Utakmice.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- lijek-za-sve
#1651 Re: Utakmice.
Mozda samo sporan ali nebi uticao ne rezultat i bodove kao sada.....jedan go manje ili vise ti nista ne znace ovako ti taj gol znaci dva boda,pa ruka u sirokom....malo po malo i papa titula......
-
north
#1652 Re: Utakmice.
Sad nam kao malo bod
Ma ko džamija, hajmo biti realni, ali fakat, koliko je nas danas vjerovalo da ćemo i taj bod iščupati, a kamoli da ćemo blizu biti da uzmemo....ne znam je li ovo samo malo svjetlo na kraju tunela ili tanak Borac večeras, ali mora se odati priznanje Husrefu da je nakon toliko agonije nakon nekoliko zadnjih tekmi, na ubjedljivo natežem gostovanju uspio dići igrače i ostati neporažen....ono na čemu se mora raditi u budućnosti, kad u gostima povedeš završiti mirno ko kraja i uzeti 3 bobe pa makar to bio Borac, Široki ili ne znam ti ko, a mi smo baš previše tekmi imali takvih gdje nismo uspjevali donijeti pobjedu...to se iole ozbiljnijoj ekipi ni pod razno ne smije dešavati...plus još kad imamo igrača više, pa kad ćemo to znati kapitalizirati, ustvari napravljen je pomak nismo primili gol sa igračem više
Sve u svemu, sad je vrlo blizu ta 2 pozicija u koju sam ozbiljno bio počeo sumnjati....da smo uzeli, i eventulnom pobjedom Olimpicau narednom kolu koji će valjda napokon zapeti, možda, ali samo možda bi se koju mrvicu zakuhalo, ovako i 2 mjesto je plafon kakvi smo bili tokom cijele sezone izuzev par domaćih tekmi: Željo, Borac, Široki i Trebinje u gostima...ostalo sve mrtvi prosjek i besqrac......
Sve u svemu, sad je vrlo blizu ta 2 pozicija u koju sam ozbiljno bio počeo sumnjati....da smo uzeli, i eventulnom pobjedom Olimpicau narednom kolu koji će valjda napokon zapeti, možda, ali samo možda bi se koju mrvicu zakuhalo, ovako i 2 mjesto je plafon kakvi smo bili tokom cijele sezone izuzev par domaćih tekmi: Željo, Borac, Široki i Trebinje u gostima...ostalo sve mrtvi prosjek i besqrac......
Last edited by north on 28/04/2013 21:52, edited 1 time in total.
- BHF_Manijak
#1653 Re: Utakmice.
Jeste pitar,moj komsija...ali je fakat cudan sa komentarimaleškarenje wrote: A ja frajera teskog, kontas znam licno covjeka!!!![]()
Zakleti pitar, a ti i dalje misli suprotno, boli me qrac...
Da vidite odakle komentarise i u kakvim uslovima radi, i vi vrlo slicno prenosili, vjerujte mi!
Al' eto, da vam ne jebem temu vise.
- Arteta
#1654 Re: Utakmice.
Dobar je i Melunovic bio.wannabe_ultra wrote:joj da je bio hadzija samo
- BHF_Manijak
#1655 Re: Utakmice.
Podvojene licnosti!
Ma hajde skontat ce, ja sam ovaj koji brani Vahidina.
Ma hajde skontat ce, ja sam ovaj koji brani Vahidina.
- Muhamed Đakmić
#1656 Re: Utakmice.
leškarenje wrote:Da vidite odakle komentarise i u kakvim uslovima radi, i vi vrlo slicno prenosili, vjerujte mi!BHF_Manijak wrote:Jeste pitar,moj komsija...ali je fakat cudan sa komentarimaleškarenje wrote: A ja frajera teskog, kontas znam licno covjeka!!!![]()
Zakleti pitar, a ti i dalje misli suprotno, boli me qrac...
Imao je dosta problema, tako da ne osudjujte unaprijed.
Al' eto, da vam ne jebem temu vise.
a i ja sa tobom....
Sudija
-
Sa_u_srcu
#1657 Re: Utakmice.
Dobra partija nasih...dobro je sto smo Borac zadrzali na dovoljnoj razlici...
Steta sto nismo ovako igrali ranije, iako sam siguran da bi **** kupile sve sto je moguce...
Sudija,**** ** *****, kako onakav penal neces svirati...
