USA fan page

Post Reply
Avetinho

#1651 Re: USA fan page

Post by Avetinho »

nosara wrote:Policajac iz Južne Caroline optužen je za ubistvo nakon što je objavljen video koji prikazuje pucnjavu na nenaoružanog muškarca u bijegu.

Policajac Michael Slager je uhapšen u utorak, a ukoliko se dokaže njegova krivica, prema zakonu njegove savezne države mogao bi biti osuđen na smrtnu kaznu.

Pucnjava se desila u subotu nakon što je policajac zaustavio automobil, saopštila je policija Južne Caroline.

Žrtva je 50-godišnji Afroamerikanac Walter Scott koji je odlučio pobjeći od policajca. Policajac je ubrzo otvorio vatru nakon što se začuo neobičan zvuk, a nenaoružani Scott pada na zemlju.

"Mogu reći da će na osnovu videa koji prikazuje lošu odluku policijski službenik biti optužen za ubistvo. Uopće nije bitno da li je neko obični građanin ili policajac, svako odgovara za svoja djela", rekao je Keith Summey, gradonačelnik mjesta North Charleston u kojem se incident desio.

Eddie Driggers, šef policije u North Charlestonu, rekao je kako je policajac možda pucao iz rasističkih pobuda.

Upucao ga pet puta i onda mu stavio lisice... :lol:
Bravo za americki pravosudni sistem. U nas bi mu orden dali i postavili za sefa policije.
nosara

#1652 Re: USA fan page

Post by nosara »

Avetinho wrote:
nosara wrote:Policajac iz Južne Caroline optužen je za ubistvo nakon što je objavljen video koji prikazuje pucnjavu na nenaoružanog muškarca u bijegu.

Policajac Michael Slager je uhapšen u utorak, a ukoliko se dokaže njegova krivica, prema zakonu njegove savezne države mogao bi biti osuđen na smrtnu kaznu.

Pucnjava se desila u subotu nakon što je policajac zaustavio automobil, saopštila je policija Južne Caroline.

Žrtva je 50-godišnji Afroamerikanac Walter Scott koji je odlučio pobjeći od policajca. Policajac je ubrzo otvorio vatru nakon što se začuo neobičan zvuk, a nenaoružani Scott pada na zemlju.

"Mogu reći da će na osnovu videa koji prikazuje lošu odluku policijski službenik biti optužen za ubistvo. Uopće nije bitno da li je neko obični građanin ili policajac, svako odgovara za svoja djela", rekao je Keith Summey, gradonačelnik mjesta North Charleston u kojem se incident desio.

Eddie Driggers, šef policije u North Charlestonu, rekao je kako je policajac možda pucao iz rasističkih pobuda.

Bravo za americki pravosudni sistem. U nas bi mu orden dali i postavili za sefa policije.
Vec osudjen...?

Bravo za americki sistem u kojem policija svakodnevno ubija po ulicama, mahom nenaoruzane i bespomocne gradjane, po pravilu crne puti... Tri slova se vracaju u modu...
Avetinho

#1653 Re: USA fan page

Post by Avetinho »

nosara wrote:
Avetinho wrote:

Vec osudjen...?

Bravo za americki sistem u kojem policija svakodnevno ubija po ulicama, mahom nenaoruzane i bespomocne gradjane, po pravilu crne puti... Tri slova se vracaju u modu...
Pise ti lijepo gore -- optuzen. Ubica ima u svakoj drzavi, ne samo u SAD. Podsjecam te da SAD ima preko 100 puta vise od Bosne, u kojoj su donedavno lica u raznim uniformama, ukljucujuci i vojsku tvoga grba, vrsili nezapamcene zlocine.

Osim toga, stopa ubistava u SAD mnogo je manja nego u ljubljenim bastionima slobode, kao sto su Rusija, Venecuela i Brazil.
nosara

#1654 Re: USA fan page

Post by nosara »

Nisam znao da je u cemerici rat...?

Obrazac "bijeli policajac ubija nenaoruzanog crnca" ipak je americki izum, popularan u zadnje vrijeme narocito...
Avetinho

#1655 Re: USA fan page

Post by Avetinho »

nosara wrote:Nisam znao da je u cemerici rat...?

Obrazac "bijeli policajac ubija nenaoruzanog crnca" ipak je americki izum, popularan u zadnje vrijeme narocito...
Ne znas citati? Ko je rekao da je u cemerici rat? Sta trabunjas?
Putnik ali stvarno

#1656 Re: USA fan page

Post by Putnik ali stvarno »

UnscarD wrote:
General War wrote: Image
Image

Image

Image

Image

Image
Last edited by Putnik ali stvarno on 08/04/2015 18:23, edited 2 times in total.
nosara

#1657 Re: USA fan page

Post by nosara »

Avetinho wrote:

Police have killed 112 people in the USA. just in one month.

Rat drzave protiv gradjana...
Avetinho

#1658 Re: USA fan page

Post by Avetinho »

nosara wrote:
Avetinho wrote:

Police have killed 112 people in the USA. just in one month.

U velikoj vecini slucajeva, upotreba sile je opravdana. Ne znam gdje si nasao tih 112, ali hajde da ti vjerujem.
Bolje je da murija zaustavi manijaka, prije nego sto se ovaj docepa ostalih zrtava.

