aaa kod druga maclineamuha_sa wrote:Rikijeva preko puta Mahine a ja u "položenom neboderu"alipasijaner wrote:Jes' to u Mahinoj ili Rikijevoj zgradi?muha_sa wrote:
gdje pišeda odmaK selim iako sam baš preko puta škole 30 i kusur godina
kod obdaništa
![]()
NediM17 wrote:Mora da su obrisali ovi doseljenici.Na onoj zadnjoj zgradi desno, poslije obdaništa kad ideš prema gradu, kod semafora.
nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
alipasijaner
#16401 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
- muha_sa
#16402 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
alipasijaner wrote:
aaa kod druga maclinea
gledamo se s balkona na balkon
nek nam oproste što malkice skrenusmo sa teme
-
alipasijaner
#16403 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Stanovao sam na pocetku te ulice do 2000te.. a onda kako to vec ide.. ozenim se i ostalo je legendamuha_sa wrote:alipasijaner wrote:
aaa kod druga maclinea![]()
gledamo se s balkona na balkons tim što on više nije tu, al jest njegova mama
![]()
-
NediM17
#16404 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja od 84.-90. negdje u sredini. Ali k'o da i nisam, Grbavica u srcu ostala zauvijek. Tu sam samo na spavanju bio.alipasijaner wrote:Stanovao sam na pocetku te ulice do 2000te.. a onda kako to vec ide.. ozenim se i ostalo je legendamuha_sa wrote:alipasijaner wrote:
aaa kod druga maclinea![]()
![]()
- muha_sa
#16405 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ja 30 i kusur ovdje--al čaršija u srcu a boMMe i u dušiNediM17 wrote:Ja od 84.-90. negdje u sredini. Ali k'o da i nisam, Grbavica u srcu ostala zauvijek. Tu sam samo na spavanju bio.alipasijaner wrote:Stanovao sam na pocetku te ulice do 2000te.. a onda kako to vec ide.. ozenim se i ostalo je legendamuha_sa wrote:![]()
![]()
- Laplace
#16406 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Neki dan kroz Lješevo tako jedan ravna krivine zbog udobnosti i komoditeta, na ograničenju 50 vozi najmanje 80, sa suprotne strane. Ničim izazvan počne da ravna krivinu (ako je uopšte bila krivina, skoro pa pravac) i uze bar pola metra moje trake. Srećom, imao sam prostora da se sklonim. Naravno, Volkswagenov sepet.
-
noviclan
#16407 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
To je bezobrazluk, bosanskohercëgovacki dzubraluk, vidi te a on kako je uhvatio putanju nimalo volanom pa u svoju traku, na kraju krajeva vozi 120 ako mozes u tim krivinama ako imas vozilo sa onim elektronskim pomagalima da te iznese u krivinama pri toj brzini, ali belu ne prelazi ili oni profi vozaci vidis ga na dvijestotine metara a on po liniji gazi a retrovizor mu prelazi na tvoju pa lagano se zamisljeno-umiljenom gospodinu primaknes a on k'o oprzen trzne volan i pobjegne do svoje desne kao primjer uzet tranzit sarajevo izbjegåvaju saht otvore idu na mene
- Laplace
#16408 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Idiot će izgubit' kontrolu nad vozilom (stekao sam utisak da ga jedva kontroliše) pa još gori belaj.noviclan wrote:To je bezobrazluk, bosanskohercëgovacki dzubraluk, vidi te a on kako je uhvatio putanju nimalo volanom pa u svoju traku, na kraju krajeva vozi 120 ako mozes u tim krivinama ako imas vozilo sa onim elektronskim pomagalima da te iznese u krivinama pri toj brzini, ali belu ne prelazi ili oni profi vozaci vidis ga na dvijestotine metara a on po liniji gazi a retrovizor mu prelazi na tvoju pa lagano se zamisljeno-umiljenom gospodinu primaknes a on k'o oprzen trzne volan i pobjegne do svoje desne kao primjer uzet tranzit sarajevo izbjegåvaju saht otvore idu na mene
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#16409 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /190513012
klasicni debil s pezoom,svaki dan sam svjedok ovakvog uvaljivanja i izbjegnem po 3 puta dnevno ovakve debile ,lafo gleda desno i samo ide pa ako prodje prodje ...ovaj s mercedesom nije stao i onda zbog takvog uvaljivackog debila nastane kolaps
klasicni debil s pezoom,svaki dan sam svjedok ovakvog uvaljivanja i izbjegnem po 3 puta dnevno ovakve debile ,lafo gleda desno i samo ide pa ako prodje prodje ...ovaj s mercedesom nije stao i onda zbog takvog uvaljivackog debila nastane kolaps
-
Throttle
#16410 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Debili sa zakovanim pogledom ispred sebe i laganim uključivanjem, iako je vidio da ima 100 auta u koloni na cesti u koju se uključuje 
- bitanga_sa_otesa
#16411 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
raskovo ga je ovaj s meckom 
-
shandrprcSA
-
noviclan
#16413 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Prvi video bio svjedokom patrola pored mene isto na semaforu a odozgo sa autobuske ide autobus i nekoliko automobila i prodjose oni a ovi staju na zuto crveno kada lola siba sto su stali i ode ko ovaj sto vozi renola upalise strumpfovi rotaciju lagano polukruzno i skrenuse ga na ulazu u kampus, drugi video ajde imaju dvije trake ali ga zeza onaj lezeci tako da ga nije mogao spiciti 100metara sevap za novi branik, vezni, hladnjak vode klime intercoolera farova (nazalost nikada da mi iskoce ovi junaci), treci video kod merkatora r&s i citras napravili novu traku preko pune joj kak bi ovo bilo lijepo za nabiti zveknes renola i bacis ga nazad na citrasa ode francuska garda...
