Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- esmasaric
#1651 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Znači znak raspoznavanja oklagija na stolu. 
- heat
- Grijem se na: Ljubav
- Vozim: ABCD
#1652 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
jok burazeru, radimBuckethead wrote:Dolazis li majstoreheat wrote:sutra ce biti zajebaTo
- heat
#1653 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
dajem ti sansu da razmislis o meni jos jednomsupercali wrote:Ma hoce karinuheat wrote:sutra ce biti zajebaTo
Sjedit ce se u grupicama jer se ne mozea dovikivati sa onim suprotno od tebe ove nove ce se malo stidjeti i slusati ove zajebancije ostalih od ranije ne kontajuci nista i to je to
Bata ce pokusavati sarmirati po svemu sudeci vjetropirku ako dodje bato ce sutiti i cekat da mu ja nabacim esmu
Ti ako dodjes neces smjeti od zene nista
Ing ce se drzati mene ko da je moju sisu dojio
Ja cu biti malo vulgaran i tako
Ženske ce gledati gdje sunce hoda
E da samo da sestra dodje sa sluzbenog puta
- supercali
#1654 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Hos iskrenoheat wrote:dajem ti sansu da razmislis o meni jos jednomsupercali wrote:Ma hoce karinuheat wrote:sutra ce biti zajebaTo
Sjedit ce se u grupicama jer se ne mozea dovikivati sa onim suprotno od tebe ove nove ce se malo stidjeti i slusati ove zajebancije ostalih od ranije ne kontajuci nista i to je to
Bata ce pokusavati sarmirati po svemu sudeci vjetropirku ako dodje bato ce sutiti i cekat da mu ja nabacim esmu
Umrijet cea od posla sutra
- heat
#1655 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
rekoh, da ce biti napeto ko tregeriEuridika wrote: Ja ću sjesti u sredinu i ponijeću bat za tucanje šnicli... Kad udarim batom, osoba X može pričati. Osobu X biramo vrćenjem flaše...![]()
P.S. Seka je opet sutra na putu... baš ti se ne da...
- heat
#1656 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
bem te ludasupercali wrote: Hos iskreno
Umrijet cea od posla sutra
- Euridika
- Globalna šefica
#1657 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ja sam multipraktik žena, i razne namjene dolaze u obzir (naravno, modelirano prema subjektu, jelte, nije sve za svakog) ...eluna wrote:ja ne kontam šta je ona kome htjela ovdje pokazati, a svašta mi pada na pametkokuz_sa wrote:Euridika wrote: Ja odlično baratam oklagijom... dođi da ti pokažem...![]()
![]()
![]()
da si rekla dat cu ti pitu da probas sto sam raSukala..pa hajd..
al ti bi da pokazujes
![]()
tako da bolje da ćutim i
A pitu možeš gledati samo na kuharskoj temi ... negdje ... nekad bilo ...
- esmasaric
#1658 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Hoćete napolju sjediti ili unutra? 
- Euridika
- Globalna šefica
#1659 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Pa zavisi gdje se budemo mogli skidati...esmasaric wrote:Hoćete napolju sjediti ili unutra?
- supercali
#1660 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Bit ce prometno unutra van i tako dok se boje ne istopeesmasaric wrote:Hoćete napolju sjediti ili unutra?
- vesela_sveska
#1661 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
a ako bih se ja pojavilasupercali wrote:Ma hoce karinuheat wrote:sutra ce biti zajebaTo
- supercali
#1662 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Bila bi ispisana al se neces pojavitivesela_sveska wrote:a ako bih se ja pojavilasupercali wrote:Ma hoce karinuheat wrote:sutra ce biti zajebaTo
E da samo da sestra dodje sa sluzbenog puta![]()
- vesela_sveska
#1663 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
sv eje dobro dok ne budem precrtanasupercali wrote: Bila bi ispisana al se neces pojaviti
-
ing-ecc
#1664 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Na***** ja tebevesela_sveska wrote:sv eje dobro dok ne budem precrtanasupercali wrote: Bila bi ispisana al se neces pojavitinikad se ne zna
- vesela_sveska
#1665 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
strasnoing-ecc wrote:Na***** ja tebevesela_sveska wrote:sv eje dobro dok ne budem precrtanasupercali wrote: Bila bi ispisana al se neces pojavitinikad se ne zna
-
ing-ecc
#1666 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ihhhhh k'o ti se bojis
Nemoj meni i nama supljaka 
- supercali
#1667 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Inzinjer nije ti ona bazna stanica sa njom moras drugacije
Sutra cu te poduciti
Sutra cu te poduciti
- vesela_sveska
#1668 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
respo,samo mu daj instrkcije kako i sta treba

- heat
#1669 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
zanimljivoing-ecc wrote:Na***** ja tebevesela_sveska wrote:sv eje dobro dok ne budem precrtanasupercali wrote: Bila bi ispisana al se neces pojavitinikad se ne zna
-
ing-ecc
#1670 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ona je k'o WiFisupercali wrote:Inzinjer nije ti ona bazna stanica sa njom moras drugacije
Sutra cu te poduciti

- vesela_sveska
#1671 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
-
ing-ecc
#1672 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
konobar=ingecc

konobar=ingecc

konobar=ingecc

.....

konobar=ingecc
konobar=ingecc
.....
- supercali
-
ing-ecc
#1674 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Dobro jesupercali wrote:Zakljucan wifi
- pukepuke
#1675 Re: Forumski sastanci, kafe, pive, cajevi, sex pod stolom, na stolu, grupnjak
Ja sam na svakom druženju u mislima s tobomEuridika wrote:I vjetropirka je nova. Konačno žene ...Neće mene više oni muški zezati da sam zbog druženja s njima postala k'o muško...