Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- burgundy
#1651 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A Hilary radi za djabe i niko ne stoji iza nje,ma daj.Ja zivim u Bosni i volim Ameriku uvijek jesam,ne svidja mi se kako se vodila drzava od Busha pa do Obame.Kasno je sad da bih tamo isao u pecalbu ali da sam mladji otisao bih.Imam sestru u SAD.Gledam neki dan jedan meksikanac,protiv Trampa izaso da protestuje,zivi vec 23 godine u americi,i dalje bez drzavljanstva, nije naucio jezik kako treba i kaze ja nemam kriminalni dosije
Poenta je ne zna se uopste ko su ti ljudi sto dolaze,pogotovo iz ovih kriznih podrucja.To me podsjeca na Scarface kad onaj drot kaze Castro nas je bas posro sa ovim.
-
Avetinho
#1652 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
burgundy wrote:A Hilary radi za djabe i niko ne stoji iza nje,ma daj.Ja zivim u Bosni i volim Ameriku uvijek jesam,ne svidja mi se kako se vodila drzava od Busha pa do Obame.Kasno je sad da bih tamo isao u pecalbu ali da sam mladji otisao bih.Imam sestru u SAD.Gledam neki dan jedan meksikanac,protiv Trampa izaso da protestuje,zivi vec 23 godine u americi,i dalje bez drzavljanstva, nije naucio jezik kako treba i kaze ja nemam kriminalni dosijePoenta je ne zna se uopste ko su ti ljudi sto dolaze,pogotovo iz ovih kriznih podrucja.To me podsjeca na Scarface kad onaj drot kaze Castro nas je bas posro sa ovim.
-
Avetinho
#1653 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja volim Bosnu i zivim u Americi i navijam za idiote koji ce joj doci glave.
Tako reci.
Pripizdina iz Bosne daje sud o americkoj politici. Fuj!
Tako reci.
Last edited by Avetinho on 23/09/2016 19:46, edited 1 time in total.
- burgundy
#1654 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Jaka kontrola granica sigurnija zemlja.Bi kriza sa izbjeglicama,gledas kako ulaze u Srbiji i Hrvatskoj molis boga da vamo ne dodju.Svi imamo savjest ali brate ako ti napadnes neku curu sto je obukla minic,e pa nece da moze.
-
Avetinho
#1655 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
burgundi, dosta si se vec prosrao, nemoj vise bogati.
- burgundy
#1656 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
E moj tabisuAvetinho wrote:Ja volim Bosnu i zivim u Americi i navijam za idiote koji ce joj doci glave.
Tako reci.
- burgundy
#1657 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nista od sad samo ti pisi ovdje posto imas ekskluzivu posto zivis u AmeriKi.Okej.
- burgundy
#1658 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ili mozda jos nemas papire vidim nesto te pogodi,bice to sve dobro ba nemoj se sekirat.Ili mozda pricas engleski ko Baka Sliskovic 
-
Avetinho
#1659 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
burgundy, vidim i ti bi htio doc, al nemere.
Probaj kad Tramp bude na vlasti, mozda ce ti ovi postovi na kliksu pomoc.
Joj mene budale s kim diskutujem, jedva tipkam koliko se sam sebi smijem u sebi naglas.
Probaj kad Tramp bude na vlasti, mozda ce ti ovi postovi na kliksu pomoc.
Joj mene budale s kim diskutujem, jedva tipkam koliko se sam sebi smijem u sebi naglas.
- burgundy
#1660 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Samo turisticki,a to sto se smijes je zato sto kazem istinu.
-
Avetinho
#1661 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
neces ni turisticku dobit.
djaba ti i postovi na kliksu.
djaba ti i postovi na kliksu.
- burgundy
#1662 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nego reci ti meni jesi se stabilizovo?nisi ilegalac?green card ovo ono.Sto ti smeta Tramp?Znas li americku himnu otpjevat,jesi li je pjevo ikad.Ovo je zadnje necu se vise s tobom bavit.Ekskluziva iz amerike,LJUDI KOJI PIŠETE OVDJE,SAMO DA VAS OBAVIJESTIM OD SADA SAMO AMERIČKI DRŽAVLJANI PIŠU NA OVOJ TEMI.
-
Avetinho
#1663 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ja sam ilegalac, kosim travu od jutra do mraka, ali mi ne smeta, jer je posao koji radim posten i ispati se i meni i gazdi kome treba sisanje.
Nadam se da me Tramp nece vratiti u Kinu da tamo kosim travu a on da uzima profit.
Nadam se da me Tramp nece vratiti u Kinu da tamo kosim travu a on da uzima profit.
