Zahiragić opet jaše
- radiša
#1651 Re: Zahiragić opet jaše
Takozvani nametaci kako ih ja zovem,ne jebu druge samo svoje trune,prica kako mu ne das objasnjenje kad mu objasnis on opet svoje,ko te jebe,znaci cilj im je da svoje namecu a sve mimo toga je ravnogorstvo,ustastvo...
- KB9
#1652 Re: Zahiragić opet jaše
zar je gradacac u toj mjeri "otiso"?IagoAspas wrote:To je napravio isti bolesnik koju je djecu, odnosno "BrOtu" koristio za kampanju popisa stanovništva. Zamislite BiH za 20 god, na čelu cirkusant Zahiragić a ovi ga prate:aratet wrote:Skoro sam citao, sirom BiH se prikazuju predstave maloj djeci "Dova moj najbolji prijatelj".
I skoro je bila vijest gdje mala djeca negdje u BiH pjevaju poznate stihove samo malo izmijenjene "Kad si sretan ti kazi Allahu Ekber". Nesto u tom smislu.
Nece ovo na dobro izaci, a vi kako hocete.
vidim ime kanala glasi na gradacac pa zato pitam
-
Naslovnica
#1653 Re: Zahiragić opet jaše
Jarane, daj pls navedi o kakvim bljuvotinama govoriš kada ovo pišeš, kakva risto đogo priča? Fakat me interesuju da nisam ja šta slagao, zaista ne volim da mi neko prišiva etiketu koju smatram da ne zaslužujem.zenit dozic wrote:Evo ja ne mislim ko ovaj sda uhljeb ali i dalje tvrdim da vam je priča ko u riste đoge.kakavdanakneiskustvu wrote:Naslovnica wrote:Ali fakat, nema priče, odmah islamofobi, ateisti, komunjare...
da,ko god ne misli ko ovaj zahiragic odmah etiketiranje
I bas zbog ovih bljuvotina sto pisete drago mi je sto vas lik prca u zdrav mozak.
-
kakavdanakneiskustvu
#1654 Re: Zahiragić opet jaše
eto,rekoh ja,odmah etiketiranja,sad su ovdje neki i cetnici ko djogozenit dozic wrote:Evo ja ne mislim ko ovaj sda uhljeb ali i dalje tvrdim da vam je priča ko u riste đoge.kakavdanakneiskustvu wrote:Naslovnica wrote:Ali fakat, nema priče, odmah islamofobi, ateisti, komunjare...
da,ko god ne misli ko ovaj zahiragic odmah etiketiranje
I bas zbog ovih bljuvotina sto pisete drago mi je sto vas lik prca u zdrav mozak.
ja bas ne vidim da mene neko prca u zdrav mozak
-
hAZNADAR
#1655 Re: Zahiragić opet jaše
Bolesno je sto neki muslimani imaju potrebu za ulogom diskriminirane zrtve komunizma, globalizma, bosanskog tradicionalizma, nacionalizma,... pa nalaze razloge gdje ih ima i gdje ih nema. Bolesno je to sto vecina galamdzija u seher Sarajevu trazi islamofobe samo u svom gradu a u RS je valjda default.Matzan wrote:Kao što rekoh, čim ideš u džamiju odmah te na forumu etiketiraju kao potencijalnog teroristu.
Bolesno!
Kako god je bivsa vlast proizvela indoktrinirane debile - tako je i SDA era proizvela isto debile koji guraju nos gdje mogu i na prvu prepreku pateticno placu o islamofobiji.
Sarajevo je puno dzamija koje nisu bas prepune. Zato dzumi nema mjesta izvan dzamije a oni koji to traze su bolesnici koji traze dlaku u jajetu. Sutra ce u privatnom dvoristu traziti dozvolu za klanjanje i jedva docekati da vriste o islamofobiji.
Sve neki veliki muslimani a ustvari blage veze nemaju sa poentom vjere - sve se svodi na provokacije, dokazivanje, foliranje,.. poput klanjaca nasmecu po parkovima i trznim centrima maksuz tamo gdje ostali mogu da vide. Pa dignu glavu poslije "Amin" da vide jel ko ruzno pogledo
Zahiragic vidim spominje trazenje dlake u jajetu muslimanima
A on i ekipa ko ne traze dlake u jajetu gurajuci dzume na silu gdje ih nikada nije bilo pa jedva docekaju neciji otpor.
