Liverpool FC

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
AmiĐa_Idriz

#16401 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

BHF_Manijak wrote:Benteke? Pa je l' ga stid...
...ja evo čitam i syebajem se...intervju za belgijske novine, istreso sve iz sebe.
zomri

#16402 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

AmiĐa_Idriz wrote:
"Bio sam srećan što sam došao u veliki klub. Na početku sezone, iako nisam davao dosta golova, pokazao sam ljudima da mogu da igram, i bio sam siguran u svoju budućnost. Prvi ću reći da nisam dovoljno pokazao za klub kakav je Liverpul, ali ruku na srce kada sam došao kod Brendana Rodžersa, znao sam da ću dobiti priliku da pokažem svoje kvalitete, jer sam bio vrijedan tog novca, i zaslužio sam da nosim dres. Ali sada...Znam da trener možda ima drugo mišljenje o meni. Igrao sam dva meča otkad je Klop došao od početka, dao gol protiv Lestera, zatim dao gol protiv Sanderlenda, onda smo izgubili protiv Vest Hema i od tada sam odbačen. Čak je i moj otac bio iznerviran zbog toga, i rekao mi da ne mogu uraditi ništa povodom toga. Pričao sam sa Azarom i Felainijem, obojica su mi dali isti odgovor, kada trener ne računa na tebe, ne možeš ništa da promijeniš. Stvar koja najviše frustrira jeste da sam bio spreman da pređem u Liverpul. Nikada ne bih došao da sam znao da ću sjedjeti na klupi. Nikada ne bih potpisao, da sam znao da neću biti trenerov prioritet. Iako sam u ovoj situaciji, drugi sam strijelac kluba, odmah iza Firmina. To i nije toliko loše iako sam se nadao da ću postići više golova. Kritike su takođe tu jer sam i novi u ovom klubu, i ne gleda se na mene isto kao nekog ko je tu već godinama."
"Dečko, vidio si i sam da ne ide"
Mustang1

#16403 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Sta fali, meni je ovo ok. Zali se sto ne igra, hoce da igra. Samo treba sam sebi reci bio sam los, nisam zasluzio, ali radim dobro i mislim da zasluzujem novu sansu. A ne najbolji strijelac :D Sta je zicera ofulo 1 na 1 treba mu licensu fudbalera oduzeti
AmiĐa_Idriz

#16404 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Malo mi je glupo ovakve stvari pričati usred sezone...ne znam, možda je i do mene...
Mustang1

#16405 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Jest supacki ali jbg, bar pokazuje kakvu takvu zelju za igrom, nebitno na koji nacin. Trebao je ovo reci dok je bio u Liverpoolu a ne kad je otisao sa repkom :D Bas me zanima hoce li novinari pitati Kloppa i kako ce reagovati na ovo. Ja bi ga prvu sljedecu utakmicu stavio od pocetka, ako ne zabije objasnio bi mu neke ostvari :D
missko

#16406 Re: Liverpool FC

Post by missko »

Benteke ima 8 mil € platu i tu lezi problem kao i kod Dzeke ne pokazuje da vrijedi toliko i onda traze nacina da sam ode. West Ham hoce Bentekea ali samo ako Liverpul preuzme dio plate jer kazu nema niko u EPL ko bi mu dao toliku lovu
BHF_Manijak

#16407 Re: Liverpool FC

Post by BHF_Manijak »

Ma nije on ni toliko los, ono da kazes da je kar'na, medjutim kod njega je najveci problem cijena i ja to od pocetka pokusavam da kazem! Ovdje su me prozivali nakon sto je par golova zabio, medjutim od starta nije poenta u tome. Rekoh OK je napadac, ali koji je daleko od toga da bude placen 45 miliona eura, posebno kada uporedis s nekim daleko boljim igracima, a koji su manje placeni. Samo skontajte da je jedan Suarez placen 24!

Dakle nije on klocina, ali preplacen je debelo. Isto sam govorio za Firmina, pa evo ovdje na temi i dan danas prozivaju. Nije problem koliko su oni dobri ili losi, vec koliko su placeni i to sve vrijeme govorim! Skontajte da je jedan Coutinho placen 10 miliona, pa da ti pamet stane.
MyTao

#16408 Re: Liverpool FC

Post by MyTao »

Ma pusti cijenu... postoji toliko puno faktora koji ulaze u cijenu jednog igraca tako da ja nikada ne obracam paznju na to. Suarez je placen toliko jer je dosao iz slabije lige, bio suspendovan i skoro ga niko drugi nije zelio kupiti, a on svim silama zelio ici iz Ajaxa... Benteke je bio dokazani napadac u Premier Ligi, i igrao je za klub koji ga nije zelio prodati ni za kakve pare... odma tu je velika razlika. Osim toga, danasnje cijene i cijene prije nekoliko godina su drasticno razlicite... Jedan Sterling se prodao sa 50m FUNTI. Mislim da to dovoljno govori sta se desilo sa cijenama...

Benteke je dobar igrac, zabio je toliko puno golova za tim s kojim se borio za opstanak gotovo svake godine dok je tu bio. Zna zabiti iz svake pozicije, dobar u skoku, ima odlican sut iz daljine i odlican dribbling za igraca njegovog stasa... Cak i ako neuspije u Liverpoolu niko mu ne moze uzeti da je u zadnjih 3-4 godine jedan od najboljih napadaca u Engleskoj.

