Ali nadajmo se da ce igrat tradicionalno zatvoreno.
Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Artest
#1651 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Da sam grcki selektor, napao bi iz svih oruzja. Pritisno zadnju liniju sa tri napadaca. (Samaras, Gekas, Salpingidis)
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1652 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
baš bi volio da grci napadaju jer oni neznaju tako igrati 
- jazzer
#1653 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Da ne znam rezultat kada grci igraju protiv nekoga, i da se ukljucim u prenos 20ak minuta, po njihovoj igri ne biJoseMujica wrote:baš bi volio da grci napadaju jer oni neznaju tako igrati
znao da l' vode 3:0 ili gube 5:0, ili vode 2:1 ili igraju nerijeseno..
Kod svakog rezultata ona dosadna igra, milion pasova na sredini..i onda odjednom, ni iz cega neka sansa ili
polusansa i gol. Gotovo, do vidjenja i prijatno, dajte nam sledece. I tako godinama.
- simonese
#1654 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pjanic igra 100%
-
ja71
#1655 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
pa bolje da to nisi napisao, bolje da se Grci sokiraju kad se pojavi na terenusimonese wrote:Pjanic igra 100%
-
Mustang1
#1656 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
- jazzer
#1657 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Citaju. Ja danas u tramvaju kad' grk pita nekog naseg: αυτό που λέει klix, είτε για να παίξει Pjanic?Bubalo1 wrote:![]()
![]()
![]()
Bas Grci sjede i citaju sta se ovdje pise
![]()
![]()
Kaze ovaj nas: Υποθέτω ότι θα.
Spijuni su oko nas.
- It_is_a_Leclerc
#1658 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Dočim Mijajlović pršti od konstruktivne priče i uopšte ne liči na mlin.victom wrote:hvala ljudi, sad mi je sve jasno.
moracu gledat na BHT1 u nula rezoluciji, i sa onim komentatorom, sto priča ko mlin, tipa:
"šta se sve pisalo po medijima prije ove utakmiceeeee"
Što se Grka tiče,
-
emirolini
#1659 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Bude gusto bez Miralema... ali imamo dovoljno kvaliteta da ih savladamo... samo da sreca bude na nasoj strani a ne uvijek na Grckoj 
- simonese
#1660 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
blefja71 wrote:pa bolje da to nisi napisao, bolje da se Grci sokiraju kad se pojavi na terenusimonese wrote:Pjanic igra 100%
- It_is_a_Leclerc
#1661 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
I dobro vas je više s tom slikom... Meni je bitno da vidim gdje su igrači, gdje je lopta, i gdje je sudija. Nije film, pa da specijalne efekte moram gledati.
-
Mustang1
#1662 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
A na bht.u to vidis ?

-
emirolini
#1663 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Prenos na BHTu ti je ravan radijskom prenosu, samo cujes kad se raduju, raduj se i ti...
-
ja71
#1664 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ima jos gore, kad moras gledati preko interneta, jer zivis u Njemackoj a BHT je zakljucanIt_is_a_Leclerc wrote:I dobro vas je više s tom slikom... Meni je bitno da vidim gdje su igrači, gdje je lopta, i gdje je sudija. Nije film, pa da specijalne efekte moram gledati.
- DonVito
#1665 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Artest wrote:Da sam grcki selektor, napao bi iz svih oruzja. Pritisno zadnju liniju sa tri napadaca. (Samaras, Gekas, Salpingidis)
http://sportsport.ba/ino_fudbal/grci-ui ... ivu/100884Grci uigravali formaciju 4-3-3: Santos priprema ofanzivu?
- fantom slobode
#1666 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ja ne vidjeh te Grke da ikad ikog napadaju...ne znam zasto bi to radili, nije to za njih.
-
frngla
#1667 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Odlično, mi inače ne znamo igrati protiv ekipa koje se brane, tj. patimo se sa takvim ekipama... Kad napadaš jačeg od sebe, desi ti se nešto slično kao Milanu protiv Barce 
- DonVito
#1668 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Mislis da su nas Lih, Latv, Litv, Bjel, Alb, Luksici, Esto, Armenija itd slicne repke nesto napalefrngla wrote:Odlično, mi inače ne znamo igrati protiv ekipa koje se brane, tj. patimo se sa takvim ekipama... Kad napadaš jačeg od sebe, desi ti se nešto slično kao Milanu protiv Barce
Oni sa ova 3 spica mogu da pritisnu nasu sredinu tj. odbranu i cekaju greske a takvu formaciju moramo izvesti i mi znaci
--------------Dzeko----------------
---Lulic-------Miske---------Steva
Nikako sa 2 spica, ni pod razno.
