hrvatska-more

Post Reply
dalmatinka

#1651 Re: hrvatska-more

Post by dalmatinka »

NNNN

eh kad bi to čudo bilo ovdje. ovdje samo ima studenac i oni pijačari. :-) :-)
E to je već druga stvar, u malo većim mjestima - ne mora to biti grad - imaš izbor. Svaki tjedan neko od njih ima nešto na akciji. Voće i povrće pretežno bude iz regije, uglavnom HR, BiH i CG. I vjeruj mi ne prodajem priče - TO MI JE POSAO. :wink:
dalmatinka

#1652 Re: hrvatska-more

Post by dalmatinka »

Havatar

Po kojoj to akciji lubenica kojoj je cijena bila 7 moze da bude 1,99
Ti zaista nisi na TI s logikom. Gledaj, lubenica kojoj je cijen 7 kn ne može biti na akciji 1,99, ali zato ona lubenica kojoj je cijena 1,99 u preprodaji može biti 7 kn. Je li ovo bilo teško za shvatiti? :roll: Da pokušam drugim odabirom riječi? :roll:
NNNN

#1653 Re: hrvatska-more

Post by NNNN »

dalmatinka wrote:
Havatar

Ti zaista nisi na TI s logikom. Gledaj, lubenica kojoj je cijen 7 kn ne može biti na akciji 1,99, ali zato ona lubenica kojoj je cijena 1,99 u preprodaji može biti 7 kn. Je li ovo bilo teško za shvatiti? :roll: Da pokušam drugim odabirom riječi? :roll:
ja mislim da bi najispravnije bilo da mi kod tebe dođemo na ljetovanje, vidim hrana je jeftina, a siguran sam da su i apartmani, za jedno 20-ak eura :D . još samo da kažeš gdje si pada navalimo......
Havatar

#1654 Re: hrvatska-more

Post by Havatar »

dalmatinka wrote:
Havatar

Ne moras da lazes da je jeftinije nego sto jeste posto znaju ljudi koliko su platili.
Havatar

#1655 Re: hrvatska-more

Post by Havatar »

NNNN wrote:
dalmatinka wrote:
Havatar

ja mislim da bi najispravnije bilo da mi kod tebe dođemo na ljetovanje, vidim hrana je jeftina, a siguran sam da su i apartmani, za jedno 20-ak eura :D . još samo da kažeš gdje si pada navalimo......
:mrgreen:
MedenoSrce

#1656 Re: hrvatska-more

Post by MedenoSrce »

Racunajte i mene, valjda cemo imati i kakav rucak dobrodoslice :-D
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#1657 Re: hrvatska-more

Post by KatarinaKosaca »

Ma, mnogi od vas poslije toliko i takvih postova neće imati ni potrebe ići u Cro. Častiće braća Crnogorci za obavljen posao :D
dalmatinka

#1658 Re: hrvatska-more

Post by dalmatinka »

Havatar
Ne moras da lazes da je jeftinije nego sto jeste posto znaju ljudi koliko su platili.
Čuj, ako ti lažeš, ne znači da svi lažu. Naravno da ljudi znaju koliko su platili, ali i ja znam. Natjerao si me da vadim račun iz smeća i fotografiram ga pošto mi skener po običaju ne radi.
Image
dalmatinka

#1659 Re: hrvatska-more

Post by dalmatinka »

MedenoSrce wrote:Racunajte i mene, valjda cemo imati i kakav rucak dobrodoslice :-D
Ti na ručak možeš doći, ali nemam apartmane, ne bavim se turizmom i njihovu cijenu zaista ne znam. :-)
uglavnomja

#1660 Re: hrvatska-more

Post by uglavnomja »

maloprije u mercatoru grozdje od 2 do 6 km.
ono od 2 km :cry:

sto valja kosta :D

jos dole na pijaci grozdje iz vinograda direkt na tezgu :P
Desnik

#1661 Re: hrvatska-more

Post by Desnik »

Bang up abroad,
umalo pao u Doljanima sa tri sendviča i bananom.

http://www.gobih.ba/vijest/1520/umalo-p ... na-granici
MedenoSrce

#1662 Re: hrvatska-more

Post by MedenoSrce »

dalmatinka wrote:
MedenoSrce wrote:Racunajte i mene, valjda cemo imati i kakav rucak dobrodoslice :-D
Ti na ručak možeš doći, ali nemam apartmane, ne bavim se turizmom i njihovu cijenu zaista ne znam. :-)

:kiss:

ja bih bona samo zbog toga dosla, kakvo more kakve trice
dalmatinka

#1663 Re: hrvatska-more

Post by dalmatinka »

MedenoSrce wrote:
dalmatinka wrote:

:kiss:

