nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Optimist
#16426 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da, Sepetarevac. Pretpostavljam neko ga zveknuo i pobjegao. Ako je i taj neko bio u voznom stanju poslije ovoga. 
- vjeshalica
#16427 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
koji krembil moraš biti da nekome napraviš štetu i odeš ko da ništa nije bilo
nebitno jel to nečija sedmica ili bilo koje auto
na dobrinji isto tako ima možda mjesec kod intesa banke,vidim da je neko dobro odvalio korsicu,razbio joj komplet lijevu stranu naprijed,i sve ono stajalo na cesti...bila je parkirana
tačno zbog ovih majmunoglavaca čitav grad treba u svaki milimetar pokriti kamerama pa udaraj koga hoćeš....fuj da se čovjeku zgadi život
nebitno jel to nečija sedmica ili bilo koje auto
na dobrinji isto tako ima možda mjesec kod intesa banke,vidim da je neko dobro odvalio korsicu,razbio joj komplet lijevu stranu naprijed,i sve ono stajalo na cesti...bila je parkirana
tačno zbog ovih majmunoglavaca čitav grad treba u svaki milimetar pokriti kamerama pa udaraj koga hoćeš....fuj da se čovjeku zgadi život
-
noviclan
#16428 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
mozda je neki omanji kamioncic ili kakav kombi, "nije problem sto je pobjegao" veci je problem sto niko nije nista cuo, vidio, reagovao btw na golfetu min 5000 KM mozda je zato pobjegao 
- amar1994
#16429 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma debil,pa osiguranje placa a ne on iz svog dzepa 
-
NediM17
#16430 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma interesantno je kako je uspio dokaciti ovako zadnji tocak. Mom rodjaku su isto ovako izvalili komplet prednji lijevi tocak, ali je volan bio namotan u desnu stranu tako da je lola opalio direktno u gumu. To je bilo gluho doba noci, guma je pukla ko iftarski top. To se bas dobro culo, ali nisam pridavao vaznost ne znajuci sta se ustvari dogodilo. Sreca jedan od komsija koji nije mogao spavati vidio pocinioca i za ne povjerovati da je ujutro murija locirala pocinioca i privela pravdi.
-
tempuser
#16431 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Neki dan idem Alipasinom, neka poluguzva i iz H. Redzica i crni Passat mi uzima prednosti to bez zmigavca, mic po mic na hinjaka. Naravno ja ga pomnozim sa 0 i zaustavim se u koloni na semaforu tako da su moja suvozaceva vrata direkt ispred njega, kad on poslije par sek upali blinkere i par puta tuuu-tuuu onom dubokom sirenom. Pogledam lika u stilu "upalio si blinkere i sta sad?", oko mene sa ostale 3 strane auta, mogu te propustiti jedno da vozim Sea Harriera.zdruzdjo wrote:Ako to kao zakovanog pogleda ispred sebe ide da se ukljuci pa ono mic po mic, aaaa jok jok. Zakujem se i ja svojim pravcem i nema ispred pa makar se na trotoar penjao.
-
NediM17
#16432 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Pa ti si na ovom forumu bio najveci zagovornik postivanja tih blinkerasa.
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
- Optimus09
#16434 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moguce da mu polica ne bude vise 50 %amar1994 wrote:Ma debil,pa osiguranje placa a ne on iz svog dzepa
Zato ljudi bjeze zbog 50 KM ,dok covjeku steta bude u hiljadama
-
tempuser
#16435 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Da je usao u raskrsnicu sa blinkerima bez rijeci bi ga propustio, vako je krenuo nepripisno i nasilu pa naknadno pokusaovao nesto blinkerima, a ne zna ni on sam sta.NediM17 wrote:Pa ti si na ovom forumu bio najveci zagovornik postivanja tih blinkerasa.
- amidzazeher
#16436 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Postavih na temi kruzni tok. Fakat na 4. slici nije mi jasno sta se desilo covjece?! Udareno auto u prvom planu a tamo na 100 metara od njega fiatu ispao i motor! Ili?
Vjerovatno je i prevrtanja bilo ali koliko je vozio na sat jebote u kruznom?
