FC Bayern Munchen

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nKrkan

#16401 Re: FC Bayern Munchen

Post by nKrkan »

Real prošle sezone 200 mil uložio i osvojili , Barca ove koliko na Suareza ? Morat će ovo Bayern popratit :thumbup:
simonese

#16402 Re: FC Bayern Munchen

Post by simonese »

BHF_Manijak wrote:S ovom ublehom na klupi, oni ce samo mozda neki evropski sajam sljiva osvojit. Ligu prvaka nece garant nikad, ko sto je ni on sam vise nikad nece osvojit. Jebi ga, jednom ti se potrefi zlatna generacija. Evo u LE ce uzeti trofej LP, garant je i on genije ala Pep. :zzzz: :oops:
genije je Messi
BHF_Manijak

#16403 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Kakav Martinez i stoper, covjek jede na zadnjem veznom. Bolje on, nego Alonso sa 33! S Martinezom na zadnjem veznom ubili ljudi Barcelonu 7:0 i osvojili LP, ali jok, ovoj ublehi igra Lahm zadnje veznog, a Martinez stopera! :oops:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#16404 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

mali_milojica wrote:Najvise su mu zamjerali stavljanje Lahma u vezu,cim ga je vratio na beka Njemacka na SP vise nije imala konkurenta. Plus Klose je dobro trpao i na svjetskom,mislim da je dao i gil u 1/2 finalu protiv Brazila.
Da, to mu je 16 gol na Mundijalima kojim je srusio Ronalda protiv Brazila u Brazilu.

Fun fact: Ronaldo je svoj 15-ti gol postigao protiv Gane u Njemackoj. Klose svoj 15-ti takoder protiv Gane, a u Brazilu :thumbup:
nKrkan

#16405 Re: FC Bayern Munchen

Post by nKrkan »

De Bruyne , Darmian , Anderson pa ako treba i Reusa kupit savršeno bi se uklopio u "injury team"
nKrkan

#16406 Re: FC Bayern Munchen

Post by nKrkan »

Jesu jadni ovi Brazilci,kad god neki njihov igrač igra protiv njemačkog tima kao on ima priliku da osveti 7-1.Kakvu ba osvetu neće nikad ono zaboravit. Da hoće neku prijateljsku odigrat u skorije vrijeme :D
limeni

#16407 Re: FC Bayern Munchen

Post by limeni »

Dobar je bayern ali ne kontam ja ovog pepa skorz mislim dobar je trener ali ne vidim sta lahm treba pruziti na robbenovoj poziciji. ne kontam koji ce mu djavo onaj rafinha koji nikada nije bio dobar igrac cak ni schalke 04. Nije mi jasno forsiranje bernata koji isti vedin music trci naprijed i onda nabije loptu u korner i usere svaku loptu.
Ma nije mi jasno zasto forsira thiaga kad je bio najgori na terenu umjesto da ubaci goetze-a.
I jos nesto, dobar gol je dao lewa ali sta je ono koliko lopti i sansi je usrao :-)
Benatia ili nije uigran ili ne valja, amatersko postavljanje kod oba gola barce.
sve u svemu, uz male korekture moze bayern iduce godine opet do finala ali ovako tesko.
5 0 5

#16408 Re: FC Bayern Munchen

Post by 5 0 5 »

limeni wrote:Dobar je bayern ali ne kontam ja ovog pepa skorz mislim dobar je trener ali ne vidim sta lahm treba pruziti na robbenovoj poziciji. ne kontam koji ce mu djavo onaj rafinha koji nikada nije bio dobar igrac cak ni schalke 04. Nije mi jasno forsiranje bernata koji isti vedin music trci naprijed i onda nabije loptu u korner i usere svaku loptu.
Ma nije mi jasno zasto forsira thiaga kad je bio najgori na terenu umjesto da ubaci goetze-a.
I jos nesto, dobar gol je dao lewa ali sta je ono koliko lopti i sansi je usrao :-)
Benatia ili nije uigran ili ne valja, amatersko postavljanje kod oba gola barce.
sve u svemu, uz male korekture moze bayern iduce godine opet do finala ali ovako tesko.
zato i nemas €17m platu.
megaman4

#16409 Re: FC Bayern Munchen

Post by megaman4 »

_BataZiv_0809 wrote:
mali_milojica wrote:Najvise su mu zamjerali stavljanje Lahma u vezu,cim ga je vratio na beka Njemacka na SP vise nije imala konkurenta. Plus Klose je dobro trpao i na svjetskom,mislim da je dao i gil u 1/2 finalu protiv Brazila.
Da, to mu je 16 gol na Mundijalima kojim je srusio Ronalda protiv Brazila u Brazilu.

