Blokada puteva
-
PM72
#1651 Re: Blokada puteva
da li vi uopšte shvatate da su upravo boračka udruženja i šehidske organizacije ono što nas jebe i handri 22 godine iza rata?
napravljena je masa tih parazitskih organizacija upravo od strane vladajuće oligarhije da zadovolje bukadžije i one koji bi mogli uticati na "talasanje".Pofatane su veze i po državnim organima pozapošljavani su članovi familija čelnika tih organizacija i njima je lijepo.Što bi to mjenjali? nisu budale,pred svake izbore naobećavaju svašta a dio ispune,naravno,opet svojim vezama na liniji vlast-šehidske i boračke organizacije.
Sve generale su podmirili,sve oficire drže na uzici jer su im zaposlili djecu,zene,braću i ne talasaj.svakodnevno osnivaju kojekakva udruzenja koje nakače na opštinske budžete,daj fukari lavor graha,paket soka,hima,zastava,fatiha i progovore koju o "uspješnom" putu brigade za koje niko i ne zna...
pa jebo te život,predsjednika udruženja dobrinjske brigade iz Sarajeva uhapsili jer je držao javnu kuću,radio s drogom a sve pod zastavom s ljiljanima a kao podpredsjednika stavio tipa hrvata koji je u ratu dezertirao...
sve to treba ukinuti...sve
napravljena je masa tih parazitskih organizacija upravo od strane vladajuće oligarhije da zadovolje bukadžije i one koji bi mogli uticati na "talasanje".Pofatane su veze i po državnim organima pozapošljavani su članovi familija čelnika tih organizacija i njima je lijepo.Što bi to mjenjali? nisu budale,pred svake izbore naobećavaju svašta a dio ispune,naravno,opet svojim vezama na liniji vlast-šehidske i boračke organizacije.
Sve generale su podmirili,sve oficire drže na uzici jer su im zaposlili djecu,zene,braću i ne talasaj.svakodnevno osnivaju kojekakva udruzenja koje nakače na opštinske budžete,daj fukari lavor graha,paket soka,hima,zastava,fatiha i progovore koju o "uspješnom" putu brigade za koje niko i ne zna...
pa jebo te život,predsjednika udruženja dobrinjske brigade iz Sarajeva uhapsili jer je držao javnu kuću,radio s drogom a sve pod zastavom s ljiljanima a kao podpredsjednika stavio tipa hrvata koji je u ratu dezertirao...
- Kikibombona
#1652 Re: Blokada puteva
Drzava je od tih ljudi napravila socijalne slucajeve.SaraFina wrote:Empatiju treba razgraničiti na potrebite i one koji to nisu. Ako je čovjek od trideset i kusur godina krajem devedesetih imao nadu da će do smrti živjeti od nadoknade za demobilizaciju onda on nije normalan. I to upravo zato što BiH nije Švicarska. Šta je tebi, ne znam? Ali treba pogledati realnosti u oči.
Odlicno znam kako je u BiH traziti posao. 80% firmi drze SDA tajkuni. Bez povezanosti sa strankom, bez jebene stele, posao je tesko naci, posebno za ljude koji nemaju radno iskustvo.
Potpuno je logicno da svi borci NISU mogli naci posao. Ovdje ne mogu svi raditi jer za sve nema posla. Ljudi hoce da rade al' nemaju sta. Danas na ovom teskom minusu ljudi prodaju cigare na ulici da zarade nekoliko maraka.
Ja sam cijelu svoju prvu platu dao demobilisanom borcu kojem je zena bila bolesna. Covjek place kao dijete. Moli da radi bilo sta. Nadje tako nesto, odradi za dnevnicnu, ali dodje period kada nema nista. A kuci dvoje djece i bolesna zena. Sta ce jadan, nepismen, krezav, oronuo, ko ce ga uzeti?
Uvijek ima sloj nesposobnih, fizicki i mentalno, koji ne mogu raditi iz raznih razloga. Ljudima je rat uzeo cetiri godine zivota. Mnogi su psihicki oboljeli. U drzavi gdje hara nezaposlenost, gdje mladi napustaju zemlju jer nemaju posla, ko ce zaposliti te ljude?
Ja sam na strani ove bijede u svakom slucaju. Civilizovano drustvo se mora pobrinuti za najslabije jedinke. Mi nismo civilizovano drustvo. Ovim drustvo dominira pokvarena elita.