Steta sto nismo ovako igrali ranije, iako sam siguran da bi **** kupile sve sto je moguce...
Sudija,**** ** *****, kako onakav penal neces svirati...
- Arteta
#1658 Re: Utakmice.
Momci su danas odigrali dobru utakmicu, ako koga treba izdvojiti od igraca onda je to svakako Čomor jer je stavio u dzep njihovog najopasnijeg.
Nisu puno slabiji bili ni Suljic, Melunovic i Haurdic kao i Dupovac.
Radovac
Radovac
- Arteta
#1659 Re: Utakmice.
Pogledaj neke utakmice Borca u ovoj polusezoni, velika vecina napada ide preko Kantara.leškarenje wrote:Vaha jesi to tiArteta wrote:Momci su danas odigrali dobru utakmicu, ako koga treba izdvojiti od igraca onda je to svakako Čomor jer je stavio u dzep njihovog najopasnijeg.
Radovac
Danas ga je Čomor stavio u dzep.
-
north
#1660 Re: Utakmice.
Da ga nisam gledao nedavno protiv Leotara, pa i da se ponadam...dečko koji još nije naučio da centrira, pa barem svaku treću, a igra počesto po strani, ne može biti nikako dobar....eventualno se može pohvaliti za borbenost, pa i solidnu fizičku spremnost za ovaj nivo lige, ali s loptom se odavno posvađao i nikako njih dvoje da zakopaju ratnu sjekiru 
- Arteta
#1661 Re: Utakmice.
Pa dobro, momak je dosta imao i ofanzivnih zadataka, a Kantar je ipak jedan od najbrzih igraca u ovoj ligi pa je logicno da nekada u njihovim kontrama pobjegne ali kada je odbrana postavljena Čomor ga je odlicno zatvorio.leškarenje wrote:Samo sto je Tatomirovic jedno 4 puta sutao loptu u aut zbog tog njegovog stavljanja u dzep Kantara,pa tri cista ispucavanja lopte doticni dvije da njima....
Vidljiv je napredak![]()
![]()
Daleko od toga da ja ovdje hocu da kazem da je on igracina ali hocu da kazem da je odigrao odlucnu utakmicu, jedino ona izbijanja mu nisu jaca strana.
-
north
#1662 Re: Utakmice.
http://www.youtube.com/watch?v=9uUoL8crOHc
Jao šanse Todorovića i Suljića za 0-2, pa nikako da naučimo da dokrajčimo protivnika....o bože.....a šta tek reći za ruku....Sudija u stilu, pa dao sam im crveni, šta treba još i penal da vam sviram...nema veze što se vidilo iz aviona... kakvi degenerici sude majko mila
Ali eto, veliki je ovo pomak, na ovako vrućem gostovanu više nego solidna partija...bod je dobar iako se moglo više, ali realno i oni su mogli na kraju do pobjede, vile nas pronosaše.....samo da ova tekma ne bude privremeni bljesak...potvrditi ovaj bod sa sigurno pobjedom naredno kolo..
Jao šanse Todorovića i Suljića za 0-2, pa nikako da naučimo da dokrajčimo protivnika....o bože.....a šta tek reći za ruku....Sudija u stilu, pa dao sam im crveni, šta treba još i penal da vam sviram...nema veze što se vidilo iz aviona... kakvi degenerici sude majko mila
Ali eto, veliki je ovo pomak, na ovako vrućem gostovanu više nego solidna partija...bod je dobar iako se moglo više, ali realno i oni su mogli na kraju do pobjede, vile nas pronosaše.....samo da ova tekma ne bude privremeni bljesak...potvrditi ovaj bod sa sigurno pobjedom naredno kolo..
- Logovan
#1663 Re: Utakmice.
Ovako se igra za SARAJEVO, ovo je igra koju tražimo od vas.
Bandović pogriješio kod gola ali opet je bio dobar, Tatomirović dobar, Suljić najbolji, Haurdić mora bolje misliti glavom, Tadejević lijepo igrao, Todorović slab, itd. Drago mi je što Radovac konstantno dobija prilike.
Nije mi jasno kako možemo fuliti onako dobre šanse al' nikako mi nije jasno...
Sudiji se sjetim familije....
Bandović pogriješio kod gola ali opet je bio dobar, Tatomirović dobar, Suljić najbolji, Haurdić mora bolje misliti glavom, Tadejević lijepo igrao, Todorović slab, itd. Drago mi je što Radovac konstantno dobija prilike.
