Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
area51

#1651 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by area51 »

Tomahawk11 wrote:Na SK prilicno objektivni i korektni sa komentarom vezano za utakmicu Srbija - Albanija. Neki bi mogli nauciti od njih malo vise gledati kroz sportsku umjesto politicku prizmu ovakve stvari.
Mada, na nasim je prostorima to dvoje tesko razdvojiti, upravo na stadion dodje dosta onih kojima su politicki motivi na prvom mjestu.
SK je ubjedljivo najbolja sportska televizija na ovim prostorima.Najbolja ponuda,najbolji komentatori...
Prejaki su :thumbup:
radostan dan

#1652 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by radostan dan »

CSKA wrote:Ako se stvarno dogovori ovaj povijesni,historijski dogovor od nedelje sam navijac Zemuna :D
pu pi.ko ustaška...volim te ofk-o. :mrgreen:
zrakomlat

#1653 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by zrakomlat »

StrogoBanjalucki wrote:И могу закључити да сте мало превише оптимистични за земљу која нема ВРСНОГ играча из своје лиге (ту играо дуже времена, наставио даље) а неће га ни имати.
Комплетан успјех репрезентације БИХ захвалите дијаспори. А дијаспора нека се захвали војницима ВРС.

Број играча из дијаспоре ће се што је потпуно природно смањивати, квалитет репрезентације ће слабити и босна ће се вратити тамо гдје је и била прије пар година..

А за Србе зиме нема. Редовно медаље и успјеси у млађим категоријама. Скоро побједили првака европе до 21 године Шпанију. Плус што доста играча из РС игра за У21 Србије.. тако да..
E hoće ih pojačati igrači iz pi-sija, u pm. Pa sad si napisao da igrači iz naše lige ne valjaju. Igrači iz pi-sija su takođe iz naše lige. Pobijedili prvaka evrope U21? Dobro, i?
StrogoBanjalucki

#1654 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by StrogoBanjalucki »

У понуди моје кабловске нема СК, само арена. :-)

Кад сте већ почели причу око клупских навијача, оно што имају Звезда и Хајдук, ниједан други клуб на балкану неће имати. Никад никад а ни тад.

20 000 људи синоћ... Само буди опет, моћна Звезда она, па да никад не знамо за тугу..

Све и да не навијаш за ЦЗ, најежиш се.

radostan dan

#1655 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by radostan dan »

Tomahawk11 wrote:Na SK prilicno objektivni i korektni sa komentarom vezano za utakmicu Srbija - Albanija. Neki bi mogli nauciti od njih malo vise gledati kroz sportsku umjesto politicku prizmu ovakve stvari.
Mada, na nasim je prostorima to dvoje tesko razdvojiti, upravo na stadion dodje dosta onih kojima su politicki motivi na prvom mjestu.
kolega sa tenisa, evo jedan sportski a apolitični, objektivni...a možda i nije. ali vrijei pročitati.

http://www.b92.net/sport/teme/novakovic ... _id=912852
Last edited by radostan dan on 17/10/2014 23:45, edited 1 time in total.
CSKA

#1656 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by CSKA »

area51 wrote:@radosni i @CSKA ,o čemu pričate matere vam ?
Ja se nadam da je sve samo patka.Albanci sigurno nisu ni razlog a pogotovo znacajni da se ujedinjemo sa grobljem radi njih,ajde da su hrvati pa da razmislim :D

I ako se uopste o tome razmislja,bolje da se o tome razmisljalo prije utakmice sa Albanijom,da se napravi neka atmosfera itd...sada je vec kasno.

radostan dan wrote:
CSKA wrote:Ako se stvarno dogovori ovaj povijesni,historijski dogovor od nedelje sam navijac Zemuna :D
Svakom postenom bosancu u Srbiji drugi klub poslije Zvezde je Zemun i Dr.Vojislav Seselj predsjednik :D ,a ne nekakvi sminkeri,romanticari sa Karaburme :mrgreen:
StrogoBanjalucki

#1657 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by StrogoBanjalucki »

zrakomlat wrote:E hoće ih pojačati igrači iz pi-sija, u pm. Pa sad si napisao da igrači iz naše lige ne valjaju. Igrači iz pi-sija su takođe iz naše lige. Pobijedili prvaka evrope U21? Dobro, i?
Мајсторе ајде прво погледај који су то све играчи реп. Србије из РС или вуку коријене из РС.

