Manchester United FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
skafiskafsnjak

#16476 Re: Manchester United FC

Post by skafiskafsnjak »

Nemaju vrhunske igrace, ali imaju takve igrace da se ne bi trebali brukati ovako...niko od Moyesa i LVG nije ocekivao trofeje...ali bar neku stabilnu ekipu koja ce biti 2. Ili 3. u epl i eventualno 1/8 finala lige sampiona.
Logovan

#16477 Re: Manchester United FC

Post by Logovan »

Znači Mourinho haman pa potpisao sa Unitedom. :thumbup:
skenderija04

#16478 Re: Manchester United FC

Post by skenderija04 »

_BataZiv_0809 wrote:
skenderija04 wrote: Guardiola otpada, vec je gotovo . Ide u Manchester ali ne u United.

Sa druge strane, klub se nalazi u najgoroj fazi u koju moze uci velliki klub, Sad je nervoza i svi bi sve od jednom. Nema vremena za projekat i cekanje. E to je, priznaces, idealan teren za Mourinha. Niko se ne zna tako dobro prodati kao spasilac :D
Pa zar nije da samo on i Rumenige znaju gdje ce :D
Bato, vjeruj mi :mrgreen:

Završili su to u oktobru Txiki, Soriano i Pep.
BHF_Manijak

#16479 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

skenderija04 wrote:Nema vremena za projekat i cekanje. E to je, priznaces, idealan teren za Mourinha. Niko se ne zna tako dobro prodati kao spasilac :D
A nije da nema jak CV Skender-beze, moras priznat. :mrgreen: :skoljka: On nije za duge projekte, to je jasno bilo k'o dan od pocetka, zato je on ptica selica, ali kako mi se cini, nije ni Pep bas za nesto aman dugorocno, tipa 7-8 godina ili duze. U Bayernu rece da mu je potreban novi izazov.
Eh sad, da li je to zbograzlicitih filozofija ili mu je fakat dosadilo u Minhenu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#16480 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

A kome ne bi dosadilo u Minhenu :lol:
skenderija04

#16481 Re: Manchester United FC

Post by skenderija04 »

BHF_Manijak wrote:
skenderija04 wrote:Nema vremena za projekat i cekanje. E to je, priznaces, idealan teren za Mourinha. Niko se ne zna tako dobro prodati kao spasilac :D
A nije da nema jak CV Skender-beze, moras priznat. :mrgreen: :skoljka: On nije za duge projekte, to je jasno bilo k'o dan od pocetka, zato je on ptica selica, ali kako mi se cini, nije ni Pep bas za nesto aman dugorocno, tipa 7-8 godina ili duze. U Bayernu rece da mu je potreban novi izazov.
Eh sad, da li je to zbograzlicitih filozofija ili mu je fakat dosadilo u Minhenu.
Nije. Cim vidi ga mu se nesto ne svidja, ode. Ipak, to uradi ko gospodin. Pola godine prije, i u Barceloni i u Minhenu. Niko ga ne nabije nogom u guzicu. Kaze doviđenja i hvala... I da vremena klubu da nadje zamjenu.
U ovom trenutku Mou i United su kao stvoteni za vezu. United ima ono sto Mou trazi i obratno.
BHF_Manijak

#16482 Re: Manchester United FC

Post by BHF_Manijak »

skenderija04 wrote:Niko ga ne nabije nogom u guzicu. Kaze doviđenja i hvala... I da vremena klubu da nadje zamjenu.
U ovom trenutku Mou i United su kao stvoteni za vezu. United ima ono sto Mou trazi i obratno.
Mislim da je City idealna prilika da popravi taj prosjek, ako igdje se to desi, to ce biti kod njih. :mrgreen: Takav klub, sav nakav plastican. :mrgreen:
skenderija04

#16483 Re: Manchester United FC

Post by skenderija04 »

