SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
loose end

#1651 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by loose end »

dusa_raskopuša wrote:Sto se upustala u vezu s njim, ako je znala kakav je. Ma mrs. Ali pazi starog, on je jos brani, umjesto da nesto poduzme. Vela havle. :dance:

Realno, mog'o je i ubiti. Nek' aminuje, kako je dobro prosla. :dance:
:-)
realno, tebi treba doktor.

@insomnia
naravno da je debilan clanak, govorimo o avazu, zar ne? ali dok god je nekome prva reakcija na vijest o premlacivanju zene "sama je kriva", nek se dobro zapita o svom mentalnom zdravlju.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1652 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Velkoski »

pa činjenica je da se cure furaju na ove "bad boy" momčine i onda kada je belaj kuka se na sve strane, kao da se nije moglo pretpostavit' da će biti batina :-)
dusa_raskopuša

#1653 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dusa_raskopuša »

Nisam ja rekla da on nije kriv. On je kriv koliko i ona. K'o da nije znala sta ce se desiti. K'o da nije znala kakav je. I ponavljam, sama pala sama se ubila. A vi slobodno nastavite raspravljati o mom mentalnom zdravlju. ;-)
I am Happy
Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise

#1654 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by I am Happy »

Cekaj malo... ona hoda sa likom koji je na uvjetnoj :shock:

Da je koji slucajem neku random curu izvukao iz kafica i ovo uradio onda bi druga prica bila, i taj potez bi bio za svaku osudu.
loose end

#1655 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by loose end »

leet bolan, ja ne znam ko se na sta fura i na sta se cura u ovom clanku furala. ali ako cemo o cinjenicama, cinjenica je da niko ne zeli i ne treba biti pretucen i gotovo. a okriviti djevojku zato sto ju je neki "junak" naso vaspitavat pesnicama i cupanjem noktiju je stvarno van pameti, pa sve nek je i znala da je bio na uvjetnoj.
Yahel wrote:Cekaj malo... ona hoda sa likom koji je na uvjetnoj :shock:

Da je koji slucajem neku random curu izvukao iz kafica i ovo uradio onda bi druga prica bila, i taj potez bi bio za svaku osudu.
ja ba, random cure ne treba marat, svako ima svoju zenu/djevojku pa nek ozeze koliko mu dusa zeli. :x
Troll_Happens

#1656 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Troll_Happens »

Code: Select all

http://www.pulsonline.rs/puls-poznatih/21609/sokantno-bivsa-devojka-nadj-je-hteo-da-me-ubije
slicna situacija... zivjeti s nekim god dana i trpiti sve... ili samo propala glupaca zeljna medijske paznje how yes no ?

znaci sama pala sama se ubila..

podrzavam Dushu raskopushu

s´ moje sokocalo :dance:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1657 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Velkoski »

Pa ne kažem ja da treba tući bilo koga ali da postoji njen dio krivice onda itekako postoji, ne hoda se sa ovakvim likovima i tačka.
respo

#1658 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by respo »

jeste vi procitali recenicu pokusava pokusala ili tako nesto raskinuti s njim da ne citiram?
dusa_raskopuša

#1659 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dusa_raskopuša »

A ja se trebam zapitati o svom mentalnom zdravlju, samo zato sto sam realna. :cry: Ide ovaj svijet, ide, ali u NESTO. :dance:
loose end

#1660 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by loose end »

cura je kriva utoliko sto je mogla pretpostaviti da joj je veca sansa da ce najebat ako bude hodala s problematicnim tipom. isto ko sto je meni veca sansa da ce me neko opljackati na ulici u 3 ujutro, nego u 3 popodne.

ali to ne umanjuje tezinu njegovog djela niti je njemu bilo kakva olaksavajuca okolnost. zato smetaju izjave sama pala, sama se ubila.
respo wrote:jeste vi procitali recenicu pokusava pokusala ili tako nesto raskinuti s njim da ne citiram?
dzaba balkancu objasnjavat. ovdje je nasilje nad zenama jako popularan sport.
uglavnomja

#1661 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by uglavnomja »

ma jah, treba cure marati, one su krive, jos je dobro prosla :roll:

:run:

i jos joj otac treba dobiti batine od mesara i zavrsiti u zatvoru zbog izigravanja vlasti :roll:
respo

