Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
1946--1987

#16401 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

BlueBlood wrote:niko ne odgovori na pitanje zasto je iz vaseg megafona usmjerenog prema vama odjekivalo "debili" ? :zoka:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BlueBlood

#16402 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

ja se nisam toliko smijao otkako ste Jesicu dali 800 000
1946--1987

#16403 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

BlueBlood wrote:ja se nisam toliko smijao otkako ste Jesicu dali 800 000
digli ja, lesko, todd i jos neki kredite po bankama u sarajevu i dali mu 800.000, stim da je dobio i par vikendica oko rakovice :D :D

jbt, jednom jedan drugom nula neko smislio :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bambino Blu

#16404 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

BlueBlood wrote:niko ne odgovori na pitanje zasto je iz vaseg megafona usmjerenog prema vama odjekivalo "debili" ? :zoka:
Koliko sam nauco djeca nekakva im nisu navijala pa je doslo do komesanja pa su i maronci se upetljatli i tako to sad kol'ko ima istine vala ni ne zanima me ovo sam cuo od njihovih kvazi navijaca kako se fale xd cega se pametan sitidi budala se dici al' haj nego raja

Je l' gay OK ???

Image

:izet: :izet:
1946--1987

#16405 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

nemojte o tribini pocinjati uopste, bolje vam je. :D
#benjo#zula#poslovniprostori :D
Bambino Blu

#16406 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

1946--1987 wrote:nemojte o tribini pocinjati uopste, bolje vam je. :D
Isti taj Benjo, Zula da vam dodju na sjever ugasili bi vas isto trenutka samo mi sad nemoj poceti pricu mi vak'o sto ne ne dodju ha hu. Al' polahko doce i kod nas sve na svoje pa cemo vas vidjeti ;)

Nego je l' OK ili nije ? hahahahahahahahahhahahahaha OK OK OK OK :izet: :izet:
BlueBlood

#16407 Re: Sarajevski derbi

Post by BlueBlood »

OK
cvrčak_na_hedonizmu

#16408 Re: Sarajevski derbi

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Na temi o sarajevskom derbiju, gdje su poniženi, a očekivali haman sigurnu pobjedu + debakl na tribinama se piše o slijedećim stvarima:

-krupa
-drina
-poslovni prostori
-loše nas zajebavate
i tako dalje.

Možete se vi "smijati" po forumu koliko hoćete, al u duši je bol neizmjerna, brutalno prizemljenje :D Vjerujem da je uživo mnogo gore, a bogme i ujutro kad se probudiš ili pred spavanje. Znam, nije ni nama bilo lako, al trenutno ste vi donji, džaba pare, sudije, savez i trener iz Mijanmara :izet:

Šta ćeš, kad ste levati, od igrača koji igraju ko pičoke do navijača koji bleje umjesto da navijaju :izet:

Boli, a ?
1946--1987

#16409 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

Bambino Blu wrote:
Isti taj Benjo, Zula da vam dodju na sjever ugasili bi vas isto trenutka samo mi sad nemoj poceti pricu mi vak'o sto ne ne dodju ha hu. Al' polahko doce i kod nas sve na svoje pa cemo vas vidjeti ;)

Pa do kad kontate biti nijemi posmatraci onda ? :D
Bambino Blu

#16410 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

A sta kaze admiza na sve ovo ? je l' OK ili nije HAHAHAHAHAHAHAH

Image
cvrčak_na_hedonizmu

#16411 Re: Sarajevski derbi

1946--1987 wrote:
Bambino Blu wrote:

Jel to umanjuje sjeb koji si doživio nakon poniženja na Grbavici ?

Čisto sumnjam, prosto ne vjerujem. Sebe lažeš bezveze :D
1946--1987

#16412 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

Nisam ja poceo tu pricu oko navijaca nego taj tvoj pokemon :D
Samo mu argumentovano odgovaram :D

Bola je bilo i bit ce ga dok smo zivi, isto kao i radosti i osmijeha.Sastavni dio zivota i derbija :D
Maharadza

#16413 Re: Sarajevski derbi

Post by Maharadza »

BlueBlood wrote:ja se nisam toliko smijao otkako ste Jesicu dali 800 000
A ti to znaš provjereno...iz tariguza! :lol:
Last edited by Maharadza on 06/10/2015 23:02, edited 1 time in total.
north

#16414 Re: Sarajevski derbi

Post by north »

Poniženi sa 1-0, nakon 4 godine
Debakl na tribinama, a delegati ne smiju kačiti udarne transove
Trenutno donji, a ispred njih na tabeli, sa tendencijom da realno u narednom kolu još više im pobjegnemo i približimo se vodećem na bod ili dva...

