crnivrag wrote:B Ling wrote:Kaze ovako:U naprednijoj ponudi ocekuje vas... pa onda: D3 za digitalnu tv na dva telvizora putem digitalnih prijemnika ili CAM modula...
Moze D3 kuca preko modula. Sta onda oni meni naplacuju, nista, otimaju mi 35 maraka.Ja kupio CAM modul, i sada treba da mi naplate 35 maraka uvodjenje D3 kuce, koju ne uvode jer je vec imam... pa oni ili su se totalno pogubili ili su nevjerovatno bezobrazni.
Ne može D3 Kuća preko modula, nego u toj rečenici kažu da postoji mogućnost digitale na više televizora, a ne spominju D3 Kuću, pa ako se odlučiš za module, onda ide naplata po paketima na drugom TV-u.
I ja sam tako mislio, ali mi nije jasno sto su onda napisali evo tacno sa stranice:
U naprednijoj ponudi obogaćenoj novim servisima očekuje Vas:
KOD TELEVIZIJE
Preko 190 digitalnih TV kanala,
Najveći broj HD kanala u BIH (33),
Usluga snimanja i pauziranja žive slike,
D3GO televizija na svim uređajima, HBO kanali i HBO GO filmovi na mobilnim uređajima,
D3 kuća za digitalnu TV na dva televizora putem digitalnih prijemnika ili CAM modula (jedan daljinski upravljač za TV i digitalnu kablovsku televiziju)
KOD INTERNETA
Najveće internet brzine u BIH od 25 do 120 Mb/s,
WiFi u cijeloj kući, besplatno korištenje UNIFI mreže izvan kuće u BiH, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji na preko 250.000 lokacija
KOD FIKSNE TELEFONIJE
Razgovori za 0 KM/min prema svim fiksnim mrežama u BiH, Hrvatskoj i Sloveniji,
Besplatni pozivi prema 350.000 domaćinstava u BiH i regiji,
Besplatne minute prema mobilnim mrežama u BiH
AKO UZMETE SVE SERVISE štedite objedinjavanjem svih fiksnih telekom usluga na jednom, povoljnijem računu, i dobijate fenomenalne servise već od 49,9 KM mjesečno u TRIO GRANDE paketima
SPECIJALNA AKCIJA– otključani svi kanali prvih mjesec dana i 12 mjeseci bez pretplate na fiksnu telefoniju