Ko voli tamno pivo neka proba, nece se pokajati

Americka piva, meni se svidjelo ime/naljepnica. Dobra piva .Buckethead wrote: Dobro je sve
Koja je ova bijela flasa sa plavim cepom? Sve druge probao, samo ne vjerujem da sam tu ikada vidio u prodavnici.Buckethead wrote:Ljepota
Poslano DHL-om
Delirium Tremens, donio jaran iz Belgije, a pio sam je i tamo, odlično pivo, ako budeš u prilici negdje obavezno probajJack Be Nimble wrote:Koja je ova bijela flasa sa plavim cepom? Sve druge probao, samo ne vjerujem da sam tu ikada vidio u prodavnici.Buckethead wrote:Ljepota
Poslano DHL-om
Ma znaš mene, probam sve što stignemsherbett wrote: A jesi i nju probao?![]()
Ja nisam pivoljubiteljica, al s Bukijem sam popila pivo..ne pitajte koje..on je birao..
Pio sam dvije kabinetove Brku i Citru Pale ale koliko se sjecam Brka puno bolji, Zmajsku pale ale, odlicna samo joj po meni malo hmelja fali, lokalnu Sarajevsku Brko Sacmara pale ale isto odlicna, Sto se tice Oldbridza skoro sve sto su ikad napravili sam popio na ljeto bude nelson sauvin DIPA koja je ludilo, najbolja dupla IPA u mom zivotu, od Semizburga sam probao prikazu sasvim fina oslidna IPA, na Craft beer festu u pivnici sam probao mali milion piva opet su me uglavnom IPE odusevile, pio sam i San Servolo crveni nije lose al meni craft lageri definitivno ne leze, pored toga sam pio i Lovac iz Sirokog brijega, znam da me njihov porter odusevio iako nisam pretjeran ljubitelj tog pravca, njihova APA super,u Mostaru se pojavila pivara Cooltura i njihovu apu sam probao dobra za vece kolicine medjutim fali malo muskosti i na kraju pio sam Visibabu John Lemmon i Bob Barley i nisam bio nesto preodusevljen.Jack Be Nimble wrote:Vidim da se pije Oldbridz sto se tice lokalno regionalnih "Craft" pivnica. Da li je iko imao mogucnost da proba druge iz naseg regiona tima Sermizburg (mozda nisam napisao tacno ime) iz Vogasce, srbijanski Kabinet? Ili bilo koje druge micro pivare?

Izgleda dobro, jel IPA?Buckethead wrote:Ide prikaza ko djeca iz škole
Dobro je sve

Jeste ipa, blago citrusna aroma, odlicna je.Jack Be Nimble wrote:Izgleda dobro, jel IPA?Buckethead wrote:Ide prikaza ko djeca iz škole
Dobro je sve
Nasao sam onu bijelu belgijansku, ovo ce biti za svecanu veceru

Omnipollo Leon Belgian-style Pale AleEisenbahner1921 wrote:Jaran mi je trenutno u Danskoj, može li ko preporučiti kakvih dobrih piva za probati?
P.S. Osim Carlsberga i Tuborga
Probah i ja to iz zajebancije i leglo mi samo tako. Al da me ubiješ ne znam kako se zoveKB9 wrote:uzeo sam prije par dana u konzumu nekakvo skroz jeftino poljsko pivo da probam, zlatna konzerva i pola litre, cijena ispod marke, ima bolji okus od svih nasih piva zajedno (mislim na ove sto se mogu uzet na svakom koraku)
poslo sam poruku prijatelju da li se on sjecaO'zone wrote:Probah i ja to iz zajebancije i leglo mi samo tako. Al da me ubiješ ne znam kako se zoveKB9 wrote:uzeo sam prije par dana u konzumu nekakvo skroz jeftino poljsko pivo da probam, zlatna konzerva i pola litre, cijena ispod marke, ima bolji okus od svih nasih piva zajedno (mislim na ove sto se mogu uzet na svakom koraku)
Buraz kad zafali dobar je i Karlskrone iz AldijaKB9 wrote:
prilicno lose recenzije ima kako vidim al ljepota je u ocima posmatraca
ma daleko od toga da mi je zafalilo al potrefi se eto da nije bilo nekog toliko izbora u ovom konzumovom marketu i uze da probam, ugl siguran sam da kod mene ima prednost spram tuzlaka a posebno sarajevskog (i dan danas mi nije jasno kako su mogli toliko srozat kvalitet tog piva), kad jos uzmes u obzir da je jeftinije od navedenih onda to dodje pravi spoj ugodnog i korisnogzforumas wrote:Buraz kad zafali dobar je i Karlskrone iz AldijaKB9 wrote:
Ajatolah_ wrote:Za ovaj Super Konzum što se otvara u Sarajevu za koji dan, u reklami najavljuju da će imati odličnu ponudu piva, treba upratiti.
E to je to [emoji106]KB9 wrote:poslo sam poruku prijatelju da li se on sjeca [emoji38] i radi se o ovom pivuO'zone wrote:Probah i ja to iz zajebancije i leglo mi samo tako. Al da me ubiješ ne znam kako se zoveKB9 wrote:uzeo sam prije par dana u konzumu nekakvo skroz jeftino poljsko pivo da probam, zlatna konzerva i pola litre, cijena ispod marke, ima bolji okus od svih nasih piva zajedno (mislim na ove sto se mogu uzet na svakom koraku)
https://www.ratebeer.com/beer/klaas-bie ... um/454233/