Bukvalno pricam drugu samo da hoce bitka biti u prve 2, 3 epizode...dezurni_ucenik wrote:Samo da ostatak sezone ne bude bullshit.
Ovo je savršenstvo sve poslije ovoga je bonus realno
Moderator: _BataZiv_0809
Bukvalno pricam drugu samo da hoce bitka biti u prve 2, 3 epizode...dezurni_ucenik wrote:Samo da ostatak sezone ne bude bullshit.
zasto joj je dao bodez, mislili smo zbog LF kad ono ziiiiiikkkk ode NK u kockice leda90minut wrote:Eto vidiš pici i dalje piše da je Brann namjestio nešto, a lik bio od koristi koliko i njegove nogedezurni_ucenik wrote:90minut wrote:
Hahahahahaha pa ništa nije bilo s njim ljudi kao i obicno nisu bili u pravu s teorijama i to je to hahaha
Ma Theon je od pocetka mrtav samo mu je pozelio dobru smrt frajer okruzen s milion walkera
Al sve nam teorije popadose.![]()
![]()
Da nije nje Ninje bio bi jadan silovan
https://www.imdb.com/title/tt1273202/dezurni_ucenik wrote:Bran: "Cekajte me. Sad cu ja doci"
i ode astralno letiti sa vranama![]()
pici wrote:jel zagino Jonov zmaj
Da najvjerovatnije to je bittersweet jer njih 10 nece ništa napraviti, osim ako ne izvuku iz dupeta vojsku tamo iza drugih zidinaSo What! wrote:Izmori mene epizoda, mislim podugačka pravo.
A šta ja znam, ovo je bilo najavljeno, čak sam očekivao više smrti ovih glavnih protagonista.
Raja je dobro primjetila da će se mrtvi u kriptama dignuti i još mnogo predviđenja poput povratka Mellissandre, slaba odbrana Željeznih u Božijoj šumi itd ....
Jedina zamjerka je baš netaktično korištenje Dothrakija, a sve ostalo je ispalo sasvim logično.
Sada se dosta toga posložilo, zašto je Arya prešla onoliki trening, zašto je Bran tumarao onoliko po vrletima sjevera, zašto je Beric ustajao iz mrtvih i još mnogo toga.
Mislim da je taj bittersweet, da Cersei možda ostaje kraljica, ali ove aveti su poražene, ali ne bih ja oduzeo toliku prednost savezu vatre i leda, zmajevi su tu, a ko će biti glavni, mislim da im neće biti ni bitno nakon što su gledali smrti u lice u bitci kod Winterfella.
Komplet svidezurni_ucenik wrote:Znaci body count:
- Beric
- Tyon
- Jorah
- mala zajebana
- komplet dotrakiji
Ziva oba, samo ranjen Jonov.dezurni_ucenik wrote:pici wrote:jel zagino Jonov zmaj
To i mene zanima. Jedan je sigurno u zivotu ostao. Valjda je to dovoljno protiv Cersei. E sad onaj rog dolazi na red.
I onaj nights watch commander.dezurni_ucenik wrote:Znaci body count:
- Beric
- Tyon
- Jorah
- mala zajebana
- komplet dotrakiji
crvena vjestica i ona vozdraalibegoa wrote:I onaj nights watch commander.dezurni_ucenik wrote:Znaci body count:
- Beric
- Tyon
- Jorah
- mala zajebana
- komplet dotrakiji
Samo mi je joraha zao
alibegoa wrote:I onaj nights watch commander.dezurni_ucenik wrote:Znaci body count:
- Beric
- Tyon
- Jorah
- mala zajebana
- komplet dotrakiji
Samo mi je joraha zao
pici wrote:crvena vjestica i ona vozdraalibegoa wrote:I onaj nights watch commander.dezurni_ucenik wrote:Znaci body count:
- Beric
- Tyon
- Jorah
- mala zajebana
- komplet dotrakiji
Samo mi je joraha zao

90minut wrote:Daj ba dezurni ucenice vidio si da su svi mrtvi![]()
![]()
Bukvalno svi
Ništa Jon nije trebao riješiti to je u glavama teoreticara samo tako, a koliko su u pravu su potvrdili još jednom gdje ih je 15 ostaloalibegoa wrote:Realno je John trebao rijesiti stvar ovako ispade nevazan lik. Uskrsnuce Starkova smijesno. Ali nek je i ova zombi glupost zavrsena. Vracamo se onome sto je bitno
Ma niko bukvalno nije lud da kliknedezurni_ucenik wrote:90minut wrote:Daj ba dezurni ucenice vidio si da su svi mrtvi![]()
![]()
Bukvalno svi
Ma parodija na temu Sirija.
Nego ko li ce sutra zalutat na ovu temu. Spojleri na svakom cosku
90minut wrote:Ma niko bukvalno nije lud da kliknedezurni_ucenik wrote:90minut wrote:Daj ba dezurni ucenice vidio si da su svi mrtvi![]()
![]()
Bukvalno svi
Ma parodija na temu Sirija.
Nego ko li ce sutra zalutat na ovu temu. Spojleri na svakom cosku
Mnogo logicnije da rijesi teleporterka. Sad bi logicno nju proglasili kraljicom.90minut wrote:Ništa Jon nije trebao riješiti to je u glavama teoreticara samo tako, a koliko su u pravu su potvrdili još jednom gdje ih je 15 ostaloalibegoa wrote:Realno je John trebao rijesiti stvar ovako ispade nevazan lik. Uskrsnuce Starkova smijesno. Ali nek je i ova zombi glupost zavrsena. Vracamo se onome sto je bitno