Pričam ti...pukepuke wrote:Aaa, interna zeza, kužim. Šta ću kad sam propustila puno druženja...
Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Euridika
- Globalna šefica
#1651 Re: RE: Re: RE: Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
- pukepuke
#1652 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
condy wrote:Ponovi
- MaroonBrigade
#1653 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ma sigurno je do nje... nema drugezforumas wrote:Pitaj ju jel' joj se to i prije desavalosarajvosa wrote:Pozdrav,
Trebao sam da imam prvi sex sa novom djevojkom,ali nije bilo erekcije.Osjećam se loše zbog toga.
Zna li neko šta da radim?
Hvala.
- joske
#1654 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
il je do njega mozda je gej haj ga znajMaroonBrigade wrote:Ma sigurno je do nje... nema drugezforumas wrote:Pitaj ju jel' joj se to i prije desavalosarajvosa wrote:Pozdrav,
Trebao sam da imam prvi sex sa novom djevojkom,ali nije bilo erekcije.Osjećam se loše zbog toga.
Zna li neko šta da radim?
Hvala.![]()
- Kikibombona
#1655 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Da li danas sve zene imaju brkove?
Nesto se ne mogu sjetiti da su djevojke imale brcice kada sam se poceo zanimati za zene. Nekako je islo u kombinaciji sa alkoholom i laksim drogama, uglavnom se furala vecernja druzenja, pa mozda nisam primjetio radi dejstva opijata i odsustva dnevne svjetlosti. Od djevojaka sa kojima sam bio, nijedna nije imala brcice. Posljednja maratonska veza me malo odvojila od zena, nisam toliko obracao paznju na detalje. E sad, u ovih godinu-dvije, svaka djevojka koju sam upoznao ima brcice. Jebote, opsesija mi postalo. Vidim figuru, svidi mi se, a onda kad prifuram prvo idem ustanoviti ima li brcice.
Lijepa kao san a ima brcice. Pa kako to?
Jednu upoznao nedavno, izgleda taman kako zamisljam idealnu zenu za sebe, makar sto se tice fizickog izgleda. Izadjemo na dorucak, kad svjetlost osvjetli prilicno bujne, bijele brcice.
Sta se desava??
Nesto se ne mogu sjetiti da su djevojke imale brcice kada sam se poceo zanimati za zene. Nekako je islo u kombinaciji sa alkoholom i laksim drogama, uglavnom se furala vecernja druzenja, pa mozda nisam primjetio radi dejstva opijata i odsustva dnevne svjetlosti. Od djevojaka sa kojima sam bio, nijedna nije imala brcice. Posljednja maratonska veza me malo odvojila od zena, nisam toliko obracao paznju na detalje. E sad, u ovih godinu-dvije, svaka djevojka koju sam upoznao ima brcice. Jebote, opsesija mi postalo. Vidim figuru, svidi mi se, a onda kad prifuram prvo idem ustanoviti ima li brcice.
Sta se desava??
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#1656 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
GMOKikibombona wrote:Da li danas sve zene imaju brkove?![]()
Nesto se ne mogu sjetiti da su djevojke imale brcice kada sam se poceo zanimati za zene. Nekako je islo u kombinaciji sa alkoholom i laksim drogama, uglavnom se furala vecernja druzenja, pa mozda nisam primjetio radi dejstva opijata i odsustva dnevne svjetlosti. Od djevojaka sa kojima sam bio, nijedna nije imala brcice. Posljednja maratonska veza me malo odvojila od zena, nisam toliko obracao paznju na detalje. E sad, u ovih godinu-dvije, svaka djevojka koju sam upoznao ima brcice. Jebote, opsesija mi postalo. Vidim figuru, svidi mi se, a onda kad prifuram prvo idem ustanoviti ima li brcice.Lijepa kao san a ima brcice. Pa kako to?
Jednu upoznao nedavno, izgleda taman kako zamisljam idealnu zenu za sebe, makar sto se tice fizickog izgleda. Izadjemo na dorucak, kad svjetlost osvjetli prilicno bujne, bijele brcice.
![]()
![]()
Sta se desava??
- Kikibombona
#1657 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
I ja kontam.heat wrote:
GMO
Paradajz iz Grcke stimulise rast brkova!
I fakat su napredne djevojcice danas. Vec sa petnaest izgledaju kao dvadesetogodisnjakinje nekada. Ili se meni cini.
