BlueBlood wrote:
pitari na aparatima, nocima ne mogu oka sklopiti

Moderators: Charuga, Tomahawk11
BlueBlood wrote:
pitari na aparatima, nocima ne mogu oka sklopiti

tamo sad svi navijaju za ŽeljuPitar sa Kariba wrote:Nema ovde kvalitetne kone....... tanko ovo sve. Jaci su na GG.

Znaš kako oni podjebaju,jedan lupi neku glupost i onda ga deset pitara isprati sa milionLSD wrote:bicu iskren s tobom- vaša podjebavanja kad dobijete derbi su u rangu djece koja se druže sa Kiketom1946--1987 wrote:Treba biti iskren pa reci da mi mnogo smislenije podjebavamo kad dobijemo derbi, ovo kod vas materijal za osnovne![]()
![]()
tužno vas je gledati sa tim pokušajima prcanja, gdje sve ostane samo na pokušaju

pa baš takoŠibicar wrote:Znaš kako oni podjebaju,jedan lupi neku glupost i onda ga deset pitara isprati sa milionLSD wrote:bicu iskren s tobom- vaša podjebavanja kad dobijete derbi su u rangu djece koja se druže sa Kiketom1946--1987 wrote:Treba biti iskren pa reci da mi mnogo smislenije podjebavamo kad dobijemo derbi, ovo kod vas materijal za osnovne![]()
![]()
tužno vas je gledati sa tim pokušajima prcanja, gdje sve ostane samo na pokušaju![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Norman wrote:![]()

kad opucate na gol ja cu bolje1946--1987 wrote:Treba biti iskren pa reci da mi mnogo smislenije podjebavamo kad dobijemo derbi, ovo kod vas materijal za osnovne![]()
BlueBlood wrote:kad opucate na gol ja cu bolje1946--1987 wrote:Treba biti iskren pa reci da mi mnogo smislenije podjebavamo kad dobijemo derbi, ovo kod vas materijal za osnovne![]()
http://forum.klix.ba/sarajevski-derbi-t ... #p11817033vise bi trebali biti ljuti na svoje igrace koji su za 103min utakmice uputili samo 1 (JEDAN) udarac prema golu
Ima negdje na ovom forumu... I jednom manijaku bilo neugodno zbog ovakvih slika, pita: "Je li sad ispada da smo i mi pederi?"1946--1987 wrote:jel to kokot derpe ?![]()
znao sam jebo majku
Daj zajebavaš me da ste i ovo skontali.Bambino Blu wrote:
House wrote:
Kada je tek došao nema šta mu nisu govorili i za nekoliko mjeseci im se osveti.House wrote:
BlueBlood wrote:kad opucate na gol ja cu bolje1946--1987 wrote:Treba biti iskren pa reci da mi mnogo smislenije podjebavamo kad dobijemo derbi, ovo kod vas materijal za osnovne![]()