- JavierBosnia
#16437 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Meni se ovdje čini da su obojica ulazila na isti ulaz, punto bio u desnoj traci i pred ulaz da je zakacio ivicnjak koji ga je odbio na ovog, a on se nastavio prevrtati do tamo.amidzazeher wrote:Postavih na temi kruzni tok. Fakat na 4. slici nije mi jasno sta se desilo covjece?! Udareno auto u prvom planu a tamo na 100 metara od njega fiatu ispao i motor! Ili?
Vjerovatno je i prevrtanja bilo ali koliko je vozio na sat jebote u kruznom?
Vide se tragovi prevrtanja na Puntu, a sigurno da je bio neko ko ne poznaje najbolje put pa se zaletio sa autoputa i na ovom blagom skretanju na kruzni tok je isao brat bratu stoju i nije uspio iskontrolisati. Nema druge
- Optimist
#16438 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Bas htio napisati kako mi djeluje kao da je punto bio na krovu. Velika je steta u pitanju, vjerovatno velika i brzina.
-
NediM17
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#16440 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nije to do "dvičine", već do vozača za volanom. On ako je takav vozač on će napravit udes sve i da vozi Bugatti Chiron, a ako je dobar vozit će dvičinu 15 godina bez da napravi i najmanji udes. Naravno tu treba i sreće da ga neko drugi ne pokupi.
-
NediM17
#16441 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Naravno da nije do dvičine, dvičina je samo oruđe u rukama vozača. Najmlađa dvičina 28 godina stara. Pa ti vidi je li normalno uopšte voziti takav auto a pogotovo se qrčiti s njim.
Last edited by NediM17 on 19/05/2019 22:00, edited 1 time in total.
- Optimus09
#16442 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Dvicu vozio 10 godina,nikad ni udesa niti kazne.
Golemi animozitet prema golfu,nezasluzeno.
Ima ih najvise na cesti,samim tim najvise i udesa.
Za 10 godina cete pisati,opet cetvorka dokle vise
Golemi animozitet prema golfu,nezasluzeno.
Ima ih najvise na cesti,samim tim najvise i udesa.
Za 10 godina cete pisati,opet cetvorka dokle vise
-
NediM17
#16443 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Vozio sam ga i ja, ali prije 30 i kusur godina. 
- amar1994
#16444 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
95% ih leshNediM17 wrote:Naravno da nije do dvičine, dvičina je samo oruđe u rukama vozača. Najmlađa dvičina 28 godina stara. Pa ti vidi je li normalno uopšte voziti takav auto a pogotovo se qrčiti s njim.
Dizel dvica nije bila za preticanja ni kad je nova bila
- Optimus09
#16445 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
hahaha znao sam skrenuti s puta kad bi bio ispred mene kamion ,da ne pravim kolonuamar1994 wrote:95% ih leshNediM17 wrote:Naravno da nije do dvičine, dvičina je samo oruđe u rukama vozača. Najmlađa dvičina 28 godina stara. Pa ti vidi je li normalno uopšte voziti takav auto a pogotovo se qrčiti s njim.![]()
- nivla
#16446 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
nije to mentalni sklop nego neimastina u drustvu gdje ti trebaju 2-3 minimalne plate da kupis dvicu, vecini i za to treba kreditNediM17 wrote:Naravno da nije do dvičine, dvičina je samo oruđe u rukama vozača. Najmlađa dvičina 28 godina stara. Pa ti vidi je li normalno uopšte voziti takav auto a pogotovo se qrčiti s njim.
ja da vozim dvicu bila bi sigurno tehnicki ispravna, imala bi premium gume, ne bi dimila, i ne bi mi bilo skupo odrzavati je po ps-u, ni sad ne vozim auto koje ne mogu odrzavati, kad ulozim 400-500 km kazu budala ne isplati se, ali moje i ovakvo auto je ispravnije od 99% istih koja se vrte po piku
ti malo smanji furanje tog elitizma, nismo u njemackoj i nije bosna od carsije do cengic vile, hiljade je razloga zbog kojih ljudi voze raspala auta, a da mogu vozili bi sigurno bolja
sto se tice ovih sto se kurce po ulicama isto bi oni radili i da voze novu s klasu
-
NediM17
#16447 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma problem je u glavama ljudi čiji su mozgovi ostali zakovani na 92.god.kada je to mnogima bio nedosanjani san. I onda najednom 96. ti se pruži prilika da za male pare dokučiš svoj san. Mnogi i dan danas žive taj san zahvaljujući sveopštem kokuzluku i eto ti recepta za katastrofu.amar1994 wrote:95% ih leshNediM17 wrote:Naravno da nije do dvičine, dvičina je samo oruđe u rukama vozača. Najmlađa dvičina 28 godina stara. Pa ti vidi je li normalno uopšte voziti takav auto a pogotovo se qrčiti s njim.![]()
- nepass1
#16448 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ma dvica je nuzno zlo, kurac je iko vozi sto hoce vec sto mora.
