BAKIRE ODLAZI

Post Reply
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1651 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by KatarinaKosaca »

leo karan wrote:Ako se ustanovi da mu ono nije kuca, onda je ok i ja glasam za njega
+ 1.000 radnih mjesta mjesečno+ bonovi za domače proizvode, dže če nam biti kraj :sretan: :sretan:
VjecitiStudent

#1652 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

KatarinaKosaca wrote:
leo karan wrote:Ako se ustanovi da mu ono nije kuca, onda je ok i ja glasam za njega
+ 1.000 radnih mjesta mjesečno+ bonovi za domače proizvode, dže če nam biti kraj :sretan: :sretan:
+ diploma za svakoga.
lua

#1653 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by lua »

+ NAJ LJEVŠI ZARIN KAPUT KOI BUDNE NA PRODAJU
VjecitiStudent

#1654 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

+ gratis sunećenje
RahatHurmašica

#1655 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by RahatHurmašica »

.
Last edited by RahatHurmašica on 24/03/2015 15:05, edited 1 time in total.
VjecitiStudent

#1656 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

RahatHurmašica wrote:+ radončić će da krepa od muke
U svakom zlu ima i nešto dobro.
ultima_palabra

#1657 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by ultima_palabra »

+ turske koze i maline
Novak20

#1658 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by Novak20 »

VjecitiStudent wrote:
RahatHurmašica wrote:+ radončić će da krepa od muke
U svakom zlu ima i nešto dobro.
:lol: :lol: :lol: :thumbup:
jazzer

#1659 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by jazzer »

KatarinaKosaca wrote:
Ulaze li u tih 1000 i radna mjesta u KS gdje nece biti porodice a da nema nekoga zaposlenog?
Tako su obecali :-).

Ili je ovo u KS posebna akcija? :-)
wolf07

#1660 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by wolf07 »

@madner

Jarane, podbacio si! Umjesto kritickog osvrta na moj post pun samo tvom oku vidljivih nelogicnosti ti se uhvatio nekih promjena pola, dobijanja djece, bracnih intriga i sl. Pa nije ovo meksicka sapunica majka mu stara! Hajde malkice se angazuj brate mili il' zovi onog @geparda_ on garant ima friskih dezinformacija!
madner

#1661 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

Ma jok, nema nelogicnosti kada se nista ne kaze. Ostaje cisto ismijavanje.
wolf07

#1662 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by wolf07 »

ilkbahar wrote:
wolf07 wrote:Vidim i sad se mantra oko Bakirove zene koja vozi mercedesa i koja je direktorica bolnice, Poljine, trezor.... ah, odavno nije bila ona turbo-folk ploca koju je snimio S.Avdic & "Juzni vetar" koja se prodala u dijamantskom tirazu, zvala se - "Zlatne kasike" ! Mislim, gdje vam je masta? Yebo ga mercedes vise, ja ih svaki dan vidim hiljadu i sad mi treba bit cudo sto Predsjednik drzave ima jedan. Sta bi trebalo, da mu zena kupi nekog "Varburga" ili "pezejca" na nekoj rasprodaji automobilskih antikviteta pa da mozete onda ovdje da balite kako mu je zena toliko nepsosobna da nije k'o drugi doktori uspjela kupit sebi barem "Oktaviju" ili Reno "Lagunu". Dajte nesto frisko, nesto kao one nebuloze tipa "cerka mu kupuje zvake i placa novcanicom od 500 eura"!?!?!? Jeste li to skontali da tako pravite vecu reklamu Bakiru kad izvalite takvu glupost ili sta?