- Jack Be Nimble
#1664 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kano su ga napali? Tako sto su ukazali da nezna osnovna pravila drzavnog ustava koji se uci prije srednje skole? Ili sto su ga prozvali da blati Ameriku, njen narod, njenu vojsku a kada se pogleda najjaca vojna sila u svijetu je i dalje Amerika. Sve ono sto su Republikanci drzali ka srcu pocevsi od Regana (a i ranije) na to se proslog Jula Trump posrao. A to su sve cjelokupno posrali u toku cetiri dana u Cleveland-u. Tri dana kasnije Demokrati su samo uzeli njihovu pricu kako je Amerika boginja na svijetu pocevsi od naroda pa do vojske, kako im niko ne moze prismrditi ni u kojem slucaju, dizali Regana u nebesa a ne Putina itd. Zato su se mnogi Republikanci pitali zasto Demokrate izgledaju da vise vole Amerike, pricaju kao pravi Republikanci, dok su se oni sami pretvorili u kukavice.burgundy wrote: Ko je tu koga prvi napao?Jako jadno je to bilo od demokrata,ali uspijeli su dobit reakciju od Trumpa koju su ocekivali.Uz duzno postovanje toj porodici izgubili su dijete,ali nije im to dalo za pravo da ga napaduju.Ako je tako neka nastupaju po skupovima i demokrate i republikanci sa svakim ko je izgubio nekoga u ratu.Jel cilj bio demokratama da pokazu da su "vece"patriote od republikanaca?Ako je tako nema vecih patriota od generala sa medaljama casti,koji se pojavise sa Trumpom neki dan.Ili je to ono,on je "islamofob"a ova familja su muslimani.
-
Avetinho
#1665 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pricas sa likom koji zivi u pripizdini u Bosni i zelio bi guzit slovenku kao sto je Melanija koja kopira govor Michelle Obama.
Last edited by Avetinho on 23/09/2016 20:22, edited 1 time in total.
- tzipiripi
#1666 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne znam zašto se amerima dozvoljava da svoju prljavu i odvratnu predizbornu kampanju vode na stranicama portala naše države. Dosta nam je i naših šabanaburgundy wrote:Nego reci ti meni jesi se stabilizovo?nisi ilegalac?green card ovo ono.Sto ti smeta Tramp?Znas li americku himnu otpjevat,jesi li je pjevo ikad.Ovo je zadnje necu se vise s tobom bavit.Ekskluziva iz amerike,LJUDI KOJI PIŠETE OVDJE,SAMO DA VAS OBAVIJESTIM OD SADA SAMO AMERIČKI DRŽAVLJANI PIŠU NA OVOJ TEMI.
Oni koji su dali zakletvu da će služiti drugu državu i da se odriču .... bla bla bla... , oni su u slučaju tarapane naši neprijatelji. Znači ako nas njihova nova domovina napadne oni su po zakonu te države, kojoj su dali zakletvu, dužni da se bore i ratuju protiv nas. A pošto ovdje vode svoju politiku komotno ih možemo smatrati stranim okupatorima, špijama i provokatorima
https://en.wikipedia.org/wiki/Oath_of_A ... ed_States)
I hereby declare, on oath, that I absolutely and entirely renounce and abjure all allegiance and fidelity to any foreign prince, potentate, state, or sovereignty of whom or which I have heretofore been a subject or citizen; that I will support and defend the Constitution and laws of the United States of America against all enemies, foreign and domestic; that I will bear true faith and allegiance to the same; that I will bear arms on behalf of the United States when required by the law; that I will perform noncombatant service in the Armed Forces of the United States when required by the law; that I will perform work of national importance under civilian direction when required by the law; and that I take this obligation freely without any mental reservation or purpose of evasion; so help me God.
-
Avetinho
#1667 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Krivo si shvatio.tzipiripi wrote:Ne znam zašto se amerima dozvoljava da svoju prljavu i odvratnu predizbornu kampanju vode na stranicama portala naše države. Dosta nam je i naših šabanaburgundy wrote:Nego reci ti meni jesi se stabilizovo?nisi ilegalac?green card ovo ono.Sto ti smeta Tramp?Znas li americku himnu otpjevat,jesi li je pjevo ikad.Ovo je zadnje necu se vise s tobom bavit.Ekskluziva iz amerike,LJUDI KOJI PIŠETE OVDJE,SAMO DA VAS OBAVIJESTIM OD SADA SAMO AMERIČKI DRŽAVLJANI PIŠU NA OVOJ TEMI.![]()
![]()
Oni koji su dali zakletvu da će služiti drugu državu i da se odriču .... bla bla bla... , oni su u slučaju tarapane naši neprijatelji. Znači ako nas njihova nova domovina napadne oni su po zakonu te države, kojoj su dali zakletvu, dužni da se bore i ratuju protiv nas. A pošto ovdje vode svoju politiku komotno ih možemo smatrati stranim okupatorima, špijama i provokatorima![]()
![]()
I hereby declare, on oath, that I absolutely and entirely renounce and abjure all allegiance and fidelity to any foreign prince, potentate, state, or sovereignty of whom or which I have heretofore been a subject or citizen; that I will support and defend the Constitution and laws of the United States of America against all enemies, foreign and domestic; that I will bear true faith and allegiance to the same; that I will bear arms on behalf of the United States when required by the law; that I will perform noncombatant service in the Armed Forces of the United States when required by the law; that I will perform work of national importance under civilian direction when required by the law; and that I take this obligation freely without any mental reservation or purpose of evasion; so help me God.
