska i intelektualna zajednica je podrzavala ratove i veliku srbiju.muha_sa wrote: to Mitar i Živorad što su se izjašnjavali kao Jugosloveni
Doduse, sve u cilju ocuvanja Jugoslavije, malo drugacijih granica i bez suvisnih i nepotrebnih manjina.
-
hAZNADAR
#1657 Re: Jugoslovenstvo
Nasao, Sory - obicno citam odgovore sa citatom koji stoje u notification.KENJAC wrote:....Sta bi s onim 'aznadarom ? Ko zna na kojoj temi on trazi ?
Dakle BiH je esnaf u tvom citatu.
BiH se urusava, raspada a Kenjac se raduje tome i pretpostavljam dezurna ekipa.Kenjac wrote
Znas sta me raduje?
Juga mrtva prije trijes godina a evo i dan danas ovdje imamo nekoliko tema o njoj sa vise od tristo strana. Kad se ovi sadasnji esnafi raspadnu, sljedece sedmice se niko njih nece sjecat
Stvarno jugosloveni, jugonostalgicari,... znaju iznova iznenaditi.
I poslije kazu da je svaka slicnost slucajna.
-
KENJAC
#1658 Re: Jugoslovenstvo
I tebe pozivam da procitas i ovdje postavis moj post o Djurisicu ! Znas li ga naci ?Fudo387 wrote:Je li tebe bar malo sramota prodavati se za Jugoslovena na ovoj temi, a na drugoj cmizdriti nad sudbinom Djurisica?KENJAC wrote:....Sta bi s onim 'aznadarom ? Ko zna na kojoj temi on trazi ?
I jos bio u mup-u BiH?
Smaras.
-
KENJAC
#1659 Re: Jugoslovenstvo
Pomoci cu ti ja . Tema o cetnickom pokretu 6 stranica 6 post odozdo !
-
hAZNADAR
#1660 Re: Jugoslovenstvo
Radujes se raspadu BiH. I sto se niko poslije nece sjecati.KENJAC wrote:Pomoci cu ti ja . Tema o cetnickom pokretu 6 stranica 6 post odozdo !
Zar treba vise?
-
Fudo387
#1661 Re: Jugoslovenstvo
Halo, levat, ti fakat mislis da mozes prodavati muda pod bubrege?KENJAC wrote:I tebe pozivam da procitas i ovdje postavis moj post o Djurisicu ! Znas li ga naci ?Fudo387 wrote:Je li tebe bar malo sramota prodavati se za Jugoslovena na ovoj temi, a na drugoj cmizdriti nad sudbinom Djurisica?KENJAC wrote:....Sta bi s onim 'aznadarom ? Ko zna na kojoj temi on trazi ?
I jos bio u mup-u BiH?
Smaras.
-
Novak20
#1662 Re: Jugoslovenstvo
Slabo pretpostavljaš i nimalo ne iznenađuješ.hAZNADAR wrote:Nasao, Sory - obicno citam odgovore sa citatom koji stoje u notification.KENJAC wrote:....Sta bi s onim 'aznadarom ? Ko zna na kojoj temi on trazi ?
BiH se urusava, raspada a Kenjac se raduje tome i pretpostavljam dezurna ekipa.Kenjac wrote
Znas sta me raduje?
Juga mrtva prije trijes godina a evo i dan danas ovdje imamo nekoliko tema o njoj sa vise od tristo strana. Kad se ovi sadasnji esnafi raspadnu, sljedece sedmice se niko njih nece sjecat
Zašto bi se neko ko živi u BiH radovao još jednom raspadu države i ratu ? Tome su uvijek bliži nacionalisti i emigranti.
-
KENJAC
#1663 Re: Jugoslovenstvo
E jebi ga. Ako ti je trebalo dva sata da nadjes post , mos mislit koliko ce ti trebat da slijedis tok mojih misli ?hAZNADAR wrote:Nasao, Sory - obicno citam odgovore sa citatom koji stoje u notification.KENJAC wrote:....Sta bi s onim 'aznadarom ? Ko zna na kojoj temi on trazi ?
Znas sta me raduje?
Prvo , urusavati , podrazumijeva neke reakcije unutar nekog tijela koje dovode do rusenja unutar samog sebe. Implozija, ili nesto slicno na nasem. Dakle , cinjenica da sam ja daleko i ne mogu biti taj elemenat koji djeluje iznutra , a ti si taj koji je unutra....razmisli malo !
