Latvija - Bosna i Hercegovina

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat ?

Poll ended at 11/06/2013 12:21

Pobjeda Latvije
29
12%
Neriješeno
17
7%
Pobjeda BiH
200
81%

Total votes: 246

fantom slobode

#1651 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by fantom slobode »

cyprus wrote:
fantom slobode wrote:Hajde cyprus, de nam postavi kako gubi Lihtenstajn kod kuce, da i to vidimo, ima li gdje 8:1...
Joj mrsko mi :mrgreen: Ukratko, prije nas, zadnji put su kod kuće primili 8 golova od Rumunije 1997. godine :mrgreen:
dobro ti se i ovo dalo traziti...pomislih imas ti to pri ruci...pa da vidimo i tu statistiku...a i interesuje me kad to Grci zadnji put primise tri gola...i ko bi taj sreco...

jos bi bilo dobro da se postavi spisak nick name-ova koji su u anketi na forumu oznacili poraz nase reprezentacije u zadnjem susretu...
hodža

#1652 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by hodža »

:hajmooo:

cyprus

#1653 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by cyprus »

Grci su u posljednjih 10 godina samo dvaput u kvalifikacijama primili tri ili više golova... Protiv nas sad i protiv Turske 2007. godine :mrgreen: Istina, u prijateljskim utakmicama znaju češće primit tricu...
simonese

#1654 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by simonese »

cyprus wrote:Grci su u posljednjih 10 godina samo dvaput u kvalifikacijama primili tri ili više golova... Protiv nas sad i protiv Turske 2007. godine :mrgreen: Istina, u prijateljskim utakmicama znaju češće primit tricu...
od Svaba 4 na Evru
fantom slobode

#1655 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by fantom slobode »

cyprus wrote:Grci su u posljednjih 10 godina samo dvaput u kvalifikacijama primili tri li više golova... Protiv nas sad i protiv Turske 2007. godine :mrgreen: Istina, u prijateljskim utakmicama znaju češće primit tricu...
To ti je kad svi oni imaju los dan kad zaigraju sa nasima u ovim kvalifikacijama...nikome da se posreci, pa da pokazu igru na svom standardnom nivou. Slovaci razmatraju da ne dodju na gostovanje kod nas u septembru, da bi ocuvali relativno dobru gol razliku...
Ajatolah_

#1656 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Ajatolah_ »

fantom slobode wrote:jos bi bilo dobro da se postavi spisak nick name-ova koji su u anketi na forumu oznacili poraz nase reprezentacije u zadnjem susretu...
Što, da nas linčujete? :D Evo ja svaki put označim poraz da ureknem i označavat ću i dalje, bogami otkad to radim razvaljujemo! :lol:
fantom slobode

#1657 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by fantom slobode »

simonese wrote:
cyprus wrote:Grci su u posljednjih 10 godina samo dvaput u kvalifikacijama primili tri ili više golova... Protiv nas sad i protiv Turske 2007. godine :mrgreen: Istina, u prijateljskim utakmicama znaju češće primit tricu...
od Svaba 4 na Evru
napisa covjek u kvalifikacijama...sa Svabama se moradose otvoriti, to vec bi knockout sistem...
A hoce te Svabe tako i sa njima mnoge reprezentacije imaju los dan. Zato i dadose do sada 22 gola...
Meni ostade u lijepom sjecanju kad Maradoninim izabranicima spucase cetvorku...
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1658 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Velkoski »

fantom slobode wrote:jos bi bilo dobro da se postavi spisak nick name-ova koji su u anketi na forumu oznacili poraz nase reprezentacije u zadnjem susretu...
Image

8-) :mrgreen:
simonese

#1659 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by simonese »

fantom slobode wrote:
simonese wrote:
od Svaba 4 na Evru
napisa covjek u kvalifikacijama...sa Svabama se moradose otvoriti, to vec bi knockout sistem...
A hoce te Svabe tako i sa njima mnoge reprezentacije imaju los dan. Zato i dadose do sada 22 gola...
cetvroku bez prekrsaja nad Messijem
fantom slobode

#1660 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by fantom slobode »

EdoI wrote:
Što, da nas linčujete? :D Evo ja svaki put označim poraz da ureknem i označavat ću i dalje, bogami otkad to radim razvaljujemo! :lol:
sreco, nismo na Divljem zapadu... znaci ti to protiv uroka...Neka si se javio, jos nam fali cini mi se 26 sa spiska...gdje su oni sto su to ozbiljno zeljeli?
Nego idemo li u Brazil ili ne, onako slobodna tvoja procjena...
Logovan

#1661 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Logovan »

cyprus wrote:
fantom slobode wrote:Hajde cyprus, de nam postavi kako gubi Lihtenstajn kod kuce, da i to vidimo, ima li gdje 8:1...
Joj mrsko mi :mrgreen: Ukratko, prije nas, zadnji put su kod kuće primili 8 golova od Rumunije 1997. godine :mrgreen:
Joj jesi statističar. :lol: Svaka čast za nalaženje ovih rezultata.
fantom slobode

#1662 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by fantom slobode »

simonese wrote:
fantom slobode wrote: napisa covjek u kvalifikacijama...sa Svabama se moradose otvoriti, to vec bi knockout sistem...
cetvroku bez prekrsaja nad Messijem
Ja bih u Napoliju...Jadni Talijani posto ispadose (kako smo im se smijali, cini mi se ne dobise i neke amatere sa Novog Zelanda u grupi), presli masovno da navijaju za Argentinu...mi im lijepo govorimo, pogresan tim...sad ce Svabe da daju po guzici...koji muk nakon cetvorke... :lol: :lol: :lol:
cyprus

#1663 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by cyprus »

_terminaš_ wrote:
cyprus wrote:
Joj jesi statističar. :lol: Svaka čast za nalaženje ovih rezultata.
Ma nije teško... soccerway.com znam ko svoj džep :mrgreen:
Djubre_

#1664 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Djubre_ »

Je li ova litvanija gora od latvije? Igral im sabonis? :lol:

Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Edin H.

