HS kablovska

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
kloniran

#16426 Re: HS kablovska

Post by kloniran »

crnivrag wrote:
kloniran wrote::twisted:
Image
Image
Izgleda da još nisi zvanično prebačen na Telemach, čim ti piše M&H Company pod ISP-om.
Do sad su me jedno 200 puta prebacili sa servera na server :lol:

Pozelit ce mnogi brzi stabilan net kao nekad za vrijeme Eneshage velicanstvenog :roll:
MH i HS kablovska

#16427 Re: HS kablovska

Post by MH i HS kablovska »

sole2mio wrote:Dosao mi je racun i pise da ima neki dug, a sve sam redovno placao, jel se vama to desavalo ?
Molimo Vas dostavite nam broj Ugovora ili korisničke podatke kako bismo provjerili sve što je potrebno.
MH i HS kablovska

#16428 Re: HS kablovska

TheWatcher wrote:ubacite pink plus u analognu da stariji ljudi mogu gledati farmu u mojoj zgradi ih ima bas puno koji to prate :!:
Zahvaljujemo na sugestiji.
MH i HS kablovska

#16429 Re: HS kablovska

TheWatcher wrote:nema smisla da ljudi penzioneri uzimaju sad neke pakete radi 2-3 kanala a penzija 300 km :oops:
Za penzionere imamo specijalnu ponudu paketa, Duo Tel Grande Senior ponuda napravljena je upravo za njih, više detalja na linku http://www.hkb.ba/?page_id=4447
MH i HS kablovska

#16430 Re: HS kablovska

crnivrag wrote:
hrasno38 wrote: Znaci na cijenu paketa dodajem jos i uspostave poziva? Ali moraju imati varijantu da nam daju kompletan listing jer ga daje svako. Mozda da u e-racunu poslalju kompletan listing.
Sa papirnim računon u koverti dođe i listing poziva, tako mi je dolazilo dok nisam prešao na e-račun.

Na e-računu dođe samo običan račun u pdf verziji, bez ikakvih dodataka.
Listing poziva možete pogledati na portalu www.mojtelemach.ba pod opcijom telefonija/listing te isti možete preuzeti sa stranice u CSV formatu.
TheWatcher

#16431 Re: HS kablovska

Post by TheWatcher »

MH i HS kablovska wrote:
TheWatcher wrote:nema smisla da ljudi penzioneri uzimaju sad neke pakete radi 2-3 kanala a penzija 300 km :oops:
Za penzionere imamo specijalnu ponudu paketa, Duo Tel Grande Senior ponuda napravljena je upravo za njih, više detalja na linku http://www.hkb.ba/?page_id=4447

tim ljudima nisu potrebni hd kanali,internet niti im znaci da imaju preko 100 kanala :oops: moja zgrada ima 3 ulaza 96 stanova i sigurno ima 40-tak penzionerskih porodica.taj jedan kanal njima mnogo znaci jer ljudi u tim godinama a vjerujem i mladji vole da prate te emisije.ionako ste ispali NEFER prema svojim korisnicima ukidajuce postojece pink kanale koje smo ima kao sto je bio npr PinkPremium
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#16432 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

MH i HS kablovska wrote:
crnivrag wrote:
hrasno38 wrote: Znaci na cijenu paketa dodajem jos i uspostave poziva? Ali moraju imati varijantu da nam daju kompletan listing jer ga daje svako. Mozda da u e-racunu poslalju kompletan listing.
Sa papirnim računon u koverti dođe i listing poziva, tako mi je dolazilo dok nisam prešao na e-račun.

Na e-računu dođe samo običan račun u pdf verziji, bez ikakvih dodataka.
Listing poziva možete pogledati na portalu http://www.mojtelemach.ba pod opcijom telefonija/listing te isti možete preuzeti sa stranice u CSV formatu.
Vjerovatno niste procitali cijelu prepisku jer znam da mozemo preuzeti listing ali ne pise kompletan broj koji je pozivan.
supercali

#16433 Re: HS kablovska

Post by supercali »

winnie wrote:
MH i HS kablovska wrote:
Naravno da može i mi smo tu da nađemo rješenje i ponudimo Vam pogodnost koja je najprihvatljivija za naše korisnike. Dovoljno je da korisnik ili potencijalni korisnik želi da sarađuje. Kao i sve druge korisnike tako i Vas pozivamo da nam se javite, provjerićemo koje usluge koristite i koja ponuda bi bila najidealnija i cjenovno najprihvatljivija za Vas kao i sve naše korisnike.