Ali , ajd, nema veze , nek si ti naso post. Bio sam se prepo za tebe ! Rekoh: on otiso na neki drugi forum !
-
KENJAC
#1664 Re: Jugoslovenstvo
Jebo me svak, ni Fudo nije u stanju post pronac
!
Na koga ja ograjisah noćas ?
- Maraschino
#1665 Re: Jugoslovenstvo
Fudo387 wrote:Je li tebe bar malo sramota prodavati se za Jugoslovena na ovoj temi, a na drugoj cmizdriti nad sudbinom Djurisica?KENJAC wrote:....Sta bi s onim 'aznadarom ? Ko zna na kojoj temi on trazi ?
I jos bio u mup-u BiH?
Smaras.
-
KENJAC
#1666 Re: Jugoslovenstvo
Oooo Fuuudoooo ....! Ima'l posta ?
-
hAZNADAR
#1667 Re: Jugoslovenstvo
Sto volim kada branite jedan drugog. A najvise kada navijate uz smajlije i palceve.Novak20 wrote:Slabo pretpostavljaš i nimalo ne iznenađuješ.hAZNADAR wrote:
Nasao, Sory - obicno citam odgovore sa citatom koji stoje u notification.
Znas sta me raduje?
Zašto bi se neko ko živi u BiH radovao još jednom raspadu države i ratu ? Tome su uvijek bliži nacionalisti i emigranti.
-
Fudo387
#1668 Re: Jugoslovenstvo
Ti si ba klasicni levat.KENJAC wrote:Jebo me svak, ni Fudo nije u stanju post pronac!
Da sjedimo u kafani davno bih ti rekao, haj' setaj.
I to ti je bolje nego da ti stolicu ugradim u protezu na zubima.
Smor, teski smor.
Da si bar pravi cetnik, ono, zauzmes stav i nedas mimo svoga.
Isto si lgbt parada, i bi i ne bi.
-
KENJAC
#1669 Re: Jugoslovenstvo
Fudo, nemoj tako !Fudo387 wrote:Ti si ba klasicni levat.KENJAC wrote:Jebo me svak, ni Fudo nije u stanju post pronac!
Smor, teski smor.
-
KENJAC
#1670 Re: Jugoslovenstvo
A evo i posta sto ga Fudo nije u stanju naci !
.....
Dakle Pavle ! Oli ti ga major Djurisic !
Organizuje medju prvima, ako ne i prvi, ustanak protiv Italijana u CG. Hrabar i harizmatican a prilicno svojeglav i svirep ! Postaje tacka oslonca svih Crnogorskih oslobodilackih jedinica. U tom naletu slave i moci, ulazi u par Sandzaskih sela i pravi pokolj u muslimanskim selima optuzujuci ih za izdaju. KP i partizani se usprotive tome i negdje oko Pive ga opkole zeleci da mu sude. On bjezi i prelazi na stranu cetnika, odnosno "vojske u otadzbini" . Pravi pokolj , sad u Srpskom selu, zbog saradnje domaceg stanovnistva sa partizanima. Izaziva gnev , sad Srba , i nalazi utociste u saradnji sa Italijjanima. Poslje kapitulacije Italije, stupa u saradnju sa Njemcima, hapsen pa pobjego, pa sa Ga hapse Ljoticevci pa ga pustaju ,vidi jedinu svjetlost u saradnji sa NDH ??? Ta ga je svjetlost i odvela u Staru Gradisku, al odatle ne bjezi....
Dakle ukratko. Najprodanija dusa Drugog Svjetskog rata i najveca ljaga Crnogoraca !
Dozivljava svoju rehabilitaciju od turbo-CG Srba krajem osamdesetih. Kad se oci u glavi rastave, i mlad majoru Djurisicu, ponovo prelazi na stranu negativaca. I dan danas kad u kafani izgovoris njegovo ime , pola kafane te casti, a druga polovina ti jebe mater!
Moj licni dojam: Ljigavac !
And now something completely different....... Kalabic Nikola ili za raju Čika Pera !
To be continued...
.....
Dakle Pavle ! Oli ti ga major Djurisic !