Americka demokratija nije tu da natjera sviju da rade kako vlastodrsci kazu. Nego obratno, za razliku od sabana na Balkanu.
- tzipiripi
#1668 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Šta sam krivo shvatio? Da ispadne da Trump ipak nija šaban nego borac za američku demokratiju?Avetinho wrote:Krivo si shvatio.tzipiripi wrote:Ne znam zašto se amerima dozvoljava da svoju prljavu i odvratnu predizbornu kampanju vode na stranicama portala naše države. Dosta nam je i naših šabanaburgundy wrote:Nego reci ti meni jesi se stabilizovo?nisi ilegalac?green card ovo ono.Sto ti smeta Tramp?Znas li americku himnu otpjevat,jesi li je pjevo ikad.Ovo je zadnje necu se vise s tobom bavit.Ekskluziva iz amerike,LJUDI KOJI PIŠETE OVDJE,SAMO DA VAS OBAVIJESTIM OD SADA SAMO AMERIČKI DRŽAVLJANI PIŠU NA OVOJ TEMI.![]()
![]()
Oni koji su dali zakletvu da će služiti drugu državu i da se odriču .... bla bla bla... , oni su u slučaju tarapane naši neprijatelji. Znači ako nas njihova nova domovina napadne oni su po zakonu te države, kojoj su dali zakletvu, dužni da se bore i ratuju protiv nas. A pošto ovdje vode svoju politiku komotno ih možemo smatrati stranim okupatorima, špijama i provokatorima![]()
![]()
Americka demokratija nije tu da natjera sviju da rade kako vlastodrsci kazu. Nego obratno, za razliku od sabana na Balkanu.
American dream yeeeah
-
Avetinho
- Jack Be Nimble
#1670 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Za vrijeme Kosova, Afganistana i Iraka bio sam u zrelim godinama za vojske. Ni u jednom ratu nije se tražilo da obucem uniformu. A da se trazilo onda bi kao svi ostali stao u red za Kanadu.tzipiripi wrote:Ne znam zašto se amerima dozvoljava da svoju prljavu i odvratnu predizbornu kampanju vode na stranicama portala naše države. Dosta nam je i naših šabanaburgundy wrote:Nego reci ti meni jesi se stabilizovo?nisi ilegalac?green card ovo ono.Sto ti smeta Tramp?Znas li americku himnu otpjevat,jesi li je pjevo ikad.Ovo je zadnje necu se vise s tobom bavit.Ekskluziva iz amerike,LJUDI KOJI PIŠETE OVDJE,SAMO DA VAS OBAVIJESTIM OD SADA SAMO AMERIČKI DRŽAVLJANI PIŠU NA OVOJ TEMI.![]()
![]()
![]()
-
Avetinho
#1671 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne zna covjek citati. Ne zna cemu se zakletva polaze.
- tzipiripi
#1672 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Cijeli svoj napaćeni život čekam u mraku nekog poput tebe da me prosvijetliAvetinho wrote:Ne zna covjek citati. Ne zna cemu se zakletva polaze.
-
Avetinho
#1673 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Dozivio.tzipiripi wrote:Cijeli svoj napaćeni život čekam u mraku nekog poput tebe da me prosvijetliAvetinho wrote:Ne zna covjek citati. Ne zna cemu se zakletva polaze.![]()
- tzipiripi
#1674 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Sreća nisi bio u vrijeme Vijetnama, za vrijeme obavezne mobilizacijeJack Be Nimble wrote:Za vrijeme Kosova, Afganistana i Iraka bio sam u zrelim godinama za vojske. Ni u jednom ratu nije se tražilo da obucem uniformu. A da se trazilo onda bi kao svi ostali stao u red za Kanadu.
-
Avetinho
#1675 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ili ti, za vrijeme krize na Kosovu.