Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
semirsar wrote: ja kod kup-a, bezbeli smo na istoj zici
Ma ja kod Kupa se živi, a ne zove se na neki kolač/sladoled.
Neka pamtim ja sve...
Ih kad sam vidio one slike na googletu od Kupa palacinke, sladoled...
Dosao bi ja do Dobrinje al nece niko da casti
e vala... ja bio siguran da ce se @MTV odma' javit' al' ziku karasheytana sto ga preduhitri
fakat, valjalo bi svratit' nijesam us'o u KUP od ... ni ne pamtim kad zadnji put
'Moke, imenjače,
kako to izgleda u praksi, mislim na priključak za TXtv?
Kod mene su doveli kabl u podrum. Ja sam na drugom spratu.
Jel oni provode optiku po haustoru do mog stana, kanalice, bušenje zidova...?
Jel onda sa optike prebacuju na koaksijalni (čime?) ili je to IPTV pa ide mrežom? Ako je CAM modul pretpostavljam da je koaksijalni onda?
Kanalice/kablovi po stanu?
Lol koristi telefonsku paricu a Telemach koaksijalnu koje su već u zidovima fino postavljene...ne da mi se kablova po stanu a ponuda im je stvano dobra.
Desava li vam se da zaledi slika? Ne reaguje reciver na saltanje kanala itd. Vec sam jednom trazio zamjenu i tada su donijeli opet polovan. Ponovo se desava da zaledi i daljinski ponekad presalta 2 kanala itd.
uletih bas da vidim stekajelider sto i kod mene , al' jok, ne stekaje, samo vidjeh da sam i ja dobio cspremiere 1/2 SD - AKCIJA kanale... e pa, Fala him i dje culi i neculi na tijem kanalima... nijesu se trebali trudit' al' haj' sam' nekse nes raducka... jbt kol'ko hi ja to sad imadem, 6-8 csp kanala
semirsar wrote:uletih bas da vidim stekajelider sto i kod mene , al' jok, ne stekaje, samo vidjeh da sam i ja dobio cspremiere 1/2 SD - AKCIJA kanale... e pa, Fala him i dje culi i neculi na tijem kanalima... nijesu se trebali trudit' al' haj' sam' nekse nes raducka... jbt kol'ko hi ja to sad imadem, 6-8 csp kanala
iceman ze wrote:Desava li vam se da zaledi slika? Ne reaguje reciver na saltanje kanala itd. Vec sam jednom trazio zamjenu i tada su donijeli opet polovan. Ponovo se desava da zaledi i daljinski ponekad presalta 2 kanala itd.
Desi se. Al reset rijesi problem.
Dobio resivere nove 2012 i od tada rade dobro sem ovih povremenih problema.
Jedan se ni negasi preko noci radi 0-24
semirsar wrote:uletih bas da vidim stekajelider sto i kod mene , al' jok, ne stekaje, samo vidjeh da sam i ja dobio cspremiere 1/2 SD - AKCIJA kanale... e pa, Fala him i dje culi i neculi na tijem kanalima... nijesu se trebali trudit' al' haj' sam' nekse nes raducka... jbt kol'ko hi ja to sad imadem, 6-8 csp kanala
ma sta bi' ja da mi nije tebe
vi's i sam koliko otvaram stv
P.S. Sad se i ja sjetih, znao mago pocesto kenjat s friz modom, i ko sto rece restart ga dohaviza, mada nije uvijek do njega, mage mi moga i do njiha je dosti toga, ceprkaju oni svako malo nes'
semirsar wrote:
ma sta bi' ja da mi nije tebe
vi's i sam koliko otvaram stv
P.S. Sad se i ja sjetih, znao mago pocesto kenjat s friz modom, i ko sto rece restart ga dohaviza, mada nije uvijek do njega, mage mi moga i do njiha je dosti toga, ceprkaju oni svako malo nes'
Ja sam mislio da ti makar procitas par prethodnih postova. A ti odma udri...
Sa Airties HD resiverom zna se desiti da 10-15 dana radi 0-24 bez gasenja, reseta a onda zna podivljad pa ga 3-4 puta na dan treba cupat iz struje. Nekad samo jedan reset bude u danu i tako. Ugl nema pravila.
SUPER TV usluga je bogatija za još jedan edukativni kanal, edu TV, čiji je osnovni cilj popularizacija i afirmacija edukativnih sadržaja na drugačiji, interaktivan i zanimljiv način. Zahvaljujući timu profesionalaca i uz pomoć napredne tehnologije, eduTV pruža interesantne, atraktivne, korisne i relevantne sadržaje iz oblasti nauke, kulture, tehnologije, umjetnosti, biznisa, uspješnog vođenja karijere, motivacije, dizajna, ali i iz gradiva osnovne i srednje škole.