Nema opravdanja za one što voze raspale grobove, neregistrovane, neosigurane, tehnički neispravne koji predstavljaju opštu opasnost po živote svih ostalih učesnika u saobraćaju.nivla wrote:nije to mentalni sklop nego neimastina u drustvu gdje ti trebaju 2-3 minimalne plate da kupis dvicu, vecini i za to treba kreditNediM17 wrote:Naravno da nije do dvičine, dvičina je samo oruđe u rukama vozača. Najmlađa dvičina 28 godina stara. Pa ti vidi je li normalno uopšte voziti takav auto a pogotovo se qrčiti s njim.
ja da vozim dvicu bila bi sigurno tehnicki ispravna, imala bi premium gume, ne bi dimila, i ne bi mi bilo skupo odrzavati je po ps-u, ni sad ne vozim auto koje ne mogu odrzavati, kad ulozim 400-500 km kazu budala ne isplati se, ali moje i ovakvo auto je ispravnije od 99% istih koja se vrte po piku
ti malo smanji furanje tog elitizma, nismo u njemackoj i nije bosna od carsije do cengic vile, hiljade je razloga zbog kojih ljudi voze raspala auta, a da mogu vozili bi sigurno bolja
sto se tice ovih sto se kurce po ulicama isto bi oni radili i da voze novu s klasu
Ako je elitizam kupiti novog kompakta svakih 5 godina,da, onda sam elita kako ti kažeš. I ne, ne živim od čaršije do čvile.