BHF_Manijak wrote:
skenderija04 wrote:Niko ga ne nabije nogom u guzicu. Kaze doviđenja i hvala... I da vremena klubu da nadje zamjenu.
Mislim da je City idealna prilika da popravi taj prosjek, ako igdje se to desi, to ce biti kod njih. :mrgreen: Takav klub, sav nakav plastican. :mrgreen:
Tu ce se osjecati kap prve dvije godine u Barsi. Sve pod kontrolom. Sportski direktor isti, finansijski direktor isti,.... Vidjećemo
todd_smith

#16484 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

Sljedece sezone:

City = Pep

United = Jose

Chelsea = Argentinski Edis Mulalic

sveto trojstvo
Point.

#16485 Re: Manchester United FC

Post by Point. »

Zaboravljate na Kloppa. Tu je i Wenger. Bice svega.
todd_smith

#16486 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

skenderija04 wrote:
BHF_Manijak wrote:
Tu ce se osjecati kap prve dvije godine u Barsi. Sve pod kontrolom. Sportski direktor isti, finansijski direktor isti,.... Vidjećemo
tixi sredjuje pepa Citiju jos otkako je otisao iz Barce
skenderija04

#16487 Re: Manchester United FC

Post by skenderija04 »

todd_smith wrote:
Tako je. Oni su napravili plan koji ce napokon uspjeti da ostvare. Organizacija kluba je uspostavljena, kazu da su napravili i odlicnu akademiju, a povecanje kapitala dolaskom ovih kineza ih stavlja u dobru poziciju. Ali da ne spamamo ovdje..
LSD

#16488 Re: Manchester United FC

Post by LSD »

skenderija04 wrote:
todd_smith wrote:
Tako je. Oni su napravili plan koji ce napokon uspjeti da ostvare. Organizacija kluba je uspostavljena, kazu da su napravili i odlicnu akademiju, a povecanje kapitala dolaskom ovih kineza ih stavlja u dobru poziciju. Ali da ne spamamo ovdje..
Mah, njegovi haveri barcelonisti Sorioano i Begiristain su jedan kljucnih razloga zašto Pep dolazi u City, imat ce leđa kakva nije imao ni u Barci haman...plus nemoralna plata koju ce mu šeik istresti, koja se ne odbija :-)

Sljedece sezone:

City = Pep

United = Jose

sveto trojstvo
i opet dođu španci (Barca, Real, Atletico) i sve ih pobrišu :izet: :mrgreen:
Logovan

#16489 Re: Manchester United FC

Post by Logovan »

todd_smith wrote:Sljedece sezone:

City = Pep

United = Jose

sveto trojstvo
I naravno Jose osvaja titulu, odnosno United. 8-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#16490 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

todd_smith

#16491 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

Velkoski wrote:Malo mi ga je i žao. :D

http://sport1.ba/van-gaal-osuo-paljbu-p ... ferenciju/
ko ga jebe, lik je senilan

kada je izvadio powerpoint prezentaciju prosle sezone nakon West Hama tu kome nije jasno bilo da je lik lud, nece nikada skontati :lol:
Logovan

#16492 Re: Manchester United FC

Post by Logovan »

Velkoski wrote:Malo mi ga je i žao. :D

http://sport1.ba/van-gaal-osuo-paljbu-p ... ferenciju/
Šta mislite kako se osjeća moja porodica? :lol: :lol: Ovo mi je najjače.

Koji trol jebem ti.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#16493 Re: Manchester United FC

Post by Velkoski »

Image
missko

#16494 Re: Manchester United FC

Post by missko »

U jebo te Pep 18 mil £ :evil:
todd_smith

#16495 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

missko wrote:U jebo te Pep 18 mil £ :evil:
nema trenera sa vecom nafakom u zadnjih 100 godina

da je dobar trener sigurno jeste, ali da je "mastermind" koji vrijedi 18m, gluho i daleko

iz najjace ekipe svih vremena koja je imala najjaceg igraca svih vremena, otisao u tad najjacu ekipu u Evropi, i sada ide u jednu od najjacih ekipa na svijetu na papiru sa najvecim budzetom na svijetu

jeb`o sebe lik, k`o bubreg u loju gdje god da ide, da hoce jednom otici u neki prosjecni klub pa da se pokaze kao svi ostali "veliki" treneri danas
LSD