Grozna situacija za FCS, smiješi se borba za osptanak, a i upitna je egzistencija kluba, dok komšije sada ozbiljno opravdavaju najave čelnika i napad na titulu i ulazak u grupne faze za dvije godine :oops: :skoljka: :run:

Haj nastavite sada još slaviti koju sedmicu, nije zabranjeno, i treba to proslaviti danima :oops:
Last edited by north on 06/10/2015 23:02, edited 1 time in total.
nema me tamo

#16415 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

leškarenje wrote:Sta je fazon sa ovim OK :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A oca mi jedno vrijeme sam samo govorio OK znaci ko god mi sta kaze..

Suze mi idu mrtvih mi. :lol: :lol: :lol:
avetinja

#16416 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

1946--1987 wrote:
Bambino Blu wrote:

Možemo se mi zajebavati, ali i sam znaš da ste bili nadglasani na tribini. :D
1946--1987

#16417 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

north wrote:Poniženi sa 1-0, nakon 4 godine
Debakl na tribinama, a delegati ne smiju kačiti udarne transove
Trenutno donji, a ispred njih na tabeli, sa tendencijom da realno u narednom kolu još više im pobjegnemo i približimo se vodećem na bod ili dva...

Grozna situacija za FCS, smiješi se borba za osptanak, a i upitna je egzistencija kluba, dok komšije sada ozbiljno opravdavaju najave čelnika i napad na titulu i ulazak u grupne faze za dvije godine :oops: :skoljka: :run:

Haj nastavite sada još slaviti koju sedmicu, nije zabranjeno, i treba to proslaviti danima :oops:
:thumbup:
to je to ukratko, sa ovim postom i zakljucati temu.Sve receno :zzzz: :D
todd_smith

#16418 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

Neka ba, sta ces zakljucavati oplakah danas ovdje :mrgreen:

Drzi temu otvorenu Libero/Charuga do sljedeceg derbija, jel` OK?

:lol:
cvrčak_na_hedonizmu

#16419 Re: Sarajevski derbi

Benje više nema i čisto sumnjam da će ga biti u budućnosti. Nema on više toliko ljudi da može preuzeti Jug ( moje mišljenje ).

A Zulić je spasio priču, može pričati ko šta hoće ali je tako.

Nego, kako se osjeća navijač ekipe koja pretenduje da prekucava ligu, koja plaća igrače po 20.000 BAM, dovodi trenere iz Mijanmara :D a onda bute brutalno zgažena od komšija koji nemaju za kifli.

@north, ne pravi se naivan i blesav :D 1 šut po golu i jedna šansa za 103 minute igre :D Sudija navlači ko veliki ( doduše, to je već postao vaš standard pa vam nije neobično ). Duplo skuplja ekipa ( minimum ), Stepanov ima platu od cca 20.000 BAM, mislim da kod vas nema igrača sa primanjima ispod 5.000, treneru ste dali bruku para ( jel tal, il nije, ne znam, al je kamara novca ), na tribinama muk, jer se očekivalo zabijanje zadnjeg eksera u kovčeg mrtvaca ( da smo zijanili derbi, zijanili bi i u Mostaru i ode sve u pizdu materinu ). Jel tako ? Tako je. I šta bi na kraju, brodolom :D Jok ba, nije poniženje :oops:

Pričam sa ljudima, opasno su se pitari sjebali, a ti se pravi blesav i viči "ne kontam fol" :D

DEBAKL bijaše :izet:
nema me tamo

#16420 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Benje više nema i čisto sumnjam da će ga biti u budućnosti. Nema on više toliko ljudi da može preuzeti Jug ( moje mišljenje ).

A Zulić je spasio priču, može pričati ko šta hoće ali je tako.

Nego, kako se osjeća navijač ekipe koja pretenduje da prekucava ligu, koja plaća igrače po 20.000 BAM, dovodi trenere iz Mijanmara :D a onda bute brutalno zgažena od komšija koji nemaju za kifli.

@north, ne pravi se naivan i blesav :D 1 šut po golu i jedna šansa za 103 minute igre :D Sudija navlači ko veliki ( doduše, to je već postao vaš standard pa vam nije neobično ). Duplo skuplja ekipa ( minimum ), Stepanov ima platu od cca 20.000 BAM, mislim da kod vas nema igrača sa primanjima ispod 5.000, treneru ste dali bruku para ( jel tal, il nije, ne znam, al je kamara novca ), na tribinama muk, jer se očekivalo zabijanje zadnjeg eksera u kovčeg mrtvaca ( da smo zijanili derbi, zijanili bi i u Mostaru i ode sve u pizdu materinu ). Jel tako ? Tako je. I šta bi na kraju, brodolom :D Jok ba, nije poniženje :oops:

Pričam sa ljudima, opasno su se pitari sjebali, a ti se pravi blesav i viči "ne kontam fol" :D

DEBAKL bijaše :izet:

OK.
Bambino Blu

#16421 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

1946--1987 wrote:Nisam ja poceo tu pricu oko navijaca nego taj tvoj pokemon :D
Samo mu argumentovano odgovaram :D

Bola je bilo i bit ce ga dok smo zivi, isto kao i radosti i osmijeha.Sastavni dio zivota i derbija :D
A cekaj haj kad' si se vec tribine dotak'o da vidis da ste i tu naguzeni. Eto svi mahalate znate probleme na jugu i relacije benjo, zula pokemoni digimoni. Kod vas cvijetaju ruze lale picke materine.

