odlicnoinshala faktor!
Izrael je opet pocinio zlocin!
- Hajvan
#16476 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
- славянин
#16477 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Sta bi ti radio - vidi te samo na forumu kakav si kad ostanes bez terapijeseln wrote:славянин wrote:Znaci svi otprilike su protiv izraela![]()
Dok ti pricas o podrsci Izraelu od Jevreja oni razmisljaju sta je bolje - potpuna ili djelomicna aneksija zapadne obale![]()
Dusa mi je kad ovi "obektivni" pokazu sta je u njima... zloba i nasladjivanje nevoljama "protivnika".![]()
Tacno mozes zamisliti sta bi ti takav radio, samo kad bi mogao.
- seln
#16478 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
славянин wrote: Nisam serbo-croat
- BHCluster
#16479 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
seln wrote:славянин wrote:Znaci svi otprilike su protiv izraela![]()
Dok ti pricas o podrsci Izraelu od Jevreja oni razmisljaju sta je bolje - potpuna ili djelomicna aneksija zapadne obale![]()
Dusa mi je kad ovi "obektivni" pokazu sta je u njima... zloba i nasladjivanje nevoljama "protivnika".![]()
Sto im je najgore не смеју ni da napisu sta misle vec se mora pakovati.
- seln
#16480 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Tebi ne treba terapija, jer si u principu tako odgojen - na gusle i subaru.славянин wrote:Sta bi ti radio - vidi te samo na forumu kakav si kad ostanes bez terapijeseln wrote:славянин wrote:Znaci svi otprilike su protiv izraela![]()
- BHCluster
#16481 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
часног ми крста Христовогseln wrote:славянин wrote: Nisam serbo-croat![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- scarface32
#16482 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ma to je ono, blizi mi je svaki musliman na planeti od komsije krrscana. Time se seln i mnogi vode.
- славянин
#16483 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Znas nevezano za temu - tebi dodje kao “uvreda” ili sta li cirilicno pismo - koje je pismo i ove zemlje ,usput Srbi su uspjeli da ga prisvoje samo sebi jer takvi kao ti su ograniceni kao spajz i to onaj na alipasinom 
- BHCluster
#16484 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
To je istina. To je genetski deformisani materijal koji je prigrlio Islam. I sada sa svakom nasljednom generacijom taj gen postaje koncentriran. Postaje sve gori i gori, jednostavno postaje izražajan i diktira njihov stil mišljenja i ponašanja, koji je ukorijenjen u njihovim genima.scarface32 wrote:Ma to je ono, blizi mi je svaki musliman na planeti od komsije krrscana. Time se seln i mnogi vode.
- Rampage
#16485 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Znači uživate u palestinskoj krvi zato što su vam Palestinci fizički daleko?scarface32 wrote:Ma to je ono, blizi mi je svaki musliman na planeti od komsije krrscana. Time se seln i mnogi vode.
- славянин
#16486 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne samo dogma i vjersko vodstvo koje ne popusta drzi narod u mentalitetu srednjeg vijeka - samo zemlje koje su se uspjele istrgnuti iz kandzi teokratije i neo-teokratskih uprava su normalne zemlje.BHCluster wrote:To je istina. To je genetski deformisani materijal koji je prigrlio Islam. I sada sa svakom nasljednom generacijom taj gen postaje koncentriran. Postaje sve gori i gori, jednostavno postaje izražajan i diktira njihov stil mišljenja i ponašanja, koji je ukorijenjen u njihovim genima.scarface32 wrote:Ma to je ono, blizi mi je svaki musliman na planeti od komsije krrscana. Time se seln i mnogi vode.
- славянин
#16487 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ko uziva ? Jednostavno me boli briga - vazan mi je ovaj narod i drzava - palestnici i eskimi su mi tu negdje na listi prioriteta.Rampage wrote:Znači uživate u palestinskoj krvi zato što su vam Palestinci fizički daleko?scarface32 wrote:Ma to je ono, blizi mi je svaki musliman na planeti od komsije krrscana. Time se seln i mnogi vode.
- BHCluster
#16488 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
славянин wrote:Ko uziva ? Jednostavno me boli briga - vazan mi je ovaj narod i drzava - palestnici i eskimi su mi tu negdje na listi prioriteta.Rampage wrote:Znači uživate u palestinskoj krvi zato što su vam Palestinci fizički daleko?scarface32 wrote:Ma to je ono, blizi mi je svaki musliman na planeti od komsije krrscana. Time se seln i mnogi vode.
