Izrael je opet pocinio zlocin!
- harač
#16451 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
covjek samo vrsi diskvalifikaciju nekakvih krokodilskih suza na ove teme
-
Bodkin
#16452 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ma zavera protiv muslimanasalik79 wrote:Nije sporan Einstein (koji je, itekako bio kriticki nastrojen prema Izraelu i cionizmu).harač wrote:kad bosnjo jednim postom ponisti einsteinu nobelovu nagradu
Bilo je tu jos visestruko nominovanih muslimana, pa cak i Bosnjaka, koji zbog imena (a i drzavljanstva), ipak, nisu mogli dobiti tu "prestiznu nagradu" (u polju nauke).
- Rampage
#16453 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Na kojim temama se "skače od radosti kad Erdogan nešto radi Kurdima"?zposao wrote:Ne, ne, ne... Nisam ja bezosjecajan za Palestince, niti opravvddacam svaki potez suprotne strane. Nego jednostavno ne mrzim Izrael, i cijenim izraelce.BHCluster wrote:Naravno ponovi to sebi nekoliko puta i to je istina. Ti si primjer licemjerstva na ovoj temi koristis patnju kurda, armena i ostalih naroda da bi opravdao zlocine Izraela.zposao wrote:
Ne nego ste licemjeri.![]()
Boli vas međunožje za sirotinjom i za potlačenima. Samo pogledaj teme i komentare, sve će ti se samo kazati.
Pogledaj koliko se naslađuju ljudi problemima koje imaju Kurdi. Haj to objasni nekom normalnom logikom? Ili spomeni Armence?
Eno usporedi teme o nedavnim strahotama na NZ i ŠL. ŠL nam je geografski bliža, a i puno je više žrtava. Tema umrla čim je postavljena.
Bitno je navijati za ummet a glumiti da smo za univerzalnu pravdu
Sa druge strane, isti oni koji nariču nad sudbinom Palestine, na drugim temama skaču od radosti kad Erdogan iste stvari radi Kurdima. Ili se podsmjehuju i ismijavaju armenski genocid u kojem je po procjenama pobijeno između 1000000-1500000 ljudi, a ljute se kada neko za Srberenicu kaze da nije genocid.
Ima li tu ikakve logike? O kakvoj dosljednosti i pravdoljubivosti mi pokušavaš pričati?
Kažem ti, već toliko puta je viđeno, može neki narod trpiti nepravdu ne znam ti kakvu...ako nije dio "ummeta" neće se forumaši nešto puno nasikirat. A vamo se liju suze pravedničke.
Ko skače?
Daj link.
- Rampage
#16454 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Isti ste, k'o jaje jajetu, gdje li vas samo takvim prave.harač wrote:covjek samo vrsi diskvalifikaciju nekakvih krokodilskih suza na ove teme
- BHCluster
#16455 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Jos da nema tih muslimana zivot bi bio super! I naravno dođemo do razloga zasto si na temi.Bodkin wrote:Ma zavera protiv muslimanasalik79 wrote:Nije sporan Einstein (koji je, itekako bio kriticki nastrojen prema Izraelu i cionizmu).harač wrote:kad bosnjo jednim postom ponisti einsteinu nobelovu nagradu
Bilo je tu jos visestruko nominovanih muslimana, pa cak i Bosnjaka, koji zbog imena (a i drzavljanstva), ipak, nisu mogli dobiti tu "prestiznu nagradu" (u polju nauke).
- salik79
#16456 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Nije "zavera", nego "modus operandi". Vrjednovanje po porijeklu, prikladnosti i dnevno-politickim potrebama, u zavisnosti o kojoj je nagradi rijec.Bodkin wrote:Ma zavera protiv muslimanasalik79 wrote:Nije sporan Einstein (koji je, itekako bio kriticki nastrojen prema Izraelu i cionizmu).harač wrote:kad bosnjo jednim postom ponisti einsteinu nobelovu nagradu
Apropos Einsteina:

-
Bodkin
#16457 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
To nema veze sa onim sto si napisao da ne zele da daju nobelovu nagradu muslimanima
- seln
#16458 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Zna se protiv kog aje zavera... ceo svet, masoni, CIA, Vatikan...Bodkin wrote:Ma zavera protiv muslimanasalik79 wrote:Nije sporan Einstein (koji je, itekako bio kriticki nastrojen prema Izraelu i cionizmu).harač wrote:kad bosnjo jednim postom ponisti einsteinu nobelovu nagradu
- seln
#16459 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Koji "covjek"? I on i ti.harač wrote:covjek samo vrsi diskvalifikaciju nekakvih krokodilskih suza na ove teme
- salik79
#16460 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ima itekakve veze.Bodkin wrote:To nema veze sa onim sto si napisao da ne zele da daju nobelovu nagradu muslimanima
- Mišo_Kovač
#16461 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Iako je ekstremno glupo dodjeljivati naučnim dostignućima nacionalni ili pogotovo vjerski predznak, čisto informativno, za šta su to "muslimanski" naučnici trebali dobiti Nobela, a nisu, jer ih neko mrzi? Znači, precizno za koja dostignuća i koje godine.salik79 wrote:Ima itekakve veze.Bodkin wrote:To nema veze sa onim sto si napisao da ne zele da daju nobelovu nagradu muslimanima
- славянин
#16462 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
45% svih jevreja u svijetu zivi u izraelu a sudeci po snazi lobiranja od ostalih 55% najmanje polovina su itekako pristalice Izraela mada je ta nrojka u realnosti mnogo vecasalik79 wrote:Ima itekakve veze.Bodkin wrote:To nema veze sa onim sto si napisao da ne zele da daju nobelovu nagradu muslimanima
Last edited by славянин on 07/05/2019 13:30, edited 1 time in total.
