BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
7
10%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
54%

Total votes: 70

kloniran

#1651 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

ing-ecc wrote:Ne znam u kojem vremenu, mozda juce mozda danas, mozda prije tri mjeseca a mozda i za tri mjeseca, al 4 GB je 10 KM. :D
evo ja hocu upravo sada tu uslugu, moze li mi je happy isporuciti odmah, ne moze :thumbup:
ja sam amoniman

#1652 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ja sam amoniman »

nit može odmah niti će ikada moći
jer jednostavno kod bht državnih uhljupa nije moguće da to pruže, jer imaju visoke troškove, valja nahranit 3500 zaposlenih degenerika sa nezasluženim visokim platama, od kojih je pola viška i da ih privatizuju dobilo bi pola nogu u guzicu

ili idu kola nizbrdo, bit će frke :lol: :lol:
uvijekIInikadI

#1653 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by uvijekIInikadI »

A koliko je minuta na telecomu? A koliko je pola minute na telecomu?
ing-ecc

#1654 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ing-ecc »

Ma ja uopste ne znam zasto bi happy isporucivao uslugu mobilnog interneta sa saobracajem 4 GB u vrijednosti 10 KM? :hm:
ja sam amoniman

#1655 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

pa bhtelekomovac je to propagiro prodajući maglu
ali je brzo razotkriven u svojim prljavim lažima, jer je sve "po starom"
bht uhljupi čak i pod happy brandom su DUPLO gori od konkurencije
jer nude 500 MB za 3 KM na 7 dana
dok za iste 3 KM na istih 7 dana haloo daje DUPLO, tj. gigu

ali će biti sami sebi konkurencija, tj. ULTRI, za one ovce koje neće da napuštaju bht stado
jer nude povoljnijih 2 GB za 10 KM na mjesec dana
za razliku od degenerične ultra ponude od 13 KM za 1 GB
a imaju besplatne pozive unutar mreže, tako da ne vidim razlog zašto ultra stado ne prelazi na ovaj happy
možda dokaz inertnosti, nezainteresovanosti naših ljudi,
da ga jebeš u šuoak, on bi slego ramenima i reko samo rokaj brateee
Officer Crabtree

#1656 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Officer Crabtree »

zato što za 90% poziva kod 90% korisnika ispod 3 minute nije ni bitno na kojoj si mreži :sax: :izet:
mirza_15

#1657 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

Da ponovim:
1 GB je 3 KM 14 dana na happy.
4 GB je 10 KM 60 dana.

Nije 3 minute. Moraju da pricaju ispod dvije. Tacnije izmedju 31 sec i tacno dvije minute. Medjutim nemoj da brines. Upravo je 90% takvih :mrgreen:

Rekao ovaj amonimni. Jeste da je los s matematikom, ali sto on kaze.....
ja sam amoniman

#1658 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

mirza_15 wrote:Da ponovim:
1 GB je 3 KM 14 dana na happy.
..
pravo te bobe drže, nemoj da bi ih mjenjo

čik napravi printscreen gdje se to navodi
ČIK

frka jelde u bhtelekomu
ovce se osipaju, prihodi sve manji a uhljuoa sve više

neće na dobro izać :lol:
made_in_sarajevo

#1659 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by made_in_sarajevo »

Haloo je dosad najjeftiniji se pokazao. Nije suplja nego dokazano pogotovo za internet.

Ovo happy za 10KM,4gb je dobra ponuda ali za sad akcijska. Cuh da ce biti i trajna pa cemo vidjeti :mrgreen:
mirza_15

#1661 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by mirza_15 »

ja sam amoniman wrote:pokaži link gdje piše to za happy
http://www.happy.ba/happy_web.html

Prva i druga vijest sa desne strane hebem te corava :mrgreen:

Fino pise 1 GB 3 KM.

Fino pise 4 GB, 60 dana 10 KM. To sto si ti bio na toj stranici i nisi znao procitati je druga stvar. Pored toga sto ne znas matematiku ni citanje ti izgleda ne ide bas najbolje. Hebo te, ja na bobama bolje racunam i citam od tebe :mrgreen:
kloniran

#1662 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

made_in_sarajevo wrote:Haloo je dosad najjeftiniji se pokazao. Nije suplja nego dokazano pogotovo za internet.