- kmirsad
#1653 Re: Blokada puteva
Koji...sarajevski, tuzlanski banjalučki, mostarski... ili bihački...kakavdanakneiskustvu wrote:kad ce blokirati aerodrom?
-
PM72
#1654 Re: Blokada puteva
ne provaljuj se života ti...kmirsad wrote:Ma šta bolan... ponovo ih plačati...več su plačeni za svoje ratovanje... država im dala dupli radni staž... dala kamaru certifikata, ovi glupani, umjesto da ih stave na štedne knjižicei mlate kamatu... iz bjesa ih uglavnom upisali u PIF-ove ili prodali dilerima i brokerima pred poslovnicama SDK... pohlepa...cccccccccccccPM72 wrote:Seln,u pravu si!
Jedan američki general,čini mi se Paton,poručio je svojevremeno onima koji su tražili kojekakve benificije što su ratovali:
Recite koliko košta taj vaš patriotizam,da vas isplatimo da nam više ne nabijate na nos vaše ratovanje...
čuj mogli staviti certifikate na knjižicu pa mlatiti kamatu...
- kmirsad
#1655 Re: Blokada puteva
PM72 wrote:ne provaljuj se života ti...kmirsad wrote:Ma šta bolan... ponovo ih plačati...več su plačeni za svoje ratovanje... država im dala dupli radni staž... dala kamaru certifikata, ovi glupani, umjesto da ih stave na štedne knjižicei mlate kamatu... iz bjesa ih uglavnom upisali u PIF-ove ili prodali dilerima i brokerima pred poslovnicama SDK... pohlepa...cccccccccccccPM72 wrote:Seln,u pravu si!
Jedan američki general,čini mi se Paton,poručio je svojevremeno onima koji su tražili kojekakve benificije što su ratovali:
Recite koliko košta taj vaš patriotizam,da vas isplatimo da nam više ne nabijate na nos vaše ratovanje...
čuj mogli staviti certifikate na knjižicu pa mlatiti kamatu...
- drndalo
#1656 Re: Blokada puteva
Slusam jucer na radiu, doduse samo kraj priloga, zena (cesto imaju veca muda od muskaraca) iz Kaknja samoinicijativno prijavila 40 laznih boraca... Nisam samo cuo pocetak, pa ne znam dal je to prijavila kao kaznenu Tuzilastvu, koje bi onda moralo barem istragu pokrenuti, ili nekom drugom...
I sta mislimo, imal' zena vec problema ?
Naravno da se to moze rijesiti, kao i sve drugo, samo kad bi neko htio...
Mene svaki mjesec boli srce kada radim naloge za placanje penzionog i zdravstvenog fonda, fondova za zaposljavanje, posebnih naknada, poribljavanje shuma i tako to... Ne zato sto se to placa, nego zato sto znam koliko ce taj neko u cije ime je uplacena sada 1000 KM dobiti u penziji... I kada znam koliko sada penzioneri dobijaju od tih uplata, koliko bolnice imaju uslova od bruke para koje samo meni prodju kroz ruke...
Niko od ovih uhljupa koje smo stalno birali ukrug ne konta, tj. boli ga dupe, kako da se poveca ova ulazna strana jednacine, ali ne na nacin da sada polumrtvog konja jos vise kandzijas, jer ipak umre na kraju, nego kako da imas sto vise nove zdrijebadi za osedlati, a koja nece umrijeti od tog sedla... Bez toga nam je svima mrka kapa...
I sta mislimo, imal' zena vec problema ?
Naravno da se to moze rijesiti, kao i sve drugo, samo kad bi neko htio...
Mene svaki mjesec boli srce kada radim naloge za placanje penzionog i zdravstvenog fonda, fondova za zaposljavanje, posebnih naknada, poribljavanje shuma i tako to... Ne zato sto se to placa, nego zato sto znam koliko ce taj neko u cije ime je uplacena sada 1000 KM dobiti u penziji... I kada znam koliko sada penzioneri dobijaju od tih uplata, koliko bolnice imaju uslova od bruke para koje samo meni prodju kroz ruke...
Niko od ovih uhljupa koje smo stalno birali ukrug ne konta, tj. boli ga dupe, kako da se poveca ova ulazna strana jednacine, ali ne na nacin da sada polumrtvog konja jos vise kandzijas, jer ipak umre na kraju, nego kako da imas sto vise nove zdrijebadi za osedlati, a koja nece umrijeti od tog sedla... Bez toga nam je svima mrka kapa...