Podsjećamo da uz prelazak na novu ponudu možete dobiti HD paket, najveći u BiH sa 33 HD kanala, veće brzine interneta u odnosu na one koje ste do sada koristili te izborom jednog od Duo ili Trio paketa možete ostvariti znatne uštede te steći pravo na dodatne pogodnosti i benefite. Očekujemo Vaše javljanje, izbor je na Vama.
Eto, vidiš da mogu ali neće.
Od mene se traži da dodatno platim da bi gledao hd programe koje sam prije već imao. Već sam par puta to objasnio.
Vratite mi hd eurosport, eto vam i golf, i hayat, i n1, i 24kitchen i sve druge koje sam ranije navodio.

Neću da plaćam dodatno nešto što sam već imao. Kontaktirao sam vas i telefonom i opet ste nudili da platim dodatno nešto što sam već imao ranije. Ovo vam je jasno i stvarno ne znam čemu dalje trolanje.

Poštenije je da kažete da nećete a ne da peglate ovde sve stalno ponavljajući da nudite rješenje. Nije rješenje niti je pošteno da tražite da uzimamo i platimo dodatni paket da bi vratili ono što smo imali prije.
Ne mozes traziti ono sto si imao kad je sad druga firma i pomiri se s tim
kloniran

#16434 Re: HS kablovska

Post by kloniran »

Image

Pitanje za ovog iz korisnicke
Do kada cete se igrati sa zivcima korisnika
Ostaviti korisnicke podatke necu jer mreza je savrseno funkcionisala prije preuzimanja telemacha i tako godinama unazad.
Kako je telemach preuzeo svakodnevna su pucanja konekcije i zagusenja interneta.
Ako ne umijete rijesiti problem recite nam da trazimo alternativu, jer ovako nestabilan internet se ne isplati placati.
I nisam samo ja u pitanju nego jedan veliki dio Ilidze koji ima iste probleme.

Ponavljam sve je savrseno funkcionisalo godinama prije preuzimanja telemacha, znaci u vama je problem a ne u splitterima od optike do korisnika.
ned424

#16435 Re: HS kablovska

Post by ned424 »

E sad sto su cijene razlicite ?
HS
Image

I kod Telemacha jos 6 metara besplatan internet.
Image
kloniran

#16436 Re: HS kablovska

Post by kloniran »

ned424 wrote:E sad sto su cijene razlicite ?
HS
Image

Image
kod hs manja cijena za pretplatu telefona a na telemachu za pretplatu neta
hrasno38

#16437 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

ned424 wrote:E sad sto su cijene razlicite ?
HS
Image

Image
Ovaj popust je samo za nove korisnike.... mi stari korisnici HS-a to nismo i nemamo taj status....mi se smatramo starim korisnicima. I meni je to bilo skroz cudno kad sam bio na salteru jer nema jednostavno pravnu podlogu jer evo konkretno ja sam presao sa HS-a na TM i dobio skroz drukciju uslugu nego sto sam je imao. Ako nisam novi korisnik zasto je bilo potrebno prebacivanje telefona tako da evo 10-ti dan cekam da mi se vrati moj stari broj i oni koji su me pokusali zvati mogli bi pomisliti da sam riknuo. Da smo stari korisnici to bi se zavrsilo jednim KLIKOM.
Mislim ja zaista imam strpljenja i razumjevanja ali isto tako jednostavno ne mogu reci da neke stvari nemaju zdrave logike. Znaci 26.02 ce biti tacno mjesec dana kako sam podnio prvi put zahtjev na salteru TM-a u BBI centru za promjenu provajdera i evo jos uvijek nemam kako treba tada potpisani paket Trio Grande Family....imam u smislu digitalne TV na dva televizora i to je cakum pakum a ostalo je sve nesto napola.

