Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Charuga
- Globalni moderator
#16376 Re: Liverpool FC
Kakvi majmuni.
-
Mustang1
#16377 Re: Liverpool FC
Ko nekad u najboljim danima 
Ali taman kad pomislis evo ga konacno to lici na nesto oni demantuju
Ali taman kad pomislis evo ga konacno to lici na nesto oni demantuju
- seoBIH
#16379 Re: Liverpool FC
Luzerska ekipa bila i ostala.
- AmiĐa_Idriz
#16380 Re: Liverpool FC
Škrtelovim ulaskom se sve razjebalo, kakva je ono kiksara braćo mila. Nastavio gdje je stao protiv Watforda kad se povrijedio. Poselamit se fino sa njim sad kad Matip dođe jebem im sve u usta rahljava da bil rahljava, ovako i 1% nade za TOP 4 pada u vodu za.
- Edin H.
#16381 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote:Škrtelovim ulaskom se sve razjebalo, kakva je ono kiksara braćo mila. Nastavio gdje je stao protiv Watforda kad se povrijedio. Poselamit se fino sa njim sad kad Matip dođe jebem im sve u usta rahljava da bil rahljava, ovako i 1% nade za TOP 4 pada u vodu za.
Nije mane ni Mignole-u, odbrani penal, onda ispuca Southamptonu za kontru
- Gandalf
#16382 Re: Liverpool FC
ccccccc, kakvi glupavi paničari, na ljeto trebaju kupiti Bolasija i Manea, ionako brzih krila nemaju a ova dvojica afričkih mesija protiv ovih tupadžija uvijek odigraju utakmicu života, lijepo njih kupe i imaće 12 bodova više na kraju sezone 
-
todd_smith
#16383 Re: Liverpool FC
Gdje je Logovan?
Izvinjavam se.
Liverpool je novi Liverpool.
Izvinjavam se.
Liverpool je novi Liverpool.
- Towelie
#16384 Re: Liverpool FC
Liverpool da ih kupi, zbirno bi imali 2 gola i 3 asistencije.Gandalf wrote:ccccccc, kakvi glupavi paničari, na ljeto trebaju kupiti Bolasija i Manea, ionako brzih krila nemaju a ova dvojica afričkih mesija protiv ovih tupadžija uvijek odigraju utakmicu života, lijepo njih kupe i imaće 12 bodova više na kraju sezone
Neka kupuju Nemce, ako nista Klopp poznaje trziste i ligu.
- Tito_i_Partija
#16386 Re: Liverpool FC
No Firmino, no party. 
-
missko
#16387 Re: Liverpool FC
Zao mi je Amidze al bili ste se uskurcili .
Klop mora imat nekad i drugaciju taktiku ne mogu jedni te isti igraci igrat i stalno letat ko bezglavi svako 2 dana. Jucer su trebali dobiti tekmu vodili su 2-0 ali isto tako su trebali zijanit protiv Palasa i Norwica
Klop mora imat nekad i drugaciju taktiku ne mogu jedni te isti igraci igrat i stalno letat ko bezglavi svako 2 dana. Jucer su trebali dobiti tekmu vodili su 2-0 ali isto tako su trebali zijanit protiv Palasa i Norwica
- King_Kenny
#16389 Re: Liverpool FC
Kako je shebo utakmicu... Dva poluvremena kao da su ekipe zamijenile dresove na kraju prvog...AmiĐa_Idriz wrote:Škrtelovim ulaskom se sve razjebalo, kakva je ono kiksara braćo mila. Nastavio gdje je stao protiv Watforda kad se povrijedio. Poselamit se fino sa njim sad kad Matip dođe jebem im sve u usta rahljava da bil rahljava, ovako i 1% nade za TOP 4 pada u vodu za.
Klopp naruži Bentekea na kraju tekme...
Dajte nam Reusa u crvenom dresu i prodajte Hendrsona...