Last edited by drndalo on 01/03/2018 09:48, edited 1 time in total.
- SaraFina
#1657 Re: Blokada puteva
Kikibombona wrote:Drzava je od tih ljudi napravila socijalne slucajeve.SaraFina wrote:Empatiju treba razgraničiti na potrebite i one koji to nisu. Ako je čovjek od trideset i kusur godina krajem devedesetih imao nadu da će do smrti živjeti od nadoknade za demobilizaciju onda on nije normalan. I to upravo zato što BiH nije Švicarska. Šta je tebi, ne znam? Ali treba pogledati realnosti u oči.
Odlicno znam kako je u BiH traziti posao. 80% firmi drze SDA tajkuni. Bez povezanosti sa strankom, bez jebene stele, posao je tesko naci, posebno za ljude koji nemaju radno iskustvo.
Potpuno je logicno da svi borci NISU mogli naci posao. Ovdje ne mogu svi raditi jer za sve nema posla. Ljudi hoce da rade al' nemaju sta. Danas na ovom teskom minusu ljudi prodaju cigare na ulici da zarade nekoliko maraka.
Ja sam cijelu svoju prvu platu dao demobilisanom borcu kojem je zena bila bolesna. Covjek place kao dijete. Moli da radi bilo sta. Nadje tako nesto, odradi za dnevnicnu, ali dodje period kada nema nista. A kuci dvoje djece i bolesna zena. Sta ce jadan, nepismen, krezav, oronuo, ko ce ga uzeti?
Uvijek ima sloj nesposobnih, fizicki i mentalno, koji ne mogu raditi iz raznih razloga. Ljudima je rat uzeo cetiri godine zivota. Mnogi su psihicki oboljeli. U drzavi gdje hara nezaposlenost, gdje mladi napustaju zemlju jer nemaju posla, ko ce zaposliti te ljude?
Ja sam na strani ove bijede u svakom slucaju. Civilizovano drustvo se mora pobrinuti za najslabije jedinke. Mi nismo civilizovano drustvo. Ovim drustvo dominira pokvarena elita.
125k jadnika, ti zbilja vjeruješ u tu cifru? I 1600 udruženja? Pa to ni u USA nie bilo. Gledao si filmove o vijetnamskim veteranima? Jesi što bogati skontao?
-
kakavdanakneiskustvu
#1658 Re: Blokada puteva
_BataZiv_0809 wrote:Ja sta ste nakucali od sinoc![]()
Sreca pa citam samo pojedine nickove, ostale preskacem
jesi vidio,nema teorije sve procitati
- KB9
#1659 Re: Blokada puteva
o cemu ti?dobar osjecaj wrote:Pa ja, kasniće dostave parfema. Kakva je to bagra nemaju sposobnost empatije s nama dobitnicima tranzicije. Sram da ih bude onako krezave, neobrazovane, izluđenih pogleda. Joj pokvariše mi ideju romantične večeri.KB9 wrote:ma daj ba 20+ godina kukaju na iste stvari i nista ne poduzimaju pa sad nasli handrit posten svijet
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1660 Re: Blokada puteva
Vidim i na zenickoj temi se nesto zakuhalokakavdanakneiskustvu wrote:_BataZiv_0809 wrote:Ja sta ste nakucali od sinoc![]()
-
kakavdanakneiskustvu
#1661 Re: Blokada puteva
_BataZiv_0809 wrote:Vidim i na zenickoj temi se nesto zakuhalokakavdanakneiskustvu wrote:_BataZiv_0809 wrote:Ja sta ste nakucali od sinoc![]()
neki su malo nervozni
- dobar osjecaj
#1662 Re: Blokada puteva
I ja i iz ove perspektive mi za borbu prava tih ljudi s dna više nije problematična ideja blokiranih cesta sve i da sam se sama nalazila na cesti.Kikibombona wrote: Uvijek ima sloj nesposobnih, fizicki i mentalno, koji ne mogu raditi iz raznih razloga. Ljudima je rat uzeo cetiri godine zivota. Mnogi su psihicki oboljeli. U drzavi gdje hara nezaposlenost, gdje mladi napustaju zemlju jer nemaju posla, ko ce zaposliti te ljude?