- JavierBosnia
#16449 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Drugi je to problem. Evo na parkingu kod mene, pored mene se parkira Skoda Octavia koja me prvobitno izudarala vratima, da bi čuvar parkinga rekao da to vozi neki doktor koji sigurno čuva svoj auto. Aha okej.
Pazi sad ovo.
Taj doktor, sigurno da ima dobru platu, ne bih ulazio, vozi auto koje je otprilike 2014-15 godište, ali gume su zimske, ne ljeto-zima, nego strogo zimske
I vozi tako evo, 19.maj, očito ne planira mijenjati, sve 4 su zimske i nekidan je bilo 30 stepeni, a ja gledam te njegove gume. Nije mi jasno samo, zašto i kako.
Nije to ni do auta, ni do sredstava, on ima i auto i sredstva, ali nema naviku. To je problem
Pazi sad ovo.
Taj doktor, sigurno da ima dobru platu, ne bih ulazio, vozi auto koje je otprilike 2014-15 godište, ali gume su zimske, ne ljeto-zima, nego strogo zimske
I vozi tako evo, 19.maj, očito ne planira mijenjati, sve 4 su zimske i nekidan je bilo 30 stepeni, a ja gledam te njegove gume. Nije mi jasno samo, zašto i kako.
Nije to ni do auta, ni do sredstava, on ima i auto i sredstva, ali nema naviku. To je problem
-
Mehemed
- Vozim: automobil
#16450 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
U mene je dvica ispravnija od pola auta 1995-2005e godine jer većina vozača u takva auta ništa ne ulaže, uloži kada skroz stane, kada ne mogne nikako voziti i to je to, a ja uložio dvije hiljade u tri godine u dijelove i zamjenu dijelova, ništa polovni dijelovi, samo novo. Hoću da sam siguran radi sebe. Neki dan na tehničkom se lik zjanio kako su mi dobre kočice, hvali auto, kaže dobar ti je Golf. Kontam u sebi mora bit dobar koliko sam uložio para u njeg. Lik ispred mene sa Passatom 5 pao zbog slabih kočnica. Imam sigurno preko 70 hiljada kilometara sa dvicom bez i najmanjeg udesa. Treba normalno voziti, vožnju prilagoditi ograničenju i uslovima na putu. Metar ranije stati može uštediti hiljade KM, zato na kočnicama nikada ne treba štediti. Vozio bi ja šta mlađe da mogu, bar mlađe od 20 godina, ali ovako šta god da vozim hoću da to bude što ispravnije prvo radi sebe pa onda radi drugih učesnika u saobraćaju.
Najviše udesa naprave oni koji misle sa su Schumacher i da imaju prednost u svakoj situaciji(ne znaju i ne poštuju propise), nebitno koje auto vozili, najmanje je tu do auta, sve je do vozača kako vozi i koliko dobro održava ili neodržava svoje vozilo.
Znam starijeg čovjeka koji vozi jednu te istu dvicu bar 10 godina i nije imao niti jedan udes, mislim da mu sada više neće ni produžiti vozačku jer ima finih godina.
Najviše udesa naprave oni koji misle sa su Schumacher i da imaju prednost u svakoj situaciji(ne znaju i ne poštuju propise), nebitno koje auto vozili, najmanje je tu do auta, sve je do vozača kako vozi i koliko dobro održava ili neodržava svoje vozilo.
Znam starijeg čovjeka koji vozi jednu te istu dvicu bar 10 godina i nije imao niti jedan udes, mislim da mu sada više neće ni produžiti vozačku jer ima finih godina.