Safet Sušić - Pape

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Safet Susic u Evianu ce:

izdominirati Ligu 2 s postojecom ekipom
45
21%
graditi ekipu dovodjenjem talenata Rin-tin-tina i sVrška
19
9%
odigrati prosjecnu sezonu
28
13%
podbaciti igrajuci bez bekova
8
4%
dobiti otkaz prije kraja sezone
115
53%

Total votes: 215

ultima_palabra

#1651 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ultima_palabra »

A razumiješ li kakve veze štrumfovi imaju sa temom?
House

#1652 Re: Safet Sušić - Pape

Post by House »

ultima_palabra wrote:A razumiješ li kakve veze štrumfovi imaju sa temom?

papeljupcima ne godi promjena vremena :D
1946--1987

#1653 Re: Safet Sušić - Pape

Post by 1946--1987 »

Sto neko nekad napisa, kolko god da su aparati nisu skupi :mrgreen:
greatful_and_dead

#1654 Re: Safet Sušić - Pape

Post by greatful_and_dead »

Stroj-2 wrote:Samo da kažem da je Pape igrač kojeg štrumfovi NIKAD nisu, niti će imati u svom klubu, i ne mogu da razumiju šta znači imat takvog čovjeka, jer da bi razumio treba imat, kojeg je Saraj'vo afirmisalo u igrača svjetske klase, i najboljeg igrača BiH, ako se doda na to da je kao prvi selektor odveo našu repku na svijetsko, razumijem zašto mu ne žele da uspije i pokazuju veliku dozu ljubomore, dok svi ostali u evropi i regiji mnogo cijene ovog čovjeka.
Evo i sad ima dobru priliku da uvede Evian u prvu ligu i mnogo sreće mu želim.
Bolje da si šutio.
mO k3

#1655 Re: Safet Sušić - Pape

Post by mO k3 »

1946--1987 wrote:Sto neko nekad napisa, kolko god da su aparati nisu skupi :mrgreen:
Znaci ti bi doticne na aparatima drzao :mrgreen:
Paul F.

#1656 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

Tomahawk11 wrote: Sajo uopste ne prica sa igracima, on se trudi da igraci sto manje primjete da je on tu. Da igraju ko da nemaju trenera :mrgreen: :lol: :lol:
:lol: :lol:
luckylaka

#1657 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

mO k3 wrote:
1946--1987 wrote:Sto neko nekad napisa, kolko god da su aparati nisu skupi :mrgreen:
Ja bi ih iskljucio :D
luckylaka

#1658 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

Paul F. wrote:
Tomahawk11 wrote: Sajo uopste ne prica sa igracima, on se trudi da igraci sto manje primjete da je on tu. Da igraju ko da nemaju trenera :mrgreen: :lol: :lol:
:lol: :lol:
:thumbup: :lol: :lol: Jebo temu vicevi ovdje je haos.
mO k3

#1659 Re: Safet Sušić - Pape

Post by mO k3 »

luckylaka wrote:
mO k3 wrote:
Ja bi ih iskljucio :D
ja sam mazohista ::) ja bih dalje drzao :mrgreen:
ultima_palabra

#1660 Re: Safet Sušić - Pape

Post by ultima_palabra »

Mazohista? Znaci volis da si na aparatima?
insomnia78

#1661 Re: Safet Sušić - Pape

Post by insomnia78 »

Pape normalna raja je uz tebe
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1662 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

Pravda za Saja! :hajmooo: :bih: :serbo:
RtrnOfSalisbury

#1663 Re: Safet Sušić - Pape

Post by RtrnOfSalisbury »

ne znam sto al ova tema me podsjeca na onu o kemuri mancmalovcicu
Paul F.

#1664 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

U petak ugošćujemo Creteil koji se oblači po posljednjoj modi. Adidas.
luckylaka

#1665 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

Paul F. wrote:U petak ugošćujemo Creteil koji se oblači po posljednjoj modi. Adidas.
Nakon toga gostovanje losem Sochaux,pa dolazi jos losiji(neki ko bi ih popamtio).Uglavnom u narednih 4-5 kola moglo bi se do 2,3 mjesta jer slijede laksi protivnici.P.S.Mozda bi temu trebalo zakljucati narednih mjesec dana jer bez zajebancije neki mogu pasti na aparate pa eto belaja. :lol:
Paul F.

#1666 Re: Safet Sušić - Pape

Post by Paul F. »

luckylaka wrote:
Paul F. wrote:U petak ugošćujemo Creteil koji se oblači po posljednjoj modi. Adidas.
Nakon toga gostovanje losem Sochaux,pa dolazi jos losiji(neki ko bi ih popamtio).Uglavnom u narednih 4-5 kola moglo bi se do 2,3 mjesta jer slijede laksi protivnici.P.S.Mozda bi temu trebalo zakljucati narednih mjesec dana jer bez zajebancije neki mogu pasti na aparate pa eto belaja. :lol:
Socheaux ima veći budžet i čini mi se da su ih Kinezi kupili. Što se tiče zdravstvenih problema, već sam upozorio Mujicu da obrne tabelu kako treba. Nego, ko voli digitron, informacija da smo već igrali sa svima u prvih 7 osim Nancija. Tako da i tu ima dodatnih bodova u igri. :D
luckylaka