Internet jos nikada nisam imao 50 Mb/s a vrlo rijetko preko 40 ali zato vrlo cesto ispod 20. Mislim mogu sa tim zivjeti ali to nije ono sto smo potpisali
Telefon kao sto sam naveo 10-dan imam privremeni broj jer mi gospodja na salteru tj dvije godpodje jer sam dva puta potpisivao isti ugovor nisu ponudili formular za prebacivanje broja. Ne znam sto je to toliko komplikovano pa da treba 10 dana kada mi je HS svojevremeno cim sam donio potvrdu iz Telecoma da sam broj odjavio to uradio u puno kracem periodu.
Na portalu gdje sam prijavljen i na ugovoru koji sam potpisao uopste nemam usluge koje sam trazio. Na ugovoru uopste ne pise ni koji je paket, ni koji je dodatni paket a na portalu isto tako ne pise da sam korisnik i dodatnog HD paketa.
Isto tako mi se stvarno ne svidja sto nemam full listing sa ispisanim brojevima koji su pozivani koji sam imao i u Telecomu i u HS-u vec neke pluseve.
Ja ne mogu reci da osoblje TM-a a posebno HS-a nije susretljivo i ljubazno i kad pricas zaista imas utisak da zele maksimalno pomoci ali mislim isto tako da je vrlo slaba kordinacija izmedju TM i HS osoblja kad je u pitanju ovo prebacivanje i da se TM ponasa mozda pomalo vec i monopolisticki tj onako kako se BH Telecom ponasa godinama pa dok nesto zavrsis jednostavno osjedis.
Posto znam da ovaj forum cita redovno i HS i TM dajte ljudi prije svega ovaj internet stvarno sredite jer ne da je nestabilan nego je to katastrofa kako je nestabilan. Mislim ja sa ugovorenih 50 Mb imam vrlo cesto konekciju ispod 20 a casna rijec da sam imao par puta i ispod 10. Download je katastrofa upload je OK. Vidite da se mnogo korisnika zali na interenet znaci da nesto ne valja i dajte nam onda recite sta ne valja jer ne mozete isporuciti pune racune za polovnu uslugu nikako i imat cete samo bez ikakvog razloga jedno brdo tuzbi u kojem jednostavno necete moci pobjediti jer ispada da varate korisnike a siguran sam da vam to nije cilj i da je samo taj tehnicki dio ili lose potkovan ili infrastruktura na nivou dial-up-a.
ned424

#16438 Re: HS kablovska

Post by ned424 »

Ovaj popust je samo za nove korisnike.... mi stari korisnici HS-a to nismo i nemamo taj status....mi se smatramo starim korisnicima. I meni je to bilo skroz cudno kad sam bio na salteru jer nema jednostavno pravnu podlogu jer evo konkretno ja sam presao sa HS-a na TM i dobio skroz drukciju uslugu nego sto sam je imao. Ako nisam novi korisnik zasto je bilo potrebno prebacivanje telefona tako da evo 10-ti dan cekam da mi se vrati moj stari broj i oni koji su me pokusali zvati mogli bi pomisliti da sam riknuo. Da smo stari korisnici to bi se zavrsilo jednim KLIKOM.
Mislim ja zaista imam strpljenja i razumjevanja ali isto tako jednostavno ne mogu reci da neke stvari nemaju zdrave logike. Znaci 26.02 ce biti tacno mjesec dana kako sam podnio prvi put zahtjev na salteru TM-a u BBI centru za promjenu provajdera i evo jos uvijek nemam kako treba tada potpisani paket Trio Grande Family....imam u smislu digitalne TV na dva televizora i to je cakum pakum a ostalo je sve nesto napola.

Internet jos nikada nisam imao 50 Mb/s a vrlo rijetko preko 40 ali zato vrlo cesto ispod 20. Mislim mogu sa tim zivjeti ali to nije ono sto smo potpisali
Telefon kao sto sam naveo 10-dan imam privremeni broj jer mi gospodja na salteru tj dvije godpodje jer sam dva puta potpisivao isti ugovor nisu ponudili formular za prebacivanje broja. Ne znam sto je to toliko komplikovano pa da treba 10 dana kada mi je HS svojevremeno cim sam donio potvrdu iz Telecoma da sam broj odjavio to uradio u puno kracem periodu.
Na portalu gdje sam prijavljen i na ugovoru koji sam potpisao uopste nemam usluge koje sam trazio. Na ugovoru uopste ne pise ni koji je paket, ni koji je dodatni paket a na portalu isto tako ne pise da sam korisnik i dodatnog HD paketa.
Isto tako mi se stvarno ne svidja sto nemam full listing sa ispisanim brojevima koji su pozivani koji sam imao i u Telecomu i u HS-u vec neke pluseve.
Ja ne mogu reci da osoblje TM-a a posebno HS-a nije susretljivo i ljubazno i kad pricas zaista imas utisak da zele maksimalno pomoci ali mislim isto tako da je vrlo slaba kordinacija izmedju TM i HS osoblja kad je u pitanju ovo prebacivanje i da se TM ponasa mozda pomalo vec i monopolisticki tj onako kako se BH Telecom ponasa godinama pa dok nesto zavrsis jednostavno osjedis.
Posto znam da ovaj forum cita redovno i HS i TM dajte ljudi prije svega ovaj internet stvarno sredite jer ne da je nestabilan nego je to katastrofa kako je nestabilan. Mislim ja sa ugovorenih 50 Mb imam vrlo cesto konekciju ispod 20 a casna rijec da sam imao par puta i ispod 10. Download je katastrofa upload je OK. Vidite da se mnogo korisnika zali na interenet znaci da nesto ne valja i dajte nam onda recite sta ne valja jer ne mozete isporuciti pune racune za polovnu uslugu nikako i imat cete samo bez ikakvog razloga jedno brdo tuzbi u kojem jednostavno necete moci pobjediti jer ispada da varate korisnike a siguran sam da vam to nije cilj i da je samo taj tehnicki dio ili lose potkovan ili infrastruktura na nivou dial-up-a.[/quote]