Njegov problem je izgleda u glavi, kada ga ide onda zabija, ali jedan promasaj iz 1-1 sa golmanom i odma je izgubio samopouzdanje i pati se od toda... On treba da suti i da radi, dobit ce priliku i ako ga krene sve ce biti lakse... ali sada vec ne znam, vjerovatno da ce gledati da ga prodaju, a siguran sam da ce dobiti veliki dio para nazad ako ne i sve.
zomri

#16409 Re: Liverpool FC

Post by zomri »

BHF_Manijak wrote:Ma nije on ni toliko los, ono da kazes da je kar'na, medjutim kod njega je najveci problem cijena i ja to od pocetka pokusavam da kazem! Ovdje su me prozivali nakon sto je par golova zabio, medjutim od starta nije poenta u tome. Rekoh OK je napadac, ali koji je daleko od toga da bude placen 45 miliona eura, posebno kada uporedis s nekim daleko boljim igracima, a koji su manje placeni. Samo skontajte da je jedan Suarez placen 24!

Dakle nije on klocina, ali preplacen je debelo. Isto sam govorio za Firmina, pa evo ovdje na temi i dan danas prozivaju. Nije problem koliko su oni dobri ili losi, vec koliko su placeni i to sve vrijeme govorim! Skontajte da je jedan Coutinho placen 10 miliona, pa da ti pamet stane.
cijene su u žestokoj inflaciji. pisao sam i pisalo se o tome zašto.
ne možeš porediti cijene od prije godinu sa ovima sad, a kamoli od prije pet.
jednostavno ne možeš.

igrač firminovih kvaliteta po ovoj cijeni je opasno dobra kupovina.
Gandalf

#16410 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

Rumour: Liverpool make £5.7m transfer bid for River Plate star Lucas Alario
ovo mi baš izgleda k'o kloppovsko pojačanje
AmiĐa_Idriz

#16411 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Baš čitam neki dan ga pitali jel došla ponuda, kao nije želio ništa reći ali je rekao kako bi bez ikakvog razmišljanja došao, velika želja mu je Liverpool...sam se mislim baki moj šta ih je tako pričalo... :mrgreen:
todd_smith

#16412 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

BHF_Manijak wrote:Ma nije on ni toliko los, ono da kazes da je kar'na, medjutim kod njega je najveci problem cijena i ja to od pocetka pokusavam da kazem! Ovdje su me prozivali nakon sto je par golova zabio, medjutim od starta nije poenta u tome. Rekoh OK je napadac, ali koji je daleko od toga da bude placen 45 miliona eura, posebno kada uporedis s nekim daleko boljim igracima, a koji su manje placeni. Samo skontajte da je jedan Suarez placen 24!

Benteke zvijer.
AmiĐa_Idriz

#16413 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Piotr Zielinski: "Neki ljudi misle da je to samo trač (prelazak u Liverpul), međutim ja znam nešto više o tome. Radim veoma jako u Empoliju kako bi imao šansu za veliki transfer. Kutinjo je najbolji fudbaler Liverpula, i pratim ga stalno, volim njegov stil igre. Svi znaju kako je tehnički obdaren, a vjerujem da imam nešto zajedničko sa njim. On kreira igru. Bilo bi sjajno igrati sa njim na terenu. Siguran sam da bi bili dobar tandem na sredini, a vidjećemo šta će se desiti! Pričao sam sa Kubom Blažikovskim o Klopu, rekao mi je kakva je ličnost Klop, kakav je sa igračima, dao mi neke savjete."
Paul Joyce, jedan od najprovjerenijih izvora što je i Gerrard sam potvrdio indicira da bi Götze na ljeto trebao na Anfield.
Mustang1

#16414 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

Meni se cini da ce i Njemacka racunati na Kloppa i da im napravi novu zvijezdu. Ono neki dan je bilo uzas a englezi katastrofa
Towelie

#16415 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Ako dodje Goetze za 20 mil. to ce biti jedan od najboljih transfera leta.
Gandalf

#16416 Re: Liverpool FC

Post by Gandalf »

To bi bio transfer ravan Suarezovom, hajde Kloppo :igrac:
Edin H.

#16417 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Halo ba Daniele :-)
frontmen

#16418 Re: Liverpool FC

Post by frontmen »

Sakho, gdje si ostavio mozak? :-)
Edin H.

#16419 Re: Liverpool FC

Post by Edin H. »

Gdje ste sada tottenhemovci? :D
Charuga
Globalni moderator

#16420 Re: Liverpool FC

Post by Charuga »

Dugo su vodili.
AmiĐa_Idriz

#16421 Re: Liverpool FC

Post by AmiĐa_Idriz »

Bolje i jedan bod nego ništa. Fina uvertira pred četvrtak.
todd_smith

#16422 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

prije godinu dvije busili ih 4-5 nula, sad jedva bod protiv njih cupaju

E moj Brendane sta ti uradise
Mustang1

#16423 Re: Liverpool FC

Post by Mustang1 »

todd_smith wrote:prije godinu dvije busili ih 4-5 nula, sad jedva bod protiv njih cupaju

Ja mislim da sam ti rekao ali cu ponoviti jer vidim da ti treba. Ti si ba puko :D
todd_smith

#16424 Re: Liverpool FC

Post by todd_smith »

Mustang1 wrote:
todd_smith wrote:prije godinu dvije busili ih 4-5 nula, sad jedva bod protiv njih cupaju

Ja mislim da sam ti rekao ali cu ponoviti jer vidim da ti treba. Ti si ba puko :D
da je Bentekea gurao, uzeli bi ih 5-6 razlike
Towelie

#16425 Re: Liverpool FC

Post by Towelie »

Image
Post Reply