Nego sta kaze, braco "bez razmisljanja otici na EVROPSKO PRVENSTVO"
Last edited by DonVito on 20/03/2013 16:35, edited 1 time in total.
-
frngla
#1669 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
@DonVito
Bjelorusija se branila, nakon silnih isključenja jedva smo ih pobijedili, Albanija isto tako, mučna utakmica... Svaka repka koja nam se suprotstavila nekim vidom defanzivne igre, s njima smo se patili... Ko god (u to ne pikam Portugal i Španiju) se nadigravao sa nama nije baš najbolje prošao...
Bjelorusija se branila, nakon silnih isključenja jedva smo ih pobijedili, Albanija isto tako, mučna utakmica... Svaka repka koja nam se suprotstavila nekim vidom defanzivne igre, s njima smo se patili... Ko god (u to ne pikam Portugal i Španiju) se nadigravao sa nama nije baš najbolje prošao...
- DonVito
#1670 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Pa ja kazem da se branila se kako god da okrenes kod kuce su popili penal tj. primili zacas 2 gola i nista posebno nisu pokazali u ofanzivi da bar ublaze poraz stavise branilu si 0-2. Rumunija se u BIH branila i prosli kako su prosli dok su u Rumuniji napali i satrali sa 3-0 doduse tome smo sami kumovali jer smo mi tamo bjezali od lopte ali.. zasto smo bjezalifrngla wrote:@DonVito
Belgija nas je napala i prosla kako je prosla kako u Belgiji tako i u Zenici.
Grcka ce napasti nasu sredinu i odbranu kroz presing 3 isturena igraca tj. trazice nase greske da bi HOP razvukli nas kroz ta lazna 3 napadaca koji se lahko transformisu kako god okrenes.
------------Dzeko-----------
--Lula-----Miske---Steva--
Kroz ovakvu nasu postavu mozemo da udarimo na njihove greske takodjer.
Last edited by DonVito on 20/03/2013 16:53, edited 1 time in total.
-
frngla
#1671 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Činjenica je da bolje igramo kada nas napadnu, pa najbolji pokazatelj je tekma protiv Francuske na Koševu i u Parizu... Na Koševu smo se branili i prošli kako smo prošli, a u Parizu smo ih uništili dok se nije povrijedio Mujdža, tj. dok mu nisu slomili nogu, jer ga drugačije nisu mogli zaustaviti...
- DonVito
#1672 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Na Kosevu smo igrali sa 2 napadaca bez krila i nista niscim.. tj. nismo igralifrngla wrote:Činjenica je da bolje igramo kada nas napadnu, pa najbolji pokazatelj je tekma protiv Francuske na Koševu i u Parizu... Na Koševu smo se branili i prošli kako smo prošli, a u Parizu smo ih uništili dok se nije povrijedio Mujdža, tj. dok mu nisu slomili nogu, jer ga drugačije nisu mogli zaustaviti...
U Parizu Dzekom samo u spicu i Lulom lijevom boku, Pjanicem kao lazno desno krilo, Miske u sredini sa Medom a Rahimaga klasicni zadnji vezni.
Napali smo ih nisu mogli iznijeti lopte preko centra.. ni pod razno sa 2 klasicna spica u Petak.
-------------------------Dzeko------------------
------Lulic-----------Miske---------------Steva
---------------Medo----Zaha (Rahimaga)
-
Mustang1
#1673 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Na Kosevu nismo igrali sa 2 napadaca ! Igrali smo sa 2 igraca koja su napadaci ali Vedo nije bio u napadu .. Bio je negdje sa strane u pm !
-
frngla
#1674 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ili ćemo izgubiti sa 2+ razlike, ili ćemo ih ubiti sa 2+ razlike, ja sam ubijeđen da će biti ili jedno ili drugo... Nikako neriješeno...
- DonVito
#1675 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Bubalo1 wrote:Na Kosevu nismo igrali sa 2 napadaca ! Igrali smo sa 2 igraca koja su napadaci ali Vedo nije bio u napadu .. Bio je negdje sa strane u pm !
To ti kazem i ovdje bi kao Vedo glumio napadaca sa desne strane ne ide to. U Grckoj se sa loptom nismo mogli sastaviti jer je Vedo bio na desnoj strani.. ne treba muciti Vedu, on je klasicni spic.
Bolje mali Steva onda da pocne tekmu a Vedo da udje u 2p samo u slucaju da gubimo pa ajd rokaj sta bude ono valjda necemo doci do toga.
U slucaju da je povoljan rez. nasa prednost pa imamo opet Viscu, Vrsajevica koji mogu da udju u igru umijesto Stevanovica eventualno Lulica.
Ibricic umijesto Misimovica kako god okrenes stari lisac ne moze na terenu vise od 70 min