- salik79
#16463 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pa, npr., nas Bosnjak, musliman, doktor elektrotehnike i fizike, prof. na ETH i sef odsjeka za vakuumistiku i elektronsku optiku na Odjelu za industrijsko istrazivanje (sve do svog umirovljenja 1984), je bio visestruko nominovan za Nobelovu nagradu, sjedio s lentama u safu sa Gustavom, ali po njegovom kazivanju - nikada se nije nadao nagradi, upravo zbog imena i (prethodnog, kasnije je dobio svicarsko) turskog drzavljanstva.Mišo_Kovač wrote:Iako je ekstremno glupo dodjeljivati naučnim dostignućima nacionalni ili pogotovo vjerski predznak, čisto informativno, za šta su to "muslimanski" naučnici trebali dobiti Nobela, a nisu, jer ih neko mrzi? Znači, precizno za koja dostignuća i koje godine.salik79 wrote:Ima itekakve veze.Bodkin wrote:To nema veze sa onim sto si napisao da ne zele da daju nobelovu nagradu muslimanima
- salik79
#16464 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Cak ni svi koji zive tamo nisu "prosralice" izraela.славянин wrote:45% svih jevreja u svijetu zivi u izraelu a sudeci po snazi lobiranja od ostalih 55% najmanje polovina su itekako prosralice Izraela mada je ta nrojka u realnosti mnogo vecasalik79 wrote:Ima itekakve veze.Bodkin wrote:To nema veze sa onim sto si napisao da ne zele da daju nobelovu nagradu muslimanimasta pokusavas da kazes ?
- славянин
#16465 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Lapsus telefonsalik79 wrote:
Cak ni svi koji zive tamo nisu "prosralice" izraela.
Naravno , logika ti je ko kod revolucionarnog gardiste - protiv Izraela su samo zive tamo
-
Hafis
#16466 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Pa može sve...to je ono isto pravilo što vrijedi i za BH Hrvate i Srbe.
- salik79
#16467 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
славянин wrote:Lapsus telefonsalik79 wrote:
Cak ni svi koji zive tamo nisu "prosralice" izraela.![]()
Naravno , logika ti je ko kod revolucionarnog gardiste - protiv Izraela su samo zive tamo
A oni sto ih redovno mlate zbog odbijanja sluzenja vojnog roka i protestovanja protiv istog?
A ni dijaspora im, sve vise, nije naklonjena. Pogotovo ovi mladji.
https://www.haaretz.com/israel-news/.pr ... -1.5751616
-
zposao
#16468 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Ne. Zašto bi ja otvarao teme?seln wrote: Trolu moj mali, izvoli otvoriti temu o tome.
Ne trolaj na ovoj.
Valjda bi bilo logično da vi koji ste puni pravdoljubivosti, koji plačete za potlačenima, koji uvijek stojite uz malobrojne i ugrožene, valjda bi se očekivalo odo vas da otvarate redom teme za sve narode i pojedince koji su ugroženi i potlačeni bez obzira na naciju, spol, vjeroispovijest, boju kože, etc ...
Ali nešto vam slabo ide. Ne bi bilo ni one teme o Šrli Lanki uopšte da je nije Čmoljo otvorio. Pa opet se opet ne može porediti ta tema sa NZ iako nam je geografski bliža i nažalost višestruko više žrtava je bilo.. komentari nula bodova
De vi koji se reklamirate da ste pravdoljubivi pokažite koliko volite pravdu i koliko se zauzimate za potlačene. Šta bi ja trebao sad dokazivat kad ja nijednu temu nisam ni otvorio, niti plačem na jednoj temi, a na drugoj navijam za zulum.
Fino vi pokažite došljednost i vrednote koje proklamujete.
Ili sućut postoji samo za "braću" a ostale ko hebe jarane?
