Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
kakavdanakneiskustvu
-
VPSA
#16402 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Wilbekin, ovako na prvu djeluje kao savrsen izbor. Kad se zna da u ovim kvalifikcijama ne mogu igrat NBA i Euroligaski igraci onda je Wilbekin nesto najbolje sto se moze naci, jer je kvalitetom pri vrhu i u Euroligi na svojoj poziciji. Na Eurocup nivou mislim da boljeg nema.
- Ironman_88
#16403 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Haj da doživimo playa u reprezentaciji koji može iznijeti loptu sa svoje na protivničku polovinu a da to ne izgleda kao vrlo riskantan i složen poduhvat - ne tražimo puno. 
- It_is_a_Leclerc
#16404 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Od kojih para?
I drugo - nemojte bulazniti o nekakvom "fajtu" s Rusima, a pogotovo Francuzima. Pogledah sastave, i mi smo teški, ali teški autsajderi i jedina šansa nam je da Belgiju dobijemo dva puta (ako i to) i prođemo kao treći u onu "zadnju fazu kvalifikacija" za koju baš nisam siguran kad se igra, pa bi nam se tu možda i mogli priključiti gospoda NBA-ovci.
I drugo - nemojte bulazniti o nekakvom "fajtu" s Rusima, a pogotovo Francuzima. Pogledah sastave, i mi smo teški, ali teški autsajderi i jedina šansa nam je da Belgiju dobijemo dva puta (ako i to) i prođemo kao treći u onu "zadnju fazu kvalifikacija" za koju baš nisam siguran kad se igra, pa bi nam se tu možda i mogli priključiti gospoda NBA-ovci.
-
al-em
#16405 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
wilbekin je sjajan igrac, ja sumnjam da ce on htjeti, djeluje kao neki cudan tip, ostao je u darusafaki iako je mogao birati euroligasa u kojem ce igrati
-
zlajapravaraja
#16406 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ćuj, kojih paraIt_is_a_Leclerc wrote:Od kojih para?
Igraće đabe jarane, možda čak i uleti s kojom markom, bez zajebancije
-
zlajapravaraja
#16407 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nema dobrog razloga što ne bi htjeo...al-em wrote:wilbekin je sjajan igrac, ja sumnjam da ce on htjeti, djeluje kao neki cudan tip, ostao je u darusafaki iako je mogao birati euroligasa u kojem ce igrati
-
zlajapravaraja
#16408 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Jedan interesantan podatak pred kvalifikacije je da je Dule u svoj svojoj karijeri pored Partizana i Srbije radio u samo dvije druge zemlje kao klupski trener.
A te zemlje bi bile...?
A te zemlje bi bile...?
- Altsa
#16409 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Wilbekin vec trenira sa reprezentacijom kazu na N1.
-
zlajapravaraja
#16410 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Odradićemo Ruse u petak, a možemo i Francusku u gostima ako ne budu igrali ovi Barsini (Seraphin i Heurtel).
Vidjećete

Vidjećete
- insaneinthebrain
#16411 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
&list=WL&index=3
-
nema me tamo
#16412 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Gledao sam ga vise puta..
Zašto dolazi da igra za nas?
- Artest
#16413 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nema losu statistiku onaj mladji Djedovic; evo gledam trica na 65% na skoro 4 potegnute. https://basketball.realgm.com/player/Ne ... mary/43400
Donekle je u pravu stariji smrad, ako se mogu zvati Sulejmanovic i Čampara, mogao je i mladji Djedovic. Posebno jer ovaj Nedim igra nisko krilo, a nama su trenutno tu Vrabac (koji u Tenerifama skuplja mrvice ili ne igra nikako) i Lazic, koji se u zadnje vrijeme raspada u Megi, iako je dobro ušao u sezonu....Tu ce vjerovatno i Musa krpit, u onom periodu kad su on i Atic zajedno na parketu.
Nasa najbolja cetvorka je vjerovatno Halilovic, ali ni on nije dobo poziv. Trebace nam koristan Milosevic, igra solidnu sezonu u Grckoj.
Donekle je u pravu stariji smrad, ako se mogu zvati Sulejmanovic i Čampara, mogao je i mladji Djedovic. Posebno jer ovaj Nedim igra nisko krilo, a nama su trenutno tu Vrabac (koji u Tenerifama skuplja mrvice ili ne igra nikako) i Lazic, koji se u zadnje vrijeme raspada u Megi, iako je dobro ušao u sezonu....Tu ce vjerovatno i Musa krpit, u onom periodu kad su on i Atic zajedno na parketu.
Nasa najbolja cetvorka je vjerovatno Halilovic, ali ni on nije dobo poziv. Trebace nam koristan Milosevic, igra solidnu sezonu u Grckoj.
- shalla
#16414 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Zašto su igrali svi dosadašnji Amerikanci?nema me tamo wrote:Gledao sam ga vise puta..
Mogućnost da se u klubu ne tretira kao amerikanac...
