Sad sam se prekontrolisao, nemam nijednu od tih osobinakockica_kockica wrote:Da ne bude zabune.... Ženski svijet je isto neodlučan... premrsav, predebeo, ako je taman nema kosu, ako ima kosu loši zubi ako je i to OK onda ima male prste, mali mu ponos, nema posao, puno radi, kurva se, samo o utakmici misli, nabildan, nosi V izrez, ćelav, prostak, mlakonja, nizak, visok,lošeg odijevanja, previše se modira, ne prica, puno prica itd itd...-
Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- ultima_palabra
#1651 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
- Big Ang
#1652 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ultima_palabra wrote:Sad sam se prekontrolisao, nemam nijednu od tih osobinakockica_kockica wrote:Da ne bude zabune.... Ženski svijet je isto neodlučan... premrsav, predebeo, ako je taman nema kosu, ako ima kosu loši zubi ako je i to OK onda ima male prste, mali mu ponos, nema posao, puno radi, kurva se, samo o utakmici misli, nabildan, nosi V izrez, ćelav, prostak, mlakonja, nizak, visok,lošeg odijevanja, previše se modira, ne prica, puno prica itd itd...-Ali mi se ne da u zadnje vrijeme puno oko žena zajebavati... ako imam prolaz onako iz prve, dobro i jeste.
-
staradis
#1653 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
razumijem te, valjda se covjek umori od svegaultima_palabra wrote:Sad sam se prekontrolisao, nemam nijednu od tih osobinakockica_kockica wrote:Da ne bude zabune.... Ženski svijet je isto neodlučan... premrsav, predebeo, ako je taman nema kosu, ako ima kosu loši zubi ako je i to OK onda ima male prste, mali mu ponos, nema posao, puno radi, kurva se, samo o utakmici misli, nabildan, nosi V izrez, ćelav, prostak, mlakonja, nizak, visok,lošeg odijevanja, previše se modira, ne prica, puno prica itd itd...-Ali mi se ne da u zadnje vrijeme puno oko žena zajebavati... ako imam prolaz onako iz prve, dobro i jeste.
-
sretjko
#1654 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
mene kod zene najvise odbija kad je nepismena ili kad je uhvatim u sitnoj lazi.
- berenice
#1655 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Tako i jest.ultima_palabra wrote:Sad sam se prekontrolisao, nemam nijednu od tih osobinakockica_kockica wrote:Da ne bude zabune.... Ženski svijet je isto neodlučan... premrsav, predebeo, ako je taman nema kosu, ako ima kosu loši zubi ako je i to OK onda ima male prste, mali mu ponos, nema posao, puno radi, kurva se, samo o utakmici misli, nabildan, nosi V izrez, ćelav, prostak, mlakonja, nizak, visok,lošeg odijevanja, previše se modira, ne prica, puno prica itd itd...-Ali mi se ne da u zadnje vrijeme puno oko žena zajebavati... ako imam prolaz onako iz prve, dobro i jeste.
- kloniran
#1656 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
garant ces je u krevetu padze ispitivatisretjko wrote:mene kod zene najvise odbija kad je nepismena ili kad je uhvatim u sitnoj lazi.
-
sretjko
#1657 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ma ima tu stvari iz kojih zakljucujes druge stvari.kloniran wrote:garant ces je u krevetu padze ispitivatisretjko wrote:mene kod zene najvise odbija kad je nepismena ili kad je uhvatim u sitnoj lazi.![]()
za lazi se slazem
to me odbija od neceg ozbiljnijeg a za krevet je dobra svaka.
