SDA-All about

Post Reply
L u c i f e r

#16451 Re: SDA-All about

Post by L u c i f e r »

JoseMujica wrote:
hizo ramidovic wrote:dino konakovic je primjer uspjesnog, postenog i strucnog politicara koji radi u interesu naroda. zato i smeta pa ga pljuju, lazno optuzuju i na ovom forumu...

de navedi samo jedan uspjeh Dina Kifle, neki kolektiv u kome je bio a da nije propao...hvala

ps

morebit lik i radi u najboljoj namjeri ali rezultati su ne do bog nikome...najgore što sebe namiri a unesreći druge
Ne griješi duše.

Donio je čovjek kifle.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#16452 Re: SDA-All about

Post by JoseMujica »

i Essa a.s. Božiju ruku

povlačim rečeno ipak je za slobodu i čast Bosne mlogo učinio :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#16453 Re: SDA-All about

Post by _BataZiv_0809 »

Šuška se da je Mirsad Zaimović, predsjednik KO SDA ZDK novi direktor BH Telecoma. :run:
celava_dlaka

#16454 Re: SDA-All about

Post by celava_dlaka »

bolje da nas snsd vodi nego sda
Hajvan

#16455 Re: SDA-All about

Post by Hajvan »

celava_dlaka wrote:bolje da nas snsd vodi nego sda

Živeo Šešelj! :thumbup:
Lokman

#16456 Re: SDA-All about

Post by Lokman »

Izbezumljeni i gladni narod je jednu zabludu zamjenio drugom zabludom. SDA je kod gladnog naroda pobudila očekivanja koja ne može da ispuni, a kakva će biti reakcija razjarene PTSP fukare vidjeli smo svi u februaru. SDA je potpuno dezorijentirana jer inače baštini orijentalni mentalitet od danas do sutra. Zapad neće akceptirati da jednom evropskom zemljom upravlja korumpirana podružnica egipatskog Muslimanskog bratstva. Ipak treba sačekati i vidjeti kakva će rješenja za tekuće probleme ponuditi SDA softver manifestovan kroz tako kvalitetne kadrove kakvi su Amir Zukić ili Dino Konaković...
Trebam te

#16457 Re: SDA-All about

Post by Trebam te »

Maystor wrote:
Marko Zarko wrote:Hoće li neko provjeriti kako su se preko MITA agencije izvlačile pare za kampanju SDA. Dole lopovi, svi na ulice...
Ovaj gad je odrađivao medijske kampanje SDA posljednjih godina

Image

I bila je katastrofalna, pogledajmo kakvu zelenu boju je lijepio? Ona pravo jeftino zadrta boja, nidje veze...

Ali eto frajer lupa lovu, zesci ciganluk, a vidi mu samo njuske i sata da se vidi na ruci :mrgreen: :skoljka:

:run:
hellue

#16458 Re: SDA-All about

Post by hellue »

sebija wrote:Image
Kakav primitivizam
It_is_a_Leclerc

#16459 Re: SDA-All about

Post by It_is_a_Leclerc »

Jasminova omladina iz REVOLT-a, troši pare što su ostale od kampanje. Ništa specijalno. Nastavimo s temom kao da ovo nismo ni vidjeli.
sebija

#16460 Re: SDA-All about

Post by sebija »

hellue wrote:Kakav primitivizam
Da, zaista je primitivno da nam na vlast dolazi ista ona postava koja je igrala u bosanskim ratnim igrama 1992.-1995., tačnije koja je organizovala igre, a igrači su bili obični ljudi čiji je posao bio da ginu i osiguravaju bezbjedno pljačkanje države od strane SDA, HDZ-a i njihove braće iz srpskih nacionalističkih stranaka.
It_is_a_Leclerc wrote:Jasminova omladina iz REVOLT-a, troši pare što su ostale od kampanje. Ništa specijalno. Nastavimo s temom kao da ovo nismo ni vidjeli.
Ako je Revolt Jasminov, ovaj forum je u vlasništvu Sharon Stone.
AlfaKentaur

#16461 Re: SDA-All about

Post by AlfaKentaur »

sebija wrote:
Da, zaista je primitivno da nam na vlast dolazi ista ona postava koja je igrala u bosanskim ratnim igrama 1992.-1995., tačnije koja je organizovala igre, a igrači su bili obični ljudi čiji je posao bio da ginu i osiguravaju bezbjedno pljačkanje države od strane SDA, HDZ-a i njihove braće iz srpskih nacionalističkih stranaka.
SDA (Bosnjaci) nisu zapoceli rat niti su se "igrali" rata vec su bili zaposleni braneci svoju drzavu i svoje gole zivote od srpsko-cetnicko fasisticke agresije odnosno granata koje su na nas slati JNA komunisticki generali i Titovi pioniri.