A ovo o debilima i bolesnicima nisu moje misli - imam sa zavrsenom medresom i jos skola(ime nije bitno) - rece da su Islamu danas blizi deklarisani ateisti negoli nabusani muslimani sto provode egzibicionizam samo sa namjerom da vide jel ko ruzno pogledo. Tako da ti tapija nad islamom i diploma tumaca nece proci - cak i na ovom islamofobicnom forumu.
-
zenit dozic
#1656 Re: Zahiragić opet jaše
Pa mantra vam je ista, branite evropske tekovine od podivljalih islamista kao i oni
Samo sreca pa vas nema puno da rijeci pretvorite u djela.
Vidim neko rece necu da se prilagođavam zbog pauze od sat vremena.
E pa vidis mogu oni koji idu na dzumu isto tako reci da nece vama da se prilagođavaju.
Sve u svemu najveci mi to problem bio
Nastavite sa borbom protiv islamista
mozda vas i dodik podrzi 
E pa vidis mogu oni koji idu na dzumu isto tako reci da nece vama da se prilagođavaju.
Sve u svemu najveci mi to problem bio
Nastavite sa borbom protiv islamista
- radiša
#1657 Re: Zahiragić opet jaše
Jes,sto bi se ja prilagođavo tvojoj pauzi a meni kad treba to nema,ne vazi.Sto bi ti imo veca prava od mene ako ides u dzamiju?zenit dozic wrote: Vidim neko rece necu da se prilagođavam zbog pauze od sat vremena.
-
Naslovnica
#1658 Re: Zahiragić opet jaše
Mene je sva ova priča najviše počela da boli kada su moju djecu u vrtiću izvodili sa malim brojem ostalih, iz njihove učionice, kako bi ostali imali vjeronauku.
Nemam ništa protiv vjeronauke, ali zašto na takav način? Kako objasniti djetetu od 4 godine zašto ih teta izvodi iz njihove učionice? Zašto oni ne bi ostali u svojoj učionici, a ostali koji idu na vjeronauku ne bi izašli?
Sve to SDA i mlado-muslimansko potomstvo rade svjesno i s namjerom. Ne može me niko ubijediti da nije tako.
Uvijek se sjetim svojih prijatelja i silnih ljudi koji živote dadoše za BiH, i za odbranu Sarajeva. 100% sam siguran da oni nisu dali života za ovakvu BiH i za ovakvo Sarajevo.
Nemam ništa protiv vjeronauke, ali zašto na takav način? Kako objasniti djetetu od 4 godine zašto ih teta izvodi iz njihove učionice? Zašto oni ne bi ostali u svojoj učionici, a ostali koji idu na vjeronauku ne bi izašli?
Sve to SDA i mlado-muslimansko potomstvo rade svjesno i s namjerom. Ne može me niko ubijediti da nije tako.
Uvijek se sjetim svojih prijatelja i silnih ljudi koji živote dadoše za BiH, i za odbranu Sarajeva. 100% sam siguran da oni nisu dali života za ovakvu BiH i za ovakvo Sarajevo.
-
zenit dozic
#1659 Re: Zahiragić opet jaše
Jebiga uvijek se manjina prilagođavala veciniradiša wrote:Jes,sto bi se ja prilagođavo tvojoj pauzi a meni kad treba to nema,ne vazi.Sto bi ti imo veca prava od mene ako ides u dzamiju?zenit dozic wrote: Vidim neko rece necu da se prilagođavam zbog pauze od sat vremena.
-
aratet
#1660 Re: Zahiragić opet jaše
Onda da se prilagodimo vecini i svi odemo na Dzumu.zenit dozic wrote:Jebiga uvijek se manjina prilagođavala veciniradiša wrote:Jes,sto bi se ja prilagođavo tvojoj pauzi a meni kad treba to nema,ne vazi.Sto bi ti imo veca prava od mene ako ides u dzamiju?zenit dozic wrote: Vidim neko rece necu da se prilagođavam zbog pauze od sat vremena.