#1662 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by respo »

jao rezonovanja :-)
izadjem navece u kafic i prebijem silujem neku djevojku i sta treba jos je prebiti jer je ona kriva
sama pala sama se ubila ste ce ona navece u kaficu u minjaku jel? :roll:
Troll_Happens

#1663 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Troll_Happens »

respo wrote:jao rezonovanja :-)
izadjem navece u kafic i prebijem silujem neku djevojku i sta treba jos je prebiti jer je ona kriva
jbg sad i ti ode u krajnost, :-?
vuk_samotnjak

#1664 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vuk_samotnjak »

Poznajem ovu osobu, a i njenu seku, i mogu vam reći da nije njihovo maslo za ramazana, a ni ocevo im.
Ova druga azra je hodala sa orićevim sinom, a ovoj je valjao i ovaj brajlović dok je vodio na obilaske svijeta i plaćao sve sto pozeli. Poznajem ih i prije Brajlovića, tako da to sto vi gore govorite veze s vezom nema. Mala ga je upecala samo radi love, a njen stari je sve to od pocetka podrzavao, vise je momak provodio u njihovoj kuci nego u svojoj. A pomislili su da ce ga upecati, i njega i orića pa se osigurati za citav zivot. Svaka druga slika na exkluzivi je njena, a da joj nije njega bilo, niko nikad za nju nebi cuo.

Momka fakat licno ne poznajem, al poznavajuci nju i njene mogu reci da je ipak odlicno prosla ;-)
loose end

#1665 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by loose end »

jok ba, vidis da su ljudi evoluirali. ne mozes tek tako pikirat neku random djevojku, ali ako je tvoja, sve ok. i naravno, sama je to trazila.
vuk_samotnjak wrote:Poznajem ovu osobu, a i njenu seku, i mogu vam reći da nije njihovo maslo za ramazana, a ni ocevo im.
Ova druga azra je hodala sa orićevim sinom, a ovoj je valjao i ovaj brajlović dok je vodio na obilaske svijeta i plaćao sve sto pozeli. Poznajem ih i prije Brajlovića, tako da to sto vi gore govorite veze s vezom nema. Mala ga je upecala samo radi love, a njen stari je sve to od pocetka podrzavao, vise je momak provodio u njihovoj kuci nego u svojoj. A pomislili su da ce ga upecati, i njega i orića pa se osigurati za citav zivot. Svaka druga slika na exkluzivi je njena, a da joj nije njega bilo, niko nikad za nju nebi cuo.

Momka fakat licno ne poznajem, al poznavajuci nju i njene mogu reci da je ipak odlicno prosla ;-)
ma onda je sve uredu.
predlazem da se zakon mijenja i da se uvede stavka da je u ovakvim slucajevima dozvoljeno nanositi teske tjelesne ozljede.
respo

#1666 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by respo »

Troll_Happens wrote:
jbg sad i ti ode u krajnost, :-?
pa jbg nije krajnost nego to je to rezonovanje
sta je problem sama pala sama se ubila
ionako ima izreka sta ce zensko u kafani u 3 zna se kakve tad budu u kafani
a one kao fine odu u 11 sta li
dusa_raskopuša

#1667 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dusa_raskopuša »

Haj' respo, ne demonstriraj, nijedna situacija nije ista, ima razlike, 'naci mogu postojati otezavajuce i olaksavajuce okolnosti. 'naci, primjeri ti nisu na mjestu.

Ne mozete je osloboditi krivice, jer je kriva. A ni mi njega, mada ni ne pokusavamo, ja/mi samo govorimo da se ne moze zanemariti njena uloga u toj vezi, koja je dovodi u vezu sa krivicom. Lik je kriv sto procentno, tu nema polemike. Ne znam sta izigravate. Pametnjakovice? :mrgreen:

Eto mi svi podrzavamo nasilje u svim njegovim oblicima, jer smo samo realno posmatrali ovaj slucaj. Nema logike.

Biti realan= biti mentalno poremecen i podrzavati nasilje. 8-)
respo

#1668 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by respo »

vuk_samotnjak wrote:Poznajem ovu osobu, a i njenu seku, i mogu vam reći da nije njihovo maslo za ramazana, a ni ocevo im.

a problem je napustiti tu djevojku ne javljat se ne kontaktirati ako te iskoristava
al nije problem je naci odvesti negdje i onda joj uraditi ovo sto je uradio?
respo

#1669 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by respo »

dusa_raskopuša wrote:Haj' respo, ne demonstriraj, nijedna situacija nije ista, ima razlike, 'naci mogu postojati otezavajuce i olaksavajuce okolnosti. 'naci, primjeri ti nisu na mjestu.