Nemoj da jos jednom cujem to sranje da su svi krivi za rat :!:

Pomiri se da vas SDP-ovce narod mrzi i da ste potopljeni na izborima!
razonoda

#16462 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

sebija wrote:Image
Ova situacija mi je ok 2014, ali nikako ne mogu shvatiti da su isto uradili i '92. :?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#16463 Re: SDA-All about

Post by _BataZiv_0809 »

AlfaKentaur wrote:
sebija wrote:
SDA (Bosnjaci) nisu zapoceli rat niti su se "igrali" rata vec su bili zaposleni braneci svoju drzavu i svoje gole zivote od srpsko-cetnicko fasisticke agresije odnosno granata koje su na nas slati JNA komunisticki generali i Titovi pioniri.

Nemoj da jos jednom cujem to sranje da su svi krivi za rat :!:

Pomiri se da vas SDP-ovce narod mrzi i da ste potopljeni na izborima!
A Bosnjaci nisu bili Titovi pioniri? :roll:
AlfaKentaur

#16464 Re: SDA-All about

Post by AlfaKentaur »

_BataZiv_0809 wrote:
A Bosnjaci nisu bili Titovi pioniri? :roll:
Jesu, ali kasnije se uvidjelo da su samo ti bosnjacki pioniri istinski bili Titovi, dok su ostali pioniri slijedili potpuno druge ideologije, jedni cetnicku drugi ustasku. Pioniri u javnosti, a u domovima nesto sasvim drugo. Srbi su svojoj djeci vezali pionirske marame a u svojim kucama ih ucili o "pobedi" u Kosovskom boju prije 500 godina. E to je ta razlika!
sebija

#16465 Re: SDA-All about

Post by sebija »

AlfaKentaur wrote:SDA (Bosnjaci) nisu zapoceli rat niti su se "igrali" rata vec su bili zaposleni braneci svoju drzavu i svoje gole zivote od srpsko-cetnicko fasisticke agresije
Samim tim što poistovjećuješ SDA i Bošnjake pokazuješ da nemaš pojma o suštini ove države, o njenoj historiji, odbrani, budućnosti. Ova država je puna ljudi koji nikad nisu bili dijelom SDA, niti za nju glasali, a istovremeno nemaju problem da budu Bošnjaci, Bosanci, muslimani, šta god ko želi i osjeća. Ti ljudi su se borili za ovu državu, činili sve da znanjem, radom i idejama unaprijede njenu kulturu, ekonomiju i ljepotu i nikad nisu odustali od njenog suvereniteta i cjelovitosti. Za to vrijeme, SDA je dijelila i pljačkala ovu državu. SDA nije branila BiH, nego su je branili njeni građani. Da nije bilo političke izdaje od strane SDA i dezorijentiranog Alije, prodaje oružja narodu, pljačkanja humanitarne pomoći i novca za odbranu, sve u organizaciji SDA, vjerovatno bi ova zemlja i bila odbranjena.
AlfaKentaur wrote:Nemoj da jos jednom cujem to sranje da su svi krivi za rat
To kući svojoj kad dođeš uvodi velikoseljačku diktaturu i prosipaj demagogiju.

Meni nisu upitni krivci za rat, mene i moj narod zanima da unutrašnja izdaja jednog dana dođe na naplatu.
AlfaKentaur wrote:Pomiri se da vas SDP-ovce narod mrzi i da ste potopljeni na izborima!
Pomiri se ti s tim da za SDP glasa pismen narod, koji zna i uskratiti podršku kad nekome treba poslati poruku. To se ovaj put i desilo. Poruka je da Zlatko mora otići. I Zlatko će morati otići, a glasači su spremni već na sljedećim izborima vratiti SDP-u povjerenje. Za to vrijeme, vi koji ste ovce SDA, da vam kandiduju psa lutalicu sa ulice vi biste za njega glasali. Znači, najobičnije ovce, koje SDA, kao iskusna kriminalna organizacija koja ruši ovu zemlju, uspješno vuče za nos i iskorištava.
AlfaKentaur

#16466 Re: SDA-All about

Post by AlfaKentaur »

sebija wrote: Samim tim što poistovjećuješ SDA i Bošnjake

To kući svojoj kad dođeš uvodi velikoseljačku diktaturu i prosipaj demagogiju.