Sve u svemu, ne znas o cemu pises.
Challenger__

#1659 Re: USA fan page

Post by Challenger__ »

nosara wrote:Police have killed 112 people in the USA. just in one month.
Napravio lik, Amer, fake twitter nalog "Ministarstvo straha". Kaže ovo: "Ako vidite da policija ubija nekoga, produžite. Nije vaš red".

:lol: :lol: :lol:
Challenger__

#1660 Re: USA fan page

Post by Challenger__ »

Lik je loood kao struja. Kaže: "Nepravedno nas optužuju da se kod nas prava građana krše najviše na svijetu. A Islamska država??"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nosara

#1661 Re: USA fan page

Post by nosara »

Avetinho wrote:U velikoj vecini slucajeva, upotreba sile je opravdana. Ne znam gdje si nasao tih 112, ali hajde da ti vjerujem.
Bolje je da murija zaustavi manijaka, prije nego sto se ovaj docepa ostalih zrtava.

:lol:

Ne znas za cifru, ali znas da je upotreba sile u vecini slucajeva opravdana... A ja ne znam o cemu pisem... :D

Vire ti nogice... Nosis stikle... :shock:
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1662 Re: USA fan page

Post by pici »

vidjaj propalijeH yUgovica sHo se nasladjuju...ako ako, bice nevidljiviH HaviJona... :izet: :mrgreen:
nosara

#1663 Re: USA fan page

Post by nosara »

Judging by the video, everything was done by the book:
• Suspect eliminated
• Evidence planted
• Police reports falsified

:-)
Challenger__

#1664 Re: USA fan page

Post by Challenger__ »

*ebo ti Gavganistan kakvi su ovo bolidi.
pici

#1665 Re: USA fan page

Post by pici »

vrHunski demaguzi i politoguzi :mrgreen:
Fantassin

#1666 Re: USA fan page

Post by Fantassin »

Challenger__ wrote::lol:

*ebo ti Gavganistan kakvi su ovo bolidi.
Jesu li poceli otvarati izbjeglicke centre u Iranu za Amerikance koji bjeze iz zemlje zbog teske situacije :D
pici

#1667 Re: USA fan page

Post by pici »

"Komandna palica u regionu kod SAD"
Izvor: Tanjug

Beograd -- "Komandnu palicu" u regionu preuzele su SAD, ocenjuje politički analitičar Dušan Janjić povodom poruka koje stižu Srbiji iz političkih i finansijskih centara.

Image

samo se vi zaJbajte Jopet ce Avijano radit ko pekara :izet:
Challenger__

#1668 Re: USA fan page

Post by Challenger__ »

"Dok je Islamske države mi nikad nećemo biti na dnu"

Image

:lol: :lol: :lol:
Fantassin

#1669 Re: USA fan page

Post by Fantassin »

Jeste,jasno je svima kako se zivi u blistavoj Rusiji i jos blistavijem Iranu :D
pici

#1670 Re: USA fan page

Post by pici »

Fantassin wrote:Jeste,jasno je svima kako se zivi u blistavoj Rusiji i jos blistavijem Iranu :D
chelli ti je slobodni strelac iz micigena :mrgreen:
Stoner

#1671 Re: USA fan page

Post by Stoner »

Vidi nosare sto kmeci zbog kako on kaze drzavne represije. :mrgreen:
Idi nosara reci him nek hin ne pucaju vako po ulici vec da ih smjeste na kakav otok.
nosara

#1672 Re: USA fan page

Post by nosara »

Stoner wrote:Vidi nosare sto kmeci zbog kako on kaze drzavne represije. :mrgreen:
Idi nosara reci him nek hin ne pucaju vako po ulici vec da ih smjeste na kakav otok.
Otok je bio za probrane...

Sto se mene tice samo nek ih kokaju, sto vise to bolje... Jel' demokratija il' nije...? Samo udri do posljednjeg amerikenjca... Valjda rulji dodje iz supka u glavu u jednom momentu... Ili bolje ne, do samog kraja... Win-win... :D
Stoner

#1673 Re: USA fan page

Post by Stoner »

Ejs nosara nejde to tako inace ne bi jedan jugos osto onomad :evil:
alibegoa

#1674 Re: USA fan page

Post by alibegoa »

Ali zasto je onaj bjezao? Nisam upratio da je to igdje receno.
Avetinho

#1675 Re: USA fan page

Post by Avetinho »

nosara wrote:
Avetinho wrote:U velikoj vecini slucajeva, upotreba sile je opravdana. Ne znam gdje si nasao tih 112, ali hajde da ti vjerujem.

Ne znas za cifru, ali znas da je upotreba sile u vecini slucajeva opravdana... A ja ne znam o cemu pisem... :D

Vire ti nogice... Nosis stikle... :shock:
Nasao sam druge brojeve, nigdje 112. Ako toliko ne razumijes, onda imas vecih problema.

Na list policijskih intervencija mozes vidjeti razloge upotrebe sile. Velika vecina je opravdana.

Sve u svemu, ne znas citati, a ne znas ni o cemu pises.
Post Reply