- Logovan
#16414 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Drugi video...
Ono kad ne znaš kuda ćeš pa se predomisliš više puta.
- SmoLe
#16415 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
sad u barama od gazproma golf petica blica mi jedno 10-15 puta, ja sam isao gore prema kosevskom i nisam imao gdje da stanem na prosirenje, i ja nastavim prema ciglanama, a golf skrenu lijevo.
eh sad, ako je policija bila i htjela me zaustaviti a ja nisam stao, moze li mi doci na adresu prekrsaj neki.
i ako je vec bila policija zar nije logicnije da me prati skroz do nekog prosirenja, a ne samo skrene i odustane
inace sve sam po ogranicenjima vozio nema razloga za zaustavljanje
eh sad, ako je policija bila i htjela me zaustaviti a ja nisam stao, moze li mi doci na adresu prekrsaj neki.
i ako je vec bila policija zar nije logicnije da me prati skroz do nekog prosirenja, a ne samo skrene i odustane
- bitanga_sa_otesa
#16416 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
da nisi peglao 30 pa ti neko blicao da pozuris 
- JavierBosnia
#16417 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ma to mu se ledovi pokvarili pa trepere 
- SmoLe
#16418 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
ma vozim po ogranicenjima, nista ispod nista iznad, pustite suplju vec pomozite
moze li doci kazna ako me nije zaustavio, iako nisam 100% napravio prekrsaj, jedino da nisam htio stati, jer nije nigdje bilo prosirenja
moze li doci kazna ako me nije zaustavio, iako nisam 100% napravio prekrsaj, jedino da nisam htio stati, jer nije nigdje bilo prosirenja
- hopi
#16419 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
šta se brineš neće ti biti kazna, pa morao bi te zaustaviti, kako je mogao znati ko vozi auto?
možda je neka treba bila što te zna, ili si prešao preko rupe pa ti neka brzina ispala (često 5-ta tako zna ispasti) pa ti neko blicao
možda je neka treba bila što te zna, ili si prešao preko rupe pa ti neka brzina ispala (često 5-ta tako zna ispasti) pa ti neko blicao
-
noviclan
#16420 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Nema on tebi sta blicati, ko god da ti blica ti po svome laganini, e ako te obaspe plavo crvena svjetlost sva cetiri i usporis ako te prodje bez kocenja i zaustavljanja nisi napravio prekrsaj a ako ti zakoci pripremi potvrdu o registraciji i vozacku dozvolu i reci dobro vecer izvol'teSmoLe wrote:sad u barama od gazproma golf petica blica mi jedno 10-15 puta, ja sam isao gore prema kosevskom i nisam imao gdje da stanem na prosirenje, i ja nastavim prema ciglanama, a golf skrenu lijevo.
- muha_sa
#16421 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Ne bi trebalo baš tako, al hajdnoviclan wrote:Nema on tebi sta blicati, ko god da ti blica ti po svome laganini, e ako te obaspe plavo crvena svjetlost sva cetiri i usporis ako te prodje bez kocenja i zaustavljanja nisi napravio prekrsaj a ako ti zakoci pripremi potvrdu o registraciji i vozacku dozvolu i reci dobro vecer izvol'teSmoLe wrote:sad u barama od gazproma golf petica blica mi jedno 10-15 puta, ja sam isao gore prema kosevskom i nisam imao gdje da stanem na prosirenje, i ja nastavim prema ciglanama, a golf skrenu lijevo.
-
shandrprcSA
#16422 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
drugi video je skrenuo u jednosmjernu i tako vozio sve do gornjeg parkinga iako je mogao do istoga doci a da nikoga ne ugrozavanoviclan wrote:Prvi video bio svjedokom patrola pored mene isto na semaforu a odozgo sa autobuske ide autobus i nekoliko automobila i prodjose oni a ovi staju na zuto crveno kada lola siba sto su stali i ode ko ovaj sto vozi renola upalise strumpfovi rotaciju lagano polukruzno i skrenuse ga na ulazu u kampus, drugi video ajde imaju dvije trake ali ga zeza onaj lezeci tako da ga nije mogao spiciti 100metara sevap za novi branik, vezni, hladnjak vode klime intercoolera farova (nazalost nikada da mi iskoce ovi junaci), treci video kod merkatora r&s i citras napravili novu traku preko pune joj kak bi ovo bilo lijepo za nabiti zveknes renola i bacis ga nazad na citrasa ode francuska garda...

treci video jest da je, ja mislim na ovom semaforu najkraci interval zelenog u kantonu
-
zdruzdjo
#16423 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
Svako jutro na kruznom u bp imam te uvaljivace koji kao idu da krse pravila utrpavanjem i otimanjem prvenstva. Ali kad vidi da je sa druge strane horoskopski ovan e onda brze bolje koci da ga ne fisnes jer "sjeba mi pezejca".Throttle wrote:Debili sa zakovanim pogledom ispred sebe i laganim uključivanjem, iako je vidio da ima 100 auta u koloni na cesti u koju se uključuje
Imam pravilo za ukljucivanje tih sa strane kad je spica i guzva. Samo me registruj pogledom i ukoliko je sigurno pusticu te. Ako to kao zakovanog pogleda ispred sebe ide da se ukljuci pa ono mic po mic, aaaa jok jok. Zakujem se i ja svojim pravcem i nema ispred pa makar se na trotoar penjao. I onda kad me kao ono ko slucajno iznenada primjeti sa kao pogledom "otkud ja tu ispred njega" onda malo zastanem i prostrijelim ga pogledom: "e dokle majstore?".
- Optimist
-
noviclan
#16425 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj
uh stomak me zaboli divi gume
, kako ga je neko poderao
, je li ovo sepetarevac