Ne mozete je osloboditi krivice, jer je kriva. A ni mi njega, mada ni ne pokusavamo, ja/mi samo govorimo da se ne moze zanemariti njena uloga u toj vezi, koja je dovodi u vezu sa krivicom. Lik je kriv sto procentno, tu nema polemike. Ne znam sta izigravate. Pametnjakovice? :mrgreen:

Eto mi svi podrzavamo nasilje u svim njegovim oblicima, jer smo samo realno posmatrali ovaj slucaj. Nema logike.

Biti realan= biti mentalno poremecen i podrzavati nasilje. 8-)
nemoj ti pokusavati nista zakljucivati znamo na kojem si nivou
pokazala si sama

opet da ponovim ovo sto sam napisao nekom od forumasa
je li problem ignorisati je ako te iskoristava i bjezat od nje a ne trazit je
iz ovoga se samo moze zakljuciti koliko je decko kreten kad je dozvolio da ga iskoristava
loose end

#1670 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by loose end »

dusa_raskopuša wrote:Ne mozete je osloboditi krivice, jer je kriva. A ni mi njega, mada ni ne pokusavamo, ja/mi samo govorimo da se ne moze zanemariti njena uloga u toj vezi, koja je dovodi u vezu sa krivicom. Lik je kriv sto procentno, tu nema polemike. Ne znam sta izigravate. Pametnjakovice? :mrgreen:

ne podrzavate nasilje u svim njegovim oblicima, nego samo kad to osoba zasluzi. e blago tebi. :-)
dusa_raskopuša

#1671 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dusa_raskopuša »

Preskocila si posljednju recenicu. Ona je kljucna i ujedno odgovor na ovaj tvoj posljednji post, koji posmatrajuci poslije mog posta i upravo te posljednje recenice u mom postu (koju si btw iskljucila) nema smisla. :wink:
vuk_samotnjak

#1672 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vuk_samotnjak »

loose end wrote:

ma onda je sve uredu.
predlazem da se zakon mijenja i da se uvede stavka da je u ovakvim slucajevima dozvoljeno nanositi teske tjelesne ozljede.
Ne opravdavam ja ovo, al očito nisi imao posla sa ovakvim osobama, pa ti je sve to strano.
Za razliku od vas ovdje koji prosipate raznorazne teorije, ja ove dvije sestre licno znam, jos dok su djecica bile.
Dok ga je muzla, i dok joj je kupovao i vodio po svijetu valjao joj je, a sad odjednom nevalja.
Od pocetka je znala s kim ima posla, al lova je ucinila svoje.
Nebi me cudilo da je sama sebi polomila nokte samo da mu napakosti, jer ostala je bez zlatne koke a obiljezena je bar sto se tice Sarajeva.
FreakyStyley

#1673 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by FreakyStyley »

Ma, nije on nesto fizicki, al mislim da zato ima osobnost.

Naravno da nista ne moze opravdat ovaj njegov cin i treba odgovarat pred zakonom, ali i djevojke s Aliđe i iz Bucha potoka, koje se lijepe za ovakve kriminogene face trebale bi malo vise razmisljat ubuduce. Naravno da ona nije kriva, ali zdrav razum je ne hodati s kriminalcem na uslovnoj.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1674 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Chmoljo »

ako glumiš matadora, realne su šanse da te bik nabije, da izvineš.

pred sudom - zna se čija je krivica.

moralno - ne možeš se j***t da ti ne uđe. nije petljanje sa određenim osobama samoposluga pa da možeš uzeti šta hoćeš. uz njegov novac ide i njegova narav.

kao i dečko koji je tako glupo poginuo na Kobiljoj Glavi. gdje im je pamet bila?
loose end

#1675 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by loose end »

dusa_raskopuša wrote:Biti realan= biti mentalno poremecen i podrzavati nasilje. 8-)
pa zadnja recenica ti je izbrisana jer veze s vezom nema. al evo, kad mislis da je toliko bitna. to sto ti mislis da si realna je upravo dio problema. a o podrzavanju nasilja si vec dovoljno napisala.
Last edited by loose end on 24/02/2013 12:37, edited 1 time in total.
Locked