#16496 Re: Manchester United FC

Post by LSD »

Pep kao najveci trener današnjice- vodi samo najvece, najskuplje i najjace klubove....sasvim logicno
Nece se valjda dokazivati i trošiti svoje najbolje godine u Celti ili Norwichu za male pare :-) :lol: to možda, kad bude imao preko 60 godina, da se ima cime baviti u penziji :-)

ali 18 miliona funti :shock: sunce ti kalajisano
Jack Be Nimble

#16497 Re: Manchester United FC

Post by Jack Be Nimble »

I prije su bili timovi sa najskupljim/najboljim igracima pa treneri nisu uspjeli uzimati sa njima dvije tri titule svake godine.
ultima_palabra

#16498 Re: Manchester United FC

Post by ultima_palabra »

todd_smith wrote:

da je dobar trener sigurno jeste, ali da je "mastermind" koji vrijedi 18m, gluho i daleko

iz najjace ekipe svih vremena koja je imala najjaceg igraca svih vremena, otisao u tad najjacu ekipu u Evropi, i sada ide u jednu od najjacih ekipa na svijetu na papiru sa najvecim budzetom na svijetu

jeb`o sebe lik, k`o bubreg u loju gdje god da ide, da hoce jednom otici u neki prosjecni klub pa da se pokaze kao svi ostali "veliki" treneri danas
To je isto da kažeš da CEO Goldman Sachsa treba otići u neku malu računovodstvenu agenciju da pokaže šta zna :mrgreen: Niđe veze, neće to niko uraditi, ili će uraditi ako spadne kurcu za uši... ko Ranieri što je uzeo Leicester, a prije 10-15 godina bi se samo nasmijao na njihovu ponudu.

Barcelonu je on napravio najjačom, doduše imao je materijala da može uraditi to. Za Bayern se slažem da je dobio sve na gotovo.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#16499 Re: Manchester United FC

Post by _BataZiv_0809 »

todd_smith wrote:

Najbolji treneri vode najbolje klubove. To je tako uvijek bilo :D Mada nisam optimista da ce se proslaviti u Sitiju. Previse je to sinteticki klub jos uvijek.

Sto se Barce tice,poslozio tu najjacu ekipu svih vremena. Treba samo pogledati u kakvom stanju je klub dobio na vodjenje (igro pretkolo lige prvaka jbt), te kome je pokazao izlaz (tu prije svega mislim na Ronaldinja), a koga je doveo.

Da je imao kvalitetnog materijala to jeste. Da je u prvoj sezoni Lige sampiona imao srece ko da je spavao u turbetu, i to jeste.

U Bayernu je realno za sad podbacio u pogledu namjere njegovog angazovanja. Ali ima taj peh da je preuzeo klub u najgorem mogucem trenutku po ambicije za evroski vrh. Karma iz a bič sto bi rekli Ceh, Svabo i Englez :lol:

Mislim da se svi mozemo sloziti da je osvajanje Lige prvaka poplocano i dobrim dijelom srece, ono kad kazemo "poklopilo mu se", te da je rijetko koji klub osvojio to takmicenje iskljucivo na fudbalsku kvalitetu.
todd_smith

#16500 Re: Manchester United FC

Post by todd_smith »

Pa znam da nece, ne govorim da ide u Fc Wimbeldon i da sa njima napravi, ali eto nece u United/Chelsea/Juve i slicno jer postoji neko iznad njih.

Ancelotti je dosta slican, ali barem je poceo karijeru sa ekipama koje nisu bile najjace na svijetu

Nije da je on karina trener, daleko od toga, ali uopce ne spada u istu zagradu sa trenerima tipa SAF i Mourinho.
Post Reply