Ubrzana evolucija.
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#1658 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Kikibombona wrote:
I ja kontam.![]()
Paradajz iz Grcke stimulise rast brkova!![]()
I fakat su napredne djevojcice danas. Vec sa petnaest izgledaju kao dvadesetogodisnjakinje nekada. Ili se meni cini.Ima jedna mala u komsiluku, sesnaest godina. Da vidis ne bi vjerovao. Nijedan Sud te ne bi mogao osuditi radi odnosa sa njom, jer je nemoguce pomisliti da ima manje od 18.
![]()
![]()
Ubrzana evolucija.
ako dobijes zensko dijete, sve ce ti se samo kazati
- pukepuke
#1659 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Kikibombona wrote:Da li danas sve zene imaju brkove?![]()
Nesto se ne mogu sjetiti da su djevojke imale brcice kada sam se poceo zanimati za zene. Nekako je islo u kombinaciji sa alkoholom i laksim drogama, uglavnom se furala vecernja druzenja, pa mozda nisam primjetio radi dejstva opijata i odsustva dnevne svjetlosti. Od djevojaka sa kojima sam bio, nijedna nije imala brcice. Posljednja maratonska veza me malo odvojila od zena, nisam toliko obracao paznju na detalje. E sad, u ovih godinu-dvije, svaka djevojka koju sam upoznao ima brcice. Jebote, opsesija mi postalo. Vidim figuru, svidi mi se, a onda kad prifuram prvo idem ustanoviti ima li brcice.Lijepa kao san a ima brcice. Pa kako to?
![]()
![]()
Sta se desava??
- esmasaric
#1660 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pravda za brčiće!
- Matzan
#1661 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
To je sad in, muškarci brade, žene brčiće.
Još da ženama nije šminke i plastičnih operacija vidio bi kako je priroda okrutna...
Još da ženama nije šminke i plastičnih operacija vidio bi kako je priroda okrutna...
- esmasaric
#1662 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Veliki broj žena ima brčiće, pogotovo ako su tamnopute. A ako se malo bolje zagledaš imaju i malene, kao na breskvi, dlačice po obrazima, a nekad i zolfe. Samo mi nije jasno što tako mali detalj primjetiš, a ne dlakave ruke npr. Ne znam.
- annoy
#1663 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Jedna moja pametna prijateljica iz srednje škole je išla obrijat brčiće i onda su joj tek narasle brčine 
- Kikibombona
#1664 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ovo mi ne smeta.esmasaric wrote:Veliki broj žena ima brčiće, pogotovo ako su tamnopute. A ako se malo bolje zagledaš imaju i malene, kao na breskvi, dlačice po obrazima, a nekad i zolfe. Samo mi nije jasno što tako mali detalj primjetiš, a ne dlakave ruke npr. Ne znam.
A kada se ljubim sa nekom koja ima brcice, pa dodju u kontakt sa usnama, imam film kao da se ljubim sa oficirom JNA.
A ruke isto nisu problem. Bic i lagano, ako su dlake bas upecatljive. Ako nisu, nema veze.
Problem su brkovi.
- esmasaric
#1665 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Valjda kako su ove brade u modi, onda žene puste da ih ne bi iritirale, da imaju zaštitu.
Osim toga, dlake su sada u modi, vidi samo kolike obrve pojedine crtaju
Osim toga, dlake su sada u modi, vidi samo kolike obrve pojedine crtaju
-
rodjeni_95
#1666 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Braco mila ima li danas neka zenska koja nema nacrtane obrve
Ili su im nacrtane ko linije na magistralnom putu, ili su naku crtu tanju i od konca napravile...
A i ove sto imaju lijepe, nesta dodaju, izvlace da im budu gusce. Nekad imam osjecaj da su traku naljepile
Ili su im nacrtane ko linije na magistralnom putu, ili su naku crtu tanju i od konca napravile...
A i ove sto imaju lijepe, nesta dodaju, izvlace da im budu gusce. Nekad imam osjecaj da su traku naljepile
- esmasaric
#1667 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Pa, naravno da ima, nacrtane obrve izlaze iz mode i sada se zapuštajurodjeni_95 wrote:Braco mila ima li danas neka zenska koja nema nacrtane obrve![]()
Ja znam bar 10tak djevojaka koje imaju pravo guste obrve i ništa im ne rade, uključujući i sebe. Nažalost neke djevojke nemaju obrva pa moraju crtati, vjeruj mi da su bolje makar nacrtane nego nikakve. Majka genetika je nekome i maćeha...šta je tu je.