- MyTao
#16390 Re: Liverpool FC
Katastrofalna prestava... ne znam ni koga vise kriviti, potpuno druga igra u drugom poluvremenu. Mislim da je krivac najvise Klopp... Flanagen je bio katastrofa, Mignolet odbranio penal, ali ponovo kanta od igraca koji ne zna izbiti loptu
Skrtel izgubljen, Lovren katastrofa, sav se pogubio... Lallana kanta od igraca, uvijek nesto dribla, okrece se, i sve to izgleda lijepo za oko... ali od njeg nista nema na kraju, isto kao da ga nema na terenu...
Klopp nije trebao vaditi Sturridga i Lovrena, trebao je u drugom ubaciti Hendersona umjesto Allena koji je isto bio los... igrati na kontre, a ne da void 2-0 a drugi tim i dalje pravi kontra napade protiv tebe
Svaka cast za majstore Coutinha, Sturridga i Sakha... IGRACINE, ostalo stvarno ne znam... Ali ovo je sve jedna lekcija, slijedece sezone se ovo ne smije desavati... Tim definitivno ide u pravom pravcu, puno je pozitivnog, a i negativnog koje se moze popraviti na ljeto...
Klopp nije trebao vaditi Sturridga i Lovrena, trebao je u drugom ubaciti Hendersona umjesto Allena koji je isto bio los... igrati na kontre, a ne da void 2-0 a drugi tim i dalje pravi kontra napade protiv tebe
Svaka cast za majstore Coutinha, Sturridga i Sakha... IGRACINE, ostalo stvarno ne znam... Ali ovo je sve jedna lekcija, slijedece sezone se ovo ne smije desavati... Tim definitivno ide u pravom pravcu, puno je pozitivnog, a i negativnog koje se moze popraviti na ljeto...
- Gandalf
#16391 Re: Liverpool FC
Prije par sezona bjesnio bih nakon ovakve utakmice, ali u sportskom životu niko me nije razočarao kao LFC, tako da sam definitivno postao ravnodušan na njihovo sramotno ponašanje na terenu.
Ovo juče je svakako poraz igrača a ne Kloppa, LFC ima neku solidnu 11-oricu, od toga dvojica su extra dobri, dvojica kada su zdravi, znatno podižu kvalitet na terenu, njih 6-7 može proći kao starter na terenu, mada nisu ništa posebno, ostalih 10-15 igrača na rosteru su apsolutna katastrofa, što se i primjeti čim je neko od ovih boljih igrača bude van stroja.
Klopp će i sam morati taktički da unaprijedi tim, jer on još uvijek nema plan B, a koliko se sjećam ni kada je BVB bio na vrhuncu sa njim kao trenerom, odbrana im je znala biti potpuno razbijena protiv prosječnih bundesligaša - dakle Klopp će morati malo poraditi i na sebi tokom ljeta a onih 100 miliona funti koje mu klub navodno daje za ljetni prelazni rok, sada mi se čini kao sića koliko ima loših igrača u timu koji zaslužuju pedalu.
Ovo juče je svakako poraz igrača a ne Kloppa, LFC ima neku solidnu 11-oricu, od toga dvojica su extra dobri, dvojica kada su zdravi, znatno podižu kvalitet na terenu, njih 6-7 može proći kao starter na terenu, mada nisu ništa posebno, ostalih 10-15 igrača na rosteru su apsolutna katastrofa, što se i primjeti čim je neko od ovih boljih igrača bude van stroja.
Klopp će i sam morati taktički da unaprijedi tim, jer on još uvijek nema plan B, a koliko se sjećam ni kada je BVB bio na vrhuncu sa njim kao trenerom, odbrana im je znala biti potpuno razbijena protiv prosječnih bundesligaša - dakle Klopp će morati malo poraditi i na sebi tokom ljeta a onih 100 miliona funti koje mu klub navodno daje za ljetni prelazni rok, sada mi se čini kao sića koliko ima loših igrača u timu koji zaslužuju pedalu.
-
missko
#16392 Re: Liverpool FC
Podjelio bi ovo misljenje. Slazem se 100%Gandalf wrote:Prije par sezona bjesnio bih nakon ovakve utakmice, ali u sportskom životu niko me nije razočarao kao LFC, tako da sam definitivno postao ravnodušan na njihovo sramotno ponašanje na terenu.