Ovo happy za 10KM,4gb je dobra ponuda ali za sad akcijska. Cuh da ce biti i trajna pa cemo vidjeti :mrgreen:
ko napravi ponudu petaka i manju a da traje mjesec, i da to petaka traje mjesec ja odmah prelazim
za sada to nema niko pa cemo malo da setamo :D
ing-ecc

#1663 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ing-ecc »

kloniran wrote: ko napravi ponudu petaka i manju a da traje mjesec, i da to petaka traje mjesec ja odmah prelazim
Ovo je malo tesko shvatljivo odnosno ako je kako sam ja shvatio onda je i nemoguce?!
Al evo hajd bar odgovori po kojoj cijeni je trenutno to sto ti trazis: 'da traje mjesec'.
ing-ecc

#1664 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ing-ecc »

mirza_15 wrote:

Fino pise 1 GB 3 KM.

Fino pise 4 GB, 60 dana 10 KM. To sto si ti bio na toj stranici i nisi znao procitati je druga stvar. Pored toga sto ne znas matematiku ni citanje ti izgleda ne ide bas najbolje. Hebo te, ja na bobama bolje racunam i citam od tebe :mrgreen:
:tooo: :pisnuo: :tooo:
kloniran

#1665 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

ing-ecc wrote:
kloniran wrote: ko napravi ponudu petaka i manju a da traje mjesec, i da to petaka traje mjesec ja odmah prelazim
Ovo je malo tesko shvatljivo odnosno ako je kako sam ja shvatio onda je i nemoguce?!
Al evo hajd bar odgovori po kojoj cijeni je trenutno to sto ti trazis: 'da traje mjesec'.

pa ultra je imala prvo najduze trajanje kredita i najbolju obracunsku jedinicu pa su sve sjebali dibidus
nek daju 500Mb da traje mjesec dana za petaka ja cu prvi pobacati sve kartice jer meni vise ne treba mjesecno na mobilnom internetu.
ali sto bi to radili kad je bolje otjerati korisnike na druge mreze
jer tih 500 mb bi svi koristili, a ovako veoma mali broj ljudi koristi vasu sadasnju ponudu
vodite se politikom guljenja koze korisnicima a ne privlacenjem korisnika i zadrzavanjem postojecih
ja sam amoniman

#1666 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

mirza_15 wrote:

Fino pise 1 GB 3 KM.

kad su retardi koji dizajniraju stranicu bht uhljupi ništa drugo ne možeš ni očekivat nego konfuziju i bepreglednost
elem, to je neka akcija "duplo" koju su imali svi i haloo i mtel su ljetos davali duplo interneta i prođe voz
elem to je kurčevina kojom mogu privuć samo ultra stado ovaca, dakle tako ste očajni da sami sebi jamu kopaju
ing-ecc

#1667 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ing-ecc »

A kol'ko je trenutno 500 MB za mjesec dana?
ja sam amoniman

#1668 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

kloniran wrote:
made_in_sarajevo wrote:Haloo je dosad najjeftiniji se pokazao. Nije suplja nego dokazano pogotovo za internet.

ko napravi ponudu petaka i manju a da traje mjesec, i da to petaka traje mjesec ja odmah prelazim
pa izi ti daje gigu za 5,7
kloniran

#1669 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

ing-ecc wrote:A kol'ko je trenutno 500 MB za mjesec dana?
na ultri cenera
ing-ecc

#1670 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ing-ecc »

ja sam amoniman wrote:
mirza_15 wrote:

Fino pise 1 GB 3 KM.

kad su retardi koji dizajniraju stranicu bht uhljupi ništa drugo ne možeš ni očekivat nego konfuziju i bepreglednost
elem, to je neka akcija "duplo" koju su imali svi i haloo i mtel su ljetos davali duplo interneta i prođe voz
elem to je kurčevina kojom mogu privuć samo ultra stado ovaca, dakle tako ste očajni da sami sebi jamu kopaju
... sve mi se cinida si ti u nekom stadu ovaca. :D trenutno i za uvijek
kloniran

#1671 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

ja sam amoniman wrote:
kloniran wrote:

pa izi ti daje gigu za 5,7
5,7>5
kloniran

#1673 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

Da
kloniran

#1675 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kloniran »

tebi je izgleda ovdje jedini cilj ismijavati nekoga, a za uzvrat ne nudis nista konkretno, niti sta pametno kazes
Post Reply