Kosarkaska reprezentacija BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
vryzas
#16376 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Najgore je sto u ovoj prici "los covjek" vjerovatno ima neke istine
...tako kazu. 
- jazzer
#16377 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Izgleda da, svjesni da Dule nece moci predugo biti selektor, krecu igrice oko nasljednika.spree wrote:Kome vjerovati? Obojica su mi dragi. Bas je bezveze da se stvara negativna atmosfera oko reprezentacije. Najbolje bi bilo da su njih dvojica sjeli i to raspravili. Ako fakat Pandza to nije rekao, onda ovog mucka koji je slagao duletu treba odstraniti za sva vremena iz bh kosarke.
Bar meni tako izgleda.
A i to, kao i skoro sve u nasem sportu, na jadan i bijedan nacin.
-
mikogoago
#16378 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Meni ovo izgleda da nekome nikako ne odgovara da nasa kosarka krene naprijed i pokaze koliko imamo talenata i potenciala.Mi imamo kosarkasku buducnost i sa takvim trenerom koji je za kratko vrijeme napravio mnogo bili bi medju najboljim u Evropi. To nekome smeta i pocele su prljave igre ili da Dule kaze da mu je dosta. Vujosevic nije glup covjek,ima principe,posteno govori sto nacionalistima smeta, ne boji se nikoga i on je cak u nekim srbijanskim novinama i izjavio da uprkos svemu sto mu rade i spocitavaju(Dodik i ovi iz Partizana) ce ostati selektor BiH,zavolio je ove momke koji mu to uzvracaju i on ce sigurno ukoliko ga zdravlje posluzi ostati do kraja mandata.Navijaci BiH su uz njega. 
-
asker
#16379 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Ovo je kao kad bi se pitali ko je u pravu, Mourinho ili Sakib Malkocevic?
Dobar je Pandza, nek spuste loptu, pred njim je buducnost.
Dobar je Pandza, nek spuste loptu, pred njim je buducnost.
- Thorgerson
#16380 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Vujosevic sef kompanije, Pandza jedan uposlenik, eto menadzer. Sef otpustio jednog od menadzera.
I sta je problem? Vujosevic se sigurno ne bi uvlacio u nekakve igrice, niti bi htio da naskodi Pandzi u bilo kojem smislu. Taj isti Vujosevic ga je i pozvao u strucni stab. Da ne govorimo o tome koliko covjek kroz citavu karijeru gura mlade.
Josip je mlad, imao je eto priliku da uci od najboljih. I ovo mu je sigurno neka vaspitna mjera, jer nesto je morao uraditi. Pa i ako nije, u buducnosti ce sigurno pametnije postupati i biti oprezniji. I to je jedna zivotna lekcija.
Ja shvatam Josipa, mozda zeli i da kaze svoju stranu da se opravda, ali za to nema potrebe, navijaci ga vole i ja se nadam da ce u skorijoj buducnosti preuzeti neki dobar tim, a naravno i da ce nekada voditi i nasu repku.
I sta je problem? Vujosevic se sigurno ne bi uvlacio u nekakve igrice, niti bi htio da naskodi Pandzi u bilo kojem smislu. Taj isti Vujosevic ga je i pozvao u strucni stab. Da ne govorimo o tome koliko covjek kroz citavu karijeru gura mlade.
Josip je mlad, imao je eto priliku da uci od najboljih. I ovo mu je sigurno neka vaspitna mjera, jer nesto je morao uraditi. Pa i ako nije, u buducnosti ce sigurno pametnije postupati i biti oprezniji. I to je jedna zivotna lekcija.
Ja shvatam Josipa, mozda zeli i da kaze svoju stranu da se opravda, ali za to nema potrebe, navijaci ga vole i ja se nadam da ce u skorijoj buducnosti preuzeti neki dobar tim, a naravno i da ce nekada voditi i nasu repku.
-
Cavendish
#16381 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Francuzi izbacili spisak igrača za kvalifikacije na kojem je i 9 EL igrača koji kako prenose mediji najvjerovatnije neće igrati. Ipak tu je par sjajnih igrača između ostalih edvin Jackson koji igra u Kini zatim Boris Diaw i Mustafa Fall.
-
al-em
#16382 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
utakmica je za deset dana?
sta je sa igracima eurolige, u eurokupu je pauza pa oni mogu igrati, ali euroliga ima redovno kolo 24. novembra
sta je sa igracima eurolige, u eurokupu je pauza pa oni mogu igrati, ali euroliga ima redovno kolo 24. novembra
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#16383 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Veceras zene igraju svoju drugu utakmicu u gostima protiv Crne Gore....
