Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
triconja wrote:
Blesa nije prifatio moj kompleks sto se!tice religije, haman se i ljuti na mene
Misliš, tvoj stav glede religije? Zar se to može nazvati kompleksom?
More. Prico ja jednom sa jednim jaranom i kazem mu sta mislim o tome svemu, pogotovo sto se tice monetarnih transfera i tokova i kae mi lik jel ti to mislis da si bolji od nas vjernika?
triconja wrote:Hajmo ozbiljno, jesam li ja jedini koji misli da merlin ima kompleksa kolko hos? Pogotovo kad se spo!ene jedna geografska lokacija
Pa onako, mnogo ljudi ovdje kao i van foruma ima komplekse, pa smo ih prihvatili. Što ne bi i nju?
Kakva geografska lokacija?? Čelo?
Znam kako joj je.
Tko se to VI ili TI da me prihvacas???
I moje celo meni jako lijepo stoji kao i svako dio moga tela
Pajzider, for the record ja sam mislio na selo a ne nesto triespeto. Znaci ja nemam nikakvih primjedbi sto se tice bilo kojeg centa kvadratnog ili dijela tjiela icijeg, eto.
triconja wrote:
Pajzider, for the record ja sam mislio na selo a ne nesto triespeto. Znaci ja nemam nikakvih primjedbi sto se tice bilo kojeg centa kvadratnog ili dijela tjiela icijeg, eto.
Prič'o bi drugačije da si vidio opanak od moje ušne resice
triconja wrote:
triconja wrote:
Trico, ako možeš od sada, za široke narodne mase koje te čitaju, kad upotrijebiš seljački izraz, u zagradu staviti i onaj iz rječnika, kako bi znali da li ti znaš koje je ispravno. Ako nije problem.