Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dijaspora nam je obicno stoka, ali evo primjer gdje je (izgleda) bilo drugacije nego sto je prvobitno objavljeno.
Ako je preneseno tacno, ja ne znam odakle ovim ljudima sabura da nesto ganjaju zakonskim putem. Sudeci po vozilu, para imaju da rijese i na druge nacine a da ruke ne isprljaju.
Nama ostalim pouka: ako metak vec nije u cijevi, ne trazi racun na parkingu.
Ova stoka što radi na parkingu je katastrofa.
Nas četvorica krenuli motorima dole, to izlijeće pred motore, skače, zaustavlja, maše rukama, petorica-šestorica odjednom.
Moglo je svašta biti.
U komentarima ispod clanka pisu da postoje snimci kako taj audi prije toga pretice kolonu/e na punoj. Mozda je neko postavljao vec i ovdje nisam vidio.
Dok se ovo preticanje preko pune gdje neko pogine ne bude smatralo kao ubistvo sa predumisljajem i da se dobije jedno 30tak godina ovo ce se ponavljati.
SpecialOffer wrote: ↑18/08/2024 22:10
U komentarima ispod clanka pisu da postoje snimci kako taj audi prije toga pretice kolonu/e na punoj. Mozda je neko postavljao vec i ovdje nisam vidio.
Dok se ovo preticanje preko pune gdje neko pogine ne bude smatralo kao ubistvo sa predumisljajem i da se dobije jedno 30tak godina ovo ce se ponavljati.
Citam sad,tip na autoputu u Njemackoj vozio pogresnom stranom.Iako nije bilo udesa,policija trazi osobe koje su morale naglo kociti da ga izbjegnu.Vjerovatno da ga oderu s kaznama
SpecialOffer wrote: ↑18/08/2024 22:10
Ma i preko pune i tamo gdje je dozvoljeno ja vozim i vidime i zna da ne moze prezeciali on i dalje gura pa koci bjezi desno da bih fulio schumahera
Ja vam kazem policija nece uraditi nista, samo radarčić
Ne vidi radar preticanje na punoj!!! A to je daleko gore nego 80kmh na dijelu magistrale gdje je 60 dozvoljeno.
A i ostatak drzavnih institucija slajfa, malo se mozda par njihA trzne kad posalje izvjedtaj o poginulim, mozda obrise tu i tamo koju osobu
Ovim dijelom sam prošao oko tri sata ranije i oko tri sata kasnije. Po povratkub iz Srebrenika ispred mene kamion, vozi oko ograničenja, pomislih na preticanje pa se sjetih nesreće u kojoj je kamion preticao i ubio nedućnog vozača iz suprotnog smjera. Rekoh, neka njega ispred mene.
Tačno je došlo vrijeme da parkiraš kraj puta i čekaš kamion pa vozi za njim. Bolje stići par sati kasnije nego ne stići nikako.