P.S.
Sa posebnim nestrpljenjem ocekujem kriticki osvrt dezurnog oficira logike na ovoj temi - @Madnera! Budite ljubazni, prosvijetlite nas! Mozda cemo i mi, postepeno, krecuci sa avatarom Z.L. evoluirati do nedostiznih "DF - Komsic" visina. Ipak treba cijeniti taj rezultat, ko se sjeca filma "Kuduz" morao je zapamtiti onu recenicu kod Andje u kafani - "Zabranjeno sjedit nako"! Eh da znate, kod Andje u kafani ne moze, ali u Predsjednistvu BiH - moze, i to ne sat ili dva vec osam godina! Pod uslovom da ste Zeljko Komsic! Sad,posto vise ne moze da se kandiduje on licno nudi nam autora bestselera o Zlatku Lagumdziji da radi isto (dakle da sjedi nako u Predsjednistvu) u narednih cetiri godine. Ja ne kontam koja je logika u izboru tog tipa al' evo ne sumnjam da ce nam @Madner objasniti. Covjek mi svaki put rastumaci sta sam JA htio da kazem u SVOM postu, pa valjda moze i ovo.
ma jebo mercedes, da vidis kakav helikopter dodik voza, e bake kako te bolan nije stid da ni helikoptera nemas! mislim da je vrijeme da si nabavis jedan.
ma nije problem sto on ima i kucu i auta i vilu na bahamam i koji kurac vise, problem je sto je narod gladan, problem je sto je postalo opasno hodati ulicama sarajeva sto od pasa lutalica sto od kriminalaca na slobodi, problem je sto nam mlad i obrazovan kadar bjezi u zapadne zemlje, sto uvozimo vodu pored vlastitih izvora pitke vode, problem je sto nemamo zastite za socijalno ugrozene....i da ne nabrajam dalje...sve se oko njega rusi, a on ima smjelosti vozati se u najnovijem mercedesu i po stare dane raditi plasticne operacije kapaka.

p.s. zeljko se kandidovao za parlament, iz razloga sto ce tako imati vise ovlasti i mogucnosti nesto napravit. predsjednik drzava je samo diplomatska figura, koja i nema bas nekih mnogo ovlasti.
Dakle, da u tvrdimo gradivo.

Bakir je kriv i za gladan narod i za kerove na cestama, kriminalce, bjezanje mladih na Zapad (kao da nikad niko prije nije otisao u ruke mrskih imperijalista), uvoz vode.....
Zeljko, nije kriv ni za sta i opravdano je statirao u kukuruzima tj. Predsjednistvu. Mislim, borio bi se on al' nije imao ovlasti za ta pitanja.

Postavlja se sad jedno logicno pitanje - imaju li svi clanovi iste odgovornosti ili nemaju? Stvrano mi nije jasno zasto je Bakir kriv za uvoz vode a Zeljko nije?
ultima_palabra

#1663 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by ultima_palabra »

Bakirova stranka je na vlasti 24 godine uz kraće pauze... Željkova je bila na vlasti nekih godinu, prije nego što ju je napustio.
wolf07

#1664 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by wolf07 »

madner wrote:Ma jok, nema nelogicnosti kada se nista ne kaze. Ostaje cisto ismijavanje.
Znaci tako vi rjesavate problem kad se nema adekvatan odgovor, samo prilijepite etiketu - nisi nista rekao! :thumbup:
lua

#1665 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by lua »

Krivi su svi podjednako. A posebno oni neki što su imali vlast najduže od sviju, da ih ne imenujem, kako ne bi napad panike dobio. :lol:
wolf07

#1666 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by wolf07 »

ultima_palabra wrote:Bakirova stranka je na vlasti 24 godine uz kraće pauze... Željkova je bila na vlasti nekih godinu, prije nego što ju je napustio.
Ne sjedi u Predsjednistvu stranka nego pojedinac i njegove ovlasti ne zavise ni od stranke, ni od imena, ni od porijekla.
ultima_palabra

#1667 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by ultima_palabra »

wolf07 wrote:
ultima_palabra wrote:Bakirova stranka je na vlasti 24 godine uz kraće pauze... Željkova je bila na vlasti nekih godinu, prije nego što ju je napustio.
Ne sjedi u Predsjednistvu stranka nego pojedinac i njegove ovlasti ne zavise ni od stranke, ni od imena, ni od porijekla.
Ma da, ma da... i sve odluke se donose u institucijama sistema :oops:
madner

#1668 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

wolf07 wrote:
madner wrote:Ma jok, nema nelogicnosti kada se nista ne kaze. Ostaje cisto ismijavanje.
Znaci tako vi rjesavate problem kad se nema adekvatan odgovor, samo prilijepite etiketu - nisi nista rekao! :thumbup:
Nisi nista rekao nije etiketa. Etiketa bi bila da sam hipoteticki napisao da nisi opste u stanju da napiseses bilo sta smisleno jer si previse glup. Razlog zasto je to etiketa je sto i glupa osoba moze imati dobar argument, te shodno tome glupoca nije razlog za automatsku diskvalifikaciju.

Nisi nista rekao je konstatacija, koja se nakon provjere pretvara u cinjenicu.