Ionako UNSA ide iz nacunih u religijske okvire, mogu i studenti.
-
kakavdanakneiskustvu
#1661 Re: Zahiragić opet jaše
radiša wrote:Takozvani nametaci kako ih ja zovem,ne jebu druge samo svoje trune,prica kako mu ne das objasnjenje kad mu objasnis on opet svoje,ko te jebe,znaci cilj im je da svoje namecu a sve mimo toga je ravnogorstvo,ustastvo...
da,bas tako
-
Naslovnica
#1662 Re: Zahiragić opet jaše
Dok sam ja neuspješno studirao, odmah poslije rata, niko nikada nije imao problem da ode na džumu. Nije bilo ispita u to vrijeme, ali su predavanje išla redovno, bez obzira na džumu.
Niti jedan profesor nikada nije napravio nekome problem zbog džume. Niti bi trebao.
Niti jedan profesor nikada nije napravio nekome problem zbog džume. Niti bi trebao.
-
aratet
#1663 Re: Zahiragić opet jaše
Zanimljivo bi bilo proucavati mozgove ovih Zahir-aginih potomaka.Hujdure ili kako ti je već ime bolje bi bilo da vlada šerijatski zakon ne bi bilo lopova ni droge ni kriminala a Kazaz je ateistički govno
Last edited by aratet on 03/01/2017 17:36, edited 1 time in total.
-
kakavdanakneiskustvu
#1664 Re: Zahiragić opet jaše
Naslovnica wrote:Mene je sva ova priča najviše počela da boli kada su moju djecu u vrtiću izvodili sa malim brojem ostalih, iz njihove učionice, kako bi ostali imali vjeronauku.
je li ti to ozbiljno,vjeronauk u vrticu,ne zezas se?
-
zenit dozic
#1665 Re: Zahiragić opet jaše
Boli me cuna idi đe hoces niko ti ne brani.aratet wrote:
Onda da se prilagodimo vecini i svi odemo na Dzumu.
Ovo je slobodna zemlja
-
PeppermintSA
#1666 Re: Zahiragić opet jaše
Nije problem u tih sat vremena, već je stvar principa. Taman da je šest i po minuta, vjeri nema mjesta na sekularnom univerzitetu.zenit dozic wrote:Pa mantra vam je ista, branite evropske tekovine od podivljalih islamista kao i oni![]()
Sve u svemu najveci mi to problem bio![]()
Nastavite sa borbom protiv islamistamozda vas i dodik podrzi
-
Naslovnica
#1667 Re: Zahiragić opet jaše
Zašto bih se zezao, nema razloga...kakavdanakneiskustvu wrote:Naslovnica wrote:Mene je sva ova priča najviše počela da boli kada su moju djecu u vrtiću izvodili sa malim brojem ostalih, iz njihove učionice, kako bi ostali imali vjeronauku.
- MyTao
#1668 Re: Zahiragić opet jaše
Care... prvo izvalis to da se svi treba da prilagode vecini, a onda "ovo je slobodna zemlja"... ne moze i jedno i drugo... saberi se malo. Ili je ovo slobodna drzava ili je drzava u kojoj vlada vecina i ostali se prilagodavaju.zenit dozic wrote:Boli me cuna idi đe hoces niko ti ne brani.aratet wrote:
Ovo je slobodna zemlja
-
kakavdanakneiskustvu
#1669 Re: Zahiragić opet jaše
Naslovnica wrote:Zašto bih se zezao, nema razloga...kakavdanakneiskustvu wrote:Naslovnica wrote:Mene je sva ova priča najviše počela da boli kada su moju djecu u vrtiću izvodili sa malim brojem ostalih, iz njihove učionice, kako bi ostali imali vjeronauku.
u sarajevu?
