poisongirl wrote:Ne znam je li neko vec preporucio..nova sam a citala sam zadnjih par stranica...Bruno..smijeh d suza...naravno da je pomalo perertzan i ima nekih odvratnih scna, ali to se od njega ocekuje...uglavnom smjesnija komedija dugo se nije snimila..
e a seriju je garant neko vec predlozio prison break...pa sada me zanim je li nko gledao film?
svako ima pravo na svoje mišljenje... slusam na radiju i TV-u najave za ovaj film pa rekoh hajd da sa djevojkom pogledam ga, lik je napravio Borata ovo ce sigurno biti predobro, medjutim katastrofa... gore sranje dugo nisam gledao.
Sacha Baron Cohen se bukvalno (izvinite na izrazu) ali pokazao kitu svoj publici koja je ocekivala novog Borata, neku novu urnebesnu komediju, a dobili smo opće sranje. Borat je imao izradjen karakter, prava personifikacija ljudi iz istočne europe u oćima amerikanaca. Borat je imao podlogu za film, on je putujući reporter koji pravi reportažu o americi, tako da je film napravljen kao igrani dokumentarac. To isto je pođonio i sa Brunom, međutim kod Brune nema osnove za to, scene su napravljene kao da se snima dokumentarac, kroz film nije nigdje naglašeno da ima "neko" ko ga prati, ni zašto se to radi.
Humor.... mozda treba meni nekih sljedećih 200 godina da svarim ovaj humor pa da ga shvatim, ali ja se nisam nasmijao ni jednom...iskreno ne znam cemu bi se smijao, mozda kiti kojom nam mase ispred ociju, da je postavio trojcu meksikanaca da budu stolice za Paulu Abdul ili nekom debilnom talk show-u gdje prica o usvojenom djetetu... Bruno je apsolutno sranje.
VELIKO RAZOCARANJE I BACANJE PARA AKO ZELITE GLEDATI BRUNU!