Pocetak utakmice derbi znaci nepatost na tribini neka ne zna se nista nemas transa imas nove bubnjeve odjednom neki lijevi bubanj dole nemas drske za bubnjati pravis ih snalazis se nemas megafona nemas mikrofona ozvucenje nemaaas nista samo (citaj) GRLA I DLANOVI I pokoja baklja i petarda. Znaci nista u znak sjecanja i postovanja prema Irvinu zastava sa njegovim likom. Pocetak utakmica da penju se na ogradu dvije legende jedna mladja a druga old skul generacija kad' su manijaci bili najjaca skupina na balkanu :D

Prvi ja kad' sam ugledo tu ikonu nisam mogo da ne navijam i pored svih problema napetosti itd...citav jug znaci ko nekad' ne pametim kad' je onako bilo znaci kotrolises masu sa rukom u zraku i grlom. Masa te slusa ludi skace grmi.

Sad vasa standardna prica niste se culi, ma culi ste vi nas dobro cak sta vise odlicno. A pogotovo od 70 minute kad' ste sutili do kraja po koji trzaj se cuo sa sjevera. To neke parole, to transevi salovi iz fan shopa to najavljivanja oplodnja baze pitanje je samo sa koliko razlike itd.. a na kraju tresla se gora rodio se mali torpedo :D

I kako covjek da vam se ne smije ? kako eto ? Željo nikad losiji, nikad slabiji, nikad gori igracki kadar, nikad teza situacija u klub, na tribini isto tako konfuzija i sve i opet INAT ono sto vi nemate MUDAAA ne mozete vi ste nastali vjestackom tvorevinom sve nesto na siilu na pricu na hajku medija pokusavate to pojacanja treneri kampovi amdize djadze a ustvari bili i ostali mali torpederovci.

Malo ga ja bas oduljio ja sad odoh LECH jer ranim sutra, a vi pokusajte izjednaciti veceras na vogosci mozda benko da go :D :izet:
cvrčak_na_hedonizmu

#16422 Re: Sarajevski derbi

todd_smith wrote:
cvrčak_na_hedonizmu wrote:Na temi o sarajevskom derbiju, gdje su poniženi, a očekivali haman sigurnu pobjedu + debakl na tribinama se piše o slijedećim stvarima:

-krupa
-drina
-poslovni prostori
-loše nas zajebavate
i tako dalje.

Možete se vi "smijati" po forumu koliko hoćete, al u duši je bol neizmjerna, brutalno prizemljenje :D Vjerujem da je uživo mnogo gore, a bogme i ujutro kad se probudiš ili pred spavanje. Znam, nije ni nama bilo lako, al trenutno ste vi donji, džaba pare, sudije, savez i trener iz Mijanmara :izet:

Šta ćeš, kad ste levati, od igrača koji igraju ko pičoke do navijača koji bleje umjesto da navijaju :izet:

Boli, a ?
prijava za ovaj post i tvoj ban ipak malo ublazuje

hvala cvrle na ovome :mrgreen: :kiss:
Jah, rasplako sam se :D Ništa pičoke, to ne računaš :izet: hm........

Nego, de malo o tome kako smo pogurani protiv Krupe pa to onda uporedi sa lakrdijom od suđenja na derbiju. Tu je to negdje. Vjerujem i da će kazne biti slične :D

Kvarni ste ko šupalj zub :D

Nego, jesil se sjebo il te boli karina što ste zijanili. To me zanima, kakav je osjeća ujutro kad se probudiš :-D
nema me tamo

#16423 Re: Sarajevski derbi

Post by nema me tamo »

Zar je uopšte vaganje jesmo li se sjebali ili ne?

Normalno da smo se sjebali i sjebavacemo se jos 10 dana.

Nego recite vi meni jeste li se vi sjebali kad smo titulu osvojili?
cvrčak_na_hedonizmu

#16424 Re: Sarajevski derbi

Kupljene titule me ne dotiču. Realno.

Ovo je tema o sarajevskom derbiju by the way :D
rumenige_brajtner

#16425 Re: Sarajevski derbi

Post by rumenige_brajtner »

Bambino Blu wrote:A sta kaze admiza na sve ovo ? je l' OK ili nije HAHAHAHAHAHAHAH

Image
ovo je neka sekta, mame mi. nešto kao onaj monty pythonov skeč "ministry of silly walking", samo što je ovo silly styling
Image
Last edited by rumenige_brajtner on 06/10/2015 23:18, edited 1 time in total.
Post Reply