sorry, isti model je i Sanos 11 Oktomvri proizvodio ali me prebacilo na te slike.supercali wrote:Zar nije ovaj fap iz srbije tj fabrika automobila priboj?
Neki jos voze

sorry, isti model je i Sanos 11 Oktomvri proizvodio ali me prebacilo na te slike.supercali wrote:Zar nije ovaj fap iz srbije tj fabrika automobila priboj?

Puuuuno vise nego sad.Fudo387 wrote:Ma dobro sam ja to, ajvar, malo duhana, dva tri autobusa i kapak.
I niste imali stadion k'o danas.AleksoMKD wrote:Puuuuno vise nego sad.Fudo387 wrote:Ma dobro sam ja to, ajvar, malo duhana, dva tri autobusa i kapak.
I "malo" vise od dva-tri autobusa.
Ma da, kad vidimo stadion odma nam lakne sto je nezaposlenost 30% i sto se raspadaju skole i bolnice.Fudo387 wrote:
I niste imali stadion k'o danas.
Kad se sjetim utakmica Vardara, atmosfera isto u Kazahstanu.
Armatura okolo i raja sjedi na gredama, a danas k'o Vembli.
Pa recimo namerno upropastavanje fabrike celulose i papira kako bi neko namlatio pare uvozom teka, papira i slicnog.Fudo387 wrote:Sto je tolika nezaposlenost?
K'o da vam neko brani da i danas mutite ajvar i sadite kikiriki?
Imali smo puno vise onda. Osetno se bolje zivelo. Pazi, ne zalim ja za SFRJ niti zelim da se obnovi, ali je prosecan Makedonac bolje ziveo onda nego sada.Fudo387 wrote:Ma dobro jarane,kol'ko ja to kuzim niste imali nista onda, nemate ni danas i sta da se radi.
Mislim da je to uglavnom oko Egejskih Makedonaca koji su proterani posle Grckog gradjanskog rata (oni koji nisu pobijeni) te im je oduzeta imovina.Fudo387 wrote: A sto vas oni Grci bezveze zezaju?
U cemu je fora?
Nemoze, oni su NATO i EU a mi smo gologuzi.Fudo387 wrote:E jbg, ne znam ti nista o grckim gradjanskim ratovima i ko je tu koga mlatio.
Sad bi vi trebali iskoristiti ovu guzvu oko njih kad su pali qrcu za usi i dobro ih namarat da vas vise ne zajebaju.
Ma dace vam EU pare za to.AleksoMKD wrote:Nemoze, oni su NATO i EU a mi smo gologuzi.Fudo387 wrote:E jbg, ne znam ti nista o grckim gradjanskim ratovima i ko je tu koga mlatio.
Sad bi vi trebali iskoristiti ovu guzvu oko njih kad su pali qrcu za usi i dobro ih namarat da vas vise ne zajebaju.
naucilo se na sadaku.Fudo387 wrote: Ma dace vam EU pare za to.

Fudi najvazniji stadionFudo387 wrote:I niste imali stadion k'o danas.
Kad se sjetim utakmica Vardara, atmosfera isto u Kazahstanu.
Armatura okolo i raja sjedi na gredama, a danas k'o Vembli.
Budi posten pa reci da je pecalba makedonska rijec.AleksoMKD wrote:I autobuse u FAS (fabrika je sjebana privatizacijom te sada uvozimo Autobuse)Fudo387 wrote:Evo i predstavnika Makedonije.
Ja ne znam da ste vi ista dole pravili sem ajvara.
I riza u istocnoj makedoniji
I MZT je radio punom parom, i desetine fabrika za sve, od papira do delova za tenkove.
Ovo je vec vredjanje na nacionalnoj bazi.Fudo387 wrote: ona ruzni smoki.
Bolji smoki ne postoji na planeti i jos uvek se proizvodi.
Ma nije ba tacno. Ne cudi me da ne znas, drugarice komesarka, nisam ni ja, dok nisam poslom morao upoznavati svoju domovinu.tvsabina wrote:
U BIH je 1945 godine Fudo bilo JEDVA dvadesetak kilometara asfaltnog druma uopšte a po gradovima - kaldrma.
Uzmi Fudo historijske knjige i komunističke i antikomunističke , uzmi Fudo popise i pročitaj.
Četrdeset godina poslije svako selo je imalo asfaltni put a mi smo bili domaćini Zimskih Olimpijskih Igara i BEZ autoputa.