-
Cavendish
#16415 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ovo sa Sport Klubom postaje problem. Šta treba nas 50% u državi koji nemamo SK? Sutra možemo očekivati istu stvar i sa fudbalskom reprezentacijom. Ili da svi predjemo na telemach ili total tv ili da se taj famozni SK uvrsti u moju tv. Meni lično ovo i nije problem snaći ću se ja sa iptv vlc listama ali mnogi će biti osuđeni na traženje kojekakvih strimova. Plus još ako bude utakmice prenosio Kovačević onda će biti šou.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16416 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Šte je, prenos na SK? Čuj to, zar nije na BHT?Cavendish wrote:Ovo sa Sport Klubom postaje problem. Šta treba nas 50% u državi koji nemamo SK? Sutra možemo očekivati istu stvar i sa fudbalskom reprezentacijom. Ili da svi predjemo na telemach ili total tv ili da se taj famozni SK uvrsti u moju tv. Meni lično ovo i nije problem snaći ću se ja sa iptv vlc listama ali mnogi će biti osuđeni na traženje kojekakvih strimova. Plus još ako bude utakmice prenosio Kovačević onda će biti šou.
Imaju ljudi monopol, štaš. Jaki su, pa im se može.
-
nema me tamo
#16417 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
shalla wrote:Zašto su igrali svi dosadašnji Amerikanci?nema me tamo wrote:Gledao sam ga vise puta..
Mogućnost da se u klubu ne tretira kao amerikanac...
Ma nikad ja da tacno provjerim zašto sve mi u glavi eto hoce Evropsko da igraju zato sad i pitam zašto..
Znao sam naravno za to naravno samo na jedno uđe na drugo izađe..
- Altsa
#16418 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
A sta cemo mi koji hebemo majku svaki vikend Mojoj TV zbog prenosa premijer lige koju ne mozemo gledati.Cavendish wrote:Ovo sa Sport Klubom postaje problem. Šta treba nas 50% u državi koji nemamo SK? Sutra možemo očekivati istu stvar i sa fudbalskom reprezentacijom. Ili da svi predjemo na telemach ili total tv ili da se taj famozni SK uvrsti u moju tv. Meni lično ovo i nije problem snaći ću se ja sa iptv vlc listama ali mnogi će biti osuđeni na traženje kojekakvih strimova. Plus još ako bude utakmice prenosio Kovačević onda će biti šou.
-
Cavendish
#16419 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Imate potpuno pravo. Ja ne krivim ni jedne druge, nego konkurencijsko vijeće koje je dopustilo ovako bezvlasce. Zarad nacionalnih interesa građani su bili uskraćeni EP u košarci a sada će i kvalifikacionih utakmica. Međutim sve ovo je za neke druge teme na forumu.Altsa wrote:A sta cemo mi koji hebemo majku svaki vikend Mojoj TV zbog prenosa premijer lige koju ne mozemo gledati.Cavendish wrote:Ovo sa Sport Klubom postaje problem. Šta treba nas 50% u državi koji nemamo SK? Sutra možemo očekivati istu stvar i sa fudbalskom reprezentacijom. Ili da svi predjemo na telemach ili total tv ili da se taj famozni SK uvrsti u moju tv. Meni lično ovo i nije problem snaći ću se ja sa iptv vlc listama ali mnogi će biti osuđeni na traženje kojekakvih strimova. Plus još ako bude utakmice prenosio Kovačević onda će biti šou.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16420 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ja ba, koji je tek ono monopol, alternativa je neki individualni stream koji ugase nakod 10-15 minutaAltsa wrote:A sta cemo mi koji hebemo majku svaki vikend Mojoj TV zbog prenosa premijer lige koju ne mozemo gledati.Cavendish wrote:Ovo sa Sport Klubom postaje problem. Šta treba nas 50% u državi koji nemamo SK? Sutra možemo očekivati istu stvar i sa fudbalskom reprezentacijom. Ili da svi predjemo na telemach ili total tv ili da se taj famozni SK uvrsti u moju tv. Meni lično ovo i nije problem snaći ću se ja sa iptv vlc listama ali mnogi će biti osuđeni na traženje kojekakvih strimova. Plus još ako bude utakmice prenosio Kovačević onda će biti šou.
Koreja
-
Itsoktobealone
#16421 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Brat mu je dobar igrač sa perspektivom. Igrao sam s njim više puta, visok, brz prvi korak, nije limitiran tehnikom. Treba ga zvati jer on jeste budućnost BiH košarke pa kakav god da mu je brat bio.kakavdanakneiskustvu wrote:http://sportsport.ba/bh_kosarka/edovic- ... rat/259175
da izvinete,govno ostaje govno
A ovo za Wilbekina, odakle vam ta informacija da igra sa nama? Da je prihvatio BiH državljanstvo, itd itd?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16422 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Juče je ta vijest bila na skoro svim sportskim portalima, istina, još uvijek je to sve na dugu štapu, ali kao on je zainteresovan.Itsoktobealone wrote:
A ovo za Wilbekina, odakle vam ta informacija da igra sa nama? Da je prihvatio BiH državljanstvo, itd itd?
http://ba.n1info.com/a227848/Sport-Klub ... canje.html
- Diwan
#16423 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
to nigdje ne piše drug - ne znam na osnovu čega si to onako proizvoljno napisao i još stavio izvor koji o tome ne govoriAltsa wrote:Wilbekin vec trenira sa reprezentacijom kazu na N1.
- insaneinthebrain
#16424 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Cuj od Februara tek crnjo s nama. 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16425 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Šta bi ti, da to za dva dana završe
Ovo je BiH, ne može ništa brzo
Ovo je BiH, ne može ništa brzo