Pomiri se ti s tim da za SDP glasa pismen narod, koji zna i uskratiti podršku kad nekome treba poslati poruku.
SDA nije = bosnjak. Ali, kada optuzis SDA da je kuhala i zapocela rat, ti time automatski optuzujes bosnjacku stranu a time i bosnjake za zapocinjanje rate. Jer u to doba SDA jeste predstavljala bosnjake. Isto onako kao sto su Milosevic i Tudjman u to doba predstavljali svoje narode, tako je i Alija predstavljao svoj. Ne mozes se izvlaciti tako sto optuzis Aliju pa onda k'o fol kazes da to nema veze sa bosnjacima. Ima itekao, jer Alija nije predstavljao vanzemaljce nego je kao presjednik predstavljao Bosnu i bosnjake. Svaka optuzba na njegov racun, sto se tice pocetka rata, ide na racun cijelog bosnjackog naroda. Jer niko, od onih koji vole da relativizuju, nece reci da je Alija zapoceo rat, nego ce reci da su bosnjaci zapoceli rat. Bas onako kao sto ni mi, s pravom, ne krivimo samo Milosevica nego krivimo srbe odnosno srpsku stranu za sve ono sto se desilo.

Ja sam antikomunista a time i antitotalitarista. Ti si taj koji gaji simpatije prema totalitaristickm (diktatorskim) sistemima i partijama koje gaje tu ideologiju. SDP je 100% totalitaristicka partija u kojoj vlada jednoumlje i kult velikog vodje. Ti si njihov simpatizer, sljedbenik, i produkt! A to sto sam ti rekao da vise ne pricas onakve stvari je isto sto bi rekao bilo kome ko izvrce cinjenice i mene i moj narod optuzuje za pocetak rata!

Za SDP glasaju obudjavile stare komunjare i ljudi koji mentalno jos uvijek zive u '45-toj godini, kojima su Tito i partija pocetak i kraj svega. Ali ti i takvi polako izumiru i dolaze nove generacije koje zaboli ona stvar za petokrakom i Srboslavijom. SDP je na ovim izborima porazen od mladje populacije, a ta populacija je itekako pismena.
razonoda

#16467 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

Tu mladu 'pismenu' populaciju Bakir Izmetbegovic naziva -huliganima i drogerasima. :o
AlfaKentaur

#16468 Re: SDA-All about

Post by AlfaKentaur »

razonoda wrote:Tu mladu 'pismenu' populaciju Bakir Izmetbegovic naziva -huliganima i drogerasima. :o
Oni koji su po, zna se cijoj direktivi, zapalili zgradu predsjednistva su i vise nego huligani. Nije me briga za obicne zgrade po kojima se guze kojekakvi kantonalni ministri, ali zgrada predsjednistva nije smjela biti zapaljena. A onaj ko je to podstakao i finansirao i oni koji su to izvrsili itekako trebaju biti kritikovani i nazvani raznim imenima.
razonoda

#16469 Re: SDA-All about

Post by razonoda »

To mi lici na politiku SDA, sve se svodi na: ' zna se ko je, on , oni .one, itd', nigdje imena. Meni su bitne te male kant. OBICNE zgrade, gdje je prvi red pljackasa naroda. Predsjednistvo, kao i njegov preds. glava u Turskoj, guzica u Sa. nista mi ne znaci.
AlfaKentaur

#16470 Re: SDA-All about

Post by AlfaKentaur »

razonoda wrote: Predsjednistvo, kao i njegov preds. glava u Turskoj, guzica u Sa. nista mi ne znaci.
U Turskoj itekako. :thumbup:

Bolje i u Turskoj nego u nacisticko-fasistickoj Europi koja nas je prosli puta ostavila da pokrepemo od gladi i cetnickih nozeva. 4 *ebene gocine su gledali kako djeca padaju zaklana u Sarajevu i nisu nista uradili marva fasisticka jer su htjeli krscanski cist kontinent za sebe.

A tvoj Fahro sada zavadja bosnjake sa prijateljskom Turskom kako bi nas ostavio same i u milosti i nemilosti iste te fasisticke Europe koja nas je prosli puta ostavila na cjedilu.

A to da tebi zgrada presjednistva, koju cak ni cetnici nisu uspjeli zapaliti tokom agresije, nista ne znaci to znamo, i zasto ste je sada i zapalili. Ali sve dok je patriota i ljiljana, ta zgrada ce stajati upravno vama u inat!!

MRS
Innovation

#16471 Re: SDA-All about

Post by Innovation »

razonoda wrote: To mi lici na politiku SDA, sve se svodi na: ' zna se ko je, on , oni .one, itd', nigdje imena. Meni su bitne te male kant. OBICNE zgrade, gdje je prvi red pljackasa naroda. Predsjednistvo, kao i njegov preds. glava u Turskoj, guzica u Sa. nista mi ne znaci.
:dosadno: :novine: :ginisovac:
PostPostao/la razonoda
Izvini na pravopisu. Biti ce toga jos. Ne koristm bos. svakodnevno.
Postao/la razonoda dana
Zar je to zbilja bio razlog da Alija masakrira 8000 muskaraca. Zar je to tolika mrznja prema i. bosni.
PostPostao/la razonoda
nazalost , 'sandze' su na kraju odbranili sarajevo, mozda im je to najveca greska, domaci htjeli jos zivjeti na ''donacijama' i sadakama.
Postao/la razonoda
Predsjednistvo, kao i njegov preds. u Sa. nista mi ne znaci.
Bilo bi zaista cudno, da ti bilo sta u ovoj nasoj lijepoj BiH "znaci".