Potpisujem
laik1981

#16439 Re: HS kablovska

Post by laik1981 »

kloniran wrote:Image

Ostaviti korisnicke podatke necu jer mreza je savrseno funkcionisala prije preuzimanja telemacha i tako godinama unazad.
Kako je telemach preuzeo svakodnevna su pucanja konekcije i zagusenja interneta.
Ako ne umijete rijesiti problem recite nam da trazimo alternativu, jer ovako nestabilan internet se ne isplati placati.

Ponavljam sve je savrseno funkcionisalo godinama prije preuzimanja telemacha, znaci u vama je problem a ne u splitterima od optike do korisnika.
Gdje nadje server u Frankfurtu :D
Kod mene kid 8 i od kako koristim njihov net nikad nisam imao ni najmanji problem.. Jes da upload nije deklarisanih 2mbps ali ja sam zadovoljan..
Image
kloniran

#16440 Re: HS kablovska

Post by kloniran »

laik1981 wrote:
kloniran wrote:Image

Gdje nadje server u Frankfurtu :D
uvijek se mjeri prema europi (frankfurt, amsterdam, budimpesta...) jer je tamo cvoriste svih servera, sta meni znaci brzina prema lokalnom telemachovom serveru kad je samo njihova stranica na njemu, mada ni prema njihovom nije nista bolje
Image
Image

Nije problem koji je server kao sto vidis, problem je sto im je konekcija nestabilna do bola i sto puca posebno navece
hrasno38

#16441 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

Ha vrlo je moguce da i infrastruktura onemogucava konstantne brzine....,mislim na infrastrukturu koja je dovedena do kuca gdje je HS isao sa zicama od bandere do bandere tj vanjskom instalacijom. Misli ovo je samo predpostavka. Da budem iskren ni na HS-u nisam nikada na KID14 dobio onu brzinu od 30 Mb do 17 sati.
zastavnik22

#16442 Re: HS kablovska

Post by zastavnik22 »

Postovani,

Molim vas da se uozbiljite i da mi obezbijedite kvalitet usluge koji placam.U zadnje vrijeme je internet jako nestabilan, moram da resetujem ruter svakih 15 minuta a danas je cak i bio problem sa video signalom.Od momenta kada sam postao pretplatnik HS-a a to je prije 14 godina nisam imao problema niti potrebe za intervencijom.Od kako ste vi preuzeli stalno imam problem I stalno moram da resetujem ruter a ovu sedmicu vise puta dnevno.Zivim na Grbavici pa zahtijevam da ono sto platim I dobijem.U protivnom umanjite iznos mog racuna a ja cu potraziti drugog provajdera.
Rezignirani pretplatnik.
kloniran

#16443 Re: HS kablovska

Post by kloniran »

hrasno38 wrote:Ha vrlo je moguce da i infrastruktura onemogucava konstantne brzine....,mislim na infrastrukturu koja je dovedena do kuca gdje je HS isao sa zicama od bandere do bandere tj vanjskom instalacijom. Misli ovo je samo predpostavka. Da budem iskren ni na HS-u nisam nikada na KID14 dobio onu brzinu od 30 Mb do 17 sati.
Nije druze to u pitanju jer je sve radilo kako treba do preuzimanja, pa i sa onim fantomskim brzinama uploada i downloada.
Kako su preuzeli imao sam vise problema za dan koristenja nego na HS-u u zadnjih 5 godina.
Znaci da nije ni do infrastrukture jer je HS imao kapacitet za sve nas, ovo je samo do novih vlasnika.
hrasno38

