Maharadza wrote:
Izašla već nova verzija 3.3
Ja odradio clean install (u twrp wipe cache, data, dalvik i system) a internu nisam brisao, sve fercera uredno, čak i weather animacije u lockscreenu kojij ranije nije bilo. Baterija također pristojna (4h SOT kod mene, a stalno sam online).

Vidio sam jutros kad sam otvorio stranicu.

Ja sam neku noc to radio, bio je Stock Lolipop, isto pocistio sve u twrp, osim interne memorije. Zna ponekad zastopati, ali ni blizu kao Stock Lolipop. Baterija se isto vratila bar na onaj nivo otprije, s KitKatom.
Osim toga, meni se svidja recimo opcija dual screen, pravo zgodno dodje recimo kad gledas/slusaj youtube i zelis da radis nesto drugo uporedo. Isto tako UX 4 pravo fino izgleda.
Kad mi se bude dalo azuriracu na 3.3, ali necu nista brisati, samo Dalvik kes i app kes, dirty flash.
Eh da, jedina stvar koja mi se ne svidja je da nisu prenijeli manual mode za kameru. Bolje bi bilo da su ostavili kameru sa Stock Lolipop po meni. Ali generalno, stvar je odlicna, mada sam ja uvijek bio skeptican po pitanju custom ROMova, i nikad to ne bih ni radio da Stock Lolipop nije toliko los, a na onaj stari UX 1 mi se fakat ne vraca.