Ti si moj Fudo nacionalista i sovinista, dokazani. Ne pravim nikakvu razliku izmedju tebe i tvojih kolega na srpskoj i hrvatskoj strani. Optuzujes mene za ono sto si TI. Nicim izazvan si me drsko napao. A ja sam ovdje OSTALI i atesita, nisam na braniku nijednog copora kao TI. Soler klasicni, uvijek bio i ostao. Ne osjecam pripadnost niti jednom kolektivitetu niti sam sljedbenik bilo koje ideologije. I ponosan sam do neba sto sam takav.Fudo387 wrote:Ma nemoj.Kikibombona wrote:Ma nemoj mi reci. Ti se ovdje osjecas ugrozeno i prozvano. Pokusavas relativizirati islamski ekstremizam. Providan si totalno. Cim se desi ovakav napad eto te sa istom pricom.
Pa imas li ti to dugme da ga pritisnem iste sekunde i pomlatim svu tu bagru koja ubija djecu po koncertima?
Iste sekunde bi to Fudo pomlatio.
Samo tebi usima prija jedna stvar, islamski terorizam, ekstremizam, pa ti godra kad i Fudu ni krivog ni duznog u sve to ubacis.
Islam-terorizam. Tacka. Nema nista izmedju kad ga tako okvalifikujes.
Al' evo ti qrac, mislis meni te fore prodavati.
Pa gdje si na temama kad orgijaju simpatizeri tih majmuna?Kikibombona wrote:Kiki se pisa i sere na grob Slobodanu Milosevicu, Dorici Cosicu, parijarhu Pavlu i ostalim SRPSKO-PRAVNOSLANIM zlocincima. Kiki bi im kosti vadio i u septicke jame bacio. I njima i HRVATSKO-KATOLICKIM zlocincima.
Sto, ne vidis ih od Kurda?
mame ti?
Ma jok, nista od toga.Kikibombona wrote:Al, kontas, napad je najbolja odbrana pa udaras. Ti si se ovdje dokazao kao nacionalista i relativizator. Sve to radis veoma hinjavo i podmuklo.
Citam vas k'o bukvar, rekoh ti, ofirni ste.
A vidi kako tebe pece tvoj identitet, kako se koprcas, kako ti je neugodno. I moram ti sada priznati, drago mi je radi toga. Tek nakon ovog tvog komentara mi je drago. Neka si ucrnjacen, zasluzio si.
Srbi/pravoslavci su pocinili pocinili genocid u Srebrenici, Hrvati/katolici masakr u Ahmicima. Sta je? Neko se vrijedja zbog toga? Boli me kurac. Ako je normalan, ne bi trebao. Ako nema nista sa tim, ako nije na strani zlotvora, nema se cega sramiti. Najlakse je reci Slobo i Pavle nemaju veze sa srpstvom i pravoslavljem. Ne, zlu se treba suprostaviti, stati mu na crtu i poraziti ga.
Smeta li ti mozda ova kvalifikacija koju redovno koriste islamski izvori? I ja je redovno koristim, ako te zanima.
Budistički ekstremisti zapalili džamiju u Mijanmaru
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/bu ... -mijanmaru
Kada principijelnost u pitanju, ni do koljena mi nisi, bas zato sto si ti vojnik jednog naroda i jedne vjere, a mene zaboli kurac za sve i jedan narod i sve i jednu vjeru.
Na kojim temama orgijaju?
Mozda par sati neki trolovi prije nego dobiju ban!
Ili me pozivas da se vama, nacional-sovinistima, prikljucim u lovu na vjestice, gdje svakoga ko nije na fonu bosnjackog nacionalizma etiketirate kao izdajnika, salonca, petu kolonu i koje jos termine koristite!? To nastavite bez mene.