- hrasno38
- Thorgerson
#16385 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Pa sta sad jel ipak znaci ne igraju igraci iz eurolige? Ili nece igrati neke tekme? Mada opet i to mi je glupo, da se mijenja pola ekipe iz tekme u tekmu?
- hrasno38
-
kakavdanakneiskustvu
#16387 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
sport klub prenosi tekmu
-
kakavdanakneiskustvu
- bingov buraz
#16389 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Govnogovno pise narucene clanke u svrhu pranja herr Djedovica.
Vidi se iz komentara na FB sta ljudi misle o njemu
- It_is_a_Leclerc
#16390 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Kakav tokmak, mati mila.
Nihad Đedović - žrtva nesretnih okolnosti. Prvo mu podmetnuli njemačko državljanstvo, sad ga evo šikaniraju tako što mu brata neće da pozovu u reprezentaciju.
Nihad Đedović - žrtva nesretnih okolnosti. Prvo mu podmetnuli njemačko državljanstvo, sad ga evo šikaniraju tako što mu brata neće da pozovu u reprezentaciju.
-
kakavdanakneiskustvu
-
al-em
#16392 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
nijedan euroligaski klub nece pustiti svog igraca na reprezentativna okupljanja
cska bi ostao bez pola ekipe, barca bi izgubila dva najbitnija igraca(serafan i ertel), dok ne znam da li belgijanci imaju nekog bitnog igraca u euroligi, lodzeskog nec pustiti iz panate sigurno, oprostio im se ervel
gledajuci sve ovo, mi imamo fine sanse da sve tri ekipe uzmemo kod kuce, uz pobjedu u belgiji mi idemo dalje
cska bi ostao bez pola ekipe, barca bi izgubila dva najbitnija igraca(serafan i ertel), dok ne znam da li belgijanci imaju nekog bitnog igraca u euroligi, lodzeskog nec pustiti iz panate sigurno, oprostio im se ervel
gledajuci sve ovo, mi imamo fine sanse da sve tri ekipe uzmemo kod kuce, uz pobjedu u belgiji mi idemo dalje
-
kakavdanakneiskustvu
#16393 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
bingov buraz wrote:Govnogovno pise narucene clanke u svrhu pranja herr Djedovica.
imas li link za to na FB?
p.s. pronašao sam
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16394 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Baš i ne.al-em wrote:nijedan euroligaski klub nece pustiti svog igraca na reprezentativna okupljanja
A negdje sam pročitao da i onaj Francuz zove iz Reala, Barse, doduše bez odobrenja klubova, pa ćemo vidjeti hoće li igrati.Selektor Sergej Bazarevič na raspolaganju ima 15 košarkaša, a to su Jevgenij Baburin (Lokomotiv Kuban), Dmitrij Kulagin (Lokomotiv Kuban), Mihail Kulagin (CSKA), Ivan Uhov (Parma Perm), Vitalij Fridzon (CSKA), Dmitrij Hvostov (Lokomotiv Kuban), Pavel Antipov (Lokomotiv Kuban), Semen Antonov (CSKA), Nikita Balašov (Pieno Zvaigzdes, Litvanija), Jevgenij Valijev (Zenit), Andrej Zubkov (Khimki), Stanislav Ilnitski (Lokomotiv Kuban), Sergej Karasev (Zenit), Vladislav Truškin (UNICS Kazan) i Artem Klimenko (Avtodor).
-
Cavendish
#16395 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Scottie Wilbekin dobija bh pasoš. Pa je li moguće. Strava, ali baš strava. Čovjek je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u evropi.
- JThomas
#16396 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
mašina za koševe, zaista. samo je uvijek upitno kako se takvi uklapaju u timski koncept. naročito kod strožih trenera kao dule.
-
Cavendish
#16397 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Nama ovakav i treba. Elitni kosgeter koji će skinuti dio tereta sa Muse te je uz sve to odličan odbrambeni igrač. Nisam siguran da je Blatt ista manje strog od Dueta. Čak je se spominjali da bi mogao zamijeniti Dixona y Turskoj.JThomas wrote:mašina za koševe, zaista. samo je uvijek upitno kako se takvi uklapaju u timski koncept. naročito kod strožih trenera kao dule.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#16398 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Uh, ako je to istina, pa to jeCavendish wrote:Scottie Wilbekin dobija bh pasoš. Pa je li moguće. Strava, ali baš strava. Čovjek je jedan od najboljih igrača na svojoj poziciji u evropi.
Ko je ovo završio
- insaneinthebrain
#16399 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
-
channel10
#16400 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH
Jesu li pitali Danijelu moze li on igrati za nas?