- kloniran
#1658 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
razumijem sta hoces da kazessretjko wrote:ma ima tu stvari iz kojih zakljucujes druge stvari.kloniran wrote:garant ces je u krevetu padze ispitivatisretjko wrote:mene kod zene najvise odbija kad je nepismena ili kad je uhvatim u sitnoj lazi.![]()
za lazi se slazem
npr. napise ti poruku i u njoj rijec "sumljam". pa brate mili ako za svojih 30-ak godina ili 20, nebitno, nisi u stanju da naucis kako se pravilno pise jedna tako cesta rijec onda tu meni nesto ne stima s tom osobom.
to me odbija od neceg ozbiljnijeg a za krevet je dobra svaka.
mene u zadnje vrijeme odbija sto svaka misli da ja moram skakutati i obigravati oko nje ko da je mila kunis
sto ruznija to umisljenija
-
sretjko
#1659 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
zato ja nikad s ruznim trebama nisam imao posla, ali stvarno. nisu one umisljene nego nisu opustene. sto ruznija to nesigurnija, namrgodjenija, iskompleksiranija, sumnjicavija...kloniran wrote:
razumijem sta hoces da kazes![]()
mene u zadnje vrijeme odbija sto svaka misli da ja moram skakutati i obigravati oko nje ko da je mila kunis![]()
sto ruznija to umisljenija
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1660 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Vala mog'o si naci i bolje poredjenje.kloniran wrote:
mene u zadnje vrijeme odbija sto svaka misli da ja moram skakutati i obigravati oko nje ko da je mila kunis
- sheilak
#1661 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
kao npr.?sretjko wrote: kad je uhvatim u sitnoj lazi.
- KPNCTNJAH
#1662 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
To mene privlaci... volim da me lazu 
- Mračajski proto
#1663 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
A onda ih kazniš. 
- sheilak
#1664 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
KPNCTNJAH wrote:To mene privlaci... volim da me lazu
i meni su zanimljiviji ljudi koji lazu.
Mračajski proto wrote:A onda ih kazniš.
- Mračajski proto
#1665 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Mene odbija kad SVAKI PUT ustane tek tako i misli da ja svaki put trebam platiti. 
- KPNCTNJAH
#1666 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Jos kad misle da povjerujes u to sto govore...
a nekom se osladi ba, pa ne znaju prestati... imam tako havera nekih... pocnu lagati nevjerovatne stvari kad muntaju trebice i sto je najgore gleda u tebe i ocekuje da ga podrzis 
- sheilak
#1667 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
ovo je i meni super.KPNCTNJAH wrote:Jos kad misle da povjerujes u to sto govore...![]()
- irac300
#1668 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Vala baš, da bar kaže ''Ja Ču platit' '' bar reda radi, al' jok, k'o predsjednica napušta lokal.Mračajski proto wrote:Mene odbija kad SVAKI PUT ustane tek tako i misli da ja svaki put trebam platiti.
- kloniran
#1669 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
mila kunis je moja tiha patnjaladyblue18 wrote:Vala mog'o si naci i bolje poredjenje.kloniran wrote:
- kloniran
#1670 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
haj sto ne plati nego sto naruci odmah cjeđeno pola hercegovine i latinske amerike, mogu popit bokal kafe za njen sokićirac300 wrote:Vala baš, da bar kaže ''Ja Ču platit' '' bar reda radi, al' jok, k'o predsjednica napušta lokal.Mračajski proto wrote:Mene odbija kad SVAKI PUT ustane tek tako i misli da ja svaki put trebam platiti.
-
febo_acm
#1671 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Odbija me kad nije raspolozena 
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
- burek_in_space
#1672 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
...kad kobila misli da cu joj nehto uraditi, samo shto sam ljubazno pitao da odlozhim pice za njen sto, u inache krcatom kaficu, a ona sa tri drugarice se rashirila ko virus ebole u srednjoj Africi i ne jebe to shto mi pola sata prije toga visi na ledjima. 
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1673 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
kloniran wrote:
mila kunis je moja tiha patnja![]()

Eto pa pati
- insomnia78
#1674 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
- kloniran
#1675 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)
pa sto joj nisi trazio da se zamjenite pa ta ti njoj malo visis na leđimaburek_in_space wrote:...kad kobila misli da cu joj nehto uraditi, samo shto sam ljubazno pitao da odlozhim pice za njen sto, u inache krcatom kaficu, a ona sa tri drugarice se rashirila ko virus ebole u srednjoj Africi i ne jebe to shto mi pola sata prije toga visi na ledjima.