Огроман чинилац успјеха Срба и Хрвата у спорту су управо Срби и Хрвати из БИХ. Односно херцеговаца хрвата и срба из РС. Гомила прослављених спортиста ти је дошла из како ви кажете камењара и "геноцидне"..

И баш због тог апсорбовања највећих талената, увијек ће Срби и Хрвати бити јачи у спорту генерално од Босне. А до тада можете кукати на рат и како се нисмо имали исто прилике развијати у спорту.. јелде.. бићете дно, дуго дуго времена.
area51

#1658 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by area51 »

CSKA wrote:
area51 wrote:@radosni i @CSKA ,o čemu pričate matere vam ?
Ja se nadam da je sve samo patka.Albanci sigurno nisu ni razlog a pogotovo znacajni da se ujedinjemo sa grobljem radi njih,ajde da su hrvati pa da razmislim :D

I ako se uopste o tome razmislja,bolje da se o tome razmisljalo prije utakmice sa Albanijom,da se napravi neka atmosfera itd...sada je vec kasno.

radostan dan wrote:
Svakom postenom bosancu u Srbiji drugi klub poslije Zvezde je Zemun i Dr.Vojislav Seselj predsjednik :D ,a ne nekakvi sminkeri,romanticari sa Karaburme :mrgreen:
Ja onda odoh u "UF",malo se kurchiti po Banjici ,još samo da me rinkash ošiša :D
zrakomlat

#1659 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by zrakomlat »

StrogoBanjalucki wrote:
zrakomlat wrote:E hoće ih pojačati igrači iz pi-sija, u pm. Pa sad si napisao da igrači iz naše lige ne valjaju. Igrači iz pi-sija su takođe iz naše lige. Pobijedili prvaka evrope U21? Dobro, i?
Мајсторе ајде прво погледај који су то све играчи реп. Србије из РС или вуку коријене из РС.

Огроман чинилац успјеха Срба и Хрвата у спорту су управо Срби и Хрвати из БИХ. Односно херцеговаца хрвата и срба из РС. Гомила прослављених спортиста ти је дошла из како ви кажете камењара и "геноцидне"..

И баш због тог апсорбовања највећих талената, увијек ће Срби и Хрвати бити јачи у спорту генерално од Босне. А до тада можете кукати на рат и како се нисмо имали исто прилике развијати у спорту.. јелде.. бићете дно, дуго дуго времена.
Svejedno, sa tim igračima Srbija nije postigla nikakav uspjeh u fudbalu. Bilo je dobrih igrača, ima ih i sad, ali to za Srbiju nema nekog značaja. Vi ste u fudbalu prosječna ekipa, makar po rezultatima, po imenima, ima tu dobrih igrača. U košarci je već druga priča, i svaka čast za to. A nas prilično boli kita koliko su Sr i Hr jače u nekim sportovima od nas. Mene lično, a i osobno, ne zanimaju HR i SR, u nekim kombinacijama i navijam za vas, mada rijetko. Ali isto tako i ne navijam protiv vas. Ne zanimate me u tom smislu. Koja je poenta ovoga što ti pišeš?
radostan dan

#1660 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by radostan dan »

CSKA wrote:
svakom časnom crnogorcu u srbiji ofk-a taman dođe da se lakše -mimikrišemo-...
i mi apsolventi pravnog, generacija 1995, svi ćemo za ofk-u.

ps.
pii, jado...
amiliana

#1661 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by amiliana »

StrogoBanjalucki wrote:У понуди моје кабловске нема СК, само арена. :-)

Кад сте већ почели причу око клупских навијача, оно што имају Звезда и Хајдук, ниједан други клуб на балкану неће имати. Никад никад а ни тад.

