Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ultima_palabra

#1651 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ultima_palabra »

kockica_kockica wrote:Da ne bude zabune.... Ženski svijet je isto neodlučan... premrsav, predebeo, ako je taman nema kosu, ako ima kosu loši zubi ako je i to OK onda ima male prste, mali mu ponos, nema posao, puno radi, kurva se, samo o utakmici misli, nabildan, nosi V izrez, ćelav, prostak, mlakonja, nizak, visok,lošeg odijevanja, previše se modira, ne prica, puno prica itd itd...-
Sad sam se prekontrolisao, nemam nijednu od tih osobina :mrgreen: Ali mi se ne da u zadnje vrijeme puno oko žena zajebavati... ako imam prolaz onako iz prve, dobro i jeste.
Big Ang

#1652 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Big Ang »

ultima_palabra wrote:
kockica_kockica wrote:Da ne bude zabune.... Ženski svijet je isto neodlučan... premrsav, predebeo, ako je taman nema kosu, ako ima kosu loši zubi ako je i to OK onda ima male prste, mali mu ponos, nema posao, puno radi, kurva se, samo o utakmici misli, nabildan, nosi V izrez, ćelav, prostak, mlakonja, nizak, visok,lošeg odijevanja, previše se modira, ne prica, puno prica itd itd...-
Sad sam se prekontrolisao, nemam nijednu od tih osobina :mrgreen: Ali mi se ne da u zadnje vrijeme puno oko žena zajebavati... ako imam prolaz onako iz prve, dobro i jeste.
:lol: pametno :thumbup:
staradis

#1653 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by staradis »

ultima_palabra wrote:
razumijem te, valjda se covjek umori od svega
sretjko

#1654 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by sretjko »

mene kod zene najvise odbija kad je nepismena ili kad je uhvatim u sitnoj lazi.
berenice

#1655 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by berenice »

ultima_palabra wrote:
Tako i jest. :thumbup:
kloniran

#1656 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kloniran »

sretjko wrote:mene kod zene najvise odbija kad je nepismena ili kad je uhvatim u sitnoj lazi.
garant ces je u krevetu padze ispitivati 8-) :skoljka: za lazi se slazem :thumbup:
sretjko

#1657 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by sretjko »

kloniran wrote:
sretjko wrote:mene kod zene najvise odbija kad je nepismena ili kad je uhvatim u sitnoj lazi.
garant ces je u krevetu padze ispitivati 8-) :skoljka: za lazi se slazem :thumbup:
ma ima tu stvari iz kojih zakljucujes druge stvari. :D npr. napise ti poruku i u njoj rijec "sumljam". pa brate mili ako za svojih 30-ak godina ili 20, nebitno, nisi u stanju da naucis kako se pravilno pise jedna tako cesta rijec onda tu meni nesto ne stima s tom osobom.
to me odbija od neceg ozbiljnijeg a za krevet je dobra svaka.
kloniran

#1658 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kloniran »

sretjko wrote:
kloniran wrote:
ma ima tu stvari iz kojih zakljucujes druge stvari. :D npr. napise ti poruku i u njoj rijec "sumljam". pa brate mili ako za svojih 30-ak godina ili 20, nebitno, nisi u stanju da naucis kako se pravilno pise jedna tako cesta rijec onda tu meni nesto ne stima s tom osobom.
to me odbija od neceg ozbiljnijeg a za krevet je dobra svaka.
razumijem sta hoces da kazes :roll:

mene u zadnje vrijeme odbija sto svaka misli da ja moram skakutati i obigravati oko nje ko da je mila kunis :twisted:
sto ruznija to umisljenija :twisted:
sretjko

#1659 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by sretjko »

kloniran wrote:
razumijem sta hoces da kazes :roll:

mene u zadnje vrijeme odbija sto svaka misli da ja moram skakutati i obigravati oko nje ko da je mila kunis :twisted:
sto ruznija to umisljenija :twisted:
zato ja nikad s ruznim trebama nisam imao posla, ali stvarno. nisu one umisljene nego nisu opustene. sto ruznija to nesigurnija, namrgodjenija, iskompleksiranija, sumnjicavija... :cry:
:D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1660 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ladyblue18 »

kloniran wrote:
mene u zadnje vrijeme odbija sto svaka misli da ja moram skakutati i obigravati oko nje ko da je mila kunis
Vala mog'o si naci i bolje poredjenje. :mrgreen:
sheilak