Nije mi jasno kako možemo fuliti onako dobre šanse al' nikako mi nije jasno...
-
north
#1664 Re: Utakmice.
Suljić je zadnje tri tekme najbolji naš igrač, jako mi se bio popeo na qrac u ranijim tekmama, ali kao da se nešto kod njega promijenilo, ne znam je li šta Husref tu napravio svojim savjetima, ali protiv Širokog i večeras je fakat bio dobar, i jedini protiv Leotara nešto radio na terenu... jeste da je večeras fulio jako dobru šansu koja bi vjerovatno značila i pobjedu, ali realno iz trka je bilo i nije toliko loše ni gađao, golman skinuo, toliko puta to gledamo na raznim tekmama i mimo ove lige....
Volio bih da ovako nastavi, jer on ima znanje, samo do sada nije imao inteligenciju, pa se zabijao u protivničke igrače ko da juriša na neprijateljski bunker....nadam se da će ovako nastaviti, i bolje..
Volio bih da ovako nastavi, jer on ima znanje, samo do sada nije imao inteligenciju, pa se zabijao u protivničke igrače ko da juriša na neprijateljski bunker....nadam se da će ovako nastaviti, i bolje..
- Arteta
#1665 Re: Utakmice.
Kada igrac ode u ofanzivu onda najblizi u odbrani ima zadatak da preuzme njegovog igraca, u ovom slucaju Tatomirovic.leškarenje wrote:Znaci,sve si ovo gore ptovrdio ali je ipak odigrao odlicnu utakmicu,cak je bio i u ofanzivi gdje nije nijednom uspio ubaciti u 16Arteta wrote:Pa dobro, momak je dosta imao i ofanzivnih zadataka, a Kantar je ipak jedan od najbrzih igraca u ovoj ligi pa je logicno da nekada u njihovim kontrama pobjegne ali kada je odbrana postavljena Čomor ga je odlicno zatvorio.leškarenje wrote:Samo sto je Tatomirovic jedno 4 puta sutao loptu u aut zbog tog njegovog stavljanja u dzep Kantara,pa tri cista ispucavanja lopte doticni dvije da njima....
Vidljiv je napredak![]()
![]()
Daleko od toga da ja ovdje hocu da kazem da je on igracina ali hocu da kazem da je odigrao odlucnu utakmicu, jedino ona izbijanja mu nisu jaca strana....ja tebe ne kontam,majke mi.
-
iceman2010
#1666 Re: Utakmice.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
-
miki.ba
#1667 Re: Utakmice.
Šteta propustili smo dobre prilike.
- vicious
#1668 Re: Utakmice.
Interesantno kako se razlikuju individualni utisci o istoj stvari.
Mene je recimo Suljić sinoć (po ko zna koji put) izludio, u neko doba sam od huje potrgao majicu na sebi
On trči, trudi se, nema govora, ali... u većini akcija sve dobro uradi i na kraju uprska.
U 90% slučajeva donosi pogrešne odluke, kad treba dodati on pegla (ili šuta), kad treba krenuti u dribling ili pretrčati čovjeka on vraća nazad, kad treba pucati dodaje... polako gubim nadu da će se to ikada promijeniti. Bojim se da to nije nešto što se može utrenirati, nego jednostavno nedostatak inteligencije. Nemam stvarno ništa protiv dečka, ali otkako je počao igrati za prvi tim evo čekam da se dohaviza i valjda sam više izgubio strpljenje.
Neko je sinoć popljuvao Melunovića, a momak je uradio šta napadač treba raditi - dao je gol (pa kakav je da je). Osim toga odlično je primao i spuštao lopte kad je bio sam u napadu i u tom segmentu mi nekad djeluje kao Drogba za ovu našu ligu
, nije on kriv što se vezni red sporo priključuje pa često nema kome dati loptu.
Dejo poslije duže vremena siguran, sa nekoliko dobrih intervencija. Odbrana sve u svemu dobra, ali Čomor opet sa nekoliko poteza za facepalm
U sredini Radovac odličan, neko je već napisao da sa svojih 17 godina djeluje mirnije i sigurnije od Hameta.
