Ambrozija wrote:Ovo je jedan od boljih u posljednje vrijemeifas wrote:.
ma ja to samo da pratim temu
al hvOla znam da imam smisleta za humor
Moderator: Chloe
Ambrozija wrote:Ovo je jedan od boljih u posljednje vrijemeifas wrote:.
masmavi wrote:Ne znam je li bio...
U Sarajevu je provedena anketa "Da li Vam smetaju Fočaci ?"
- 69,8% ispitanika je odgovorilo:
"A kome mi to smetamo?"
Ne, jer bi tada procenat bio puuuuuuuno veci.L00d wrote:masmavi wrote:Ne znam je li bio...
"A kome mi to smetamo?"
moglo bi se ovo za Sandzose reci
Volim SANDZOSE samo iz jednog razloga...popravljaju nama Bosancima koeficijent inteligencije u vicevima i to u vecem procentu nego sto ih ima u Sarajevuamortizer wrote:Ne, jer bi tada procenat bio puuuuuuuno veci.L00d wrote:masmavi wrote:Ne znam je li bio...
"A kome mi to smetamo?"
moglo bi se ovo za Sandzose reci
dustaban wrote:E sto ne volim kad neko dobar fazon, uz to star otprilike stotinjak godina, ovako razvali.sheilak wrote:glamočka uzrečica?4xl wrote:Što luđi seljak, to bolji krompir![]()
![]()
Ovo gore u originalu glasi:
STO JE SELJAK GLUPLJI, KROMPIR MU JE KRUPLJI !
A ja bih ga parafrazirao / preokrenuo
Sto je forumas kruplji, vic mu je gluplji!
tata82 wrote:Jedan vic koji sam davno cuo, u originalu se odnosi na drugu populaciju, ali posto su na forumu sandzaklije najomiljenije, malo sam ga prilagodio.
Djevojka u dijaspori pozeli da zatrudni sa sandzaklijom i naravno dodje u SarajevoSretne nekog covjeka na ulici i upita ga da li poznaje nekog iz Sandzaka jer je ona cula kako sandzaklije imaju dosta dobrih osobina i zeljela bi da i njeno dijete to naslijedi.
Kaze joj covjek: "Znam ja dosta njih, ali mozes imati dijete i sa mnom, jer je meni pun ku*ac sandzaklija"