20 000 људи синоћ... Само буди опет, моћна Звезда она, па да никад не знамо за тугу..

:thumbup:
L u c i f e r

#1662 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by L u c i f e r »

Zanimljiv mi je fenomen da haman dosta srpskih nacionalista ima na "balijskom" forumu...?
Mojnete me shvatih pogrešno, dobrodošli itd, al nako mi nešta to hinteresantno...
Hrvatskih meščini nejma...
Tomahawk11
Globalni moderator

#1663 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Tomahawk11 »

radostan dan wrote:
kolega sa tenisa, evo jedan sportski a apolitični, objektivni...a možda i nije. ali vrijei pročitati.

http://www.b92.net/sport/teme/novakovic ... _id=912852
Prilicno dobar i realan tekst. Kojim slucajem ovo procitaju iz UEFE, ide zabrana FSS na tih 5 godina kao Engleskoj svojevremeno. Bogdanov, ulijetanje navijaca, stolice, ponovljeni prekrsaj, uvredljivo skandiranjem napad redara, pirotehnika....na stranu sta je albanska strana uradila, ovo su bas teske optuzbe i realan problem srbijanske javnosti. Mada sumnjam da bi to bilo sta rijesilo, nije to Engleska, to je Balkan.
Opet, traziti 3 boda nakon ovakvih minusa je suvislo. Sve navedeno pokazuje da nije bilo uslova za nastavak utakmice. UEFA Albancima moze odrezati kaznu za dron zbog moguceg novog trenda medju navijacima i zbog pojedinih igraca koji su ucestvovali u tuci. Za odbijanje izlaska na teren, tesko. Pogotovo ako je delegat naveo da nije bilo uslova za nastavak utakmice. Cuce se za koji dan, jer svi nesto muljaju o tom detalju koji je sigurno bitan za konacnu odluku.
Vezano za medije u regiji, koliko sam upratio, klix uglavnom preuzima textove portala iz Srbije, pa mi nije jasno sta je u njima tendenciozno?! Doduse, nisam upratio sta su drugi objavili.
El malagueño

#1664 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by El malagueño »

StrogoBanjalucki wrote:

Vidim pravo si se nasjekirao zbog bih repke. Nista se ti ne brini. Svaki cetnik ili ustasa iz bih koji hoce da igra za srb ili hr, nek igra. Da je boZiji sin, za mene je nepozeljan u nasoj reprezentaciji. Isto vazi za npr bosnjaka koji dobije takvu ponudu pa se odluci za drugi drzavu. A kakav ce biti kvalitet naseg fudbala to je nas problem. Sad za sad ste za nas nula obicna. Na svom stadijonu onako biti izblamiran. 22 albanca protiv onoliki cetalja i niste im gola mogli dat. Hahahhahahah placite picke :) ponizili vas ljudi koje ste tlacili godinama. Ali su vas docekali. Oteli vam kosovo, spustili vam zastavu na stadion. Jos vam 11 igraca namarali navijace, fol huligani hahah. Svega mi, da ovo nije bilo snimljeno, vi srbi bi guslali da se nikad nije ni dogodilo :). Rs spominjes? Putujem tu s bih pasosem placam s bh parama. Sve ostalo su price za malu djecu. A to sto cetalji idu iz rsa za srb je meni drago. Idite svi sto se mene tice :)
CungaLunga

#1665 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by CungaLunga »

amiliana wrote:
StrogoBanjalucki wrote:У понуди моје кабловске нема СК, само арена. :-)

:thumbup:
Vidim sad se postavljaju snimci iz kosarkaskih utakmica? Pa dobro, hajmo onda jos jednu sa tekme
Galatasaraj-zvezda;

"Ubi, zakolji, da siptar ne postoji", jos malo pa ce poceti to da skandiraju i kad Djokovic igra.
Partijaner

#1666 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Partijaner »

Vidi cetalja sto se to nakotilo.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1667 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by hrasno38 »

StrogoBanjalucki wrote:
Point. wrote:Srbi su bolestan narod. To je cinjenica.
Лојава балијетино, дођи у бања луку и то реци..