- AmiĐa_Idriz
#16393 Re: Liverpool FC
Dobri drug @missko se mene redovno sjeti kad nam Liverpool priredi fudbalsku tragediju, hvala mu na tome
Elem, sve što ste pislali je u suštini to, pogotovo Gandalfov post.
A ovi igrači što nisu pozvani od strane svojih reprezentacija su danas sa Kloppom i ostatkom stručnog štaba odletili do Tenerifa i tamo su do petka...čini mi se da je slične stvari radio i u Borusiji i da je dobro uticalo na igrače.
Elem, sve što ste pislali je u suštini to, pogotovo Gandalfov post.
A ovi igrači što nisu pozvani od strane svojih reprezentacija su danas sa Kloppom i ostatkom stručnog štaba odletili do Tenerifa i tamo su do petka...čini mi se da je slične stvari radio i u Borusiji i da je dobro uticalo na igrače.
- AmiĐa_Idriz
#16394 Re: Liverpool FC

Italijanski pokušaj Joe Allena je ekspert za grožđe i vina, dok je naš original ekspert za kokoši i jaja
Joe je ponosni vlasnik 2 pijetla - Brucea i Rodneya, te kokoši - Meg, Leg, Silkie Steve, Kate, Silkie Steve junior, Giblets, Snowy, Nugget, Kiev, Dora, Holly, Shimmer, Shine i Chickaletta.

- Gandalf
#16395 Re: Liverpool FC
gdje nađe Pirla u ovom izdanju
- AmiĐa_Idriz
#16396 Re: Liverpool FC
Ma na twitteru šprdancija mrtva ne možeš zaobići
'sljedeća nam je sa Totenhemom, valjda iskoristi svoje znanje'
'sljedeća nam je sa Totenhemom, valjda iskoristi svoje znanje'
- AmiĐa_Idriz
#16397 Re: Liverpool FC
Pripremna turneja će se održati u SAD-u, zasad se zna da se igra protiv Čelsija, Milana i Barcelone.
- Tito_i_Partija
#16398 Re: Liverpool FC
AmiĐa_Idriz wrote:![]()

- AmiĐa_Idriz
#16399 Re: Liverpool FC
"Bio sam srećan što sam došao u veliki klub. Na početku sezone, iako nisam davao dosta golova, pokazao sam ljudima da mogu da igram, i bio sam siguran u svoju budućnost. Prvi ću reći da nisam dovoljno pokazao za klub kakav je Liverpul, ali ruku na srce kada sam došao kod Brendana Rodžersa, znao sam da ću dobiti priliku da pokažem svoje kvalitete, jer sam bio vrijedan tog novca, i zaslužio sam da nosim dres. Ali sada...Znam da trener možda ima drugo mišljenje o meni. Igrao sam dva meča otkad je Klop došao od početka, dao gol protiv Lestera, zatim dao gol protiv Sanderlenda, onda smo izgubili protiv Vest Hema i od tada sam odbačen. Čak je i moj otac bio iznerviran zbog toga, i rekao mi da ne mogu uraditi ništa povodom toga. Pričao sam sa Azarom i Felainijem, obojica su mi dali isti odgovor, kada trener ne računa na tebe, ne možeš ništa da promijeniš. Stvar koja najviše frustrira jeste da sam bio spreman da pređem u Liverpul. Nikada ne bih došao da sam znao da ću sjedjeti na klupi. Nikada ne bih potpisao, da sam znao da neću biti trenerov prioritet. Iako sam u ovoj situaciji, drugi sam strijelac kluba, odmah iza Firmina. To i nije toliko loše iako sam se nadao da ću postići više golova. Kritike su takođe tu jer sam i novi u ovom klubu, i ne gleda se na mene isto kao nekog ko je tu već godinama."
- BHF_Manijak
#16400 Re: Liverpool FC
Benteke? Pa je l' ga stid...