Ne moras mi platiti za ove instrukcije, ti si moj najdrazi forumas trenutno. :D
wolf07

#1669 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by wolf07 »

ultima_palabra wrote:
wolf07 wrote:
Ma da, ma da... i sve odluke se donose u institucijama sistema :oops:
Pa znamo svi kako se donose odluke. Kafana, 5-6 rukovodecih ljudi iz jedne i druge stranke i eto ga! Tako dolazimo do sustine, treba li nam onda Predsjednistvo, Skupstina, VM i ostale institucije? Jedan jedini iskorak koji je napravljen u ovoj drzavi po tom pitanju je obaranje Aprilskog paketa kad zastupnik SDA Zilic nije htio da digne ruku onako kako su sugerisale partijske instance iznad njega - i odmah je otjeran iz stranke. Dakle, mozes misliti svojom glavom - al' onako kako ti mi kazemo!
kakonako

#1670 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by kakonako »

VjecitiStudent wrote:
KatarinaKosaca wrote:
+ diploma za svakoga.
E,ova ti valja.Da i ti konacno promijenis taj nik.Nije radi znanja,nego,onako,cisto radi uroka. :izet:
wolf07

#1671 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by wolf07 »

madner wrote:
wolf07 wrote:
Nisi nista rekao nije etiketa. Etiketa bi bila da sam hipoteticki napisao da nisi opste u stanju da napiseses bilo sta smisleno jer si previse glup. Razlog zasto je to etiketa je sto i glupa osoba moze imati dobar argument, te shodno tome glupoca nije razlog za automatsku diskvalifikaciju.

Sad sam vec zabrinut! Prvo hoces da dobijes Bakirovo dijete, promjena pola i sl., sad se diskretno kandidujes umjesto moje zene... Hajde ti prvo rascisti sam sa sobom sta hoces pa nam javi nekom drugom prilikom.
ultima_palabra

#1672 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by ultima_palabra »

wolf07 wrote:
Pa znamo svi kako se donose odluke. Kafana, 5-6 rukovodecih ljudi iz jedne i druge stranke i eto ga! Tako dolazimo do sustine, treba li nam onda Predsjednistvo, Skupstina, VM i ostale institucije? Jedan jedini iskorak koji je napravljen u ovoj drzavi po tom pitanju je obaranje Aprilskog paketa kad zastupnik SDA Zilic nije htio da digne ruku onako kako su sugerisale partijske instance iznad njega - i odmah je otjeran iz stranke. Dakle, mozes misliti svojom glavom - al' onako kako ti mi kazemo!
To je i moja poenta... ne kritikujem ja Bakira zbog rada u Predsjedništvu, nego što je vedrio i oblačio ovom državom četvrt stoljeća kao očev savjetnik, siva eminencija, potpredsjednik i sada glavni čovjek SDA. O rezultatima je izlišno govoriti.
VjecitiStudent

#1673 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by VjecitiStudent »

wolf07 wrote: Pa znamo svi kako se donose odluke. Kafana, 5-6 rukovodecih ljudi iz jedne i druge stranke i eto ga! Tako dolazimo do sustine, treba li nam onda Predsjednistvo, Skupstina, VM i ostale institucije? Jedan jedini iskorak koji je napravljen u ovoj drzavi po tom pitanju je obaranje Aprilskog paketa kad zastupnik SDA Zilic nije htio da digne ruku onako kako su sugerisale partijske instance iznad njega - i odmah je otjeran iz stranke. Dakle, mozes misliti svojom glavom - al' onako kako ti mi kazemo!
Nije ni on mislio svojom glavom, nego bankovnim računom.
madner

#1674 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by madner »

wolf07 wrote:
madner wrote:
wolf07 wrote:

Sad sam vec zabrinut! Prvo hoces da dobijes Bakirovo dijete, promjena pola i sl., sad se diskretno kandidujes umjesto moje zene... Hajde ti prvo rascisti sam sa sobom sta hoces pa nam javi nekom drugom prilikom.
Moram te jos jednom ispraviti, posto je post o promjeni spola bio napisan u tvom licu, ti si glavna uloga operacije. Jasno mi je da je bila malo komplikovanija recenica pa ti necu zamjeriti sto je nisi skontao, te se iskreno izvinjavam sto si se zbunio. Pokusat cu recenice da prilagodim tvojoj moci izrazavanja, te da ne koristim konjuktiv.
wolf07

#1675 Re: BAKIRE ODLAZI

Post by wolf07 »

@Madner

Ja mislim da ti ni sam ne znas sta si htio s onom recenicom, al' hajde....
Post Reply