Bosna i Hercegovina - Grčka

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked

Rezultat?

Poll ended at 23/03/2013 23:02

Pobjeda BiH
322
68%
Nerijeseno
99
21%
Pobjeda Grcke
54
11%

Total votes: 475

Artest

#1651 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Artest »

Da sam grcki selektor, napao bi iz svih oruzja. Pritisno zadnju liniju sa tri napadaca. (Samaras, Gekas, Salpingidis)
Ali nadajmo se da ce igrat tradicionalno zatvoreno. :roll:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#1652 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by JoseMujica »

baš bi volio da grci napadaju jer oni neznaju tako igrati :D
jazzer

#1653 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by jazzer »

JoseMujica wrote:baš bi volio da grci napadaju jer oni neznaju tako igrati :D
Da ne znam rezultat kada grci igraju protiv nekoga, i da se ukljucim u prenos 20ak minuta, po njihovoj igri ne bi
znao da l' vode 3:0 ili gube 5:0, ili vode 2:1 ili igraju nerijeseno..

Kod svakog rezultata ona dosadna igra, milion pasova na sredini..i onda odjednom, ni iz cega neka sansa ili
polusansa i gol. Gotovo, do vidjenja i prijatno, dajte nam sledece. I tako godinama. :x
simonese

#1654 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by simonese »

Pjanic igra 100%
ja71

#1655 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by ja71 »

simonese wrote:Pjanic igra 100%
pa bolje da to nisi napisao, bolje da se Grci sokiraju kad se pojavi na terenu
Mustang1

#1656 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Mustang1 »

:lol: :lol: :lol: :lol: Bas Grci sjede i citaju sta se ovdje pise :lol: :lol: :lol:
jazzer

#1657 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by jazzer »

Bubalo1 wrote::lol: :lol: :lol: :lol: Bas Grci sjede i citaju sta se ovdje pise :lol: :lol: :lol:
Citaju. Ja danas u tramvaju kad' grk pita nekog naseg: αυτό που λέει klix, είτε για να παίξει Pjanic?

Kaze ovaj nas: Υποθέτω ότι θα.

Spijuni su oko nas. :)
It_is_a_Leclerc

#1658 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by It_is_a_Leclerc »

victom wrote:hvala ljudi, sad mi je sve jasno.

moracu gledat na BHT1 u nula rezoluciji, i sa onim komentatorom, sto priča ko mlin, tipa:
"šta se sve pisalo po medijima prije ove utakmiceeeee"
:-x
Dočim Mijajlović pršti od konstruktivne priče i uopšte ne liči na mlin. :)

Što se Grka tiče, :lol: baš bih volio vidjeti kako to oni napadaju.. Ovo što rade je patka za Sušića.
emirolini

#1659 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by emirolini »

Bude gusto bez Miralema... ali imamo dovoljno kvaliteta da ih savladamo... samo da sreca bude na nasoj strani a ne uvijek na Grckoj :D
simonese

#1660 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by simonese »

ja71 wrote:
simonese wrote:Pjanic igra 100%
pa bolje da to nisi napisao, bolje da se Grci sokiraju kad se pojavi na terenu
blef :D
It_is_a_Leclerc

#1661 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by It_is_a_Leclerc »

I dobro vas je više s tom slikom... Meni je bitno da vidim gdje su igrači, gdje je lopta, i gdje je sudija. Nije film, pa da specijalne efekte moram gledati.
Mustang1

#1662 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Mustang1 »

A na bht.u to vidis ? :D :oops:
emirolini

#1663 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by emirolini »

Prenos na BHTu ti je ravan radijskom prenosu, samo cujes kad se raduju, raduj se i ti...
ja71

#1664 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by ja71 »

It_is_a_Leclerc wrote:I dobro vas je više s tom slikom... Meni je bitno da vidim gdje su igrači, gdje je lopta, i gdje je sudija. Nije film, pa da specijalne efekte moram gledati.
Ima jos gore, kad moras gledati preko interneta, jer zivis u Njemackoj a BHT je zakljucan :(
DonVito

#1665 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by DonVito »

Artest wrote:Da sam grcki selektor, napao bi iz svih oruzja. Pritisno zadnju liniju sa tri napadaca. (Samaras, Gekas, Salpingidis)
Ali nadajmo se da ce igrat tradicionalno zatvoreno. :roll:
Grci uigravali formaciju 4-3-3: Santos priprema ofanzivu?
http://sportsport.ba/ino_fudbal/grci-ui ... ivu/100884
fantom slobode

#1666 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by fantom slobode »

Ja ne vidjeh te Grke da ikad ikog napadaju...ne znam zasto bi to radili, nije to za njih.
frngla

#1667 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by frngla »

Odlično, mi inače ne znamo igrati protiv ekipa koje se brane, tj. patimo se sa takvim ekipama... Kad napadaš jačeg od sebe, desi ti se nešto slično kao Milanu protiv Barce 8-)
DonVito

#1668 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by DonVito »

frngla wrote:Odlično, mi inače ne znamo igrati protiv ekipa koje se brane, tj. patimo se sa takvim ekipama... Kad napadaš jačeg od sebe, desi ti se nešto slično kao Milanu protiv Barce 8-)
Mislis da su nas Lih, Latv, Litv, Bjel, Alb, Luksici, Esto, Armenija itd slicne repke nesto napale :roll: how yes no.

