Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma sto Matrija nije izveo...uvaci...iaquintu umjesto tnija...a vamo coek mu pokazuje da nemoze da igra...jos poslije sisoka umjesto mela...a Matri se vuce po terenu...joj...majko moja...dobre one dvije sanse matrija dok ga ne ozlijedise!
smoki_choko wrote:a i del neri zna kad ce i koga zamijeniti. matriju odbili rebra, ne moze da hoda a mi nemamo vise izmijena
Sve izmjene su bile na mjestu nemojte zajebavati...
Toni je mrtav bio to se vidjelo kada je sjeo na klupu da lik jedva dise. Ubacio je IQ-u da pokusa da zadrzi zracnu nadmoc i gradjenje lopte koju smo imali s Tonijem.
Izvadio je Marchisioa jer se ovaj jedva oporavio za ovu utakmicu a ubacio Pepea da dnoese brzinu i svjezinu.
Mela je morao jer se povrjedio a nije imao koga drugog umjesto njega nego Sissokoa.
To sto zamjene nisu bile dosljedne onima koje su zamjenili nije do Delneria nego do polu-igraca koje imamo na klupi
smoki_choko wrote:a i del neri zna kad ce i koga zamijeniti. matriju odbili rebra, ne moze da hoda a mi nemamo vise izmijena
Sve izmjene su bile na mjestu nemojte zajebavati...
Toni je mrtav bio to se vidjelo kada je sjeo na klupu da lik jedva dise. Ubacio je IQ-u da pokusa da zadrzi zracnu nadmoc i gradjenje lopte koju smo imali s Tonijem.
Izvadio je Marchisioa jer se ovaj jedva oporavio za ovu utakmicu a ubacio Pepea da dnoese brzinu i svjezinu.
Mela je morao jer se povrjedio a nije imao koga drugog umjesto njega nego Sissokoa.
To sto zamjene nisu bile dosljedne onima koje su zamjenili nije do Delneria nego do polu-igraca koje imamo na klupi
pa nije moro odmah ispucati one izmjene, sta da matri nije mogo nastaviti. onda bi igrali sa 10 igraca