#1667 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

Paul F. wrote:
luckylaka wrote:
Socheaux ima veći budžet i čini mi se da su ih Kinezi kupili. Što se tiče zdravstvenih problema, već sam upozorio Mujicu da obrne tabelu kako treba. Nego, ko voli digitron, informacija da smo već igrali sa svima u prvih 7 osim Nancija. Tako da i tu ima dodatnih bodova u igri. :D
Zato i kazem,pogledao raspored i u narednih 5-6 kola moglo bi se svasta desiti.Do vrha malo teze ali do pozicije koja vodi u visi rang vrlo moguce.Da sacekamo.Sretno Safete.
1946--1987

#1668 Re: Safet Sušić - Pape

Post by 1946--1987 »

Aparati da neke drze u zivotu :mrgreen:
JoseMujica

#1669 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

luckylaka wrote:
ih ako Sajo nastavi dirty dance :izet: Papkarima ni haparati pomoč neče

ne znam...jedino da se utalimo pa im po jedan šuškavac pošaljemo preporućeno da ih smiri njegova mehkoča i toplina kad vide tabelu
House

#1670 Re: Safet Sušić - Pape

Post by House »

Allez Creteil :bih:
luckylaka

#1671 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

Kazu na danasnjoj sjednici predsjednistva Eviana Safet predlozio da Evian pored vode pocne proizvoditi i neke aparate(izvor nije nave kakve ali se predpostavlja da je za BiH trziste)Gdje je onaj sto spreha francuski da prevede clanak iz francuskih novina. :D
mO k3

#1672 Re: Safet Sušić - Pape

Post by mO k3 »

luckylaka wrote:Kazu na danasnjoj sjednici predsjednistva Eviana Safet predlozio da Evian pored vode pocne proizvoditi i neke aparate(izvor nije nave kakve ali se predpostavlja da je za BiH trziste)Gdje je onaj sto spreha francuski da prevede clanak iz francuskih novina. :D
:mrgreen: :thumbup:
hahahhahaha sa kucnom dostavom ili ne??
teta marica druga

#1673 Re: Safet Sušić - Pape

Post by teta marica druga »

mO k3 wrote:
luckylaka wrote:Kazu na danasnjoj sjednici predsjednistva Eviana Safet predlozio da Evian pored vode pocne proizvoditi i neke aparate(izvor nije nave kakve ali se predpostavlja da je za BiH trziste)Gdje je onaj sto spreha francuski da prevede clanak iz francuskih novina. :D
ahhahaha pa mora sa kućnom, jer kako bi ga kupili ovi koji nemaju normalan SVOJ život mogli brinuti o SAFETOVOM kad im pozli poslije pobjede Eviana? :lol: :lol: :lol:

Ali oni više nisu bitni, ono što je bitno je da Evian dobro stoji i da u FIFA-inim statistikama stoji da je PAPE prvi koji je odveo BIH na veliko takmičenje.

:serbo: :serbo: :serbo:

Nek puknu dusmani
nek puknu dusmani
ja i dalje volim ceo svet

Volim rujno vino
volim plave oci
volim kad od lipe
zamirise cvet :serbo: :izet: :brmbrm: :music: :violina: :serbo:
JoseMujica

#1674 Re: Safet Sušić - Pape

Post by JoseMujica »

idemo pimky :!: šuška se šuška da je petak veće

petak, 23.10. u 20:00 Evian TG - Créteil

dolazi nam u goste 9to plasirana ekipa.....ali oprez jer pozicija na tabeli vara pošto nas dijeli samo 1 bod...ipak, razloga za optimizam ima jer Creteil je u gubitničkom nizu od 2 tekme dok smo mi u pobjedničkom nizu od 3 tekme.

Samo da se Sajo ne opušča uz one brezobrazne kasete i dižemo ove parižane za nastavak Sajinog :izet: prljavog plesa i prolaz kroza Ligu 2

:hajmooo: :serbo:
luckylaka

#1675 Re: Safet Sušić - Pape

Post by luckylaka »

teta marica druga wrote:
mO k3 wrote:
ahhahaha pa mora sa kućnom, jer kako bi ga kupili ovi koji nemaju normalan SVOJ život mogli brinuti o SAFETOVOM kad im pozli poslije pobjede Eviana? :lol: :lol: :lol:

Ali oni više nisu bitni, ono što je bitno je da Evian dobro stoji i da u FIFA-inim statistikama stoji da je PAPE prvi koji je odveo BIH na veliko takmičenje.

:serbo: :serbo: :serbo:

Nek puknu dusmani
nek puknu dusmani
ja i dalje volim ceo svet

Volim rujno vino
volim plave oci
volim kad od lipe
zamirise cvet :serbo: :izet: :brmbrm: :music: :violina: :serbo:
Neka.Sabur.Docekace i oni da mi trazimo aparate pa ces onda vidjeti belaja :D Al dok oni docekaju mi mozemo komotno :nargila: :sampanjac: :janpi:
Locked