Vidis kako se prepoznas.
- славянин
#16489 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Itekako se prepoznam.
- Čitalac
#16490 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Nije tema, ali kako su spomenuti nobelovci i njihova verska pripadnost, za dobru knjigu uvek ima mesta.
Toplo preporučujem delo Cosmic Anger: Abdus Salam - The First Muslim Nobel Scientist, sjajnu priču o briljantnom fizičaru iz Pakistana kojem je 1979. dodeljena Nobelova nagrada. Na samoj ceremoniji, Salam je pročitao deo sure El-Mulk. Njegova verska pripadnost ni najmanje nije smetala Nobelovom komitetu, ali jeste njegovoj matičnoj zemlji. Salam je pripadao zajednici Ahmadija kojoj pakistanski ustav, do današnjeg dana, negira pripadnost islamu. Tako je i sa njegovog nadgrobnog spomenika, po nalogu vlasti, uklonjena reč "musliman", a sama nagrada je u radikalnim krugovima doživljena kao "uvreda za islam" jer je dodeljena "otpadniku".

Toplo preporučujem delo Cosmic Anger: Abdus Salam - The First Muslim Nobel Scientist, sjajnu priču o briljantnom fizičaru iz Pakistana kojem je 1979. dodeljena Nobelova nagrada. Na samoj ceremoniji, Salam je pročitao deo sure El-Mulk. Njegova verska pripadnost ni najmanje nije smetala Nobelovom komitetu, ali jeste njegovoj matičnoj zemlji. Salam je pripadao zajednici Ahmadija kojoj pakistanski ustav, do današnjeg dana, negira pripadnost islamu. Tako je i sa njegovog nadgrobnog spomenika, po nalogu vlasti, uklonjena reč "musliman", a sama nagrada je u radikalnim krugovima doživljena kao "uvreda za islam" jer je dodeljena "otpadniku".

-
zposao
#16491 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Jarane bolestan ti je komentar, al ti nastavi kako hoćeš...Rampage wrote:Još jednom - na kojoj temi "Bošnje" navijaju za zulum, onako kako se vi povampirite čim osjetite muslimansku krv, kao na ovoj temi?zposao wrote:Ne. Zašto bi ja otvarao teme?seln wrote: Trolu moj mali, izvoli otvoriti temu o tome.
Ne trolaj na ovoj.
Valjda bi bilo logično da vi koji ste puni pravdoljubivosti, koji plačete za potlačenima, koji uvijek stojite uz malobrojne i ugrožene, valjda bi se očekivalo odo vas da otvarate redom teme za sve narode i pojedince koji su ugroženi i potlačeni bez obzira na naciju, spol, vjeroispovijest, boju kože, etc ...
Ali nešto vam slabo ide. Ne bi bilo ni one teme o Šrli Lanki uopšte da je nije Čmoljo otvorio. Pa opet se opet ne može porediti ta tema sa NZ iako nam je geografski bliža i nažalost višestruko više žrtava je bilo.. komentari nula bodova
De vi koji se reklamirate da ste pravdoljubivi pokažite koliko volite pravdu i koliko se zauzimate za potlačene. Šta bi ja trebao sad dokazivat kad ja nijednu temu nisam ni otvorio, niti plačem na jednoj temi, a na drugoj navijam za zulum.
Fino vi pokažite došljednost i vrednote koje proklamujete.![]()
Ili sućut postoji samo za "braću" a ostale ko hebe jarane?
- seln
#16492 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
scarface32 wrote:Ma to je ono, blizi mi je svaki musliman na planeti od komsije krrscana. Time se seln i mnogi vode.
Bilo ko na ovom svijetu mi je blizi od takvih kao sto si ti.
- BHCluster
#16493 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Tipicni "jaran" spreman samo za monolog. 
- seln
#16494 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Kakav perfektan opis srpstva.славянин wrote:Ne samo dogma i vjersko vodstvo koje ne popusta drzi narod u mentalitetu srednjeg vijeka.BHCluster wrote:To je istina. To je genetski deformisani materijal koji je prigrlio Islam. I sada sa svakom nasljednom generacijom taj gen postaje koncentriran. Postaje sve gori i gori, jednostavno postaje izražajan i diktira njihov stil mišljenja i ponašanja, koji je ukorijenjen u njihovim genima.scarface32 wrote:Ma to je ono, blizi mi je svaki musliman na planeti od komsije krrscana. Time se seln i mnogi vode.