#1665 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

Zasto nasi igraci ne dodjose da pozdrave navijace poslije utakmice?

Da li je stigla direktiva :-) ili im je samo bilo mrsko?
noiserr

#1666 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by noiserr »

Edin H. wrote:Zasto nasi igraci ne dodjose da pozdrave navijace poslije utakmice?

Nisam znao da je to obicaj u gostima raditi, posebno poslije onakvog rasturanja. Latvijci će biti iztraumirani, najveći im poraz na vlastitom terenu. Naši navijači ih još postidise sa navijanjem. :bih:
soccerfan88

#1667 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by soccerfan88 »

Edin H. wrote:Zasto nasi igraci ne dodjose da pozdrave navijace poslije utakmice?

Ziv bio jesi li to uspio naci dlaku u jajetu :run: :run: :stasreko: :stasreko:
Logovan

#1668 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Logovan »

Nisi im ti rekao da dođu i da ih pozdrave. :skoljka:
fantom slobode

#1669 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by fantom slobode »

Edine, proslavili se visoka pobjeda reprezentacije Bosne i Hercegovine? Je li srce bilo ispunjeno ponosom zbog ovakve igre nasih?
Edin H.

#1670 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

fantom slobode wrote:

Edine, proslavili se visoka pobjeda reprezentacije Bosne i Hercegovine? Je li srce bilo ispunjeno ponosom zbog ovakve igre nasih?

:skoljka:
Mali_Vuk

#1671 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Mali_Vuk »

Edine, što si ovo bacio majicu na 0:31?? :D

Edin H.

#1672 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

:lol: :lol: :lol:

Vidis da ljute dirigenta :D
Mali_Vuk

#1673 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Mali_Vuk »

E jesi ters! Meni baš izgledaju kao fino uštimani dečki :D :D

Nego, kako je bilo? Kakve su te Latvijke, jesi li bio navalentan :jok: :D
Edin H.

#1674 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Edin H. »

Mali_Vuk wrote: Nego, kako je bilo? Kakve su te Latvijke, jesi li bio navalentan :jok: :D
Latvijci su relaksirani, policija se nije sa nasima konfrotirala (bar ne da sam ja vidio), taksista pustio da zastavu izbacimo kroz gepek, i onda trubi kolegama :D Vrijeme super bilo, toplo.

Zene jako lijepe, ali cini se mahom sponzoruse.
Premda bilo je nasih momaka sto su se uspjeli upisati :-) , prica se :-)

Na tekmi prebacuju nam pive iz VIP loze :D
Na tribinama ludilo.
Kada Dzeko dade gol nekakav frajer uleti u teren, onda se vrati nazad i nastavi gledati utakmicu kao da nista nije bilo :D , raja mu vicu majmune :lol:
Ovo stvarno ne kontam zasto se igraci nisu pozdravili poslije utakmice.

Bio neki koncert poslije tekme, kazu Tifa se dobro nacugo.

Bila je grupa Zeljinih navijaca iz Sarajeva.
Inace ovi Centrotransom dodjose tek pred tekmu, tri vozaca, kaze vozac putevi uzasni.
Mali_Vuk

#1675 Re: Latvija - Bosna i Hercegovina

Post by Mali_Vuk »

Edin H. wrote:
Mali_Vuk wrote: Nego, kako je bilo? Kakve su te Latvijke, jesi li bio navalentan :jok: :D
Latvijci su relaksirani, policija se nije sa nasima konfrotirala (bar ne da sam ja vidio), taksista pustio da zastavu izbacimo kroz gepek, i onda trubi kolegama :D Vrijeme super bilo, toplo.

Zene jako lijepe, ali cini se mahom sponzoruse.
Premda bilo je nasih momaka sto su se uspjeli upisati :-) , prica se :-)

Na tekmi prebacuju nam pive iz VIP loze :D
Na tribinama ludilo.
Kada Dzeko dade gol nekakav frajer uleti u teren, onda se vrati nazad i nastavi gledati utakmicu kao da nista nije bilo :D , raja mu vicu majmune :lol:
Ovo stvarno ne kontam zasto se igraci nisu pozdravili poslije utakmice.

Bio neki koncert poslije tekme, kazu Tifa se dobro nacugo.

Bila je grupa Zeljinih navijaca iz Sarajeva.
Inace ovi Centrotransom dodjose tek pred tekmu, tri vozaca, kaze vozac putevi uzasni.
Znači super provod i dobro gostovanje. Da napokon i mi budemo ekipa koju neće dočekivati sa tenkovima i borbenim kolima na ulicama :thumbup: :thumbup: :D

A ovo za pozdravljanje igrača, odnosno ne pozdravljanje si u pravu. Trebali su doći do raje i pozdraviti ih. Kontam vjerovatno su nekako zaboravili da to urade, sva mi je ona utakmica od početka do kraja bila čudna. Vjerovatno je i igračima :)
Locked