:thumbup: Ako ikad budeš u prolazu - javi se!
P308

#1664 Re: hrvatska-more

Post by P308 »

dalmatinka wrote:
Havatar
Čuj, ako ti lažeš, ne znači da svi lažu. Naravno da ljudi znaju koliko su platili, ali i ja znam. Natjerao si me da vadim račun iz smeća i fotografiram ga pošto mi skener po običaju ne radi.
Image

Sto si ovoliko voca kupovala? Sta ces to praviti? :D
dalmatinka

#1665 Re: hrvatska-more

Post by dalmatinka »

dalmatinka

Ma vratio mi se moj student, da ga mama nahrani vitaminima. :D
P308

#1666 Re: hrvatska-more

Post by P308 »

dalmatinka wrote:
dalmatinka

a ja sad gledam na temi "Sta ste danas pravili" ima li slika vocne salate ili nesto slicno :D
NNNN

#1667 Re: hrvatska-more

Post by NNNN »

P308 wrote:
dalmatinka wrote:
dalmatinka

a ja sad gledam na temi "Sta ste danas pravili" ima li slika vocne salate ili nesto slicno :D
jel se to ti kontaš džaba uvaliti na ljetovanje?
shandrprcSA

#1668 Re: hrvatska-more

Post by shandrprcSA »

dalmatinka wrote:
MedenoSrce wrote: :kiss:

:thumbup: Ako ikad budeš u prolazu - javi se!
mene nikako put da nanese pa da svratim na taj obecani rucak od prije par godina :D :D
Edin H.

#1669 Re: hrvatska-more

Post by Edin H. »

KatarinaKosaca wrote:Ma, mnogi od vas poslije toliko i takvih postova neće imati ni potrebe ići u Cro. Častiće braća Crnogorci za obavljen posao :D
Na Mila :skoljka:
Havatar

#1670 Re: hrvatska-more

Post by Havatar »

KatarinaKosaca wrote:Ma, mnogi od vas poslije toliko i takvih postova neće imati ni potrebe ići u Cro. Častiće braća Crnogorci za obavljen posao :D
Jedini koji je otisao na more od pisanja na forumu je Smajo.Smajic koji je propagirao da se ide na more u Hrvatsku i branio po svaku cijenu sve u vezi toga.
crnoplavo

#1671 Re: hrvatska-more

Post by crnoplavo »

ziku ovo sad navalili dalmatinci ( nadam se da nisu oni iz crtanog :shock: ) i njihovi vazali da ubjeduju raju da je tamo bagatela, a sinoc gledam na hrt kaze nama ne trebaju apartmanasi, fukara nam dolazi nista ne trose, skupo im kme kme, hocemo skandinavce, britance, kurce palce kmee kmeee :lol:
dalmatinka

#1672 Re: hrvatska-more

Post by dalmatinka »

crnoplavo wrote:ziku ovo sad navalili dalmatinci ( nadam se da nisu oni iz crtanog :shock: ) i njihovi vazali da ubjeduju raju da je tamo bagatela, a sinoc gledam na hrt kaze nama ne trebaju apartmanasi, fukara nam dolazi nista ne trose, skupo im kme kme, hocemo skandinavce, britance, kurce palce kmee kmeee :lol:
Nije ni tebi lako. :lol:
dalmatinka

#1673 Re: hrvatska-more

Post by dalmatinka »

shandrprcSA

mene nikako put da nanese pa da svratim na taj obecani rucak od prije par godina :D :D
Samo da te upozorim - moje kuhanje se svelo na : Nekad bilo, sad se spominjalo. :roll:
Ali znam se ponekad potruditi. :-)
crnoplavo

#1674 Re: hrvatska-more

Post by crnoplavo »

to nea foruma u dalmaciji? jazuk :-?
dalmatinka wrote:
crnoplavo wrote:ziku ovo sad navalili dalmatinci ( nadam se da nisu oni iz crtanog :shock: ) i njihovi vazali da ubjeduju raju da je tamo bagatela, a sinoc gledam na hrt kaze nama ne trebaju apartmanasi, fukara nam dolazi nista ne trose, skupo im kme kme, hocemo skandinavce, britance, kurce palce kmee kmeee :lol:
Nije
nije se tudoj muci radovat, al cvilite ko dalmatinci iz onog crtanog preko tv :-?
Havatar

#1675 Re: hrvatska-more

Post by Havatar »

crnoplavo wrote:to nea foruma u dalmaciji? jazuk :-?
dalmatinka wrote:
Nije
nije se tudoj muci radovat, al cvilite ko dalmatinci iz onog crtanog preko tv :-?
Pusti je, naviklo to da vrijedja Bosance kad dodju u Hrvatsku na more pa sad to radi i ovdje na forumu.
Post Reply