Fun fact: Ronaldo je svoj 15-ti gol postigao protiv Gane u Njemackoj. Klose svoj 15-ti takoder protiv Gane, a u Brazilu :thumbup:
@Bata

Pošto voliš Bayern i na tome ti svaka čast. :thumbup:

Ali drug Bayern je dolaskom ovog lika izgubio na oštrini, i na jačini u igri, koju je imao. Ne želim se vraćati u prošlost i vrijeme Heynkesa, ali ako se sjećaš, Bayern je svoje protivnike mljeo na kondiciju i izdržljivost, jer je po čitavom terenu bio presing bez previše filozofiranja. A pored toga i sami igrači su bili fizički spremni bez previše povreda. Otkad je Pep došao, povreda za povredom. Pa šta on radi na tim treninzima?
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#16410 Re: FC Bayern Munchen

Post by _BataZiv_0809 »

megaman4 wrote: @Bata

Ali drug Bayern je dolaskom ovog lika izgubio na oštrini, i na jačini u igri, koju je imao. Ne želim se vraćati u prošlost i vrijeme Heynkesa, ali ako se sjećaš, Bayern je svoje protivnike mljeo na kondiciju i izdržljivost, jer je po čitavom terenu bio presing bez previše filozofiranja. A pored toga i sami igrači su bili fizički spremni bez previše povreda. Otkad je Pep došao, povreda za povredom. Pa šta on radi na tim treninzima?
Ne znam, i cisto sumnjam da je sve bas do treninga.

Imam osjecaj da se samo trazi razlog da se sve stavi na konto Pepa. Bas mu je losa sreca sto je dosao poslije te zadnje Hejneksove sezone koja je pobrisala sve lose do tad.
MOSALJOZE

#16411 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Mislim da ni ove neće praviti velike rezove,tj neće sigurno prodati Robena,Riberija i Alonsa,a noga je Rafinji i Dante-u.Štarke će ili završiti karijeru,ili otići u Duizburg(ja ga se još sjećam iz tog perioda) ili MLS kao i Pizaro.Velike promjene su zadnja opcija,jer ova ekipa sigurno može napraviti puno naredne sezone,naravno pojačana igračima poput DiMarije i KDB.
Mišo_Kovač

#16412 Re: FC Bayern Munchen

Post by Mišo_Kovač »

Nema šansi da Rafinha ode, pa taj čovjek je ključni igrač ove ekipe :D :evil:
MOSALJOZE

#16413 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

Ne psujem često al jebem mu familiju Nejmara on čuva čovjek nam uvali 2 gola i to uvijek on kasni.
megaman4

#16414 Re: FC Bayern Munchen

Post by megaman4 »

_BataZiv_0809 wrote:
megaman4 wrote: @Bata

Ne znam, i cisto sumnjam da je sve bas do treninga.

Imam osjecaj da se samo trazi razlog da se sve stavi na konto Pepa. Bas mu je losa sreca sto je dosao poslije te zadnje Hejneksove sezone koja je pobrisala sve lose do tad.
Baš to, jer je stalno pod pritiskom zato što se od njega traži da bude jednako uspješan, ako ne i uspješniji od svog prethodnika. Ako se Pep ne može nositi sa pritiskom u klubu, koji je jedan od najvećih svih vremena, neka kaže, i neka se povuče. Znao je u šta se upušta i da Bayern nije mačiji kašalj.
5 0 5

#16415 Re: FC Bayern Munchen

Post by 5 0 5 »

odrijesiti kesu, dati slobodu pepu, iskopati sta vrijedi iz podmladka. i strpiti se sezonu dvije.
MOSALJOZE

#16416 Re: FC Bayern Munchen

Post by MOSALJOZE »

5 0 5 wrote:odrijesiti kesu, dati slobodu pepu, iskopati sta vrijedi iz podmladka. i strpiti se sezonu dvije.
505 od kako je došao ima punu slobodu,i Pep je jednom rekao,da mu je uprava obezbjedila sve igrače koje je želio.Mislim da Bayernu treba jedan igrač prema naprijed,kvalitetan desni bek i to bi bilo to.
BHF_Manijak

#16417 Re: FC Bayern Munchen

Post by BHF_Manijak »

Pa kud ce vecu slobodu, dan te jebo! Qrcem kad je mrdno uprava je skocila, na svaki mig!!!
todd_smith