-
zenit dozic
#1670 Re: Zahiragić opet jaše
Prvo procitaj sta ti je kolega napisao pa onda pametuj.MyTao wrote:Care... prvo izvalis to da se svi treba da prilagode vecini, a onda "ovo je slobodna zemlja"... ne moze i jedno i drugo... saberi se malo. Ili je ovo slobodna drzava ili je drzava u kojoj vlada vecina i ostali se prilagodavaju.zenit dozic wrote:Boli me cuna idi đe hoces niko ti ne brani.aratet wrote:
Ovo je slobodna zemlja
- MyTao
#1671 Re: Zahiragić opet jaše
Znaci slobodna je zemlja sve dok radis ono sto vecina zeli da radis???zenit dozic wrote:Prvo procitaj sta ti je kolega napisao pa onda pametuj.MyTao wrote:Care... prvo izvalis to da se svi treba da prilagode vecini, a onda "ovo je slobodna zemlja"... ne moze i jedno i drugo... saberi se malo. Ili je ovo slobodna drzava ili je drzava u kojoj vlada vecina i ostali se prilagodavaju.zenit dozic wrote:
Boli me cuna idi đe hoces niko ti ne brani.
Ovo je slobodna zemlja
-
funeral blues
#1672 Re: Zahiragić opet jaše
Pitam se da li je ostali dio Federacije u *urcu ko Sarajevo? Za Tuzlu i neke TK gradove znam sigurno da nisu..ali sta je s Bihacom, Zenicom? Imam neki dojam da se tamo ne insistira na ovim trivijalnostima koje isticu razlike medju ljudima.
I da, ovo pitam kao musliman i kao neko ko je svjestan cinjenice da ne biram ni mjesto ni vrijeme rodjenja, sto znaci da sam mogao biti i bilo koje druge vjere da je tako trebalo biti. Samim tim, besmisleno je i nemoralno potencirati stvari za koje covjek ne snosi vlastite zasluge.
Doduse, ima i onih koji tvrde kako bi presli na Islam da su, hipoteticki, rodjeni u Vatikanu..ili da bi presli na Krsanstvo da su rodjeni u Meki:D
I da, ovo pitam kao musliman i kao neko ko je svjestan cinjenice da ne biram ni mjesto ni vrijeme rodjenja, sto znaci da sam mogao biti i bilo koje druge vjere da je tako trebalo biti. Samim tim, besmisleno je i nemoralno potencirati stvari za koje covjek ne snosi vlastite zasluge.
Doduse, ima i onih koji tvrde kako bi presli na Islam da su, hipoteticki, rodjeni u Vatikanu..ili da bi presli na Krsanstvo da su rodjeni u Meki:D
-
kakavdanakneiskustvu
#1673 Re: Zahiragić opet jaše
Prosperiram wrote:na teritoriju cijele BiH gdje je sda vlast i gdje god mogu!ko vi ne znate pa ono začuđeni!kakavdanakneiskustvu wrote:
u sarajevu?
ne znam ozbiljno da u vrticima imaju vjeronauk,prosto ne mogu da vjerujem u to,bas ne mogu da vjerujem u to
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1674 Re: Zahiragić opet jaše
NIJEkike-tike wrote:Otac od Harisa (Jusuf) je bio ministar za stambena pitanja (cini mi se) 1998-1999, OHR ga je smijenio jer je otimao stanove (i jednim i drugim i trecim) i davao stranackim ahbabima, kao sto je Brankovic. Inace, sve teski podrumasi, koji danas glume velike patriote, sve se okrenulo.
-
zenit dozic
#1675 Re: Zahiragić opet jaše
Ma nista je to sta vam se sprema.PeppermintSA wrote:Nije problem u tih sat vremena, već je stvar principa. Taman da je šest i po minuta, vjeri nema mjesta na sekularnom univerzitetu.zenit dozic wrote:Pa mantra vam je ista, branite evropske tekovine od podivljalih islamista kao i oni![]()
Sve u svemu najveci mi to problem bio![]()
Nastavite sa borbom protiv islamistamozda vas i dodik podrzi
Ko god ne bude osunecen nece moc prismrdit univerzitetu.
Podivljali islamisti ce da vas skidaju i provjeravaju i sunete na licu mjesta.
Nije dzaba brat dodik reko da je ovo Teeran.
Nista vam drugo nece preostat nego prebacivanje na univerzitet na palama ili u lukavicu