Ne može se stavljati znak jednakosti između plaćenika koji su dobro profitirali na ratu i žive udobno u miru promovišući koncept "ili si se snašao ili nisi" i ovih ljudi od kojih svi okrećemo glavu. Sinoć na Ivanu nisam vidjela nikakvu ljigavu pojavu samo grupu jadnika. Pa i tip kojeg su rado ismijavali kad je rekao da nije nikada radio uopšte nema pogled psihički zdrave osobe. Ovi ljudi jesu naše najslabije jedinke a mi svi okrećemo glavu i nadamo se da će što prije pokrepati da nas ne ometaju u našim udobnim životima.
- dobar osjecaj
#1663 Re: Blokada puteva
O narušavanju komfora i poštenom svijetu.KB9 wrote:o cemu ti?dobar osjecaj wrote:Pa ja, kasniće dostave parfema. Kakva je to bagra nemaju sposobnost empatije s nama dobitnicima tranzicije. Sram da ih bude onako krezave, neobrazovane, izluđenih pogleda. Joj pokvariše mi ideju romantične večeri.KB9 wrote:ma daj ba 20+ godina kukaju na iste stvari i nista ne poduzimaju pa sad nasli handrit posten svijet
- helpdesk1
#1664 Re: Blokada puteva
Jebo vas borački dodatak 20 i nešto godina iza rata? I ja sam proveo cijeli rat sa puškom u ruci, ali imadoh sreću da sam izašao neokrznut (možda lud), ali dovoljno pametan da nastavim školovanje i potražim selameta. NIŠTA ne dobih!!!Bilo je dovoljno prilika od ove države koju su demobilisani primali. Kad se sjetim penzionisanja u vojsci- 90 tih, kada je lik skoro nepismen sa završenom osnovnom i nekim činom što je dobio u ratu, ostvario opravo na penziju koja je iznosila koliko i njegova plata sa kojom je otišao u penziju. Tada je to bila veća penzija nego penzija mog tetka koji je 40 godina bio doktor. Dosta više ! Jok, lakše naprđivati, prodavati dane ponosa i slave raznim lopinama koji ih manipulariju za par stoja i malo materijala za kuću, koje ljetovanje u Zaostrogu ... Lopine imaju jahte i po nekoliko auta, TV kuće...Niko njima ne dođe na vrata da im otme.SaraFina wrote:
Empatiju treba razgraničiti na potrebite i one koji to nisu. Ako je čovjek od trideset i kusur godina krajem devedesetih imao nadu da će do smrti živjeti od nadoknade za demobilizaciju onda on nije normalan. I to upravo zato što BiH nije Švicarska. Šta je tebi, ne znam? Ali treba pogledati realnosti u oči.
Ko ne može da nađe posla, da radi ,onda neka mu država da socijalnu pomoć. Boračke naknade treba ukinuti, demobilisane borce i to one koji ništa nisu dobili treba pomagati nematerijalno, besplatno školovanje i studiranje, prekvalifikacije članovima porodice, a i to ograničiti na neku dob. Daj mu komad zemlje i nađi tržište za proizvode. Ko neće ništa, potpiši da mu je davano i da je odbio. Ima posla ko hoće da radi. Sistem nije dobar. Ili daj svima ili nikome, a svima ne može.
- Kikibombona
#1665 Re: Blokada puteva
Da li imas sluha i osjecaja za covjeka koji je glup, fizicki i intelektualno nesposoban naci posao, kojeg je rat totalno upropastio?seln wrote:Jeste, u pravu si, la(h)ko mi se odavde sprdati. Kao i tebi braniti Kurdistan iz tople sobe.Kikibombona wrote:Lako se tebi iz Bazela sprdati. Nije vam mrsko huskati na rat a ismijavate jadnike kojima je rat upropastio zivot.seln wrote:Spreca, kasni li tebi boracki dodatak?
Pravo na boracku nadoknadu treba oduzeti svim borcima koji su zaposleni. Prekinuti finansiranje svih borackih udruzenja. Izdvojiti tih 200km mjesecno za borce koji su nezaposleni, ali za istinske borce.
Sada je slucaj da nas pljackaju lazni SDA-HDZ borci dok ova bijeda nema od cega zivjeti.
Upitas li se, otkud @spreca u Rusiji? Nije valjda otisao u ratu?
Otkud sila bivsih boraca u inostranstvu? Natjerala ih visoka boracka naknada?
