Eta Šerbe tože govorjec poruskij?
Nu, zajc ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Sigurno. Svi se u zivotu vode samo brigom da li ce se muz svalerati a nema teorijske sanse da ijedna zena moze zapravo uzivati u brizi sa sebe ili tom famoznom, strasnom seksu. Sve je samo dobar performans da se zadovolje potrebe presvetog muzaparappa wrote:znas zasto su ruskinje tako dobre? vecina ih se dobro drzi i sa 40+...
a pogotovo zasto su tako dobre u krevetu?
da muzu nebi palo na pamet da se svalera...
E ... da ...dobar osjecaj wrote:Sigurno. Svi se u zivotu vode samo brigom da li ce se muz svalerati a nema teorijske sanse da ijedna zena moze zapravo uzivati u brizi sa sebe ili tom famoznom, strasnom seksu. Sve je samo dobar performans da se zadovolje potrebe presvetog muzaparappa wrote:znas zasto su ruskinje tako dobre? vecina ih se dobro drzi i sa 40+...
a pogotovo zasto su tako dobre u krevetu?
da muzu nebi palo na pamet da se svalera...
Covjek, pardon zena, pomisli koliko ste se raspojasali po svijetu da uspijete pokupiti jos nesto osim dodatnih umnorazarajucih budalastina, a ono sve sami corci.Ramzess Veliki wrote:E ... da ...![]()
Šta nisi znala? Tek sad provalila?
насколько хорошо вы знаетеspreca wrote:Nezasto...vsegda rad pomoc
ovo ti je sto narod kaze kontradikcijasupercali wrote:jbg vi napraviste filozofiju od prilazenja
emko poceo pricati kad treba kad ne treba
nema pravila u prilazenju
ja sam poslije oslobadjanja od straha prilazenja prilazio i kunti i panti al zenskog roda i jbg uvijek je bilo i odbijanja i prolaza na isti nacin prilaska
sve je to do trenutnog raspolozenja i jednog i drugog i do situacije
i moje najefikasnije prilazenje je cini mi se ono najprostije
vidis ovo me podsjeti na nesto, mislim glup ti je komentarKPNCTNJAH wrote:Puno je bolje kad djevojka prva pridje... i onda je odjebes pred rajom...![]()
Onda ona ode na forum i kaze da su svi muskarci isti...
оооочень хорошо ........лучше чем ты думешьamiliana wrote:насколько хорошо вы знаетеspreca wrote:Nezasto...vsegda rad pomoc
I ti si se aktivirao na raznim temama. Ova je sad najaktuelnija. Aktivirala se i ja ovdje, a i na druge teme cu. Zato i jeste forum.Bezveze ti to prigovaranje.KPNCTNJAH wrote:Ti bas k'o tetkica postao u zadnje vrijeme, aktivir'o se pravo na ovim temama, sad kad nikom vise nisu zanimljive...
Meni je puno vise djevojaka prislo, nego sto sam ja njima... a nisam ni lafac, ni babin sin... nije to sad ogromna cifra, ali eto.. pridju i one
skontao sam ja ba, nego oplakah na ovo kako te zena napade ni kriv ni duzanKPNCTNJAH wrote:Pa jesam li tebi sta rekao ba?![]()
Govorim njemu jer me vec drugi put danas citira, a ne zna prepoznati ociglednu zajebanciju
Pa, jel' moraš sa meni kazes nesto, da bih ja komentarisala?KPNCTNJAH wrote:Pa jesam li tebi sta rekao ba?![]()
Govorim njemu jer me vec drugi put danas citira, a ne zna prepoznati ociglednu zajebanciju
Я новичок, если вам нравится россиянам будет лучшеspreca wrote:оооочень хорошо ........лучше чем ты думешьamiliana wrote:насколько хорошо вы знаетеspreca wrote:Nezasto...vsegda rad pomoc
Ne lazi!KPNCTNJAH wrote: Meni je puno vise djevojaka prislo, nego sto sam ja njima... a nisam ni lafac, ni babin sin... nije to sad ogromna cifra, ali eto.. pridju i one
KPNCTNJAH wrote:Pa iz ovog svega mogu izvuci zakljucak da je tebe neko nekad u proslosti odbio kad si prisla![]()
ja nisam sigurno, kod mene svako dobije sansu, bar za jedno vece
druzeljubiv sam, sta cu
![]()
u Sjevernoj Africi 47,7 stepeni neki danJokericious wrote:Ne lazi!KPNCTNJAH wrote: Meni je puno vise djevojaka prislo, nego sto sam ja njima... a nisam ni lafac, ni babin sin... nije to sad ogromna cifra, ali eto.. pridju i one
Jes zahladilo vani.
Amiliana je zensko.
slabo ti radi taj translateamiliana wrote:
Я новичок, если вам нравится россиянам будет лучше![]()