- славянин
#16469 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Znaci svi otprilike su protiv izraela
Dok ti pricas o podrsci Izraelu od Jevreja oni razmisljaju sta je bolje - potpuna ili djelomicna aneksija zapadne obale

Dok ti pricas o podrsci Izraelu od Jevreja oni razmisljaju sta je bolje - potpuna ili djelomicna aneksija zapadne obale

- seln
#16470 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
.
Last edited by seln on 07/05/2019 13:46, edited 1 time in total.
- seln
#16471 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Zato sto cu ti ja prijaviti svaki post kao offtopic.zposao wrote:
Ne. Zašto bi ja otvarao teme?
Evo, ja sam zlobni Mujo koji mrzi sve kjafire i boli ga kurac za njima... ali ovo je tema o izraelskim zlocinima.Valjda bi bilo logično da vi koji ste puni pravdoljubivosti, koji plačete za potlačenima, koji uvijek stojite uz malobrojne i ugrožene, valjda bi se očekivalo odo vas da otvarate redom teme za sve narode i pojedince koji su ugroženi i potlačeni bez obzira na naciju, spol, vjeroispovijest, boju kože, etc ...
Znas vec... zlobni Mujo, folovi-golovi...Ali nešto vam slabo ide. Ne bi bilo ni one teme o Šrli Lanki uopšte da je nije Čmoljo otvorio. Pa opet se opet ne može porediti ta tema sa NZ iako nam je geografski bliža i nažalost višestruko više žrtava je bilo.. komentari nula bodova
Velis, došljednost?De vi koji se reklamirate da ste pravdoljubivi pokažite koliko volite pravdu i koliko se zauzimate za potlačene. Šta bi ja trebao sad dokazivat kad ja nijednu temu nisam ni otvorio, niti plačem na jednoj temi, a na drugoj navijam za zulum.
Fino vi pokažite došljednost i vrednote koje proklamujete.![]()
Nije mi dosta trolova iz srbije, jos se i crnogorski natakarili...
Nisam ti ja jaran, trolcino.Ili sućut postoji samo za "braću" a ostale ko hebe jarane?
- Hajvan
#16472 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
braniocima Izraela:
mozemo li mi Bosnje da se isto ponasamo prema vama serbo-kroatima bosanskog govornog podrucja??
da li bi to bilo u redu?
mozemo li mi Bosnje da se isto ponasamo prema vama serbo-kroatima bosanskog govornog podrucja??
da li bi to bilo u redu?
- славянин
#16473 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Nisam serbo-croat ali da BiH se moze ponasati kao Izrael to bi bilo odlicno , ali tesko jer insala faktor i inteligencija naroda vozi u rikverc a ne prema tome.Hajvan wrote:braniocima Izraela:
da li bi to bilo u redu?
- Rampage
#16474 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
Još jednom - na kojoj temi "Bošnje" navijaju za zulum, onako kako se vi povampirite čim osjetite muslimansku krv, kao na ovoj temi?zposao wrote:Ne. Zašto bi ja otvarao teme?seln wrote: Trolu moj mali, izvoli otvoriti temu o tome.
Ne trolaj na ovoj.
Valjda bi bilo logično da vi koji ste puni pravdoljubivosti, koji plačete za potlačenima, koji uvijek stojite uz malobrojne i ugrožene, valjda bi se očekivalo odo vas da otvarate redom teme za sve narode i pojedince koji su ugroženi i potlačeni bez obzira na naciju, spol, vjeroispovijest, boju kože, etc ...
Ali nešto vam slabo ide. Ne bi bilo ni one teme o Šrli Lanki uopšte da je nije Čmoljo otvorio. Pa opet se opet ne može porediti ta tema sa NZ iako nam je geografski bliža i nažalost višestruko više žrtava je bilo.. komentari nula bodova
De vi koji se reklamirate da ste pravdoljubivi pokažite koliko volite pravdu i koliko se zauzimate za potlačene. Šta bi ja trebao sad dokazivat kad ja nijednu temu nisam ni otvorio, niti plačem na jednoj temi, a na drugoj navijam za zulum.
Fino vi pokažite došljednost i vrednote koje proklamujete.![]()
Ili sućut postoji samo za "braću" a ostale ko hebe jarane?
- seln
#16475 Re: Izrael je opet pocinio zlocin!
славянин wrote:Znaci svi otprilike su protiv izraela![]()
Dok ti pricas o podrsci Izraelu od Jevreja oni razmisljaju sta je bolje - potpuna ili djelomicna aneksija zapadne obale![]()
Dusa mi je kad ovi "obektivni" pokazu sta je u njima... zloba i nasladjivanje nevoljama "protivnika".
Tacno mozes zamisliti sta bi ti takav radio, samo kad bi mogao.