Нема теорије да се ово региструје као 3:0 за шиптаре, већ сам написао реферат зашто.
Овако Срби ријешавају ствари..

jest medjed od 120kg ufatio dvoje nedonoscadi od 50!!!! samo sto nesto na ovom videu slabo cujem svapski jezik a vi ste inace isuvise poznati po mitovima I legendama a ponajvise po bajkama za malu djecu.
rajv0sa

#1668 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by rajv0sa »

Partijaner wrote:Vidi cetalja sto se to nakotilo.
Uze mi post iz usta, šta je ovo, poćerat ovo sve.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1669 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by hrasno38 »

StrogoBanjalucki wrote:И могу закључити да сте мало превише оптимистични за земљу која нема ВРСНОГ играча из своје лиге (ту играо дуже времена, наставио даље) а неће га ни имати.
Комплетан успјех репрезентације БИХ захвалите дијаспори. А дијаспора нека се захвали војницима ВРС.

Број играча из дијаспоре ће се што је потпуно природно смањивати, квалитет репрезентације ће слабити и босна ће се вратити тамо гдје је и била прије пар година..

А за Србе зиме нема. Редовно медаље и успјеси у млађим категоријама. Скоро побједили првака европе до 21 године Шпанију. Плус што доста играча из РС игра за У21 Србије.. тако да..
Jest sve je to tacno mamlaze al kakve ti veze imas sa Srbijom? A uskoro ces imati jos manje kad se ukinu entiteti....sad je to na redu
TheWatcher

#1670 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by TheWatcher »

kaze im zatucani balija :lol: :lol: ajd s njima pod ruku :oops:
Partijaner

#1671 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Partijaner »

TheWatcher wrote:
kaze im zatucani balija :lol: :lol: ajd s njima pod ruku :oops:
Po cemu si skontao da sam balija da mi je samo znat.
TheWatcher

#1672 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by TheWatcher »

rajv0sa wrote:
Uze mi post iz usta, šta je ovo, poćerat ovo sve.
paz da ti sta ne udje u usta, ne zijevaj previse :gooza:
CSKA

#1673 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by CSKA »

area51 wrote: Ja onda odoh u "UF",malo se kurchiti po Banjici ,još samo da me rinkash ošiša :D
Bas me zanima jesu li braca Nedic jos aktivna na tribini kod UF-a,ali cisto sumnjam.Znam da su izasli iz toga prije desetak godina,mozda su se vratili,pa eto preko veze da te ubacim :D
radostan dan wrote:
svakom časnom crnogorcu u srbiji ofk-a taman dođe da se lakše -mimikrišemo-...
i mi apsolventi pravnog, generacija 1995, svi ćemo za ofk-u.

ps.
pii, jado...
Nisam ni ocekivao sta drugo,stadion OFK-e je skoro u krugu dvojke,da ga hoce nekako prebaciti na Terazije san svakog crnogorca :D

Gdje li samo idu hercegovci da mi je znati.
Udbas

#1674 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by Udbas »

Samo Bogdanov (prvi huligan jugoistočne evrope) ispao prava pička. zaletio se a kada je vidio kako Cana udara prebacio u rikverc.
CSKA

#1675 Re: Euro 2016 kvalifikacije - ostale grupe

Post by CSKA »

Zver je za mene vise placenik nego huligan ili navijac.

Da se skupila hard core scena iz NS-a,Kragujevca,Banjice...tamo bi bilo mrtvih.Sva sreca pa ih nisu pustili na stadion.
Post Reply