#16444 Re: HS kablovska

Post by hrasno38 »

kloniran wrote:
hrasno38 wrote:Ha vrlo je moguce da i infrastruktura onemogucava konstantne brzine....,mislim na infrastrukturu koja je dovedena do kuca gdje je HS isao sa zicama od bandere do bandere tj vanjskom instalacijom. Misli ovo je samo predpostavka. Da budem iskren ni na HS-u nisam nikada na KID14 dobio onu brzinu od 30 Mb do 17 sati.
Nije druze to u pitanju jer je sve radilo kako treba do preuzimanja, pa i sa onim fantomskim brzinama uploada i downloada.
Kako su preuzeli imao sam vise problema za dan koristenja nego na HS-u u zadnjih 5 godina.
Znaci da nije ni do infrastrukture jer je HS imao kapacitet za sve nas, ovo je samo do novih vlasnika.
Ja sam rekao samo da predpostavljam kao jedan od razloga ali isto tako kazem da mi ni HS nije nikada isporucio brzinu koju su napisali i da je ona uvijek bila oko 20 gore dole......mada rijetko gore a nerijetko dole.....medjutim puno stabilnije nego ovo danas sto imam
kloniran

#16445 Re: HS kablovska

Post by kloniran »

hrasno38 wrote:
kloniran wrote:
Ja sam rekao samo da predpostavljam kao jedan od razloga ali isto tako kazem da mi ni HS nije nikada isporucio brzinu koju su napisali i da je ona uvijek bila oko 20 gore dole......mada rijetko gore a nerijetko dole.....medjutim puno stabilnije nego ovo danas sto imam
Ma znam ali nikad nije ovoliko variralo kao sada, a o prekidima da ne pricam, svaku vece oko 11 mora puknuti konekcija.
dadem17

#16446 Re: HS kablovska

Post by dadem17 »

supercali wrote:
winnie wrote:
MH i HS kablovska wrote:
Naravno da može i mi smo tu da nađemo rješenje i ponudimo Vam pogodnost koja je najprihvatljivija za naše korisnike. Dovoljno je da korisnik ili potencijalni korisnik želi da sarađuje. Kao i sve druge korisnike tako i Vas pozivamo da nam se javite, provjerićemo koje usluge koristite i koja ponuda bi bila najidealnija i cjenovno najprihvatljivija za Vas kao i sve naše korisnike.

Podsjećamo da uz prelazak na novu ponudu možete dobiti HD paket, najveći u BiH sa 33 HD kanala, veće brzine interneta u odnosu na one koje ste do sada koristili te izborom jednog od Duo ili Trio paketa možete ostvariti znatne uštede te steći pravo na dodatne pogodnosti i benefite. Očekujemo Vaše javljanje, izbor je na Vama.
Eto, vidiš da mogu ali neće.
Od mene se traži da dodatno platim da bi gledao hd programe koje sam prije već imao. Već sam par puta to objasnio.
Vratite mi hd eurosport, eto vam i golf, i hayat, i n1, i 24kitchen i sve druge koje sam ranije navodio.

Neću da plaćam dodatno nešto što sam već imao. Kontaktirao sam vas i telefonom i opet ste nudili da platim dodatno nešto što sam već imao ranije. Ovo vam je jasno i stvarno ne znam čemu dalje trolanje.

Poštenije je da kažete da nećete a ne da peglate ovde sve stalno ponavljajući da nudite rješenje. Nije rješenje niti je pošteno da tražite da uzimamo i platimo dodatni paket da bi vratili ono što smo imali prije.
Ne mozes traziti ono sto si imao kad je sad druga firma i pomiri se s tim
+
NIJE TACNO! Pravno i dalje HS ostaje kao firma!
*Kompanija HS i kompanija Telemach, na tržištu nastupaju udruženo gdje je prije svega u interesu zadovoljstvo svih korisnika. HS je nosilac dozvole za distribuciju AV sadržaja i dozvole za pružanje usluge pristupa internetu i dozvole za obavljanje djelatnosti javnih elektronskih komunikacijskih mreža, te shodno tome davalac usluge analogne I digitalne televizije i interneta. Telemach je nosilac dozvole za pružanje fiksnih javnih telefonskih usluga, te shodno tome davalac usluge Telefonije.
Ako vi pristanete i radi satro povoljnijih paketa predjete na TM to je do vas! HS nam ne moze tek tako ukinuti uslugu za koju su nam i prodali opremu!
Benq

