Dobro djiki, zar vi niste dupeta htjeli umociti u Jadran, a dobili ste Oluju.General War wrote:Pa kazu ko nazva skolu po Bursuladzicu,LBVIEW wrote:Tja, ko o cemu kurava o postenju, a precani o sluganstvu.General War wrote: Tebe niusta ne ubjedjujem tamam posla, lijepo je viditi tako odanog slugu koji ce uprkos svemu lijepo prici k nozi...ono, cvijece u najboljem izdanju...nego koji moj ulazis u diskusiju onda kad vec imas programiranu antisrpsku matricu...od rijeci do rijeci.
I tako je, bolje da se srbi ne kupaju u moru pa makar i bosnjaci u onoj bari od neuma moraju dva puta ovjeravati pasos...jedno veliko Hvala lbiew![]()
Ako je za tebe kritika politike "krvi i tla", te nepristajanje na ulogu trabanta u zlocinackom pohodu na tudje zivote i imanja "antisrpska matrica" ,
ma sikter - isti si k'o i ovi sto bi obnavljali Dusanovo carstvo na zemlji i kostima drugih.
A bolje je i ovjeravati pasos nego posezati za tudjim- vama je zinula guzica za Zadrom, Sibenikom.. a dobili ste kurcinu da oci s njom izbijete.![]()
Nego, jess li kmecao povodom proslave Oluje, kako uobicavas svakog augusta?moj tovaru, tvoj odraz nemoci je toliko ocigledan da moras posezati za stvarima koje kod ociju vidis da si zajeban.
Oluja je cista vojna pobjeda, kao i ona u posavini, mjenjali krs za plodnu zemlju, uzeli pola bosne, a drugu polovinu karamo kako hocemo u institucijama a ti mi jos Salko i platis hehehe.
A ja u augustu opet u brelama, platim hrvati sluze![]()
Hvala, da nema takvih ko ti , trebalo bi vas izmislit...bas ko iz vica.
Sto se BiH i Bosnjaka tice, s obzirom kakva im je sudbina od strane "nebeskih" namijenjena, super se proslo.
Dakle, medjunarodno priznata drzava s definiranim vanjskim granicama i unutrasnjim administrativno-politickim uredjenjem u vidu 2 entiteta, u ovom trenutku. U buducnosti - vidjet cemo, sve je podlozno promjenama osim vanjskih granica, a u sumskoj sve gore i gore.