Oni sa ova 3 spica mogu da pritisnu nasu sredinu tj. odbranu i cekaju greske a takvu formaciju moramo izvesti i mi znaci

--------------Dzeko----------------
---Lulic-------Miske---------Steva

Nikako sa 2 spica, ni pod razno.

Nego sta kaze, braco "bez razmisljanja otici na EVROPSKO PRVENSTVO" :lol:
Last edited by DonVito on 20/03/2013 16:35, edited 1 time in total.
frngla

#1669 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by frngla »

@DonVito

Bjelorusija se branila, nakon silnih isključenja jedva smo ih pobijedili, Albanija isto tako, mučna utakmica... Svaka repka koja nam se suprotstavila nekim vidom defanzivne igre, s njima smo se patili... Ko god (u to ne pikam Portugal i Španiju) se nadigravao sa nama nije baš najbolje prošao...
DonVito

#1670 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by DonVito »

frngla wrote:@DonVito

Bjelorusija se branila, nakon silnih isključenja jedva smo ih pobijedili, Albanija isto tako, mučna utakmica... Svaka repka koja nam se suprotstavila nekim vidom defanzivne igre, s njima smo se patili... Ko god (u to ne pikam Portugal i Španiju) se nadigravao sa nama nije baš najbolje prošao...
Pa ja kazem da se branila se kako god da okrenes kod kuce su popili penal tj. primili zacas 2 gola i nista posebno nisu pokazali u ofanzivi da bar ublaze poraz stavise branilu si 0-2. Rumunija se u BIH branila i prosli kako su prosli dok su u Rumuniji napali i satrali sa 3-0 doduse tome smo sami kumovali jer smo mi tamo bjezali od lopte ali.. zasto smo bjezali :roll: zato sto su rumuni vise zelje imali moze biti.
Belgija nas je napala i prosla kako je prosla kako u Belgiji tako i u Zenici.

Grcka ce napasti nasu sredinu i odbranu kroz presing 3 isturena igraca tj. trazice nase greske da bi HOP razvukli nas kroz ta lazna 3 napadaca koji se lahko transformisu kako god okrenes.

------------Dzeko-----------
--Lula-----Miske---Steva--

Kroz ovakvu nasu postavu mozemo da udarimo na njihove greske takodjer.
Last edited by DonVito on 20/03/2013 16:53, edited 1 time in total.
frngla

#1671 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by frngla »

Činjenica je da bolje igramo kada nas napadnu, pa najbolji pokazatelj je tekma protiv Francuske na Koševu i u Parizu... Na Koševu smo se branili i prošli kako smo prošli, a u Parizu smo ih uništili dok se nije povrijedio Mujdža, tj. dok mu nisu slomili nogu, jer ga drugačije nisu mogli zaustaviti...
DonVito

#1672 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by DonVito »

frngla wrote:Činjenica je da bolje igramo kada nas napadnu, pa najbolji pokazatelj je tekma protiv Francuske na Koševu i u Parizu... Na Koševu smo se branili i prošli kako smo prošli, a u Parizu smo ih uništili dok se nije povrijedio Mujdža, tj. dok mu nisu slomili nogu, jer ga drugačije nisu mogli zaustaviti...
Na Kosevu smo igrali sa 2 napadaca bez krila i nista niscim.. tj. nismo igrali

U Parizu Dzekom samo u spicu i Lulom lijevom boku, Pjanicem kao lazno desno krilo, Miske u sredini sa Medom a Rahimaga klasicni zadnji vezni.

Napali smo ih nisu mogli iznijeti lopte preko centra.. ni pod razno sa 2 klasicna spica u Petak.

-------------------------Dzeko------------------
------Lulic-----------Miske---------------Steva
---------------Medo----Zaha (Rahimaga)
Mustang1

#1673 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by Mustang1 »

Na Kosevu nismo igrali sa 2 napadaca ! Igrali smo sa 2 igraca koja su napadaci ali Vedo nije bio u napadu .. Bio je negdje sa strane u pm !
frngla

#1674 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by frngla »

Ili ćemo izgubiti sa 2+ razlike, ili ćemo ih ubiti sa 2+ razlike, ja sam ubijeđen da će biti ili jedno ili drugo... Nikako neriješeno...
DonVito

#1675 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka

Post by DonVito »

Bubalo1 wrote:Na Kosevu nismo igrali sa 2 napadaca ! Igrali smo sa 2 igraca koja su napadaci ali Vedo nije bio u napadu .. Bio je negdje sa strane u pm !
:lol:

To ti kazem i ovdje bi kao Vedo glumio napadaca sa desne strane ne ide to. U Grckoj se sa loptom nismo mogli sastaviti jer je Vedo bio na desnoj strani.. ne treba muciti Vedu, on je klasicni spic.
Bolje mali Steva onda da pocne tekmu a Vedo da udje u 2p samo u slucaju da gubimo pa ajd rokaj sta bude ono valjda necemo doci do toga.
U slucaju da je povoljan rez. nasa prednost pa imamo opet Viscu, Vrsajevica koji mogu da udju u igru umijesto Stevanovica eventualno Lulica.
Ibricic umijesto Misimovica kako god okrenes stari lisac ne moze na terenu vise od 70 min :( nazalost.
Locked