- Rampage
#16495 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Činjenica, jarane, činjenica. Drago mi je da si primjetio da je to bolest.zposao wrote:Jarane bolestan ti je komentar, al ti nastavi kako hoćeš...Rampage wrote:Još jednom - na kojoj temi "Bošnje" navijaju za zulum, onako kako se vi povampirite čim osjetite muslimansku krv, kao na ovoj temi?zposao wrote:
Ne. Zašto bi ja otvarao teme?
Valjda bi bilo logično da vi koji ste puni pravdoljubivosti, koji plačete za potlačenima, koji uvijek stojite uz malobrojne i ugrožene, valjda bi se očekivalo odo vas da otvarate redom teme za sve narode i pojedince koji su ugroženi i potlačeni bez obzira na naciju, spol, vjeroispovijest, boju kože, etc ...
Ali nešto vam slabo ide. Ne bi bilo ni one teme o Šrli Lanki uopšte da je nije Čmoljo otvorio. Pa opet se opet ne može porediti ta tema sa NZ iako nam je geografski bliža i nažalost višestruko više žrtava je bilo.. komentari nula bodova
De vi koji se reklamirate da ste pravdoljubivi pokažite koliko volite pravdu i koliko se zauzimate za potlačene. Šta bi ja trebao sad dokazivat kad ja nijednu temu nisam ni otvorio, niti plačem na jednoj temi, a na drugoj navijam za zulum.
Fino vi pokažite došljednost i vrednote koje proklamujete.![]()
Ili sućut postoji samo za "braću" a ostale ko hebe jarane?
E sad daj link kojom ćeš potkrijepiti svoju tvrdnju da "Bošnje" navijaju za zulum.
Ili možda izmišljaš? Samo kažem
-
zposao
#16496 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
I ja kažem da je činjenica da ti je bolestan komentar. A to dosta kaže i o tvome razmišljanju.Rampage wrote:Činjenica, jarane, činjenica. Drago mi je da si primjetio da je to bolest.zposao wrote: Jarane bolestan ti je komentar, al ti nastavi kako hoćeš...
E sad daj link kojom ćeš potkrijepiti svoju tvrdnju da "Bošnje" navijaju za zulum.
Pa eto, pogledaj samo teme o Turskoj, Siriji i Šri Lanki pa vidi ko se naslađuje kad Erdogan tare Kurde ili pročitaj šta se piše o Armenskom Genocidu.
Nisam ti ja dadilja da ti sve serviram. Naređuj kući.
- Rampage
#16497 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
A šta govori o tebi spominjanje Srebrenice onako kako je spominješ na ovoj temi?zposao wrote:I ja kažem da je činjenica da ti je bolestan komentar. A to dosta kaže i o tvome razmišljanju.Rampage wrote:Činjenica, jarane, činjenica. Drago mi je da si primjetio da je to bolest.zposao wrote: Jarane bolestan ti je komentar, al ti nastavi kako hoćeš...
Pa eto, pogledaj samo teme o Turskoj, Siriji i Šri Lanki pa vidi ko se naslađuje kad Erdogan tare Kurde ili pročitaj šta se piše o Armenskom Genocidu.
Relativiziranje i naslađivanje zločinima koje vrši Izael nad Palestincima je bolest, jarane, ozbiljna bolest.
Naravno da mi nećeš servirati ono što sam te zamolio da priložiš kao dokaz svojim tvrdnjama obzirom da ne postoji takva tema - lažeš i izmišljaš.
Petljanac jedan
- salik79
- salik79
#16499 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Čitalac wrote:Nije tema, ali kako su spomenuti nobelovci i njihova verska pripadnost, za dobru knjigu uvek ima mesta.
Sta mislis, zasto im nije smetala njegova "verska pripadnost"?
- BHCluster
#16500 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Dosao si na ovu temu da napadas sve umjesto da imenuje one koji to rade toliko o tebi to jeste tvome licemjerstvu.zposao wrote:
I ja kažem da je činjenica da ti je bolestan komentar. A to dosta kaže i o tvome razmišljanju.