#16418 Re: FC Bayern Munchen

Post by todd_smith »

Jebo ti tog golmana kad mu je Neymar pasom umjesto sutem zabije na njegovu stativu :mrgreen:
groove

#16419 Re: FC Bayern Munchen

Post by groove »

nKrkan wrote:Jesu jadni ovi Brazilci,kad god neki njihov igrač igra protiv njemačkog tima kao on ima priliku da osveti 7-1.Kakvu ba osvetu neće nikad ono zaboravit. Da hoće neku prijateljsku odigrat u skorije vrijeme :D
kakav zaborav, svabe vec i knjigu napisali o ovoj utakmici :D

Image
sema911s

#16420 Re: FC Bayern Munchen

Post by sema911s »

Tode,., ti stani na go ja Sam na stakama pa ces da vidis gool Sa iksom. :kiss:

A pepp jbga vrijeme da ode,,. Dali Su sve golove kada Su igrali onako kako Su nucili napad trka pritisak. Bayer je tenk a tenk se zna Sta radi

Taj di Maria jok, ti stranci u k.. Sa njima ima boljih u Bl.,

Klop na klupu, gezeta rous bekovi leva I miler jedan iza drugog,,, alaba I lahm gdje I'm je mjesto rode sve bolji srbina prodat arapima
Vratit doktora otjerat sambu

Al jbga neko rece nije to moj posao. Al odo probat ovu igru na pes-u

Momcinoo pivo spremnoo,.
klopan

#16421 Re: FC Bayern Munchen

Post by klopan »

Bayo bi bio puno jači , ne da dovede igrače, nego da se trsi Rafinhe i Dantea, i da tog malog Bernata neko već smjesti na klupu.
Jebo te 13 god.stariji Alves brži i jači od njega u svakom duelu, i dobro neko reče, isto Musić nabije, pa trči, na kraju napenali je
nedje-nidje veze, i svaka taka-samo što je Musić za ovog Roberto Carlos.
Nakon prve tekme Kaizer reče, da je šteta napravljena, kad su pušteni Shak i Hobjerg- mislim da ovog Hobjerga treba vratiti, i na njemu
Gaudinu, Kurtu, graditi novi tim.
Dosta se spominje imena, kao zamjena za Robery-a.
Nadam se da Bayo ipak nije toliko izmjenio svoju filozofiju, pa da za silnu svotu dovodi Realov ili Manchesterov otpad.
Volio bi da u odbrani dovedu spominjanog Darmjan-a, mada gledao sam Lazio neki dan, da vidim šta je taj Anderson?
Nije loš, al' od njih bi ja prije uzeo onog Bigllia-u, potrebniji je takav igrač.
Naprijed Grizmana ili De bruyne-a.
Arteta

#16422 Re: FC Bayern Munchen

Post by Arteta »

BHF_Manijak wrote:Kakav Martinez i stoper, covjek jede na zadnjem veznom. Bolje on, nego Alonso sa 33! S Martinezom na zadnjem veznom ubili ljudi Barcelonu 7:0 i osvojili LP, ali jok, ovoj ublehi igra Lahm zadnje veznog, a Martinez stopera! :oops:
Treba napomenuti da to nije bila ova Barca i jos treba napomenuti da je Bayern igrao polubunker poput neke poluekipe, mislim da danas oni ne zele takav stil igre.
sumirprimus

#16423 Re: FC Bayern Munchen

Post by sumirprimus »

ubili barsu bez mesija i maskerana ,bog te song bilong igro citavu tekmu,a bajern kompletan sa robenom i riberijem...
sad se kolo srece okrenulo za 360 stepeni ..tkao je to..
Partijaner

#16424 Re: FC Bayern Munchen

Post by Partijaner »

sumirprimus wrote:ubili barsu bez mesija i maskerana ,bog te song bilong igro citavu tekmu,a bajern kompletan sa robenom i riberijem...
Kako bez Messija, je li igrao prvu utakmicu 90 min.
sumirprimus

#16425 Re: FC Bayern Munchen

Post by sumirprimus »

Partijaner wrote:
sumirprimus wrote:ubili barsu bez mesija i maskerana ,bog te song bilong igro citavu tekmu,a bajern kompletan sa robenom i riberijem...
Kako bez Messija, je li igrao prvu utakmicu 90 min.
barca kod kuce 0:3?nije ja mislim...jel to bila prva il druga... :D nisam najsigurniji..
Post Reply