Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Eh sad uz eduTV nadam se da će nas edukovati višim brzinama D/U i boljim mob uređajima sa više mob interneta, da ćemo dobro koristiti nove tehnologije koje još nisu na usluzi .... iiii eto da će pasti cijene bez ucjene na 24 mjeseca!
ja gledam i nesmin da kazem, ali... ode meni upload pocesto na 60Mbps, mada vrlo kratko... testovi naki stali, ipak, najvjerovatnije povremeni ispadi na mrezi
Meni parica podrzava oko 127 Mbps download i oko 45 Mbps upload. Tako da moze vise sa sadasnjih 50/3.
U Logo Trio bi mogli povecati sa 50/3 na npr 60/6 mislim da je realno.
I npr Das Erste HD i ZDF HD u osnovni paket bilo bi top.
MTV wrote:Povremeno kockanje i to je tako jos od one kise.
nemoj zezat, i njima sad kisa pocela probleme pravit, ne spominji mogli bi se tako pocet i vadit, doduse, vidjeh danas kako kona skida cipele i izlazi iz avta i bosa ode s parkinga, prskajuci na sve strane koliko je vode bilo
Cijelo vrijeme dok je lomilo gorilo, na pink Srbija nije bilo ni k od kockice a poslije (kad su vamo bile reklame od 15 minuta) kako sam htio provjeriti radi li BHT HD okrenem BHT SD kockice, okrenem FTV kockice. Onda RTRS sve OK.
Pa mi nije jasno BHT HD koji je 4 puta tezi od BHT SD ide normalno a ovaj se kocka. Ili ovaj dolazi optikom iz Beograda radi normalno a ovaj sto dolazi iz RTV Doma se kocka
Vazno da sada radi ok.
duffy_duck wrote:ima li jos u logosoftu kupiti go free ? karticu ili ne?
Logosoft je vlasnik Go Free mreže i kod njih možeš kupiti karticu ako želiš, kao i na trafikama, a pošto si na Dobrinji, možeš svratiti direktno do Logosofta i tu kupiti karticu, jer sam je i ja kupio kod njih.
duffy_duck wrote:ima li jos u logosoftu kupiti go free ? karticu ili ne?
Logosoft je vlasnik Go Free mreže i kod njih možeš kupiti karticu ako želiš, kao i na trafikama, a pošto si na Dobrinji, možeš svratiti direktno do Logosofta i tu kupiti karticu, jer sam je i ja kupio kod njih.
okej hvala ti puno na pomoći, dopala mi se ona njihova Tarifa Facebook 30 dana, jel ja samo i fb koristim i ponekad viber whatsapp i to je sve, a imaju i dobru tarfu 2GB interneta za 3 km super opcija
Dopunjavati na svim trafikama Duhanprometa, edopuna.ba ili u poslovnicama.
A sto je najvaznije nakon potosenih giga imas flat.
U cijene je uračunat PDV. Obračunska jedinica za prenosa podataka unutar tarifnih opcija za mobilni internet je 1KB. Brzina prenosa nakon potrošene količine podataka u paketu GO! Net 1GB iznosi 64kb/s dok za pakete GO! Net 2GB i GO! Net 3GB, iznosi 128kb/s.
Dopunjavati na svim trafikama Duhanprometa, edopuna.ba ili u poslovnicama.
A sto je najvaznije nakon potosenih giga imas flat.
U cijene je uračunat PDV. Obračunska jedinica za prenosa podataka unutar tarifnih opcija za mobilni internet je 1KB. Brzina prenosa nakon potrošene količine podataka u paketu GO! Net 1GB iznosi 64kb/s dok za pakete GO! Net 2GB i GO! Net 3GB, iznosi 128kb/s.
Da li to znaci da nakon potrošenih giga imam još jedan dan da koristim internet po 64 kb/s ? ili kako?