Rodjak mi tri puta ranjavan, eno ga u Sloveniji. I njemu se lahko sprdati iz Ljubljane?
Da li si svjestan da je jebeno tesko naci posao u BiH ako nisi povezan sa SDA i da je isto tako tesko naci posao u inostranstvu? Iz BiH odlaze mladi u naponu snage, ko ce uzeti ove ishabane borce?
Nemaju svi ljudi jednake sposobnosti. Civilizovane drzave se za takve pobrinu. Ili si ti poklonik prirodne selekcije, da budemo kao zivotinje, bez empatije za najnizi sloj drustva.
Vlast upravo zeli da se ti i ja prepiremo oko ovoga, da krivicu svaljujemo na nepismene i zatucane borce, a ne na vlast koja je totalno nesposobna i lopovska.
Mi ovdje imamo 570 000 registrovanih boraca i 1 600 borackih udruzenja. Radi se o SDA-HDZ armadi koja pljacka sve nas. Umjesto da bijes usmjerimo na tu adresu, na vlast koja sve sistemski unistava, mi jebemo mater ovoj fukari koja jedva prezivljava i koja je zivot ostavila u rovu boreci se pod komandom ovih koji danas vladaju.
-
Nadzorna_ploca
#1666 Re: Blokada puteva
Ova tema je strasno ogledalo. Lobotomija na milionitu.
Selam za dijasporu. Francusku posebno.
Selam za dijasporu. Francusku posebno.
- dobar osjecaj
#1667 Re: Blokada puteva
Pa vidi ne sjecam se da sam tebe u guzicu ili bilo koji dio tijela dok si mjesecima cmizdrio na temi o nezaposlenim. Nemam nikakve poveznice ni sa kojom politickom opcijom. Prvoj mi je sinoc na prvu bilo neprihvatljivo sto je na onakav nacin zatvorena cesta misleci cisto na sigurnost ljudi medju kojima sam i ja mogla biti jucer. Jutros stvari vidim drugacije. Vrati snimak s Ivana sinoc pa pogledaj facu lika kojeg spominjem.mali_balon wrote:Na kraju ce ispast da su svi iz jagomira pusteni na produzeni vikend......
cuj ti nebuoloze:Pa jos:Uvijek ima sloj nesposobnih, fizicki i mentalno, koji ne mogu raditi iz raznih razloga....Hebo li vas scepo u gujcu...neumorni stePa i tip kojeg su rado ismijavali kad je rekao da nije nikada radio uopšte nema pogled psihički zdrave osobe. Ovi ljudi jesu naše najslabije jedinke.....
-
Amaryl
#1668 Re: Blokada puteva
Gdje najblize obici sicku petlju iz pravca lukavca da udjem u tz...moram hitno krenuti, a ovi ne odustaju
- pecpec
#1669 Re: Blokada puteva
Leti sine avionom,helikopterom,nek vam sda omogucikakavdanakneiskustvu wrote:pecpec wrote:Niko nikog nije kidnapovo,vlast je trebala obavjestit narod da ne ide tuda,kad vec sam narod ne prati medije,jer ce biti protesti.kudrilo wrote:Šta, treba sakriti da su kidnapovali i žene, djecu, bebe, starce 12 sati po ovim minusima? Ili da se širi propaganda da su zatočena auta isključivo u vlasništvu onih koji su glasali za SDA ?
pises gluposti,kroz zepče se nije moglo proci,jer gle cuda,nema drugog puta kojim se moglo proci,kroz zenicu takodje
Za sarajevo sam govorio who cares for zepce?
Last edited by pecpec on 01/03/2018 09:55, edited 1 time in total.
-
Nadzorna_ploca
#1670 Re: Blokada puteva
Idi na bokavice pa ces izaci na kiseljak i preko husina se spusti u tz..Amaryl wrote:Gdje najblize obici sicku petlju iz pravca lukavca da udjem u tz...moram hitno krenuti, a ovi ne odustaju
-
aratet
#1671 Re: Blokada puteva
PM72 wrote:da li vi uopšte shvatate da su upravo boračka udruženja i šehidske organizacije ono što nas jebe i handri 22 godine iza rata?