Image

Image
:happyfamily: :srce:
It_is_a_Leclerc

#16472 Re: SDA-All about

Post by It_is_a_Leclerc »

AlfaKentaur wrote:
razonoda wrote: Predsjednistvo, kao i njegov preds. glava u Turskoj, guzica u Sa. nista mi ne znaci.
U Turskoj itekako. :thumbup:

Bolje i u Turskoj nego u nacisticko-fasistickoj Europi koja nas je prosli puta ostavila da pokrepemo od gladi i cetnickih nozeva. 4 *ebene gocine su gledali kako djeca padaju zaklana u Sarajevu i nisu nista uradili marva fasisticka jer su htjeli krscanski cist kontinent za sebe.

A tvoj Fahro sada zavadja bosnjake sa prijateljskom Turskom kako bi nas ostavio same i u milosti i nemilosti iste te fasisticke Europe koja nas je prosli puta ostavila na cjedilu.

A to da tebi zgrada presjednistva, koju cak ni cetnici nisu uspjeli zapaliti tokom agresije, nista ne znaci to znamo, i zasto ste je sada i zapalili. Ali sve dok je patriota i ljiljana, ta zgrada ce stajati upravno vama u inat!!

MRS
Jeste, jeste... Sve je to tako. Samo što nam je najveći investitor u ovo malo bošnjačke antifašističke BiH jedna vrlo fašistička Austrija, pa onda fašistička Njemačka, pa fašistička Hrvatska, i tek negdje na sedmom-osmom mjestu antifašistička i prijateljska Turska.

Donatori za obnovu poslije rata - fašistička Amerika na prvom mjestu, fašistička EU na drugom, Arapi treći. Turska, prijateljski, na četvrtom mjestu. Donatori za poplave - EU i USAID najviše, Turaka ni na mapi.

Jebi ga. Kad su podijelili Srbima MILIJARDE investiticija za Bošnjake ostalo taman dovoljno da nam sunete dječije ćune. Kobiva mi sami ne znamo.

Uglavnom, količina servilnosti i nedostatka dostojanstva zbog koje SDA-ovce padaju ničice pred Turke, sretni kad ih pomilke po glavi je stvar vrhunske nacionalne sramote i poniženja za Bošnjake.
MuaDib

#16473 Re: SDA-All about

Post by MuaDib »

AlfaKentaur wrote:
razonoda wrote:Tu mladu 'pismenu' populaciju Bakir Izmetbegovic naziva -huliganima i drogerasima. :o
Oni koji su po, zna se cijoj direktivi, zapalili zgradu predsjednistva su i vise nego huligani. Nije me briga za obicne zgrade po kojima se guze kojekakvi kantonalni ministri, ali zgrada predsjednistva nije smjela biti zapaljena. A onaj ko je to podstakao i finansirao i oni koji su to izvrsili itekako trebaju biti kritikovani i nazvani raznim imenima.
Za paljenje zgrada obrati se crnokošuljašima http://www.bosanski-nacionalisti.org i dosta je više klevetanja u režiji SDA tabora na političku konkurenciju, dok njeni kadrovi istovremeno štite pomenute neonaciste. Ta stranka je okrenuta izdaji bosanskohercegovačke državotvorne ideje, zarad mladomuslimanskog parčeta Bosne. Nikad se tog cilja nisu odrekli, samo ga prilagođavaju, kamufliraju i usporavaju, i taj privid je najveća opasnost za opstanak BiH kao države.
Novak20

#16474 Re: SDA-All about

Post by Novak20 »

hellue wrote:Image

Prave ovce nisu ni izašle na glasanje. Da jesu, rezultat bi bio drugačiji.
zeleni xy

#16475 Re: SDA-All about

Post by zeleni xy »

milonja wrote:osvanulo u Tuzli

Image
A istoj toj Tuzli ove ovce odgovarale 2010.god. ???

Kakvi ste vi paćenici kmeri crveni, pljujete po istom narodu koji je i vama dao šansu a kad ste je prokockali jer vam se žurilo iako ste znali da nije po Zakonu, jer ste najveći kleptomani i bezdušno - narcosoidni bolesnici, samo nastavite da napadate narod i sjeme će vam se zatrti vašom zaslugom
Post Reply