#1661 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by sheilak »

sretjko wrote: kad je uhvatim u sitnoj lazi.
kao npr.? :D i zasto te to odbija?
KPNCTNJAH

#1662 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by KPNCTNJAH »

To mene privlaci... volim da me lazu :mrgreen:
Mračajski proto

#1663 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Mračajski proto »

A onda ih kazniš. :D
sheilak

#1664 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by sheilak »

KPNCTNJAH wrote:To mene privlaci... volim da me lazu :mrgreen:
:thumbup: :D

i meni su zanimljiviji ljudi koji lazu. :lol:
Mračajski proto wrote:A onda ih kazniš. :D
:lol:
Mračajski proto

#1665 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by Mračajski proto »

Mene odbija kad SVAKI PUT ustane tek tako i misli da ja svaki put trebam platiti. :D
KPNCTNJAH

#1666 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by KPNCTNJAH »

Jos kad misle da povjerujes u to sto govore... :D a nekom se osladi ba, pa ne znaju prestati... imam tako havera nekih... pocnu lagati nevjerovatne stvari kad muntaju trebice i sto je najgore gleda u tebe i ocekuje da ga podrzis :mrgreen:
sheilak

#1667 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by sheilak »

KPNCTNJAH wrote:Jos kad misle da povjerujes u to sto govore... :D
ovo je i meni super. :lol: kod muskaraca, mislim. (sorry sto ovdje pisem, ali nema teme sta vam je super kod muskaraca :D ). a onda ga samo gledas nevino raširenih očiju i klimaš glavom sa razumijevanjem. a u sebi vičeš amateru :lol:
irac300

#1668 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by irac300 »

Mračajski proto wrote:Mene odbija kad SVAKI PUT ustane tek tako i misli da ja svaki put trebam platiti. :D
Vala baš, da bar kaže ''Ja Ču platit' '' bar reda radi, al' jok, k'o predsjednica napušta lokal. :D
kloniran

#1669 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kloniran »

ladyblue18 wrote:
kloniran wrote:
mene u zadnje vrijeme odbija sto svaka misli da ja moram skakutati i obigravati oko nje ko da je mila kunis
Vala mog'o si naci i bolje poredjenje. :mrgreen:
mila kunis je moja tiha patnja :oops: :lol:
kloniran

#1670 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kloniran »

irac300 wrote:
Mračajski proto wrote:Mene odbija kad SVAKI PUT ustane tek tako i misli da ja svaki put trebam platiti. :D
Vala baš, da bar kaže ''Ja Ču platit' '' bar reda radi, al' jok, k'o predsjednica napušta lokal. :D
haj sto ne plati nego sto naruci odmah cjeđeno pola hercegovine i latinske amerike, mogu popit bokal kafe za njen sokić :twisted:
febo_acm

#1671 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by febo_acm »

Odbija me kad nije raspolozena :D

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
burek_in_space

#1672 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by burek_in_space »

...kad kobila misli da cu joj nehto uraditi, samo shto sam ljubazno pitao da odlozhim pice za njen sto, u inache krcatom kaficu, a ona sa tri drugarice se rashirila ko virus ebole u srednjoj Africi i ne jebe to shto mi pola sata prije toga visi na ledjima. :twisted:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1673 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by ladyblue18 »

kloniran wrote:
mila kunis je moja tiha patnja :oops: :lol:
Image

Eto pa pati :mrgreen:
insomnia78

#1674 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by insomnia78 »

:D

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
kloniran

#1675 Re: Šta vas najviše odbija? (za gospodu)

Post by kloniran »

burek_in_space wrote:...kad kobila misli da cu joj nehto uraditi, samo shto sam ljubazno pitao da odlozhim pice za njen sto, u inache krcatom kaficu, a ona sa tri drugarice se rashirila ko virus ebole u srednjoj Africi i ne jebe to shto mi pola sata prije toga visi na ledjima. :twisted:
pa sto joj nisi trazio da se zamjenite pa ta ti njoj malo visis na leđima :izet: 8-)
Post Reply