Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Naslovnica wrote: ↑17/04/2025 21:25
Danas upadnem u Fit4life na Ilidži.
Vrhunska teretana ali klijentela...
Sta je problem sa klijentelom? Cuo sam sve najbolje o toj teretani.
Ja planiram od prvog maja krenuti u tu teretanu ili u oxide gym pa me bas zanimaju iskustva.
Previše glasnih bruda koji izgledaju kao da ih je isti Q pravio i nekakve prenaglašene raspale silikonske starlete.
Sve ostalo TOP!
All for fitness je slična, ok gym, ali previse klinaca, nafuranih i napucanih treba samo da budu viđene. Ovaj oxyide mi je za sada top, nema guzve sekunde, na dvije etaže, a najteži dio mi se popeti na 2-3 sprat bez lifta
Naslovnica wrote: ↑17/04/2025 21:25
Danas upadnem u Fit4life na Ilidži.
Vrhunska teretana ali klijentela...
Ja planiram od prvog maja krenuti u tu teretanu ili u oxide gym pa me bas zanimaju iskustva.
Previše glasnih bruda koji izgledaju kao da ih je isti Q pravio i nekakve prenaglašene raspale silikonske starlete.
Sve ostalo TOP!
A nisi navikao na brude.
Sa brudama je fol da ti budes glasniji od njih i onda oni tebe izbjegavaju i govore za tebe da si bruda
Sve ostalo TOP!
A nisi navikao na brude.
Sa brudama je fol da ti budes glasniji od njih i onda oni tebe izbjegavaju i govore za tebe da si bruda
mali_balon wrote: ↑09/05/2025 08:16
Kako vi deverate kad u 23:00 pojedete pola teglw nutele i popijete 1l mljeka
Ti problemi se ne riješavaju u kuhinji nego u supermarketu.
Jednostavno ne kupujem Nutelu, ne kupujem peanut butter, ne kupujem slatkiše ikakve vrste.
Zašto bih, znam sebe - samo jedna kašika.... 3000 kalorija kasnije...
Tyke wrote: ↑12/05/2025 07:36
Sta fali puteru ako brojis makrose?
Osim ako nemas kontrole jer je ukusan, onda razumijem
Ne fali mu ništa - osim što, kao i sve ostale visokokalorične namirnice, nemoš stat jesti.
Zato mi je puno, puno lakše to odricanje odraditi u prodavnici, radije nego u kuhinji s kašikom u ruci.
liyf wrote: ↑12/05/2025 18:51
Kako vi uspijete u BiH da brojite kalorije i makrose? Evo iskreno me interesuje pa neka me neko prosvijetli?
U BIH budem nekad na odmoru, ali tad kao i inače koristim aplikaciju. Koristio sam Lifesum i Macrofactor. Unosiš ako nema po bar kodu - neku sastavom sličnu hranu. Aplikacije ti zbrajaju macrose, a Macrofactor ti i tunira dijetu ovisno o cilju.
Tyke wrote: ↑12/05/2025 07:36
Sta fali puteru ako brojis makrose?
Osim ako nemas kontrole jer je ukusan, onda razumijem
Ne fali mu ništa - osim što, kao i sve ostale visokokalorične namirnice, nemoš stat jesti.
Zato mi je puno, puno lakše to odricanje odraditi u prodavnici, radije nego u kuhinji s kašikom u ruci.
A dobro, to je sad vise stvar karaktera. Volim ga i ja pomazati na tost, ali znam kad to smijem raditi, dok u periodu vaganja hrane jednostavno se pomirim sa tim i vozim tako.
Volim i Nutellu pa je kupujem radi djece, izignorisem je svaki put i smazem neke proteinske cokoladice i glumim da sam sretan.
Ne mogu ja, kad sam na cutu (kao sad npr) ne kupujem ništa slično. Što bezukusnije i sterilnijeg okusa - to bolje. Tako mi je uvijek lakše pogoditi macrose i nemati glad za još, jer se naviknem na dosadnu hranu. Povrće na pari, tuna bez ulja, salate, puretina i sl. Samo nek je dosadno.