#16447 Re: HS kablovska

Post by Benq »

dadem17 wrote: Ako vi pristanete i radi satro povoljnijih paketa predjete na TM to je do vas! HS nam ne moze tek tako ukinuti uslugu za koju su nam i prodali opremu!
Moze se sve ako hoce , primjer su ti radnje koje prodaju racunarsku opremu , kupis racunar , dobijes garanciju 24 mjeseca , prodje par mjeseci i firma se ugasi , nema je vise... onda ti ni garancija ne vrijedi. Tako i ovo , to sto smo kupili module ne znaci da su duzni da postoje u BiH jer smo im mi dali po 60KM za modul...
dadem17

#16448 Re: HS kablovska

Post by dadem17 »

Zdravo winnie,
za sada nemamo preciznijih informacija o novim izmjenama programske šeme.
Navedeni kanal možete pratiti ukoliko se odlučite za D3 HD paket.[/quote]
Niste me razumjeli, ne želim da plaćam dodatno za nešto što sam već imao. Dobio sam neke hd programe koji me ne zanimaju i zato pitam, je li može da mi se ukinu navedeni (SK golf, SK3, Fox Life, Fox Crimi, Hayat itd.) a da mi se vrate dva hd Eurosporta. Stvarno mi nije do peglanja sa promjenom provajdera, ne tražim puno.[/quote]

Sa dolaskom telemacha ćemo svašta nešto dodatno plaćati što smo na hs u ima ukljuceno[/quote]

*Kompanija HS i kompanija Telemach, na tržištu nastupaju udruženo gdje je prije svega u interesu zadovoljstvo svih korisnika. HS je nosilac dozvole za distribuciju AV sadržaja i dozvole za pružanje usluge pristupa internetu i dozvole za obavljanje djelatnosti javnih elektronskih komunikacijskih mreža, te shodno tome davalac usluge analogne I digitalne televizije i interneta. Telemach je nosilac dozvole za pružanje fiksnih javnih telefonskih usluga, te shodno tome davalac usluge Telefonije.

HS je i dalje nosilac dozvole! Vi ako predjete na TM i potpisete novi ugovor automatski pristajete na ove njihove promjene. Meni je HS prodao opremu da gledam te HD kanale i da u CIJENI JEDNE pretplate gledam na drugom TV-u i to ne zelim da mjenjam. Izmjenu programske sheme ugovorom mogu uraditi ali ako nam ukinu vecinu HD kanala i 50 % filmskih kanala to onda nije izmjena sheme! To je monopolsko ponasanje ove nove udruzene mega firme. Ja mislim da smo mi kao korisnici itekako onda zakinuti i prevareni. Nama na KID paketima moraju ostaviti PROSIRENI a ne OSNOVNI paket i poslije 1.8
dadem17

#16449 Re: HS kablovska

Post by dadem17 »

Benq wrote:
dadem17 wrote: Ako vi pristanete i radi satro povoljnijih paketa predjete na TM to je do vas! HS nam ne moze tek tako ukinuti uslugu za koju su nam i prodali opremu!
Moze se sve ako hoce , primjer su ti radnje koje prodaju racunarsku opremu , kupis racunar , dobijes garanciju 24 mjeseca , prodje par mjeseci i firma se ugasi , nema je vise... onda ti ni garancija ne vrijedi. Tako i ovo , to sto smo kupili module ne znaci da su duzni da postoje u BiH jer smo im mi dali po 60KM za modul...
IJE TACNO! Pravno i dalje HS ostaje kao firma!
Ta firma je meni prodala i HD receiver i modul i KID paket,i time privukla dosta korisnika kao i mene. Ne mogu sada reci nema te usluge vise!
The Realist

#16450 Re: HS kablovska

Post by The Realist »

[quote="Benq"]

Ali nije HS nestao, njih je preuzeo Telemach, a samim time i obaveze njihove. Zamisli oni sada kažu mi nećemo platiti TV kućama naknadu za prava koje nije platio HS. Istog momenta bi ostali bez svih kanala koje su dobijali.
Locked