a evo šta jeO'zone wrote:Na Malti kod tramvajske stanice opet policija i gužva. Valjda nije pješak opet....Nisam prolazio pored otišao okolo...
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... ook+status
a evo šta jeO'zone wrote:Na Malti kod tramvajske stanice opet policija i gužva. Valjda nije pješak opet....Nisam prolazio pored otišao okolo...
L u c i f e r wrote:Naučno je dokazano da što bliže primaknut onom ispred sebe voziš, prije ćeš stići.
Osim toga, rastojanje je za nikake vozače koji nemaju refleksa da brzo prikoče ako ustreba.
Jebo pojaseve. Šta će ti to po gradu. Ukopčaj ga iza sebe i miran. Ha ja...
Koja je to naucna disciplina?L u c i f e r wrote:
Naučno je dokazano da što bliže primaknut onom ispred sebe voziš, prije ćeš stići.
Jastaradi, da je dodge iz 72 eee.bersK wrote:Ja sam neka endemska vrsta. Meni se gade marke Audi, mečka i BMW. Svi mogući tipovi. 90% svih udesa i 90% svih babinih sinčića - ubica i potencijalnih ubica, te najvećih seljačina na cesti vozikaju te tri marke.
To ti je doplerov efekat, izucava se na fakultetuEdin H. wrote:Koja je to naucna disciplina?L u c i f e r wrote:
Naučno je dokazano da što bliže primaknut onom ispred sebe voziš, prije ćeš stići.![]()
Sta kaze nauka kolika ti je sansa da cujes ono tup bez obzira na reflekse na nivou Max Versapena?
Buka koju motor automobila pravi dok nam se približava drugačija je od one koju čujemo dok se od nas odaljava.triconja wrote:To ti je doplerov efekat, izucava se na fakultetuEdin H. wrote:Koja je to naucna disciplina?L u c i f e r wrote:
Naučno je dokazano da što bliže primaknut onom ispred sebe voziš, prije ćeš stići.![]()
Sta kaze nauka kolika ti je sansa da cujes ono tup bez obzira na reflekse na nivou Max Versapena?
Profesore, mislim, necu reci da vam je prica glupa, ali mora to brzo brzo ici strasno.Edin H. wrote:Buka koju motor automobila pravi dok nam se približava drugačija je od one koju čujemo dok se od nas odaljava.triconja wrote:To ti je doplerov efekat, izucava se na fakultetuEdin H. wrote:
Koja je to naucna disciplina?![]()
zateznistub wrote:Pogledaj cijene ovog "običnog" Audija pogotovo glede nekog ko je tek položio. Zadnji brojevi 666 i ti kažeš nije posebna tabla?hopi wrote:nije da nikoga branim, ali kakava mašina kakve posebne tablice
obični audi a3 koliko ja vidim, pa nije lupam porše 918 spajder
Hajte, molim vas ....
Droog wrote:zateznistub wrote:Pogledaj cijene ovog "običnog" Audija pogotovo glede nekog ko je tek položio. Zadnji brojevi 666 i ti kažeš nije posebna tabla?hopi wrote:nije da nikoga branim, ali kakava mašina kakve posebne tablice
obični audi a3 koliko ja vidim, pa nije lupam porše 918 spajder
Hajte, molim vas ....
Masonsko-satanistička posla...
Pusti ti to. djavolji je to posao.zateznistub wrote:![]()
Slučajno dobio ove brojeve ili ih je dobio preko veze? Na to sam mislio ne na ove gluposti koje ti pominjes

Sejtanska poslaEdin H. wrote:Pusti ti to. djavolji je to posao.zateznistub wrote:![]()
Slučajno dobio ove brojeve ili ih je dobio preko veze? Na to sam mislio ne na ove gluposti koje ti pominjes![]()
Nije do marke/modela nego je do onoga sto se nalazi između ušiju ... ili se ne nalaziciza_bliza wrote:Ima li neka statistika koja auta najčešće sudjeluju u udesima, čini mi se da audi prednjači?
Ne znam, al prico mi je naj Hurem iz Boljakova da je nedje tako cuo.Edin H. wrote:Koja je to naucna disciplina?L u c i f e r wrote:
Ne slažem sezateznistub wrote:Nije do marke/modela nego je do onoga sto se nalazi između ušiju ... ili se ne nalaziciza_bliza wrote:Ima li neka statistika koja auta najčešće sudjeluju u udesima, čini mi se da audi prednjači?
E jbg nekad kad sam registrovao auto koje je došlo otprilike kad i starija cerka i htjedoh nešto u Fatimu njenog datuma rođenja i inicijala posto se slova podudaraju u policiji i rekoše “ eee gospodine pa ne može to tako” da napomenem da imam popriličan broj osoba koje znam po mupu na raznim nivoimasupercali wrote:Zatezni ne trebaju vjeruj mi
Pa ocito te ne gotive ti poznanicizateznistub wrote:E jbg nekad kad sam registrovao auto koje je došlo otprilike kad i starija cerka u policiji i rekoše “ eee gospodine pa ne može to tako” da napomenem da imam popriličan broj osoba koje znam po mupu na raznim nivoimasupercali wrote:Zatezni ne trebaju vjeruj mi
Hehesupercali wrote:Pa ocito te ne gotive ti poznanicizateznistub wrote:E jbg nekad kad sam registrovao auto koje je došlo otprilike kad i starija cerka u policiji i rekoše “ eee gospodine pa ne može to tako” da napomenem da imam popriličan broj osoba koje znam po mupu na raznim nivoimasupercali wrote:Zatezni ne trebaju vjeruj mi
A ja ti opet kažem da broj tablica ovog auta GARANTOVANO nije bio na stoku u pu gdje registruje pa mu "drug" iskopao sa kamaresupercali wrote:Pa rekoh bilo ko iz policije da zamoli tamo ajd ovom mom stavi broj 123 666 999 i sl to ce i uraditi
Naravno da ja ne mogu na salteru reci e daj mi a12 a 123
To mozemo nagadjatizateznistub wrote:A ja ti opet kažem da broj tablica ovog auta GARANTOVANO nije bio na stoku u pu gdje registruje pa mu "drug" iskopao sa kamaresupercali wrote:Pa rekoh bilo ko iz policije da zamoli tamo ajd ovom mom stavi broj 123 666 999 i sl to ce i uraditi
Naravno da ja ne mogu na salteru reci e daj mi a12 a 123