Mada, da ti pravo kažem, ne znam na koja godišta misliš, ali ja odavno nisam vidjela djevojku sa ultra tankim nacrtanim obrvama.
-
rodjeni_95
#1668 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
E ja jesamesmasaric wrote:Pa, naravno da ima, nacrtane obrve izlaze iz mode i sada se zapuštajurodjeni_95 wrote:Braco mila ima li danas neka zenska koja nema nacrtane obrve![]()
A i ove sto imaju lijepe, nesta dodaju, izvlace da im budu gusce. Nekad imam osjecaj da su traku naljepile![]()
Ja znam bar 10tak djevojaka koje imaju pravo guste obrve i ništa im ne rade, uključujući i sebe. Nažalost neke djevojke nemaju obrva pa moraju crtati, vjeruj mi da su bolje makar nacrtane nego nikakve. Majka genetika je nekome i maćeha...šta je tu je.
Mada, da ti pravo kažem, ne znam na koja godišta misliš, ali ja odavno nisam vidjela djevojku sa ultra tankim nacrtanim obrvama.
Imam sestru, doduse ima prave obrve, ali nekad zna uzeti one vase didze kako se vec zovu da ih malo napravi da se jace crne pa onda je blejim dok skonta i pita sta gledam - a sta,sta gledem
I sad je slabo vidjam da to radi, jedino ako se negdje ne krije
-
rodjeni_95
#1669 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Samo necuralkiki-miki wrote:Kod mene prirodne sve mi zene sad zavide. Ne moram ih crtati.rodjeni_95 wrote:Braco mila ima li danas neka zenska koja nema nacrtane obrve![]()
- esmasaric
#1670 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ja sam ko Frida...da, imam unibrow...ali opet kontam lakše mi je čupati nego crtati.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
- annoy
#1671 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Ne znam puno cura koje crtaju obrve, ali ih znam puno koje ih popunjavaju i produžuju, uključujući i mene, jer nismo svi obdareni savršenim obrvama. Moje su normalne gustoće ali nisu baš duge pa ih moram popravit. Jednostavno, ako sam našminkana onda ću ih sredit, ako nisam, neću. A sad, to što cure ne znaju kako sredit obrve pa ih iscrtaju i ispune bez ikakve mjere i smisla za estetiku pa im obrve izgledaju kao da vode zaseban život, to je drugo...
- Euridika
- Globalna šefica
#1672 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Moje su prirodne, čupnem pokoju dlačicu koja ode ispod ili iznad linije obrve i to je to. [emoji3]
Poslano s Tapatalka
Poslano s Tapatalka
-
rodjeni_95
#1673 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nije problem malo ih "dotjerati"annoy wrote:Ne znam puno cura koje crtaju obrve, ali ih znam puno koje ih popunjavaju i produžuju, uključujući i mene, jer nismo svi obdareni savršenim obrvama. Moje su normalne gustoće ali nisu baš duge pa ih moram popravit. Jednostavno, ako sam našminkana onda ću ih sredit, ako nisam, neću. A sad, to što cure ne znaju kako sredit obrve pa ih iscrtaju i ispune bez ikakve mjere i smisla za estetiku pa im obrve izgledaju kao da vode zaseban život, to je drugo...
Euridika wrote:Moje su prirodne, čupnem pokoju dlačicu koja ode ispod ili iznad linije obrve i to je to. [emoji3]
Ma tako je legendo hahaha![]()
- Matzan
#1674 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Da ne otvaram posebnu temu...
Ima li neka forumašica polovan vibrator, a da bi bila voljna prodati ili pokloniti?
Pravim neki uređaj pa mi treba motorić, a čuo sam da su oni na vibratorima jako izdržljivi.
Molim ponude na PP.
Ima li neka forumašica polovan vibrator, a da bi bila voljna prodati ili pokloniti?
Pravim neki uređaj pa mi treba motorić, a čuo sam da su oni na vibratorima jako izdržljivi.
Molim ponude na PP.
- Secer_033
#1675 Re: Muškarci pitaju žene(pročitajte prvi post) vol.2
Nismo lude, kupi svoj.