-
mali_balon
#1672 Re: Blokada puteva
Godinama ne mjesecima....nisam blokirao ceste, nisam posten svijet jebavao u zdrav mozak, nisam cekao da mi poso da drzava ili da mi sam od sebe padne u krilo, radio sve i svasta trazio poso i dobio.....zato mos dozvolid scepi da ti khm...jel..dobar osjecaj wrote:Pa vidi ne sjecam se da sam tebe u guzicu ili bilo koji dio tijela dok si mjesecima cmizdrio na temi o nezaposlenim. Nemam nikakve poveznice ni sa kojom politickom opcijom. Prvoj mi je sinoc na prvu bilo neprihvatljivo sto je na onakav nacin zatvorena cesta misleci cisto na sigurnost ljudi medju kojima sam i ja mogla biti jucer. Jutros stvari vidim drugacije. Vrati snimak s Ivana sinoc pa pogledaj facu lika kojeg spominjem.mali_balon wrote:Na kraju ce ispast da su svi iz jagomira pusteni na produzeni vikend......
cuj ti nebuoloze:Pa jos:Uvijek ima sloj nesposobnih, fizicki i mentalno, koji ne mogu raditi iz raznih razloga....Hebo li vas scepo u gujcu...neumorni stePa i tip kojeg su rado ismijavali kad je rekao da nije nikada radio uopšte nema pogled psihički zdrave osobe. Ovi ljudi jesu naše najslabije jedinke.....
NEcu da vracam nikakve snimke, to su sve placenici lezihljebovici i potkupljivi paraziti kojima je trebalo bubrege oodvalit.....naletjeh negdje na avazov snimak....kako se jedna od tih gnjda zali kako im je polcija blokirala autobus da im dodje da se ne mrznu nego da sjede u atubusu...a ima kao i boesnih gladnih promrzlih....a ko jebe posten svijet koji su oni jebavali cijeli dan i noc......
- Kikibombona
#1673 Re: Blokada puteva
Ima u ovoj drzavi puno vise jadnika od toga broja.SaraFina wrote:125k jadnika, ti zbilja vjeruješ u tu cifru? I 1600 udruženja? Pa to ni u USA nie bilo. Gledao si filmove o vijetnamskim veteranima? Jesi što bogati skontao?
Sto se tice konkretno boraca, mozemo samo nagadjati, posto validni spiskovi uopste ne postoje. Imamo samo SDA-HDZ spisak stranacke vojske.
Licno smatram da broj ugrozenih boraca ne prelazi vise od 10-20 000.
A sve ovo, svaki rat koji se ikada i igdje desio, ojacava moje uvjerenje da samo glup covjek moze uzeti pusku. Pametni ne nose pusku, ili ako nose, daleko su od rova i prve linije. Onu budalu od sinoc, sa dva bajpasa i 50km naknade, Leclerc naziva teroristom. Kurac ce moj Leclerc i njemu slicni ikada uzeti pusku i probijati liniju. Nisu njegove njezne ruke za tu rabotu. Probijat ce nepismen, zatucan i siromasan, pa na kraju biti prezren i odbacen od drzave i drustva. Tako je u Americi, tako je ovdje. Nema jebene sile da mi neko uvali pusku u ruke. Ubio bih onog ko mi je uvaljuje. E to sam naucio iz ovog i drugih primjera.
- kmirsad
#1674 Re: Blokada puteva
Bokavići, Kiseljak, Husino, Tuzla...imaš dobru ribu u udruženju ribara na Kiseljaku...Amaryl wrote:Gdje najblize obici sicku petlju iz pravca lukavca da udjem u tz...moram hitno krenuti, a ovi ne odustaju
-
kakavdanakneiskustvu
#1675 Re: Blokada puteva
Leti sine avionom,helikopterom,nek vam sda omogucipecpec wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Niko nikog nije kidnapovo,vlast je trebala obavjestit narod da ne ide tuda,kad vec sam narod ne prati medije,jer ce biti protesti.kudrilo wrote:Šta, treba sakriti da su kidnapovali i žene, djecu, bebe, starce 12 sati po ovim minusima? Ili da se širi propaganda da su zatočena auta isključivo u vlasništvu onih koji su glasali za SDA ?
pises gluposti,kroz zepče se nije moglo proci,jer gle cuda,nema drugog puta kojim se moglo proci,kroz zenicu takodje
Za sarajevo sam govorio who cares for zepce?[/quote]
kakve veze ja imam sa SDA?
a tako znaci,jebo sve u drzavi osim sarajeva,ok