Hame istina bolji nego u zadnje vrijeme ali još uvijek nije to to,
Todorović slab,
Haurdić na momente sjajan a onda podsjeti na Suljića sa pogrešnim rješenjima
Osmanagić - no comment
Generalno se može reći da su pristup igri i zalaganje bili miljama iznad onoga što smo vidjeli zadnji put protiv Travnika, i za to
Mene je recimo Suljić sinoć (po ko zna koji put) izludio, u neko doba sam od huje potrgao majicu na sebi
On trči, trudi se, nema govora, ali... u većini akcija sve dobro uradi i na kraju uprska.
U 90% slučajeva donosi pogrešne odluke, kad treba dodati on pegla (ili šuta), kad treba krenuti u dribling ili pretrčati čovjeka on vraća nazad, kad treba pucati dodaje... polako gubim nadu da će se to ikada promijeniti. Bojim se da to nije nešto što se može utrenirati, nego jednostavno nedostatak inteligencije. Nemam stvarno ništa protiv dečka, ali otkako je počao igrati za prvi tim evo čekam da se dohaviza i valjda sam više izgubio strpljenje.
Neko je sinoć popljuvao Melunovića, a momak je uradio šta napadač treba raditi - dao je gol (pa kakav je da je). Osim toga odlično je primao i spuštao lopte kad je bio sam u napadu i u tom segmentu mi nekad djeluje kao Drogba za ovu našu ligu
Dejo poslije duže vremena siguran, sa nekoliko dobrih intervencija. Odbrana sve u svemu dobra, ali Čomor opet sa nekoliko poteza za facepalm
U sredini Radovac odličan, neko je već napisao da sa svojih 17 godina djeluje mirnije i sigurnije od Hameta.
Hame istina bolji nego u zadnje vrijeme ali još uvijek nije to to,
Todorović slab,
Haurdić na momente sjajan a onda podsjeti na Suljića sa pogrešnim rješenjima
Osmanagić - no comment
Generalno se može reći da su pristup igri i zalaganje bili miljama iznad onoga što smo vidjeli zadnji put protiv Travnika, i za to
- Cossack
#1669 Re: Utakmice.
Ovim remijem smo 2. mjesto stavili u džep!
Borbu za prvaka smo davno sami u*ebali tako da je zadatak ispunjen i sa ovim rezultatom.
Radovac!
Radovac!
- Arteta
#1670 Re: Utakmice.
Melunovic je stvarno bio beton u napadu, Husref je pogrijesio sto ga je vadio.
- omega369
#1671 Re: Utakmice.
sta reci? malo je falilo. malo sudijske hrabrosti, malo bolje koncentracije u zavrsnici. steta, ali definitivno igra koja itekako obecava zanimljivo ljeto, a prije toga naravno cerupanje golubica u dolini cupova
- Dr. Kuca
#1672 Re: Utakmice.
Pola raje ne zna gledat fudbal, al eto njihov problem. Samo Tatko - Dupe mi djeluje bolje nego dupe torla. Torla izlazi naprijed previse, vazda ostaje rupa nazad, plus je spor ko zenski orgazam. Mali Radovac pokazuje muda iako ima par kikseva djecijih, al dok stekne malo samopouzdanja. Husref ce zahtjevat od iduce godine da je lopta kod nas, da kruzi po zemlji. Odlicna predstava sinoc, jos da smo imali snage i opcija na klupi, glatko bi ih dobili. al jebaiga.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
- Muhamed Đakmić
#1674 Re: Utakmice.
Nije to Husrefov stil igre nikad bio. Čala je najviše tražio taj fudbal po zemlji i to.Dr. Kuca wrote:Pola raje ne zna gledat fudbal, al eto njihov problem. Samo Tatko - Dupe mi djeluje bolje nego dupe torla. Torla izlazi naprijed previse, vazda ostaje rupa nazad, plus je spor ko zenski orgazam. Mali Radovac pokazuje muda iako ima par kikseva djecijih, al dok stekne malo samopouzdanja. Husref ce zahtjevat od iduce godine da je lopta kod nas, da kruzi po zemlji. Odlicna predstava sinoc, jos da smo imali snage i opcija na klupi, glatko bi ih dobili. al jebaiga.
-
todd_smith
#1675 Re: Utakmice.
Nista ovo ne pije vode ako se komotno Zvijezda ne uzme, da mozemo kako treba u derbi uci. Ovako ako se napate sl kolo i jos koliko ih ima po 2 zuta...