Organizuje medju prvima, ako ne i prvi, ustanak protiv Italijana u CG. Hrabar i harizmatican a prilicno svojeglav i svirep ! Postaje tacka oslonca svih Crnogorskih oslobodilackih jedinica. U tom naletu slave i moci, ulazi u par Sandzaskih sela i pravi pokolj u muslimanskim selima optuzujuci ih za izdaju. KP i partizani se usprotive tome i negdje oko Pive ga opkole zeleci da mu sude. On bjezi i prelazi na stranu cetnika, odnosno "vojske u otadzbini" . Pravi pokolj , sad u Srpskom selu, zbog saradnje domaceg stanovnistva sa partizanima. Izaziva gnev , sad Srba , i nalazi utociste u saradnji sa Italijjanima. Poslje kapitulacije Italije, stupa u saradnju sa Njemcima, hapsen pa pobjego, pa sa Ga hapse Ljoticevci pa ga pustaju ,vidi jedinu svjetlost u saradnji sa NDH ??? Ta ga je svjetlost i odvela u Staru Gradisku, al odatle ne bjezi....
Dakle ukratko. Najprodanija dusa Drugog Svjetskog rata i najveca ljaga Crnogoraca !
Dozivljava svoju rehabilitaciju od turbo-CG Srba krajem osamdesetih. Kad se oci u glavi rastave, i mlad majoru Djurisicu, ponovo prelazi na stranu negativaca. I dan danas kad u kafani izgovoris njegovo ime , pola kafane te casti, a druga polovina ti jebe mater!
Moj licni dojam: Ljigavac !
And now something completely different....... Kalabic Nikola ili za raju Čika Pera !
To be continued...
-
hAZNADAR
#1671 Re: Jugoslovenstvo
KENJAC wrote:E jebi ga. Ako ti je trebalo dva sata da nadjes post , mos mislit koliko ce ti trebat da slijedis tok mojih misli ?hAZNADAR wrote:
Nasao, Sory - obicno citam odgovore sa citatom koji stoje u notification.
Znas sta me raduje?
Prvo , urusavati , podrazumijeva neke reakcije unutar nekog tijela koje dovode do rusenja unutar samog sebe. Implozija, ili nesto slicno na nasem. Dakle , cinjenica da sam ja daleko i ne mogu biti taj elemenat koji djeluje iznutra , a ti si taj koji je unutra....razmisli malo !
Ali , ajd, nema veze , nek si ti naso post. Bio sam se prepo za tebe ! Rekoh: on otiso na neki drugi forum !
To ti je izvijanje, galama, prozivanje,... toliko providno i jadno da nemas pojma.
Lijepo si rekao da ce se BiH raspasti i da te to raduje.
Sto je naravno tvoje slobodno pravo - ne moramo se slagati oko svega. Ali niko normalan vise ne kupuje dobronamjernost jugoslovena i jugonostalgicara.
- Connaisseur Karlin
#1672 Re: Jugoslovenstvo
interesatnan anketa i odgovor na "ne,nisam se nikad osjecao kao Jugoslaven"

desni dio je odgovor na pitanje: Koliko stanovnika zali zbog raspada Jugoslvije

desni dio je odgovor na pitanje: Koliko stanovnika zali zbog raspada Jugoslvije
Last edited by Connaisseur Karlin on 26/05/2017 23:47, edited 1 time in total.
-
Novak20
#1673 Re: Jugoslovenstvo
Ako dobro vidim jedino se ti priglupo ceriš. Nego, nisi odgovorio na moje jednostavno pitanje.hAZNADAR wrote:Sto volim kada branite jedan drugog. A najvise kada navijate uz smajlije i palceve.Novak20 wrote:Slabo pretpostavljaš i nimalo ne iznenađuješ.hAZNADAR wrote:
.....
-
Fudo387
#1674 Re: Jugoslovenstvo
Sto?KENJAC wrote:Fudo, nemoj tako !Fudo387 wrote:Ti si ba klasicni levat.KENJAC wrote:Jebo me svak, ni Fudo nije u stanju post pronac!
Smor, teski smor.
Da ti mozda pice zovnem?
Pokenjam ti se na drazu, pavla, i nikolu.
-
KENJAC
#1675 Re: Jugoslovenstvo
Nadje li Fudo , sta nije ok u onom mom postu ?